[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. cheetah.girl

cheetah.girl Популарен член

Се зачлени на:
    31 октомври 2012
    Пораки:
    1.620
    Допаѓања:
    1.416
    Sex, Drugs and Rock & Roll! Тоа е тоа главното :P

2. green.eyes

green.eyes Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    2.886
    Допаѓања:
    31.524
    Хм, што дочекав :^) Не дека се сомневав дека некако поинаку ќе биде, сепак мислев понатаму ќе се случи, дека се' уште не е дојдено времето.

Бивша моја најдобра другарка, која патем кажано не работи и потекнува од фамилија која има слаби примања, да се фали на ФБ со ауто кое кошта најмалку 25000 евра. :^) Не дека не и' стои, атрактивна плавуша е, згодна е, ама сите знаеме како го добила..... Најверојатно од господинот со скоро седа коса кој вози ауто од истата марка, но едно 5 пати поскапо и со кого тајно (?) се гледа. Кој на раката на прстот до малиот има црта од бурма, иако не ја носи. Барем не кога е со неа и нејзини блиски. Знаев одамна дека ќе си го уновчи трудот, ама......некако потајно се надевав дека сепак после милионите треснувања од земја со муабетите за неа ќе се опамети. Во име на некогашното другарство, во име на она што ми била некогаш, и' посакував (и сеуште и' посакувам) се' најубаво. Пред се' да доживее љубов која ќе ја тресне од земја, и ќе и' биде возвратена, и ќе биде третирана како кралица. Ама сама си бега од такво нешто, цел живот :worried: А беше многу весело девојче, многу темпераментно и насмеано, срамежливо......Од сето ова остана само „насмеано“, со тоа што сегашните нејзини насмевки не се искрени и од срце. Искривени се. Лажни. За да се оправда и испере себеси пред другите. Мене одамна веќе не ме купува со тоа, затоа и прекинав контакти пред неколку години. Се прашувам само што помислуваат нејзините, и со кое лице ќе им се пофали ним? Може да си ја дозволи таа кола толку колку што јас можам да си го дозволам најновото Ферари. Сигурно ќе сакаат да знаат од кого е поклонот. :?: А кога подобро ќе размислам.....може следи нечиј близок пример. :worried:

Ми се оди на журка, на добра журка. Не сум била на некоја таква уште од Пиволенд 2011, од чичко Кирил. Сакам да одам и морам да одам! Има само една работа која би ме спречила да отидам :angel: Дефинитивно ми се најдоброто нешто во денешната музика, заедно со уште некои 2-3 фацки.

http://www.youtube.com/watch?v=hbRU-HbsqUw

Имајте убава и успешна недела :hai:

На ariela09, Libera, srcekrsacka и 3 други им се допаѓа ова.
  3. Tori1

Tori1 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 ноември 2013
    Пораки:
    74
    Допаѓања:
    95
    Значи колку повеќе си добар према другите толку повеќе те газат :@

4. SnowWhite8

SnowWhite8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2012
    Пораки:
    1.275
    Допаѓања:
    1.621
    Пазите што пишувате по форуми мајка ми читаше и онака како од пушка СЕКС и ја погласно молим..... :rofl:

5. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    што ми е мене??? книга не ми се фаќа, а вторник географија тест правам...
    утре сум најрелигиозната личност што ја знаете - ќе се молам цело време да не ме станат по предметите што испитуваат, а и за вторник...ајде, држете среќа

На Dog-lover и Barca-Gril им се допаѓа ова.
  6. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.984
    Како хроничен паталец од добро познатиот синдром кај жените, сфаќам дека можам да бидам исклучително хистерична. Фрапантно е колку љубов има во мене, едни 30 секунди, сакам да го галкам дечко ми, да го гушкам, и за 30 секунди да сакам да земам и да му ја кубам косата. ]:) Се разбира не го правам тоа, фина сум, питома. :D Како и да е, не знам дали поради подготвеноста да признаам дека скренувам на моменти, некако многу свесно ги држам работиве, ги жонглирам, па нема, (по)големи инциденти... :geek:

АМА некои жени... Па то бре треба да се убије.
    :devil:

