[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. richgirl998

richgirl998 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јануари 2012
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    286
    Кога конечно ќе помислиш дека ќе бидеш среќен, наеднаш се паѓа во вода. Некои луѓе едноставно не се родени под среќна звезда :|

На iloveyou29 и Barbie20 им се допаѓа ова.
  2. zuzu82

zuzu82 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 септември 2012
    Пораки:
    88
    Допаѓања:
    109
    ...утрово станав од спиење и некако ме фати некоја новогодишна еуфорија...додека си го пиев утринското кафе ми текна кога бев дете и кога на прозор го чекав дедо мраз...кога се радував на секое пакетче и на секоја добиена честитка....ехххх...тоа беа убави денови...да може некој пак да ме израдува така искрено и оваа нова година...не барам многу :wink:
    http://www.youtube.com/watch?v=69QAcJOlJQc

На Someonespecial, LittlePinky, Umbrella22 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  3. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.615
    ... вчера бевме да видиме едно мало, маленко бебе. Бебуле. Како зрно грашок.
    И иако сум убедена дека гледаат само сенки и тук-таму некоја силуета, мене ми поткрена веѓа и .... ми се насмевна. Фраерски, шмекерски. ;)
    ^_^
    Не си умислувам, имав сведоци. Од целата багра надвиснати над неговиот мал рај, МЕНЕ ми се насмевна. Татко ми вика - па на будалите им се смеат, што се чудиш?

Љубомора.
    :D

Се разбудив со мисла дека е крајно време да престанам со невложување во себе. Физички и ментално.
    Второво повеќе. Веќе разгледав неколку курсеви кои ми фатија око, и ... почнувам од јануари. :)

На QueenElena, Thallia, bittersweet и 18 други им се допаѓа ова.
  4. Skyfall

Skyfall Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2012
    Пораки:
    691
    Допаѓања:
    2.160
    СДК колку сакам да сум дома. Да испаднам на кафе со другарките, да видам познати лица... Да уживам во празниците што доаѓаат. И многу ми се јадат ќебапи :)

5. Silver.E

Silver.E Популарен член

Се зачлени на:
    14 февруари 2013
    Пораки:
    2.226
    Допаѓања:
    5.276
    Многу ми делува одбивно кога некоја девојка, жена, дама што и да е, користи пцовки, во зборување или во пишување... :puke:
    Колку и да е дотерана, нашминкана, со манири, паметна, кога од уста ќе излези таков збор нешто ми се руши како кула од карти. Така наеднаш...
    Се поретки се жените од кои излегуваат алтани. Или кога ќе речат: неа е мелем да ја слушаш...
    Имам разбирање, сите сме нервозни, во стрес, ама тоа не ми е оправдание на глас или во текст да се кажи пцовка, а посебно популарната јебига. :^)

На Serafima, Dvolicen, Kaylie и 4 други им се допаѓа ова.
  6. richgirl998

richgirl998 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јануари 2012
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    286
    |(

Прикачени фајлови:

• large.jpg
      large.jpg
      Големина на фајлот:
      52 KB
      Прегледи:
      423
    На ana-girl му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.023
    На 12ти декември хобитот конечно земав карти , т.е друг зема за мене :lol: , беше тешка борбата но на крај успеавме да резервираме , роденденскиот поклон ќе пристигне порано оваа година , заедно со кофа пуканки.

8. Antoninaaa

Antoninaaa Популарен член

Се зачлени на:
    3 март 2013
    Пораки:
    943
    Допаѓања:
    12.089
    Ќе земам ќе си ја треснам главата едно добри пет шест пати од ѕид !
    Неможам да функционирам денес.
    Мене туѓата болка ме парализира, еве чемреам како болна кокошка.

