Форумџика на годината

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Wild.Child, Oct 26, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. simonna.a

simonna.a Форумски идол

Животот е сцена..секој си ја игра својата улога и си заминува.

2. LittlePinky

LittlePinky Популарен член

Влегуваат* :$ :fubar: :rofl:
    -----
    После една лага, во сите други вистини има сомнежи.

3. smurffi

smurffi Популарен член

4. Hipica

Hipica Форумски идол

^ Ништо лично, ама ми дојде инспирација за денешниов пост.
    Како бре ви е толку важен ПРВИОТ ден од месецот?
    Па ни платите ни пензиите веќе не успеваат да стигнат на први. Ни сметките не доаѓаат на први.
    На први не ни се расчистува целиот замор што сме го собирале цел месец, па еве сега од први повторно ќе бидеме како од стаклено ѕвоно извадени.

Зошто не му придавате значење на последниот ден од месецот?
    Зошто не на петнаесеттиот?
    Или на вториот?Ееее више!

Attached Files:

kala21, anuskaNESTLE, Libera and 3 others like this.
  5. Feodora

Feodora Популарен член

Денеска 3 работи скршив: чинија, чаша и украс. Што е следно? :devil:
    Ама баксуз сум се родила! :@

LittlePinky likes this.
  6. Daydream

Daydream Популарен член

На најобичното јавно место, со стотици непознати луѓе околу мене, ми летнал паметот и си навраќам спомени, ситуации, зборови, емоции, снегулки и си се фаќам себеси како си се смешкам онака неприметно и задоволно како некоја шашава. :lol: Којзнае како сум изгледала од страна ама јас знам дека сум среќна, да, среќна сум многу и заљубена. :$ Ама не сум единствена, барем тоа си го знам и се тешам. Многу луѓе на улица имам сретнато, се имам разминато и ги гледам си одат по улица замислени и насмеани. Доаѓа топлина на душата и не можам да лажам и си кажувам дека е убаво. Ма најубаво е бре, нема подобро чувство. Си летам... :D

7. Kaylie

Kaylie Истакнат член

Мометот кога татко ти ти пржи чипс, зошто мајка ти во амбасадата го одработува ден на дрвото и нема кој да ти направи за јадење, а гладни сте како волци.

Papillon.Papi likes this.
  8. Papillon.Papi

Papillon.Papi Популарен член

СДК кога се вратив во дневната, еве што направиле сестра ми и дедо ми... :rofl:

Attached Files:

AquaBlue, Annath, Buttterfly and 6 others like this.
  9. Marjan007

Marjan007 Популарен член

10. Someonespecial

Someonespecial Free-minded aesthete

Зошто понекогаш толку се замараме за секакви глупости?
    И да, запомнете, воопшто не вреди да се обрнувате внимание на лошите зборови и безначајните озборувања од некои луѓе, тоа највеќе зборува за самите нив!
    Ајде бе луѓенца малце попозитивно, само главата горе и кулирање! 8)
    И... ја само певам, ја само свирам, ја немам разлог да се живцирам... :music: :D

11. psychic

psychic Популарен член

Сега?
    Што сега?
    Почеток на крајот или крај на почетокот?
    Или ништо?
    Слепило?