Сабота вечер, си се спремив, стандард, ништо посебно, си стојам, си чекам и си мижуркам. Диоптерот ми е трагично зголемен, ама поради други инвестиции месецов :D , чекам да дојде ред и наочарите да си ги сменам. Идат од спротива, два пара, што викам јас, типично балкански по изглед и понашање, и гледам ме загледа дечково. Јас па мижуркам накај него, дека често ми се случува во темница да одминам некој познат, и ако гледам дека некој ме гледа, се вртам и го зјапам, да не го одминам, па се лутат после. |(

И добро, гледам не е некој што го знам, океј, у реду, си ја свртев главата, немаше ни да ги приметам ни па исперцепирам, да не беше еден дивјачки глас.... ШО, ШО ЈА ГЛЕДАШ?
    :o

Мислам, полека млада дамо, држи си ги коњите, што би превеле на Сител. :D Уште да се вратеше и да ми врзеше два-три шамара. Прво ме фана една хистерична смеа, ама ај се воздржав дека стоев сама и доволно долг период веќе мислам дека полудувам, па уште тоа ми фали, рандом смеење во јавност. Сакај си го дечкото, си го сакам и јас мојот, мада што мојов само мене ме гледа, ама тоа ај, друг муабет. Ни тргнав да ти го крадам, ни па имам желба за да ти го украдам, мислам стварно, зошто се хистерише без никаков повод.... Какви се овие пориви за драма на балканските простори, па то љубомора, нема мрднуење од дома без мене, па то сцени, па па па.... Ма ајде ве молам, олкава крава беше момата вчера, и личи на годините. |( Држете си ги хормоните и бесот под контрола, барем во јавност.

И мене ме праќаат по психијатри, мене бе! :emo:

На ludoto19, teddybear, ilipili и 11 други им се допаѓа ова.
  7. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.016
    СДК...виде ли Hipster :) според твојот муабет за мито со чајче :D каква анализа добив, замисли да беше слика од торта...може и колумна ќе добиев :D :P :lol:
    ....Хипстер алал да ти е кај ти текна на муабетот :rofl:

На Hipster му/ѝ се допаѓа ова.
  8. manja666

manja666 Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2011
    Пораки:
    1.144
    Допаѓања:
    17.999
    Моментот кога толку се опседнуваш со некоја серија што несакаш да гледаш ни bloopers, ниту како се снимала истата затоа што толку си се соживеал со неа така што пробуваш да ја избегнеш реалноста дека се е само глума и дека ништо од тоа не е вистинско.
    И другиот момент е кога завршетокот на серијата го доживуваш како крај на една ера.
    Не е лесен животот филмомански!

На bittersweet, sparklie, Dvolicen и 6 други им се допаѓа ова.
  9. thinkerbell

thinkerbell Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    2.600
    Допаѓања:
    14.263
    Живеам... На авто пилот. Вклучена така подолго, дури веќе заборавена. А проклетото копче за исклучување ми се чини дека се расипа, па не можам никако да го исклучам ова, како да го наречам, темпо.
    И одеднаш ми недостигаат сите ситници како ден без аларм, ден без трчање на сите страни, ден без болка во сите коски, а најмногу ден без подочници.
    Успевам некогаш да стигнам на неколку места одеднаш, ама механички, без емоции. Помеѓу луѓе, а сама.
    А тој ме чува сеуште. И го сакам. Многу го сакам. Не би ги менувала нашите пет минутни утрински гледања додека чекаме да се разделиме и пиеме кафе за носење на клупа на автобуска, крадеме по некоја прегратка и се пиеме со поглед и по толку поминати години. Иако ми недостига да сум во кревет со него (не, не само да лежиме) и да не се трудам денот да го правам 25 часа.
    А тој е покрај мене и тоа ме успокојува.
    Се фаќам како носталгично се движам по улициве и ми е жал што есенва ми одминува, а јас немам време да застанам и да јадам костени на плоштад.
    Чудна болка.

