[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. simonna.a

simonna.a Форумски идол

Се зачлени на:
    23 февруари 2013
    Пораки:
    4.482
    Допаѓања:
    34.159
    Животот е сцена..секој си ја игра својата улога и си заминува.

На hermosa, Dog-lover, Hipica и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  2. LittlePinky

LittlePinky Популарен член

Се зачлени на:
    8 јануари 2013
    Пораки:
    1.421
    Допаѓања:
    4.392
    Влегуваат* :$ :fubar: :rofl:
    -----
    После една лага, во сите други вистини има сомнежи.

3. smurffi

smurffi Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    714
    Допаѓања:
    378
  4. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.826
    ^ Ништо лично, ама ми дојде инспирација за денешниов пост.
    Како бре ви е толку важен ПРВИОТ ден од месецот?
    Па ни платите ни пензиите веќе не успеваат да стигнат на први. Ни сметките не доаѓаат на први.
    На први не ни се расчистува целиот замор што сме го собирале цел месец, па еве сега од први повторно ќе бидеме како од стаклено ѕвоно извадени.

Зошто не му придавате значење на последниот ден од месецот?
    Зошто не на петнаесеттиот?
    Или на вториот?Ееее више!

Прикачени фајлови:

• ggsdgfs.gif
      ggsdgfs.gif
      Големина на фајлот:
      538 KB
      Прегледи:
      425
    На kala21, anuskaNESTLE, Libera и 3 други им се допаѓа ова.
  5. Feodora

Feodora Популарен член

Се зачлени на:
    27 мај 2013
    Пораки:
    925
    Допаѓања:
    4.347
    Денеска 3 работи скршив: чинија, чаша и украс. Што е следно? :devil:
    Ама баксуз сум се родила! :@

На LittlePinky му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Daydream

Daydream Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2013
    Пораки:
    1.682
    Допаѓања:
    6.472
    На најобичното јавно место, со стотици непознати луѓе околу мене, ми летнал паметот и си навраќам спомени, ситуации, зборови, емоции, снегулки и си се фаќам себеси како си се смешкам онака неприметно и задоволно како некоја шашава. :lol: Којзнае како сум изгледала од страна ама јас знам дека сум среќна, да, среќна сум многу и заљубена. :$ Ама не сум единствена, барем тоа си го знам и се тешам. Многу луѓе на улица имам сретнато, се имам разминато и ги гледам си одат по улица замислени и насмеани. Доаѓа топлина на душата и не можам да лажам и си кажувам дека е убаво. Ма најубаво е бре, нема подобро чувство. Си летам... :D

На LittlePinky, Izaabella, Ketrin.Moon и 2 други им се допаѓа ова.
  7. Kaylie

Kaylie Истакнат член

Се зачлени на:
    11 октомври 2013
    Пораки:
    500
    Допаѓања:
    1.402
    Мометот кога татко ти ти пржи чипс, зошто мајка ти во амбасадата го одработува ден на дрвото и нема кој да ти направи за јадење, а гладни сте како волци.

На Papillon.Papi му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Papillon.Papi

Papillon.Papi Популарен член

Се зачлени на:
    5 октомври 2013
    Пораки:
    3.245
    Допаѓања:
    9.702
    СДК кога се вратив во дневната, еве што направиле сестра ми и дедо ми... :rofl:

Прикачени фајлови:

На AquaBlue, Annath, Buttterfly и 6 други им се допаѓа ова.
  9. Marjan007

Marjan007 Популарен член

Се зачлени на:
    9 септември 2011
    Пораки:
    340
    Допаѓања:
    3.926
    |(

На kala21, Dark-Lady, LittleFairy и 4 други им се допаѓа ова.
  10. Someonespecial

Someonespecial Free-minded aesthete

Се зачлени на:
    17 ноември 2012
    Пораки:
    13.119
    Допаѓања:
    163.769
    Зошто понекогаш толку се замараме за секакви глупости?
    И да, запомнете, воопшто не вреди да се обрнувате внимание на лошите зборови и безначајните озборувања од некои луѓе, тоа највеќе зборува за самите нив!
    Ајде бе луѓенца малце попозитивно, само главата горе и кулирање! 8)
    И... ја само певам, ја само свирам, ја немам разлог да се живцирам... :music: :D

На Monna.Monna, Izaabella, Dog-lover и 7 други им се допаѓа ова.
  11. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    Сега?
    Што сега?
    Почеток на крајот или крај на почетокот?
    Или ништо?
    Слепило?

