1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. QueenElena

QueenElena Популарен член

Се зачлени на:
    1 август 2013
    Пораки:
    1.212
    Допаѓања:
    1.290
    Така, Еленче, само така... :lol: Забавувај се во најмизерните ситуации... А бе јас сум душа слатка...

2. Summerlover

Summerlover Форумски идол

Се зачлени на:
    5 август 2010
    Пораки:
    5.531
    Допаѓања:
    34.908
    Бре што убаво утро, убав ден, расположено, насмеано :lol: На сите ви посакувам таков убав ден :)

На Someonespecial му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.015
    СДК....дека ова снегот толку ми внесе празнична еуфорија да тоа е чудо едно.[​IMG]

Па затоа, на телефоните на позадина си ставив елкички што трепкаат, телефоните ми звонат со новогодишни песни....уште елката да ја накитиме следната недела здравје. :clap:

На LittlePinky, Dog-lover, Umbrella22 и 7 други им се допаѓа ова.
  4. lepadama

lepadama Истакнат член

Се зачлени на:
    25 ноември 2012
    Пораки:
    163
    Допаѓања:
    157
    Snow и јас сум иста како тебе,многу сакам снег и празнична атмосвера.
    Па и ние за брзо ќе ја накитиме елката и ќе украсиме дома новогодишно,ова малото зверче да се порадува на сијаличките во различна боја :clap:

5. QueenElena

QueenElena Популарен член

Се зачлени на:
    1 август 2013
    Пораки:
    1.212
    Допаѓања:
    1.290
    се гледа по корисничкото име. :lol:
    Инаку, и јас сакам снег и новогодишни празници. :)

6. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 октомври 2013
    Пораки:
    6.315
    Допаѓања:
    92.175
    Охоо од кога не бев спиела до 12 :lol: Ако не за друго барем наспиана сум како што треба конечно :D
    За некој веќе денот е поминат но мојот само што почнува :tmi: , Ви посакувам убав ден на сите Феминки :*

На lana.del-rey и leighton23 им се допаѓа ова.
  7. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.615
    ... ах, ова среда-среќен ден утро кое глуми сабота. Како да не го гушнеш и да му прднеш истовремено?
    Си седиме со макро шолјите кафе преполнети до врв (ние пиеме кафе инаку. во други домови може се решава судоку, се чисти, се вежба јога... за нас домашните, една работа е сигурна - КАФЕ сме пијани) и сме се зазјапале двете во Џонас брадерс, документарец со огромна културна вредност за човештвото.

И трепкаме, локаме кафе со мајка ми, и одеднаш она се врти, и почнува со мудрости, со тој сериозен тон и таа разбушавена коса наутро - Абе греота се овие деца. Немаат никакво детство. Убаво им е на почеток кога им свиркаат по улици, ама после не може ни да мочаат на раат. а и ова Американциве се ненормални, се трескаат, приплачуваат и припаѓаат по нив. Кај нас барем се знае, го нема тоа. Кај си видел Македонче да се треска по некого вака? Го гледаш на улица и си мислиш - Аууу, да бе, овој ќе го возвишувам, мрш бе, мрсулко, кој си бе ти??? Попрво ќе го плукнат... Може само за покоен Тоше да реагираа така, благо. А еве, Мацко Стојановски има и посилен глас од него, што не вриштат за него?

:rofl:

Мамо ма!
    :rofl:

На bittersweet, LittlePinky, anuskaNESTLE и 9 други им се допаѓа ова.
  8. mileystar

mileystar Популарен член

Се зачлени на:
    10 декември 2011
    Пораки:
    741
    Допаѓања:
    2.101
    јао денеска што убаво си бев 2 смена за на училиште ,ќе се изнаспиев ,али морав да станам во 9 и да одам да сеам дрва,за ден на дрвото нели :^) .Океј станав јас некако,во косата како некој буф :D ,па и како се облеков,чизми,јакна и марама,мислиш ќе одам на прошетка низ град.И бевме до блискиот рид,кал имаше до колена,можев слободно да си запливам :x ,ветарот директно во моето лице,ладно aу .Мислам дека толку во животот не сум одела ,човече се изморив.И не едно дрво,јас три посеав :!: е тка да знаат.И така дојдов дома,се најадов а сега ќе спиам!!! :*

