[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. funkygirl

funkygirl Истакнат член

Се зачлени на:
    11 септември 2010
    Пораки:
    238
    Допаѓања:
    408
    Кога ќе направам нешто добро секогаш во себе си велам.. Good job funky,good job
    Е за оваа година слободно можам да кажам GOOD JOB :D
    Убаво и успешно ја завршив,сакам така да ја започнам и новата...
    Иако знам дека ќе биде тешко,ќе одам до самата цел,па и над неа ако треба.
    I came this FAR,and I won't stop now!
    Среќна нека Ви е годината што ни предстои на сите вас :*

На blueeparadise, XMaN и zhap4e им се допаѓа ова.
  2. glow

glow Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2009
    Пораки:
    3.023
    Допаѓања:
    1.264
    СДК токсикологија ќе биде преполна задутре. :D Сигурно ќе преовладуваат Драчевчани.. :lol:

3. maja.kostovska

maja.kostovska Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јануари 2011
    Пораки:
    288
    Допаѓања:
    192
    СДК.... едвај чекам утре да дојде, да се осети таа Новогодишна атмосфера ... ^_^ :D

4. Kasha

Kasha Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2011
    Пораки:
    1.724
    Допаѓања:
    3.266
    новава година ќе има многу трансформации... цела година ја гледаш не ја приметуваш и оп за "најлудата" ноќ се избацува сирена... Бог да чува!

5. Cynthia

Cynthia Популарен член

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    622
    Допаѓања:
    2.368
    Ова ми е последно вклучување на фемина, оваа година! :D
    Утре нема да бидам во можност, па би си ја искористила оваа прилика да ви посакам среќна нова година на сите, убаво да си поминете и да се изжуркате!!
    И ајде мољим вас, во нареднава година без толку замерки и препукавања, мрчења.
    Иако нели разновидноста ги прави работите поубави, немора да се иде вон границите на нормалата.

Плеснете им насмевка на сите во лице!
    Ве поздравувам, и тука јас се одјавувам 8)
    Се читаме догодина! :rofl:
    http://www.youtube.com/watch?v=c7QCbCwm ... re=related

На kate21, AnaKarenina и starbucks им се допаѓа ова.
  6. creshicka

creshicka Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    2.152
    Допаѓања:
    5.710
    Зошто бе сите велат дека ова им е последно мислење, уклучување итн. оваа година, па 2011 е и утре, зарем не планирате да се вклучете на фемина и утре до полноќ? :wasntme:
    СДК дека ме гњави секому добропознатата реченица- Што да си облечам?

На Gordana10 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    По што ќе ги паметам последните денови од оваа година ?

По солзи..

Колку исплакав денес толку не бев исплакала цела година.
    Само да заврши ова во мене, само тоа си посакувам за наредната година.

:hai:

На Adi888 и Hiii им се допаѓа ова.
  8. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Тежок овој живот боемски тежок ...
    Само моиве нозе знаат какви болки трпат од овие забави дневни, ноќни, целодневни какви и да се.
    Мојот црн дроб го уништив начисто неделава.
    А и желудникот исто така.
    Порано си мислев тешко е да си ученик и студент и да се забавуваш ама НЕ, тешко било да си вработен да се забавуваш и да одиш прва смена на работа и да имаш 8 часовни обврски без оправдание кои мора да ги извршиш и концентрација максимална, е тоа било тешко :)
    Ама јас сум немала поубав крај на една година, година која ми беше просечна, со речиси ништо спектакуларно, со никаков успех, да не речам тапкав во место на секаков план ни напред ни назад, што е уште полошо за мене, али крајов ми даде пар изненадувања, се радував и не ја симнував насмевката. Убав декември, поубав неможев да имам.
    Дури пред 1 час дознав утре кај ќе одам, јееее конечно знам. :lol:
    Затоа после феноменална денска журка, вечерва мора полнење на батерии.
    Charging [​IMG]

Јас па обратни трансформации гледам од убави слатки девојчиња просечни потпросечни и надпросечни за нова година гледам кловнови, тетки, новопечени стриптизерки, кафански певаљки и нови пациенти на токсикологија.
    Ал тоа што они мислат дека се сирени и друга прича, нека мислат ]:)

На drugarka и Ariel им се допаѓа ова.
  9. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Ако ја преживеам следнава Недела посебно следните два дена тогаш лично самата ке се прогласам за феномен.
    Незнам дали е океј но тој ми побара телефонски број,му го дадов...барем ако ништо друго да почнам да живеам и јас.Заслужив срека нели?