На ilipili, Someonespecial, Mishela и 4 други им се допаѓа ова.
  10. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    не треба да те чуди гин ајс приказната на твојата другарка-така функционираат повекето девојки во градов па и во републиката :x спонзоруши и да и мене ми се оди на добра журка- да се размрдаме да се стоплиме малку :dance:

На green.eyes му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.195
    Но се порке те кјеро... :dance: :music: :music: :wasntme: :emo:

Сдк многу сакам кога луѓето се насмеани, весели.И вреди да се такви и онака се е минливо во животот, да не вреди човек истиот да го поминува терајки правда, а знаејки дека нема ни да ја добие, па и икс негативни работи, за кои ние луѓето у несвест паѓаме ради нив, стварно, премногу се трошиме себе си за тоа.Премногу енергија збират нервозата, стресот и сл.Некогаш и немам што да кажам кога ќе слушнам како некој уништува туѓ живот, чисто од лошотија, една приказна, друга, сакам - не сакам, слушам и по милион пати останувам запрепастена иако јасно ми е дека и тоа не е ништо ново.Ама ќе му се отворат очите на човек, поинаку гледа на работите...

Ме зезат нешчо компјутеров, ме зафракават |(

На Silver.E, iloveyou29, ozbilnazena и 7 други им се допаѓа ова.
  12. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    20.123
    Допаѓања:
    195.427
    А не нема порелигиозна личност од мене! :shake:
    Секоја вечер пред легнување се молам да не ме испраша некој зошто ништо не знам и сабајле за мотивација се молам никој да не ме испраша и пред секој час.И некој ќе каже дека има порелигиозна личност од мене. :?: Епа луѓе нема. :!: :D
    Е така сега е време за во кревет дури и предолго останав будна :)

13. gelkaa

gelkaa Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2013
    Пораки:
    397
    Допаѓања:
    1.490
    СДК дека ги сакам деновите како денешниов...
    Стануваш, излегуваш на кафе, потоа ручек со домашните(неделен) па следи чистење низ дома..одмарање и дружба во топла,домашна атмосфера со другаркитее :D цел ден исполнет...а како ќе заврши вечерта не знаеме..зависи од мУжот:D :lol:

На mal.ecka му/ѝ се допаѓа ова.
  14. iloveyou29

iloveyou29 Queen of beauty

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    5.864
    Допаѓања:
    32.489
    Кога еден човек е постар и помудар, се помалку има желба да се расправа за неважни работи. Едноставно има желба да стане, да посака се најдобро и да си замине.

На De-lovely, Mama25, richgirl998 и 3 други им се допаѓа ова.
  15. K-pozitiv

K-pozitiv Истакнат член

Се зачлени на:
    27 август 2013
    Пораки:
    462
    Допаѓања:
    143
    ме болат километрите што не разделуваат.
    ме болат сите часови кога си далеку од мене.
    ме боли тоа што не знам дали ти мислиш на мене како што јас мислам на тебе.
    ме боли да не го скршиш сонот дека ке бидеме заедно.
    ме боли да не поверуваш во изреката далеку од очи далеку од срце..

На ariela09 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. jasBia

jasBia Популарен член

Се зачлени на:
    8 декември 2009
    Пораки:
    200
    Допаѓања:
    342
    Џабе филмови, џабе смирувачки чаеви. Нема спиење за мене.
    Био, кога пресврт во животов, а?
    Изгледа кога ќе престанам да пишувам на форумов,
    и ќе ти кажам во лице..

And with words unspoken
    A silent devotion
    I know you know what I mean
    And the end is unknown
    But I think I’m ready
    As long as you’re with me

Being
    As in love with you as I am..

17. LaraSolare

LaraSolare Популарен член

Се зачлени на:
    15 февруари 2013
    Пораки:
    865
    Допаѓања:
    6.618
    Си фатив дечко , онака на случајно ... :inlove:

На 1209, Someonespecial, De-lovely и 8 други им се допаѓа ова.
  18. hermosa

hermosa Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2011
    Пораки:
    3.864
    Допаѓања:
    10.056
    Cреќно Lара :*

На LaraSolare и sofijanoka им се допаѓа ова.
  19. sadgirl21

sadgirl21 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2013
    Пораки:
    7.358
    Допаѓања:
    8.482

Случајните и непланирани моменти секогаш се повеќе пријатни :)
    Ви посакувам само убави заеднички моменти! ;)

На LaraSolare, sofijanoka и Ketrin.Moon им се допаѓа ова.
  20. anngelique

anngelique Популарен член

Се зачлени на:
    15 јуни 2010
    Пораки:
    2.808
    Допаѓања:
    6.983
    Решив да не одам на предавања денес и си направив слободен понеделник за мене.. јухууу :lol: :lol:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.