На Gordana10 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 октомври 2013
    Пораки:
    6.314
    Допаѓања:
    92.156
    Да баш така |(

Прикачени фајлови:

На Someonespecial, LittlePinky, Ana122 и 6 други им се допаѓа ова.
  10. vitomir

vitomir Нов член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    2.095
    Допаѓања:
    3.629
    Погледнете ЧОВЕК во ОЧИ, и тој веднаш ќе го тргне ПОГЛЕДОТ... Погледнете КУЧЕ или МАЧЕ и тие ќе гледаат во тебе, затоа што тие никогаш не ЛАЖАТ, ниту ја кријат ТАЈНАТА во СЕБЕ !!!

На cheetah.girl, Ana122 и jovana03 им се допаѓа ова.
  11. ku4ence

ku4ence Популарен член

Се зачлени на:
    27 јануари 2013
    Пораки:
    883
    Допаѓања:
    1.756
    Оној момент кога на брат ти му смислуваш кореографија за на училишната претстава и песна од Eлвис Присли хахаха http://www.youtube.com/watch?v=fmnvAyxuHs0 8) :rock: :wasntme:

12. Marossa

Marossa Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2012
    Пораки:
    2.398
    Допаѓања:
    6.869
    Додека седев во паркот,видов еден постар господин како носи букет цвеќиња и и ги подари на госпоѓа,претпоставувам негова сопруга.Изгледаа толку среќно и заљубено,душата ми се исполни.Би сакала да најдам таква вечна љубов и некој со мали романтични гестови да ми ја изразува секој ден.Би сакала да има повеќе такви парови што делат такви моменти.
    И тврдам дека се што му фали на светот денес е една доза на искреност,сигурност и доверба наречена љубов!

http://www.youtube.com/watch?v=WpYeekQkAdc

"I feel the weight of the world on my shoulder,аs I'm getting older,all people gets colder,most of us only care about money making,selfishness got us following the wrong direction!!!"

На eliesaab, Someonespecial, Serafima и 2 други им се допаѓа ова.
  13. QueenElena

QueenElena Популарен член

Се зачлени на:
    1 август 2013
    Пораки:
    1.212
    Допаѓања:
    1.290
    Од вчера само си го трескам прстот од некаде... :@

14. AnaKarenina

AnaKarenina Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    5.801
    Допаѓања:
    55.009
    Каков вкусен чоко салеп сум си направила денес... таман да ми ја стопли душата после денешниов ден. Ама не е лажица за мене, попрво ќе се удавам во шолјата. Еве вака

Моите дома ми ја окупирале кујната заедно со неколку џиновски риби од по 6-7 килограми. Па цело време морам да правам стратегии кога можам да влезам за да си направам некоја топла напивка. И не дека имаме кој знае колку голема кујна, ама се чудам како некои семејства функционираат во помали кујни од нашава. Не можам ни да замислам...

Сестра ми со првиов семестар ја донесе и првата десетка. Ја гледам колку многу е ангажирана, колку е посветена и колку многу труд вложува. Просто човек да ѝ позавиди затоа што го студира она што го сака и учи со мерак.

Туку, некогаш си мислам - некои животни навики навистина би ми олесниле ако седмицата има парен број на денови.

На tweety26, bittersweet, ludoto19 и 16 други им се допаѓа ова.
  15. SweetChild

SweetChild Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2012
    Пораки:
    1.597
    Допаѓања:
    2.987
    Фиууу,како брзо летаат деновиве...
    Сабајле рано станувај,директива школо,па назад,англиски,па дома.Е дома,учи како чукнат.Ама ете,вредело...
    Денеска 5ка географија(поправив,фак јеа!) и сеа некои планчиња по биологија правам,10 страни имам за учење,па...
    У меџувремену,ништо не се случува.Тапа е општо вака.Монотоно.Како и да е,преокупирана сум со школо и со поправање неколку оценки,несакам да разочарувам.

