[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. happygirl

happygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    4.741
    Допаѓања:
    24.383
    Само што се вратив од последниот разговор. И официјално, од понеделник почнувам! Овој месец ќе трае обуката, ама навистина се надевам дека ќе се пронајдам во работата. :)
    Понекогаш работите сами од себе се средуваат и коцките си легнат на свое место.
    Среќна сум! :)

На teddybear, anggell, Doozy и 26 други им се допаѓа ова.
  2. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 октомври 2013
    Пораки:
    6.314
    Допаѓања:
    92.158
    Моето дете многу учи значи од дома не излегува (а тој 0-ли во школо )
    Леле таа дечкото почна да го носи дома а еден месец се заедно (а нејзината лепотица во на мајка и креветот се работи со дечко и |( )
    Ауу аууу почнала со лошо друштво цц греота за родителите ..... и ред други глупости што немаат никаква врска. Туку на некои 3ти лица им е интересно да си оговараат и да вадат муабети наоколку...
    Мислам убаво им е бе шо па си го праат денот интересен а ''НИВНИТЕ ДЕЦА СЕ ЗЛАТООО'', :fubar: :x

Луѓето кои ги осудуваат туѓите деца не знаат ни половина од она што го прават нивните кога ќе ја затворат вратата од дома.
    И оваа баш е точно и баш е така како што е кажано но ајде де кој да верува дека е така |(

На hermosa, eliesaab, Someonespecial и 4 други им се допаѓа ова.
  3. nikiiii

nikiiii Популарен член

Се зачлени на:
    22 август 2013
    Пораки:
    1.370
    Допаѓања:
    942
    мислев да ги постам овие пости од денес од 7 јануари...ама неможам стварно, дома никој не пости и тешко ќе ми беше друго е сите дома да постат а не само јас. :@
    и ништо од постот...тоа е |-) а си мислев и ќе намалам некое килце од постов ама ништо хахах :rofl:
    инаку супер ден денес...уште снег да врнеше..
    ајде од понеделник се менуваме со сменитее едвај чекам, неможам веќе на сабалје да станувам.
    туку, некој викаат ќе сни учеле во сабота заради вчера што не учевме, вистина е? :?:

На Natali.3 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. MacenceEna

MacenceEna Форумски идол

Се зачлени на:
    8 декември 2010
    Пораки:
    3.146
    Допаѓања:
    43.735
    ...Нападната од сите страни , боже ме сачувај се осеќам ко најголем грешник . Мада никому ништо не сум згрешила ... Или па сум , шо ја знам .
    Значи највеќе ме нервирало од секад она зборење зад грб , не дека нема да дознаам него глупо е после она како да се погледнеме во очи и да се праиме на Тошо :|
    Незнам со кое право си дозволуваат да ти навлезат длабоко во интимата . Во спална да ти се пикнат |(

Тоа е , свашта

.....

На Mishela, imelda, bittersweet и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  5. jasBia

jasBia Популарен член

Се зачлени на:
    8 декември 2009
    Пораки:
    200
    Допаѓања:
    342
    Те сакаф... Да, со Ф, пошто беше грешка.

На fatamorgana123, Dvolicen, eliesaab и 3 други им се допаѓа ова.
  6. MorbGoth.666

MorbGoth.666 Популарен член

Се зачлени на:
    16 септември 2013
    Пораки:
    531
    Допаѓања:
    150
    :'(
    Многу сум наапанааа....
    Седевме вчера со другар и другарка и нешто баравме по нет и најдов некој стари слики од нас.
    И сега си ја сакам пак таа предолга коса и пак да сум слаба како во средно.
    Не е ферррр :(
    уште колку имам да слабеами да ми расте косата ааааа
    Не е хумано ова!

7. Feodora

Feodora Популарен член

Се зачлени на:
    27 мај 2013
    Пораки:
    925
    Допаѓања:
    4.347
    Лелееее луѓе презаљубена сум. После толку години во врска љубовта ни е уште поголема.
    Тогаш мислев дека сакам најмногу и дека повеќе не ни можам, тоа е врвот, ама бевме мали, тинејџери.
    Е сега после 5 години поинаку ја сфаќам врската, а не е во тоа само колку да ми рече дека ме сака. Не ни сакам да ми вика иако порано навика ни беше. Сега стварно го чувствувам тоа, онака силно, не знам како да објаснам, ама стварно не се опишува како ми е. Јас да барав онаква личност немаше да најдам, секогаш ме заштитува, добар е, вреден е, упорен и амбициозен. Мисли за иднината, за нас, а ме научи и јас да мислам за иднината, а не да живеам од денес за утре како ради реда.

