[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Dee

Dee Популарен член

Се зачлени на:
    4 јануари 2013
    Пораки:
    289
    Допаѓања:
    334
    Го знаете ли она чувство кога ќе сфатите дека нештото за кое што сте се бореле и во кое сте верувале не е вредно?
    После месеци, да не речам години, поминати во борба за нешто, нешто кое беше постојано издигнување и паѓање сега сфатив дека едноставно не вредело. Всушност, сѐ било во мојата глава а борбата која ја водев била борба однапред осудена на пропаст. Спомени... убави, болни, поучни.
    Од грешките се учи...

На kala21, SparkyAngel, senza.parole и 4 други им се допаѓа ова.
  2. nikiiii

nikiiii Популарен член

Се зачлени на:
    22 август 2013
    Пораки:
    1.370
    Допаѓања:
    942
    лелеле прекрасно е во моментов надвор....истура снег :inlove: :inlove: :inlove:
    за 5 минути се забели се надвор ааааааааааа :inlove: :inlove:
    го обожавам времево, на пенџере си седам и си читам книга(Сеќавање на моите тажни курви) мн е уба, снегов е прекрасен а и чајчево :inlove:
    го сакам ова време најмногу во цела година :inlove:

3. cheetah.girl

cheetah.girl Популарен член

Се зачлени на:
    31 октомври 2012
    Пораки:
    1.620
    Допаѓања:
    1.416

Кога сме веќе кај временцево :)

На sweet-cherry, Ketrin.Moon, hermosa и 2 други им се допаѓа ова.
  4. Ketrin.Moon

Ketrin.Moon Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2013
    Пораки:
    770
    Допаѓања:
    7.172
    Волшебен е танцот на немирните снегулки под светлата на градот.Треба само да ги затвориш очите.
    Имам добри мисли.И срцето ми чука на поинаков начин.Единствен свет.Веднаш под месечината,или облаците.Понекогаш ми се чини дека живеам во едно годишно време.Ја барам пролетта а уживам во зимата.Вљубена сум во есента.Ми недостига сон и допир.И мојата ѕвезда да ми свети во мракот.Ми недостигаат мали нешта.Токму колку за еден цел свет.Свет кој го замислив одамна.Ми стои заглавен во мислите.Имам непосакани желби.

Во Скопје вее снег.
    Во Скопје се уште се возат велосипеди.
    Му пркосат на студот.

На ariela09, ana-girl, sweet-cherry и 15 други им се допаѓа ова.
  5. Marge

Marge Популарен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    1.061
    Допаѓања:
    4.179
    Сакам да кажам дека конечно се вселува мирот во мојава душа. Па и време беше. Јас и ти, конечно заедно, се враќаме од работа, уморни и ќутливи, со чувство дека се си е на свое место. Се возиме низ гужвиве низ градов, додека надвор паѓа првиот снег. Прекрасно е.

На ana-girl му/ѝ се допаѓа ова.
  6. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    сите само за снаг зборуваат...не дека имам нешто против него ама досадни се сегде истите постови

7. Azriel1

Azriel1 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 октомври 2012
    Пораки:
    307
    Допаѓања:
    406
    ^ И плус снегот нема да се задржи според прогнозите а и според моите надежи - мојата позитивна енергија ќе го избрка :D

8. eliesaab

eliesaab Популарен член

Се зачлени на:
    27 април 2013
    Пораки:
    4.836
    Допаѓања:
    15.742
    Еве ме :hai: веќе недела - две ме нема на форумот :?:
    измешани емоции, чувства ... :( некогаш посакувам барем на мал период да се одалечам од се‘ |( И онака сите нешто префрлуваат, критикуваат :| Згора на тоа ме зафркна ,,другарка,, , незнам во какви облици уште ги нема :?: те бакнуваат , те гушкаат а позади грб секако зборуваат и потоа имало другарки абе ајде :geek:
    Ниту нова година ме интересира , ниту ништо др... :envy:

Ниво на расположение 0 :drunk:

На Dog-lover му/ѝ се допаѓа ова.
  9. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    се видовме со другарка ми-не отидов на фризер заради неа :!:
    за час време седенка што се нарекува Тенкс гивинг срце сакаше локни да прави :fubar:
    ми го даде подарокот од роденденот-4 месеци подоцна но сепак е ок и таман да се разделиме секоја на своја страна видов еден ропак што ми беше бивш со негов другар-само рече добра ***** па и не очекував некоја култура од него, така да ништо страшно а откако завршивме-пред две години незнам колку пати го имам сретнато(не ми е јасно ШТО јас видов во него) :fubar:
    другарка ми фер ми позајми пари во случај да немам доволно за да ако ја надминеме сметката-стигнаа моите парички да ама ми позајми сепак 150 денри - со поголемиот дел од парите си купив вино ке и ги вратам во прва прилика :!: ама ме прифатија и си купив со поголемиот дел од парите литро винце :D испив една нецела чаша ии бев :$ моите почнаа да се чудат што ми е-без да размислат дека можеби ме фатило од виното :fubar: не ни знаат дека од време на време пијам вино :lol:
    откако се разделивме со бившиот, одлепив многу-незнам што ми е ама и мене ми е чудно :D

10. Summerlover

Summerlover Форумски идол

Се зачлени на:
    5 август 2010
    Пораки:
    5.531
    Допаѓања:
    34.908
    Беше тоа уште еден убав ден :)