Имајте убава вечер,а јас ќе си се дружам со книгичево и ќе си слушам ЕКВ.. :hug:

На LittlePinky, sweet-star и ana-girl им се допаѓа ова.
  16. QueenElena

QueenElena Популарен член

Се зачлени на:
    1 август 2013
    Пораки:
    1.212
    Допаѓања:
    1.290
    Вчера на карате еден идиот поставува прашање:
    „Ние тука карате ли треба да учиме“?
    И тоа онака, со сериозен, прашален тон и бавно темпо.
    Инаку, има околу 8 години и доаѓа на карате од септември. :D

На LittlePinky и lana.del-rey им се допаѓа ова.
  17. Kaylie

Kaylie Истакнат член

Се зачлени на:
    11 октомври 2013
    Пораки:
    500
    Допаѓања:
    1.402
    Ајде идам на вакцина. Посакајте ми среќа да не припаднам таму, зошто ептен сум плашливка. ;(

На AquaBlue и LittlePinky им се допаѓа ова.
  18. Barbie20

Barbie20 Популарен член

Се зачлени на:
    22 август 2012
    Пораки:
    676
    Допаѓања:
    10.722
    Декември е месец кој ме потсетува на бившата љубов.
    Месец кој ми буди убави чувства и ми враќа спомени.
    Најверојатно е така, затоа што се запознавме во декември, а и по кратка пауза, во декември на истиот датум кога за прв пат се запознавме, се смиривме.
    Овој декемри, нема да биде така. Ветувам. :D
    Го сакам месецов.
    Гледам на некои од вас веќе почнала да ве дрма новогодишната еуфорија.
    Мене сеуште не.
    Но, си купив лампиони и едвај чекам да си ја накитам елката. :)
    Не ми се верува дека измина уште една година. Многу брзо помина се`.
    А јас, заглавена и во простор и во време.
    На моменти одлично, а веќе во друг момент катастрофално, со очи полни со солзи и спомени кои болат.
    Ми се` случија неколку работи за кои можам да кажам дека ми е мило и ќе ги паметам секогаш, но и работи кои сакам да ги заборавам и да ги откорнам од мене...како никогаш да не постоеле.
    Се надевам дека последниов месец од годинава ќе го поминам подобро од претходните и дека конечно ќе се случи нешто вредно за паметење. :)

На ana-girl и Serafima им се допаѓа ова.
  19. aaaaa

aaaaa Популарен член

Се зачлени на:
    9 април 2010
    Пораки:
    774
    Допаѓања:
    1.231
    Мислењево не ми е за овде ама итно ми е и морам да прашам. Ај ако некој се разбра во пишување CV нека ми прати ЛП да прашам нешто :)

20. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    на гугл напиши European cv има примери
    судството во градов е катастрофа
    како судија-поротник за малолетници отидов да видам што се случува(ниту еднаш ме немаат повикано на рочиште судење) во Апелациониот суд сум бев лани ги потсетив,џабе и бев денес пак во писарницата-од таму кај секретарот-жена е ама тешко беше да стигнам до таму па ај тој што е секјурити го измачив два ката да се качи со мене и дојдовме до една сала со судници и ме праша дали знам каде да влезам :fubar: прв пат сум таму од каде да знам и сосема на крај беше ме испрати до самата врата-стварно фала му па ај секретаркава ме просветли :D да си прашам во 1 и 2 како оди сето тоа со потниците-во 2 беа љубезни ама кога влегов налетав на тројца полицајци :tmi: во 1 кога ме нарече еден човек сине ко татко ми да ми зборуваше :D и на крај насмеј се беше :@ таму е човек да ПОЛУДИ а не да се смее и ова му беше нај нај од се-требало да разговарам со управителот тој ке ме распределел што врска има 1 со Апелациониот суд :fubar: секретаркава пред мене се јави праша-нема зошто да ме лаже :!: инаку судскиот совет одлучува за поротниците-во Центар се наога на ул. Македонија
    баш кога се вракав накај дома ми текна дека една жена од медитација е поротник-реизбрана-нели мандат имаат 4 години и ако си ок те реизбираат, па неа да ја прашав, ок знам дека се е на конкурс(и јас се повикав на кункурс) доста ми е веке и од судови и од трчи ваму-трчи таму за поротници :!:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.