12. ilipili

ilipili Популарен член

Денес убав ден за славење,убав ден за топли мигови со семејството кои што ги има се поретко откако не сум дома цело време , но се свети и вечно ќе останат во мене врежани,убави мигови за славење на љубовта.Чичко ми и стрина ми прославија 30 години во брак,поминале многу заедно преброделе се,кога ги гледам како сеуште заљубено се гледаат како гулапчиња и во секој нивни поглед повторно и повторно се раѓа љубовта во мене се појавува неописливо преубаво чувство и сакам и јас и тој да ги доживееме овие денови еден ден.Заеднички ручек исполнет со многу смеа,љубов,убав разговор и совети од нивкон нас за иднината :) .
    Се восхитувам на нивната огромна љубов и сите препреки што ги минале заедно,што во најтешките мигови останале присебни и си биле поддршка еден на друг. Тој и вели косата му побелела од што го нервирала,а таа море да ти се погодеше една од оние како на брачен судија што се ќе видеше убо :D,така си ја искажуваат љубовта :D.
    И тој е тука мојата љубов со кој што заедно им купивме подарок кој што знам дека ги направи многу среќни,ми стареат,венеат секој ден се повеќе и се плашам дека тоа се случува многу брзо.
    Како и да е тоа е животот,исполнет со многу емоции,мигови,сеќавања,случувања,а нам ни останува само да го живееме најдобро што можеме.
    Како што поминува времето се повеќе и повеќе ме облеваат чудни чувства де ме облева страв од она што доаѓа,позитивна трема,но и огромна среќа што ќе градам иднина со човекот на мојот живот,мојата сродна душа, мојата вечна љубов,моето се. Некој да ме штипне за да поверувам дека сето ова ми се случува и дека се си е на свое место по подолго време. Им посакувам на сите да имаат прекрасни мигови ко мене :).Ќе му речам сега него да ме штипне :D,одам во неговите прегратки,а вие уживајте во оваа идилична вечер :) .
    Само со надеж,верба и огромна љубов можно е се,вие само верувајте и се ќе се оствари :).

13. QueenElena

QueenElena Популарен член

Зошто сум најсмирена во најнервозните ситуации и најсреќна во ситуаации во кои не би требало да бидам среќна? :D

14. jagodka.18

jagodka.18 Популарен член

15. SnowWhite8

SnowWhite8 Популарен член

Што се случува со луѓето, сите некако тажни, сите лути нервозни. Денес две личности се расплакаа пред мене, и тоа возрасни ај ќе кажеш на мои години па се им фали ама жени бре една 30 другата 60... и сите нешто се жалат нешто им фали.... дали е до времето или е до луѓето незнам, и јас не сум нешто нај расположена ама така да се понашам... само ми фали некоја добра книга за читање.

16. fatamorgana123

fatamorgana123 Популарен член

17. imelda

imelda Популарен член

Ми идеше денеска да бидам како бабава во потписот. Значи, ако седнеш во вагон каде уште на вратата пишува тивка зона, внатре е полепено со лепенки на пречкртани мобилни и слушалки, значи дека тишина се бара од тебе. Што треба да направат не знам, лепенки од глави со селотејп на уста да стават? |(
    На двете невести зад мене им разбрав со која се имаат скарано, една оговара сестра, другата оговара другар на маж и, па ја жулело кондурата еднава, па како откритие на Америките оваа и покажува нејзините бакап балетанки во ташна, хихихи хахаха хихихи чинг чинг, чекај текст добив, види ја еееее види што ми напишала, леле ама па и ова стварно малото прсте ќе ми падне од кондурава...
    Не бива дремнување што не бива, туку да не знаеш дали да бидеш како баба, да се свртиш и да им речеш потивки да се или да ја прашаш дали левата или десната кондура и е тесна.

sweet-star, Hipster, lunicka and 5 others like this.
  18. Thallia

Thallia Популарен член

Не знам зошто се` уште дозволувам некои работи кои не би требало воопшто да ми се важни после толку време, повторно да ме извадат од контакт и да ми го расипат расположението...
    Зошто се` уште сум слаба, а тој треба да е најнебитната личност во мојот живот, личност која треба да ми биде избришана еднаш засекогаш... :(

19. axl-babe

axl-babe Истакнат член

Посреќна не можам да бидам! :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Attached Files:

Dark-Lady, SweetChild and Dog-lover like this.
  20. agnes

agnes Истакнат член

уф денеска беше ужасен ден со мн луѓе што замараат но еве сега си најдов мир со една книга,девојката со бисерна обетка од трејси шевалие.

Thread Status:
Not open for further replies.