Боже благодам што ми даде ваква личност покрај мене. Поубаво од тоа да сме еден до друг и нема. Да си легниме заедно и да станиме заедно. Едноствано се прашувам и не знам дали го заслужив овај човек?

На Agrona, rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, anggell и 7 други им се допаѓа ова.
  8. bittersweet

bittersweet Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2010
    Пораки:
    2.134
    Допаѓања:
    64.798
    Додека исчитав 30-тина страници од СДК читам повеќе постови како направиле месец, два, три на фемина и се загледав во датата јас сум направила 3 години, додуша додека ги дочитав кај мене се смени датата во 29-ти а и да не се загледав тука во датите немаше да приметам и дека малиов ми направил 3 месеци, се надевам ќе има некој скок во развојот па ќе почне да спие ноќе место дење. :lol:

Хммм три години, еј кога поминаа, си лета времето.
    Во овие три години на фемина поминав две бремености, се омажив и родив две деца и што е најважно го видов првиот снег во животот. :D
    Се зачленив од кога некој на фб имаше лајкнато нешто од тука и ај да видам што и како, читам на форумот доста интерсни девојки, мислења, дискусии и после малку време на читање се регистрирав инаку предходно бев форум virgin не сум имала ни време а ни желба да се зачленувам по форуми.
    Со фемина ги поминав 10-те месеци принудо заточеништво во Мк, не дека беше се лошо, нудистчето ми е бај продукт од времето во Скопје :lol: да не беше фемина мислам дека ќе полудев од нервози поради состојбата во која се најдов поради глупата влада и потребата за зголемување на бројката на Македонци. :x
    Ми стана фемина дел од секојдневието па и кога се вратив дома си продолжив да одвојувам дел од слободното време за фемина и до сега не сум се покајала, фемина ис д бест. 8)

Си имам како и сите други омилени форумџики, имам и неомилени (една, две, три ]:) ) има и такви кои и колку да се трудам да ги разберам не можам, поздрав Срце, чии постови ми се како сообраќајна несреќа знаеш дека не треба да гледаш ама главата ти се врти натака и едноставно мораш да погледаш (прочиташ) колку и да е ужасна несреќата. :wasntme:
    Некои си одат, други доаѓаат, некои и самите си ја исценираа сопствената смрт, Ивана стварно го напушти овој свет прерано ;( , покрај моите индијанци се изродија еден куп мали феминчиња, ангелчиња :angel: , голем број на форумџики го кажаа судбоносното ДА :inlove:, многу убави моменти си поминав тука на фемина се надевам на уште толку.

Cheers

На Foreveryoungiwannabe, Anna-Banana, Agrona и 40 други им се допаѓа ова.
  9. Tori1

Tori1 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 ноември 2013
    Пораки:
    74
    Допаѓања:
    95
    Ние што не се тагнуваме на секое ќоше значи не искачаме од дома м? :^) аман бе уште во веце не сте се тагнале и сликнале,за да бидат во центар на внимание се ќе направат ццц :@

10. vitomir

vitomir Нов член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    2.095
    Допаѓања:
    3.629
    Секој од нас барем еднаш си го поставил прашањето:
    Што би измениле ние во нашиот живот, кога би нѝ се дала можност да се вратиме во минатото?
    Кога би можеле да почнеме од почеток кои грешки би се обиделе да ги исправиме? Која болка, кои грижи на совеста, која тага би ја одбрале да ја избришеме?
    Дали би се осмелиле, навистина, да му дадеме нов смисол на нашиот живот?
    Да погодиме што ќе стане со нас?
    Каде да одиме?
    И со кого?“

На hermosa и Thallia им се допаѓа ова.
  11. AnaKarenina

AnaKarenina Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    5.801
    Допаѓања:
    55.009
    Кога ќе ми дојде преку глава од некои работи, сé што сакам да направам е да си го спакувам куферот и да заминам на планина. Па да отидам на моето омилено место, на точка која е гушната од високите врвови и да почнам да викам колку што ме држи гласот.
    Да го изнесам гневот, да ја испразнам лутината.