На Anonymous996, Dog-lover, Umbrella22 и 4 други им се допаѓа ова.
  12. ilipili

ilipili Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2012
    Пораки:
    1.310
    Допаѓања:
    4.992
    Денес убав ден за славење,убав ден за топли мигови со семејството кои што ги има се поретко откако не сум дома цело време , но се свети и вечно ќе останат во мене врежани,убави мигови за славење на љубовта.Чичко ми и стрина ми прославија 30 години во брак,поминале многу заедно преброделе се,кога ги гледам како сеуште заљубено се гледаат како гулапчиња и во секој нивни поглед повторно и повторно се раѓа љубовта во мене се појавува неописливо преубаво чувство и сакам и јас и тој да ги доживееме овие денови еден ден.Заеднички ручек исполнет со многу смеа,љубов,убав разговор и совети од нивкон нас за иднината :) .
    Се восхитувам на нивната огромна љубов и сите препреки што ги минале заедно,што во најтешките мигови останале присебни и си биле поддршка еден на друг. Тој и вели косата му побелела од што го нервирала,а таа море да ти се погодеше една од оние како на брачен судија што се ќе видеше убо :D,така си ја искажуваат љубовта :D.
    И тој е тука мојата љубов со кој што заедно им купивме подарок кој што знам дека ги направи многу среќни,ми стареат,венеат секој ден се повеќе и се плашам дека тоа се случува многу брзо.
    Како и да е тоа е животот,исполнет со многу емоции,мигови,сеќавања,случувања,а нам ни останува само да го живееме најдобро што можеме.
    Како што поминува времето се повеќе и повеќе ме облеваат чудни чувства де ме облева страв од она што доаѓа,позитивна трема,но и огромна среќа што ќе градам иднина со човекот на мојот живот,мојата сродна душа, мојата вечна љубов,моето се. Некој да ме штипне за да поверувам дека сето ова ми се случува и дека се си е на свое место по подолго време. Им посакувам на сите да имаат прекрасни мигови ко мене :).Ќе му речам сега него да ме штипне :D,одам во неговите прегратки,а вие уживајте во оваа идилична вечер :) .
    Само со надеж,верба и огромна љубов можно е се,вие само верувајте и се ќе се оствари :).

На Lepaaa, Divinebutterfly, bittersweet и 23 други им се допаѓа ова.
  13. QueenElena

QueenElena Популарен член

Се зачлени на:
    1 август 2013
    Пораки:
    1.212
    Допаѓања:
    1.290
    Зошто сум најсмирена во најнервозните ситуации и најсреќна во ситуаации во кои не би требало да бидам среќна? :D

14. jagodka.18

jagodka.18 Популарен член

Се зачлени на:
    21 март 2013
    Пораки:
    846
    Допаѓања:
    607
  15. SnowWhite8

SnowWhite8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2012
    Пораки:
    1.275
    Допаѓања:
    1.620
    Што се случува со луѓето, сите некако тажни, сите лути нервозни. Денес две личности се расплакаа пред мене, и тоа возрасни ај ќе кажеш на мои години па се им фали ама жени бре една 30 другата 60... и сите нешто се жалат нешто им фали.... дали е до времето или е до луѓето незнам, и јас не сум нешто нај расположена ама така да се понашам... само ми фали некоја добра книга за читање.

16. fatamorgana123

fatamorgana123 Популарен член

Се зачлени на:
    11 февруари 2013
    Пораки:
    1.273
    Допаѓања:
    1.530
  17. imelda

imelda Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    1.623
    Допаѓања:
    10.360
    Ми идеше денеска да бидам како бабава во потписот. Значи, ако седнеш во вагон каде уште на вратата пишува тивка зона, внатре е полепено со лепенки на пречкртани мобилни и слушалки, значи дека тишина се бара од тебе. Што треба да направат не знам, лепенки од глави со селотејп на уста да стават? |(
    На двете невести зад мене им разбрав со која се имаат скарано, една оговара сестра, другата оговара другар на маж и, па ја жулело кондурата еднава, па како откритие на Америките оваа и покажува нејзините бакап балетанки во ташна, хихихи хахаха хихихи чинг чинг, чекај текст добив, види ја еееее види што ми напишала, леле ама па и ова стварно малото прсте ќе ми падне од кондурава...
    Не бива дремнување што не бива, туку да не знаеш дали да бидеш како баба, да се свртиш и да им речеш потивки да се или да ја прашаш дали левата или десната кондура и е тесна.

На sweet-star, Hipster, lunicka и 5 други им се допаѓа ова.
  18. Thallia

Thallia Популарен член

Се зачлени на:
    10 октомври 2013
    Пораки:
    2.805
    Допаѓања:
    18.795
    Не знам зошто се` уште дозволувам некои работи кои не би требало воопшто да ми се важни после толку време, повторно да ме извадат од контакт и да ми го расипат расположението...
    Зошто се` уште сум слаба, а тој треба да е најнебитната личност во мојот живот, личност која треба да ми биде избришана еднаш засекогаш... :(

19. axl-babe

axl-babe Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јуни 2013
    Пораки:
    450
    Допаѓања:
    577
    Посреќна не можам да бидам! :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Прикачени фајлови:

• hhvyhvfvu.jpg
      hhvyhvfvu.jpg
      Големина на фајлот:
      88,3 KB
      Прегледи:
      240
    На Dark-Lady, SweetChild и Dog-lover им се допаѓа ова.
  20. agnes

agnes Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2013
    Пораки:
    54
    Допаѓања:
    48
    уф денеска беше ужасен ден со мн луѓе што замараат но еве сега си најдов мир со една книга,девојката со бисерна обетка од трејси шевалие.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.