[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Kaylie

Kaylie Истакнат член

Се зачлени на:
    11 октомври 2013
    Пораки:
    500
    Допаѓања:
    1.402
    И да, заборавив, пред 16 години на овој ден се родил братучед ми. Нека сум е среќен роденден... :party: Ве молам не се чудете, ако во секое мое мислење читате како му честитам на некој од фамилијата роденден, сега е сезоната на родендени. Јас ја отварам на 17 септември, а останативе се редат после еден по еден. :!:

На Trnche му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Shery

Shery Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.090
    Допаѓања:
    5.169
    Ми се врти еден ритам во глава. Незнам од која е песната, не го знам текстот, ама ќе ја најдам па што сака нека биде :)

3. Hemera

Hemera Нов член

Се зачлени на:
    22 ноември 2013
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    5
    Ќе трпам и навреди и ќотек.Ако.Можам јас се да поднесам.Покрај толку работи сум среќна.Сепак,среќна сум што сум жива,здрава и што има барем некој што ме сака.Ќе помине и ова.Знам дека има Господ и дека се гледа.Се враќа.Се надевам дека и мене ќе ми помогне.Верувам во Господ.И да,среќна сум..и покрај се..

На richgirl998 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Marjan007

Marjan007 Популарен член

Се зачлени на:
    9 септември 2011
    Пораки:
    340
    Допаѓања:
    3.926
    Како треба да сакаш една жена...
    Можеби нема да и бидеш прв маж, ниту пак последен или единствен.Таа сакала пред тебе, а можеби ќе сака и после тебе.Но ако сега те сака, дали е нешто друго важно?Таа не е совршена, а не си ни ти.
    И вие двајца можеби никогаш нема да бидете совршени заедно, но ако таа може да те насмее, да те натера да размислиш два пати, да признае дека е човечко суштество и дека греши, тогаш држи се до неа и дај и најмногу што можеш.Можеби нема да мисли на тебе секоја секунда во текот на денот, но ќе даде дел од себе за кое знае дека ти можеш да го скршиш нејзиното срце.
    Затоа, немој да ја повредиш, немој да ја менуваш, не ја анализирај и не очекувај повеќе од она што таа може да го даде.Смеј се кога те прави среќен и дај и до знаење кога те излудува и нека ти недостасува кога не е во близина...
    http://think.mk/2013/11/26/bob-marli-ka ... dna-zhena/

На julie77, martinuska, SparkyAngel и 5 други им се допаѓа ова.
  5. tigerlady

tigerlady Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    1.651
    Допаѓања:
    5.421
    Имам чувство дека енергијата ми доаѓа и ми одлетува, па пак ќе си дојде, па пак ќе му ја здува и се’ така.

Вечерва ми е работна, богами и викендов. Цртежи, проекти, книги... и сфаќам дека сум четврта година и наредната година кој знае што ќе правам ова време. Таа драма во четири чина наречена факултет завршува. Оваа драма наречена живот едвај стигнала до првиот чин.

ББС има објавено конкурс за радио-драма. И тука ти доаѓаат наплив на идеи. На оние што гледале Фрејзер нема шанси да не им текне да епизодата со нивната радио драма. На пример викам јас.

Ах пудинг oд ванила со вишни, ах лекари за контрола, ах студени носиња на ладново и зимурливи мачки. Сите мачки од маало се здебелени најмалку 5 кила, како гудиња да имаме низ населба.

Сега би сакала да го гушнам цел свет и да му посакам прекрасен викенд. Зошто па да не...
    И да ги гушнам оние што ги смислуваат на Кока кола рекламите, не пијам Кока кола ама рекламите не можеш да не ги сакаш. Овогодинешната, кога едното дете се преправа дека ја повредува ногата за другар му да шутне мислам 100 пати ме расплака. Ете да пиев Кока кола со неа сигурно ќе се утешев... видиш ти јак маркетинг.