За на крајот, целиот бес да ми се врати во форма на ехо.
    И да сфатам дека таков е животот - го добиваш она што даваш.

На richgirl998, L-enna, teddybear и 32 други им се допаѓа ова.
  12. Lella

Lella Форумски идол

Се зачлени на:
    2 јануари 2013
    Пораки:
    5.335
    Допаѓања:
    29.196
    ... станав редовна читателка на темава. Не знам... во последно време стварно почнав да се интересирам што имаат другите да кажат. :^) Веќе почнав поретко да дрдорам ко навиена. :)

На Lovely93 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Lovely93

Lovely93 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2013
    Пораки:
    2.637
    Допаѓања:
    2.020
    Едвај чекам да дојде сабота. :wasntme: :D

14. gelkaa

gelkaa Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2013
    Пораки:
    397
    Допаѓања:
    1.490
    СДК......
    дека кај да е ќе се пореметам :|

15. Nana19

Nana19 Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    2.141
    Допаѓања:
    2.755
    СДК Сакам да се пофалам дека денеска идната ми свекрва и мојот нај сакан ги израдував со прекрасен ручек.
    Испеков лепче направив графче и навистина беше прекрасно....
    Многу сум среќна што ми излезе се убаво а нај битно беше што беа задоволни и добро најадени :inlove:

На cresa-jagoda, Veki4kaa и Izaabella им се допаѓа ова.
  16. 1209

1209 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    7.037
    Допаѓања:
    45.972
    Топол дом и ручек на мама.Јас искрено не можам да си го замислам животот подалеку од дома повеќе од 3-4 недели, дури ни толку.Знам дека некогаш ќе морам, ама едноставно самата помисла на тоа ми буди грч во стомакот и носталгично тежнеење на срцето.А сакам да патувам, сакам да бидам настрана, но како без таа топлина?

Првиот снег годинава ме фати во добро расположение со чаша чај од јаболко и цимет.Само што бевме пуштиле божиќен филм и седевме на топло со цимерките, тој не изненади баш филмската :D

Деновиве ме мачат некои банални работи, некои незавршени обверски, некои немања пари, некои одлуки, некои мрачни сонови...
    Ќе ги паузирам малку и ќе одам да се гушкам со љубовта вечерва, да се мазиме и да си ја покачуваме температурата.
    Зимата е најубава кога имаш обезбедена топла прегратка, затоа сакајте се!

На Foreveryoungiwannabe, Mimi123, ines.h и 14 други им се допаѓа ова.
  17. SweetChild

SweetChild Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2012
    Пораки:
    1.597
    Допаѓања:
    2.987
    Супер.10 теста во две недели.Сууууупер. |(

Ќе дадам се од себе овојпат.
    Него,зборот ми е,уште утре три часа и викенд.Конечно! К О Н Е Ч Н О.Се надевам дека убаво ќе си поминам.Има некои планчиња,но ќе видиме што ќе испадне :)

Одам да се одморам од денот денеска,а вие уживајте во вечерта. :hug:

http://www.youtube.com/watch?v=KJfdmq1qsBg

На Dog-lover му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Idonea

Idonea Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јануари 2012
    Пораки:
    322
    Допаѓања:
    642
    Само еден миг.Само вистинските очи.
    Толку е доволно за да прочиташ се во очите кои најдобро ги знаеш.
    Сме си кажале толку многу зборови,и не сме се разбрале, не сме се сфатиле како во тој еден миг.

Имај го ти целото време на светот, ако не си ги нашол очите кои ги разбираш, залудно е. И најубавите зборови на светот. И најлошите. Сите се залудни. Очите, тие судат, тие љубат.

Од друга страна,неможам а да не се запрашам, него, покрај толку разговорливи очи, што ќе му се зборови?

http://www.youtube.com/watch?v=adH1dwTzE3E

19. Nana19

Nana19 Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    2.141
    Допаѓања:
    2.755
    сдк ај лов мај пипл :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:

20. hermosa

hermosa Популарен член