На lana.del-rey му/ѝ се допаѓа ова.
  9. leighton23

leighton23 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 мај 2013
    Пораки:
    738
    Допаѓања:
    1.681
    Си го дочекав првиот снег во прегратките на саканиот. :inlove:
    Заедно гледавме како снежи и покрива во бело се па и нас. :D
    Уште фали и новогодишната еуфорија во градот и се ќе биде бајка. :$

На Izaabella, gothchick, Dog-lover и 4 други им се допаѓа ова.
  10. kala21

kala21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2013
    Пораки:
    1.896
    Допаѓања:
    15.406
    Једном када ти се мени вратиш,
    када проџе све и када схватиш,
    да нам дани лете као ласте,
    ал ниједан не врача се...
    Једном када проџу сва та лјета,
    признат чеш си тада да је штета,
    младост и све лјепоте ове,
    Што ти дадох,што ти дадох срце моје
    www.youtube.com/watch?v=1KWiXI8HcNo

На Trendafilka му/ѝ се допаѓа ова.
  11. SweetChild

SweetChild Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2012
    Пораки:
    1.597
    Допаѓања:
    2.987
  12. Dennings

Dennings Популарен член

Се зачлени на:
    18 септември 2013
    Пораки:
    613
    Допаѓања:
    4.583
    ... и на крајот на краиштата не е битно со кој спиеш,со кој се будиш, со кого излегуваш, со кого разговараш по 24 часа, за кого се дотеруваш, со кого се држиш за рака, пред кого глумиш, кого заведуваш. Единствено битно нешто е на кого помислуваш кога ќе видиш до себе празно место..кој требаше да биде тука, а не е..Не со кој те гледаат другите, туку со кој се гледаш ти. :)

На iloveyou29, cheetah.girl и richgirl998 им се допаѓа ова.
  13. anabel-a

anabel-a Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    3.333
    Допаѓања:
    15.499
    Ми се јадеше бурек, топол со крцкави кори, го сонував цела ноќ - ме препоти, па дури сабајлево кога станав - не бев сигурна дали реално го јадев, или го сонував. Успеа да ме натера да смкнам пижамите од мене, и да отидам да барам, за да на крај ми речат немаме бурек девојче, лиснато да не сакаш, кифла некоја, имаме и ѓевр.... Епа пичка ви матер неартикулисана, бурек не мо-же-те да споредувате со лиснато! Точка, фин, крај, ди енд!

На Izaabella, Mama25, Mishela и 9 други им се допаѓа ова.
  14. Abeja

Abeja Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    4.403
    Допаѓања:
    17.653
    Јас вчера јадев бурек со месо од жито лукс. После толку време си реков-ма шо го ебам ќе го јадам. И и реков на продавачката - топол бурек со што имате? Таа вели со сирење и со месо, па и викам дај со месо тогаш четврт, си мислам шо го ебам, да се омрсам по сабајлечки. И ми дава врел бурек, таман до кога да влезам в канцеларијата беше далеку од нормална температура за мојот напатен желудник. Ама стрвост, што да правам, јади, кини парче по парче од секој лист, ти паѓа месо во кестата, собирај го си го плаќал :rofl: , и на крајот со сите сили го дојадов а желудникот ќе избиеше како вулкан (без јогурт, после се покајав што не купив и јогурт, наравоучение-бурек со месо без јогурт никако)
    Е сега ова не го кажувам со намера да ти ја зголемам желбата за бурек, туку да ти ја зголемам желбата да одиш во потрага по истиот ама и да ти се погоди убав. За бурек вреди да те фати воздух малку, да ти влезе студот во коски. Немој да останеш само на желбата и неостварениот сон, за бурек све друго се остава во втор план.
    Затоа бурек во прв план и ај гитла по бурек и јогурт.