На Rock-a-Fella, Adi888, angel92 и 3 други им се допаѓа ова.
  10. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.172
    Незнам зашто, ама ич немам навика да ставам лабело. И затоа, сега устата ми е партали, неможам да ја тегнам, едвај зборам.
    Па уште, сум заборавила дека воопшто постои зборот лабело, и ја прашувам мајка ми, што да и ставам да устата, за да ми помине. :fubar: Најдов едно мое лабело, од пред дедо Ное, среќа сестра ми имала две. :whew: Памет за друг пат..
    Од сабајле, во двокатен автобус, благо речено ми ја здробија раката, со вратата и ми ја држеа едно добри 3-4 минути. Мислам дека готова бев да се распискам. |( Остај тоа, туку десната рака ми ја згмечија 5 прста под рамото, цела рака, а мене левава ме боли, како и да е, утре ќе имам модрица колку мене голема.
    Ај доста мрчам, ипак ова би требало да ми е предпоследен пост, ако не и последен, од оваа година. ^_^
    Денес, најмногу ја осетив новогодишната еуфорија. До вчера, не сакав снег, од причина што не сакав да бидам ваква. Ама сега сакам снег!
    Сакам да сум домче во топличко, и да гледам како врне снег. :mm: Годинава, ќе ја паметам по се и сешто, а можеби и највеќе, заради зачленувањето тука. Воопшто не се покајав, и незнам што ќе беше, ако не бев на фемина, ако ве немав вас. :|
    А сега, ќе одам да си изгледам филмчиња, како што е редот, немам сеуште гледано ниту еден Божиќен филм. :f: Останете ми поздравени. :)

На Ann.94 и Rock-a-Fella им се допаѓа ова.
  11. COollLady

COollLady Популарен член

Се зачлени на:
    18 ноември 2011
    Пораки:
    654
    Допаѓања:
    1.337
    СДК дека едвај чекам да дојде Новата година :D :rock:
    Па да ја започнам добро 2012 год.

Мислам дека тоа е се... :?:
    :hai: :hai: :hai:

12. thelittle17

thelittle17 Популарен член

Се зачлени на:
    31 август 2010
    Пораки:
    3.749
    Допаѓања:
    8.671
    Убаво ми е, многу ми е убаво..
    Оваа еуфорија ме прави пресреќна, ги сакам луето што се заслужни за многу остварени желби..

Оној миг кога ќе ја почувствуваме љубовта, земјата се преобразува: нема зима и нема ноќ, сите трагедии и сете здодевност исчезнуваат, дури и сите должности..

Прикачени фајлови:

На MarchelineAmaru и TeddyGrey им се допаѓа ова.
  13. GarpovaV

GarpovaV Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2011
    Пораки:
    999
    Допаѓања:
    1.962
    Ете така, кај нас паѓа и вториот снег годинава, баш за Нова Година. 8) Па фала богу, секоја Нова Година со сонце ја пречекував.

На Elennaa и starbucks им се допаѓа ова.
  14. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.468
    утре е Hова година... :D
    Ништо посебно у мојот живот, ден ко ден!

Прикачени фајлови:

• fuck.jpg
      fuck.jpg
      Големина на фајлот:
      26,4 KB
      Прегледи:
      258
    На Strumfeta93, Rock-a-Fella, angel92 и 2 други им се допаѓа ова.
  15. anneyy

anneyy Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2010
    Пораки:
    1.280
    Допаѓања:
    1.422
    Изронатата во суратот: Дечко дојди да се дружимееее...не се битни празниците, битно е да се дружиме...Ме нејќиш оти сите ми велат дека сум ко нинтендо... ]:)
    Дедо Мраз: Хо хо хо....ко плејстејшн си :lol:
    Изронатата во суратот: Е добро де...сама ќе си купам поклон... :envy:

П.С. Нема за мене пакетче ова година. :worried:

На WinnieThePooh му/ѝ се допаѓа ова.
  16. cecilia

cecilia Популарен член

Се зачлени на:
    9 декември 2009
    Пораки:
    1.329
    Допаѓања:
    1.195
    дека годинава не беше лоша ама крајов ме уби. мразам што се чуствувам вака, мразам што му дозволувам да ми ги уништи празниците.

На Hiii му/ѝ се допаѓа ова.
  17. drugarka

drugarka Популарен член

Се зачлени на:
    9 октомври 2011
    Пораки:
    1.436
    Допаѓања:
    4.995
    Во новата година за секого посакувам се најдобро...

Сите оние кои имаат слаби оцени, да си ги поправат, кои имаат неположени испити да си положат. Им посакувам на сите кои планираат да дипломираат/магистрираат да го направат истото.
    Им посакувам на сите што бараат работа, да си ја најдат работата од соништата, богами и со плата од соништата.. Успех на секое поле во кариерата.

На сите оние што им недостасува љубов, да си ја пронајдат. Сите оние дечковци што сте ги меркале во оваа година, во наредната да си ги фатите, а неговите очи да ве гледаат само вас.

Сите што планираат свадба, ич да не се секираат, престапна не престапна, да си се земат наредната година. А понатаму и успешни години брак.

Сите што очекуваат бебенце, Господ да ги благослови со едно мало ангелче оваа година.

Им посакувам многу здравје на сите.

Малку зборови но многу искрени желби.
    Секој заслужува среќа.
    Среќна Нова Година отидов јас во Крушево! :*

На Elennaa, MarchelineAmaru и KrystalTears им се допаѓа ова.
  18. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.763
    Допаѓања:
    162.831
    Сдк фиксираност за дел од себе,најчесто кај жените косата, кај мажите половиот орган, преку кои се индентификуваат,обликуваат,превиткуваат, претставуваат е...чистокрвна хистерија и акутна ригидност,сексуално незадоволство,фрустрација од истото.
    Да ви кажам колку часа минав во фризерски салон денес?!
    5!
    Зошто?!
    Заради една хистерична жена!
    За кој машки полов орган ма?! И онака беше грда!
    Имав трпение за непроценливото чувство на крајот да и кажам дека е површна мивка (да,да и го кажав,ако се пронајде нека се јави). Каде каснеше,каде ја офарбаа,па не и се допадна косата,па ја пребојуваа,а пошо јас ете во списокот бев по неа,а кај другата беше исто така густо и наццкано,па немав избор,иако излегов,прошетав,си купив тоа што ми требаше,завршив работа,се вратив и пак си почекав.

Сериозно жени...кој к*рац?! Во психологијата,фиксацијата,фетиширањето на косата е тоа,па како сакате вие!!! Ко една лудача шо си ја кубеше косата...па и една друга си гризеше расцветани влакна... Мислам... ваквиве не ни мора да ја сослушаш за да и ја знаеш содржината.

Ах да,Росоњерка,да ми простиш,денес битпазар вриеше од петарди и остали пиротехнички материјали на кои браќата свршуваа по секое ПАУ! Луѓе,каков восхит од звучен ефект,мислам такво нешто у свет не сум видела.И тоа састав,растав,средновчени мажи со млади момчиња. Туку посилно од нив е! А трагедијата е што имаше вкупно 4 полицајци кои си правеа муабет со нив и се смееа. Вчера направија гачка,демек средивме работа,утре умни ќе бидат. Шо не ги средеа денес коа у очи нг најмногу се купуваат тие глупости?! Паднав во дилема,дали да фрлам шкорче ќибрит на некој од штандовине и да го кренам у ваздух. И онака знаат да летаат нели. :wasntme:

И да,имам витез со сјаен оклоп! Тоа најмногу сакав да го кажам! Не ми е вчерашен,ами ја ќора сум била.

На Strumfeta93, MarchelineAmaru, najubava2010 и 5 други им се допаѓа ова.
  19. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Нешто ново? :D
    Убаво напишав патат за внимание ги немаше одамна низ весници со некоја акција. Вечерта на телевизија МВР се фалеа колку петарди собрале, истите оние кои полицајците меѓу себе си ги поделиле.
    Затоа комшијана џандарче цел ден пука петарди.
    Кретен!

20. The.Crab

The.Crab Истакнат член

Се зачлени на:
    24 февруари 2011
    Пораки:
    629
    Допаѓања:
    370
    Ме фати новогодишната еуфорија! :party: :rofl: :makeup: :inlove: :music: :dance:

Ќе си поминеме ли убаво, феминки, феминковци?!?!?!? Мхм? Да или да? :P

http://www.youtube.com/watch?v=ct-rP5B2 ... 81GKqRd4_H

Мора да биде. И да не биде, да се правиме дека биднало :lol: :P Ама сепак ќе биде.

На сите оние кои ќе излегуваат вечерва нека си поминат НАЈУБАВО во предновогодишна атмосфера! Да падне многу играње, ама многу!

Ајде се читаме :*

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.