На Lella, Domino, SparkyAngel и 8 други им се допаѓа ова.
  6. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    баш размислував прееска
    до сега беше-фина,културна, добра по душа и срце на интервјуата пристојна, пристојно облечена
    до каде стигнав-до никаде
    за најблиските ке бидам пак добра по срце и душа Господ гледа, ама мислам дека е време за некои промени :!: доста ми е веке да тапкам во место :swear:

На vitomir му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Vikica.cuci

Vikica.cuci Популарен член

Се зачлени на:
    21 ноември 2011
    Пораки:
    1.520
    Допаѓања:
    3.293
    Сите си се спремаат за викенд и за излегување, само јас дома болна, покријана и со чајот во рака дремам пред компјутер ко будала. Ама шо да прам и ја, така е кога не се облекувам доволно(ко шо вика мајка ми).
    Имајте убава вечер сите што ќе излегувате, а воедно и сите болни, но и оние кои ќе седите дома. :*

На sofijanoka, Kaylie и Hipster им се допаѓа ова.
  8. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.423
    Здравје боже, за некои 10 месеци конечно, ма по ѓаволите веќе беше време и јас да го намирисам Њујорк и да ме понесе магијата која во себе ја крие.
    Не ми е верува сеуште дека се одлучив и тоа за еден ден и конечно имам со кој нормален да идам, дека конечно i stopped making excuses и си ги фатив работите во свои раце и здравје боже и среќа да помине се убаво во понеделник, да си ја исполнам мојата можеби најдолго посакувана а возможна желба.

Wish me luck people, a lot of luck!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=lZD4ezDbbu4

На bittersweet, iloveyou29, lunicka и 34 други им се допаѓа ова.
  9. MermaidKiky

MermaidKiky Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2013
    Пораки:
    294
    Допаѓања:
    221
    Едвај чекам да си легнам и утре да се разбудам кога ми душа сака ^_^ Имајте убава вечер и слатки соништа :inlove: |-)

10. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159
    Жал ми е што не поминувам повеќе време на Фемина и што имам испуштено илјадници коментари низ темиве кои ме интересираат. Но, ова е тоа што го сакав, ДА БИДАМ ЗАФАТЕНА, да правам нешто, да не седам залудно. Се надеваме само дека ќе се исплати.

11. SweetChild

SweetChild Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2012
    Пораки:
    1.597
    Допаѓања:
    2.987
    Денов за петка :sun:

На sweet-star му/ѝ се допаѓа ова.
  12. sadgirl21

sadgirl21 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2013
    Пораки:
    7.357
    Допаѓања:
    8.482
    - Vidi... U nekog se zaljubiš, ali ne dospeš da ga voliš... Posebno kad si mlad....
    - Zaljubiš se... Ali ga ne voliš? Zar to nije... Isto?
    - Ne znam... Meni nije... Zaljubiš se jer... Je to tebi potrebno... A voliš... Jer je to potrebno nekom drugom... Ne misliš?
    Jedno je kad čeznes za nekim ko je daleko... A drugo kad čeznes za nekim ko je kraj tebe... Tek onda je to....

Балашевич..

На psychic, cheetah.girl и Umbrella22 им се допаѓа ова.
  13. LittlePinky

LittlePinky Популарен член

Се зачлени на:
    8 јануари 2013
    Пораки:
    1.421
    Допаѓања:
    4.392
    Оние моменти кога со другарка ти сте најретардираните девојчиња по улиците :rofl:
    Со цел ум излеговме во 6 часот да си купиме тост од каспер..си почекавме добри 15 минути додека ги направат..и кога ни ги дадоја,тостовите пливаа во кечап и мајонез...Не знаевме дали да плачиме или да се смееме :clap: .. но кошмарот допрва следуваше..надвор -50 степени(ова онака го шлакнав :D ) а ние со тостовите в рака се шетаме ко улави низ улиците :rofl: и додека ги јадеме се цепиме од смеа :D ..можете да замислите..прстите престанавме да си ги чувствуваме од студ(па нормално,нормален човек не би излегувал на ова време за да си купи еден проклет тост:D) и што ќе правиме..земавме салфетки и со нив го тргавме кечапот и мајонезот :puke: додека во меѓувреме по 2-3 парчиња ни испаднаа :rofl:
    и како капак на се..отидовме на фонтана си ги измивме рацете..за да не болат во следните 30 минути :worried:

И така ви велам :D
    П.С. цел ден си потпевнувам во светот на бајките самоо чудесно тајно веруваат,децата што мечтаат, децата што сонуваат тралала :drunk:

На Lella, Dream-Girl, SparkyAngel и 3 други им се допаѓа ова.
  14. SparkyAngel

SparkyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2011
    Пораки:
    901
    Допаѓања:
    1.366
    Незнам зошто секогаш 1 недела пред испит, се загледувам во некоја интересна серија :tmi: и наместо да учам јас цела прва сезона во 2 дена од Scandal ја изгледав, и мислам нема да престанам додека не ја изгледам до последната епизода. Толку е заразна, секоја епизода е повозбудлива од предходната. Така предходниот испит ја загледав цела прва и дел од втора сезона од Carries diaries . Непоправлива сум.
    Него друго ми беше муабетот... се исшишав и тоа добри 15цм, и се осеќам како препородена, ми се допаѓа новата фризура. Цело време пред огледало се гледам :lol: Како викаат кога сакаш промена, почни од косата. Ајде идам да догледам уште една епизода од Scandal и си легнувам... :)
    Добра ноќ. Убав викенд пријателчиња :)

15. Srckata28

Srckata28 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 јануари 2013
    Пораки:
    4.869
    Допаѓања:
    23.776
    Одсекогаш ми била интересна шаренана врата у која блеат телињата |( Ме интересира зошто е толку голема туристичка атракција :lol:

16. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.191
    Допаѓања:
    23.257
    Ете така,
    Стигнав до некој период кај што ти е тотално сеедно за се, каде што цело време си се трудел да оствариш нешто, да ги поправиш работите но сепак тоа било залудно потрошено време, залудни потрошени 2 години, залудни потрошени месеци, минути, и залудни чекања на повици, емаил и слично.
    Сега баш сум тотално оладена, и баш тотално ми е гајле за се.
    Додека јас се трудев да исправам некој работи, на некој му беше сеедно, епа нека е, ама кругот се врти, нема јас да бидам таја шо моли, туку ситуацијата е таја, и то е то.
    Инаку конечно да ве читнам тука :D Немав многу време, немав ни пристап до нет. Немав ни каде да се испразнам, ми фалеше да се насмеам малку тука, но ете тука сум :)
    Јас сум добра, одлично ми е таму кај шо сум, да не речам предобро.
    Коцките на сите полиња си се местат, и баш ме радва, но секогаш се прашвам, зошто коцките не се местат на поле на љубов?
    Кога нештото не го бараш, само ќе дојди, па ај да видиме дали ќе е така ;)

Имајте убава вечер! :*

На Hipica, cinderella5, Someonespecial и 5 други им се допаѓа ова.
  17. Thallia

Thallia Популарен член

Се зачлени на:
    10 октомври 2013
    Пораки:
    2.805
    Допаѓања:
    18.795
    Конечно заврши работната седмица, со душа го чекам викендот за да се наспијам како човек, да изгледам добар филм, да прелистам некоја страница од книгата која ми е започната чинам пред цела вечност, да се видам со сите луѓе кои ми се драги, а кои ги запоставувам преку неделата поради недостаток на време.... и секогаш останува нешто недовршено.... додека трепнеш, веќе поминал викендот...
    Како и да е, уживајте максимално во секој миг од овој викенд!
    Направете секој момент да биде вреден спомен кој се памети!

На Hipster, Hipica и richgirl998 им се допаѓа ова.
  18. kika.dragan

kika.dragan Истакнат член

Се зачлени на:
    18 септември 2013
    Пораки:
    186
    Допаѓања:
    150
    СДК ако има некоја девојка од Струмица да ми пише ЛП, сакам да прашам нешто Ч ;) :) :*

19. anngelique

anngelique Популарен член

Се зачлени на:
    15 јуни 2010
    Пораки:
    2.748
    Допаѓања:
    6.742
    За денов немам коментар... уште полошо што утре е работен ден.. :doh:

20. lovebrazil

lovebrazil Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јуни 2013
    Пораки:
    164
    Допаѓања:
    78
    Сакам да кажам дека ужасно ми треба!!! Знам колку беше погрешно тоа што бев со него. But it was so damn good!!! Uhh!!

На Adi888 му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.