На Gordana10, Antoninaaa, hermosa и 2 други им се допаѓа ова.
  11. dimdim

dimdim Истакнат член

Се зачлени на:
    24 август 2011
    Пораки:
    112
    Допаѓања:
    123
    сдк баш ми е супер relax :D uououououuuuuuuuuu :rofl:

12. Someonespecial

Someonespecial Free-minded aesthete

Се зачлени на:
    17 ноември 2012
    Пораки:
    13.119
    Допаѓања:
    163.769
    Јас вообичаено сум голема флегма, џоа Црногорка :lol: , ама кога така ќе ми се погоди денот, опуштен, полн со слободно време и позитивна енергија и ќе решам да се развреднам, ми нема рамна. :D
    Има такви денови кога ќе ме фати такво расположение и сакам да помагам дома, да средам се да ми биде уредно. А и убаво е чувството кога си корисна, продуктивна.
    Денеска така зимски си се развреднив, едно чистење по дома, што да ви кажувам. :wasntme:
    Собата како под конец си ја средив, за мерак. Фали уште и фолдерите на компјутеров да си ги средам, ама ај, таков тип средување ќе оставам за некој друг ден. :D
    Сега заедно со мама и колачи направивме и идам да си се наградам малце, заслужено нели. 8)

И така, си уживам во она малку снег што конечно го видовме денеска (ваков-таков не се жалам, важно снегулки видовме :lol: ) и му се радувам на неработниот ден утре ... а притоа во последно време пак ги напнав дома со една песна што ми е хит деновите, и која што ми е како создадена за слушање на вакво временце. :mm: Ама озбилно сум приметила дека ептен замарам кога ќе засакам некоја песна. :wasntme:
    Ај ариведерчи, и секако поздрав со песната што ја спомнав, како што е редот. :D

http://www.youtube.com/watch?v=26SDD60m_kY

На Hipster, Anonymous996, sweet-cherry и 8 други им се допаѓа ова.
  13. t.i.n.k.e.r.b.e.l.l

t.i.n.k.e.r.b.e.l.l Популарен член

Се зачлени на:
    15 јули 2011
    Пораки:
    466
    Допаѓања:
    335
    Што ми се случува на мене???? Зашто станувам завидливо, зајадливо суштество......очајно.... :x
    Се нервирам, сакам да се истепам самата себе си!!! Да си врзам еден врел шамар!
    Па ова не сум јас!!!!!! Не, не сум јас, се надевам период е.... ке помине...

Уффффффффф имам милион обврски, колоквиуми.... а најдов да го трошам времето на глупости!!!!

14. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
    И на Фемина почна да врне снег... :rofl: :rofl:

Се радувам како мало детенце кога ќе се сетам дека се наближуваат новогодишните празници.
    Чувството кога шеташ по снегот ,китењето на домот,купувањето новогодишни подароци за најблиските е незаменливо. ^_^

На sweet-star, H.VAGA, Dog-lover и 2 други им се допаѓа ова.
  15. Lovely93

Lovely93 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2013
    Пораки:
    2.637
    Допаѓања:
    2.020
    Ахх, колку е романтично времево, само за уживање со саканата личност. :wasntme: :inlove:

На Dvolicen и iloveyou29 им се допаѓа ова.
  16. imelda

imelda Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    1.623
    Допаѓања:
    10.360
    Додека ми земаа крв да ме проверат дека не сум во некое рано м, она де, менито на пауза, па додека ги чекав, и таа коса што ја имав ми опаѓа од страв :o :tmi: |(
    Е, арно не сум, уште сум на менито :D ама на џбунов што да му правам? :^) Две на патец. :^) Растат бебешки влакна оздола па веројатно само период ми е и ќе помине. Ама до тогаш, ни се прави, ни се пусти, ни се штури. Ножичките му е мајката.
    И да, ова модава |( не можам да се противам. Ќе одам ќе си земам и јас некоја кожена суќна и ќе се фрцкам низ дома а ла доминејтрикс. Да дека стареам ама да не рече некој дека сум старомодна :!:
    Да да, и фрлив жабарските чизми :!: не ти била таа гума посакуваниот ефект :P

На Trnche му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Daydream

Daydream Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2013
    Пораки:
    1.682
    Допаѓања:
    6.472
    Знаев дека со првото паѓање на снегот најмногу ќе ми фали.

На LittlePinky, senza.parole, Izaabella и 4 други им се допаѓа ова.
  18. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.015
    СДК.....многу сум среќна зошто врне снеееег!!!

п.с. утре наместо ден на дрво, нека се прават снешковци....гинисов рекорд да обориме :D

На senza.parole и Dog-lover им се допаѓа ова.
  19. smurffi

smurffi Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    714
    Допаѓања:
    378
  20. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.854
    Ни една грутка од поле не тежи колку ова ситново на мојава душа.

И ужасно се мразам себеси што не ставам ум во лер, и што едвај чекам да слушнам балада за да заплачам, и што голтам солзи и кога не сум во пмс, и што почнав да се понашам ко зомби дремејќи на студен ветер во 3 по полноќ!

Хах, дури и почнав да пијам по една чаша црно вино секоја вечер, знаејќи дека одма ме успива, ама неее, заговор направило па уште толку ми ги опукалува и очите и емоциите |(

Едит: и згора на се ја направив првата шпага на цели три сантими снег :geek: Мислаааам стваааарно кој би можел да биде помалерозен од мене :emo: конкуренција немам :emo:

На bittersweet, Ketrin.Moon, julie77 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.