На LittlePinky, eli25, Someonespecial и 9 други им се допаѓа ова.
  15. Loritaa

Loritaa Истакнат член

Се зачлени на:
    6 август 2011
    Пораки:
    395
    Допаѓања:
    661
    Добар ден.Убав снежен ден. :rock:
    Убаво ми е, домот среден, педантерија на високо ниво, се е чисто и на свое место.
    Топлите лепчиња запечени, кашкавалот растопен, а во просторијава се шири миризот на оригано и сенф.
    Убав доручек.Какао со млеко до мене, во огромна шолја. Цигарчето исто до мене.
    Фемина и youtube и ништо друго не ми треба. :) :)

Сега на ред се шкафчињата, ме довикуваат да ги средам, алиштата да ги наредам под конец.
    А во меѓувреме ке подготвам топли лепчиња за сестра ми која сега е на пошумување.
    Ке ја изненадам.И какао топло ке подготвам оти многу си ја сакам :inlove:

И тааакаааааа. Имајте и вие убав ден :*

16. Sexybaby86

Sexybaby86 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 март 2012
    Пораки:
    4.997
    Допаѓања:
    96.216
    ^^ Море жени, срам да ви е, ме настрвивте со тоа бурекот :sweat: А јас како што си сакам бурек, мрсничок, крцкав, со мевце... Уффф :sweat: Изгледа ќе идам и јас да барам низ населба :tmi:

На LittlePinky, Umbrella22, Someonespecial и 3 други им се допаѓа ова.
  17. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    3.951
    Допаѓања:
    33.922
    ^ Леле и мене како ми се јаде бурек.. ко што рече Анабела, почнав да го сонувам :D ама пуста мрза, кој да излезе да купи :tmi: Бурек со сирење и јогурт :worried:

Туку сакам кога тој ме буди и со таков прекорлив глас ми вели: Ајде спанке станувај, доста е веќе спиење :) Периодов сакам постојано да сум до него, да го гушкам, да го гњавам, да шетам со него по снегот.. :wasntme:

Ајде доста беа романтики уште сабајле :D се враќам јас на измислениот бурек за доручек :lol:

На LittlePinky, eli25, SparkyAngel и 4 други им се допаѓа ова.
  18. lana.del-rey

lana.del-rey Популарен член

Се зачлени на:
    25 февруари 2013
    Пораки:
    690
    Допаѓања:
    1.300
    Abeja срам да ти е... :( Така убаво го опиша уф уф лиги ми течат,и мене ми се јаде бурек топол,крцкав,вкусен,со месо,со јогуртче.. мњам,мњам. :D

19. Gioia

Gioia Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2011
    Пораки:
    646
    Допаѓања:
    612
    Што убаво беше порано, ќе заврнеше снег,ќе истрчав на прозор и ќе се радував на снегулките како паѓаат и на преубавите дрвја осипани со снег! Отсекогаш во тие моменти се будело детето во мене! Ама сеа, коа ќе искочам на прозор више ја немам таа зимска идила за жал...гледам мајстори и градилиште,даски и греди покриени со снег...
    Си велам среќна сум што барем додека бев дете можев да се симнам доле во тревникот да си играм и правам снешко! Ја нема нашата елка,ја нема тревата...
    Тажно ми е што ми направија од маалото и како ми ги уништија на некој начин сите убави спомени,се за да изградат две грдосии-катна гаража и хотел!!! :fubar:

На lana.del-rey му/ѝ се допаѓа ова.
  20. HelloKitty123

HelloKitty123 Нов член

Се зачлени на:
    17 ноември 2013
    Пораки:
    0
    Допаѓања:
    0
    СДК со снегчево вчера почна да ме фаќа празнична еуфорија. :D
    Кога сме веќе кај бурекот прееска јадев :rofl:

Статус на темата: