[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. fatamorgana123

fatamorgana123 Популарен член

Се зачлени на:
    11 февруари 2013
    Пораки:
    1.273
    Допаѓања:
    1.530
    " How to murder someone: kiss them once and never again. "
    Seems legit to me
    :wasntme:

На iloveyou29, LittlePinky, Marjan007 и 3 други им се допаѓа ова.
  2. AquaBlue

AquaBlue Популарен член

Се зачлени на:
    28 септември 2013
    Пораки:
    236
    Допаѓања:
    571
    Цццц, Акуа пораснала па дечковци ќе брка |( Се филма демек заљубена сум |(
    Ај ве молам нека ме искара некоја, ама убаво :wasntme: Многу се залетав деновиве :fubar:
    Еј, пак, денес испадна дека сум разочарана од љубовта, дека ја изгубив довербата кон машките. Најозбилно, уште ми е жал ;( Се разочарав ;(

Ах мое плишано зајаченце, кај кого и да одам, пак тебе ти се враќам :) Јас и ти сме пар снова, никој не може да не раздели :nod:

На LittlePinky му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Feodora

Feodora Популарен член

Се зачлени на:
    27 мај 2013
    Пораки:
    925
    Допаѓања:
    4.347
    Темата: Студенти во Скопје знае да биде стварно болна.

Начинот на кој се трудиш да го преживееш денот е доволен за едно поинакво искуство.
    На пат кон ДОБРО или ЛОШО.

Едноставно е...

Те прави посилен! ПОУКИ??? - Има, и тоа многу...

На Agrona, Trendafilka и Primavera им се допаѓа ова.
  4. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 октомври 2013
    Пораки:
    6.314
    Допаѓања:
    92.153
    Ако нешто случајно ти падне или ти се испушти од раце одма ти велаат :Ништо де ќе се изненадиш :)

На пример денеска ми се истури пола кесенце сусам на земја ,ама озбилно случајно ми се испушти а пажлива бев па :| (леле колку е нервозно сусам да собираш или да метиш ауу ццц )
    Скршив чаша и тоа ПАК случајно, телефонот 2-3 пати ми падна и тоа случајно деее |(
    До мене е :?:
    А верувајте внимавам пааа :D Или не не ај ќе чекам можеби до вечер ќе се изненадам хахахахахах ... ако се изненадам нешто ќе ви кажам . :*
    Имајте убаво попладне :hug:

На hermosa и Ketrin.Moon им се допаѓа ова.
  5. vitomir

vitomir Нов член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    2.095
    Допаѓања:
    3.629
    Искреноста значи и бескомпромисно соочување со самиот себе. Оној кој се обидува да се држи до искреноста и чесноста - секогаш може да чекори со високо крената глава.

На Silver.E и stetoskop им се допаѓа ова.
  6. ozbilnazena

ozbilnazena Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2010
    Пораки:
    1.154
    Допаѓања:
    13.169
    Сдк волкот секогаш доаѓа под маска на јагне.
    Колку и да се добри глумци не можат вечно да ја кријат вистинската страна....

На Silver.E, Ethrnity, julie77 и 2 други им се допаѓа ова.
  7. Nana19

Nana19 Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    2.141
    Допаѓања:
    2.755
    Ајде ке одеме на слава, ке апнеме ке пинеме :rofl: :rofl: :rofl: ...
    инспирирана од БАБА РОСА :rofl: :rofl:

8. summer-lover

summer-lover Популарен член

Се зачлени на:
    12 јуни 2013
    Пораки:
    402
    Допаѓања:
    1.265
    Се утепав од учење денес :|

9. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.865
    Допаѓања:
    101.751
    Колку ги мразам оние зимски јакни,проштепани хоризонтално,како да си ги украла сите салами во продавница и си ги скрила под јакната.
    И маж ми баш таква ми донел ако сум сакала да ми ја купи.
    Ма оди бре...[​IMG]

На lana.del-rey, Antoninaaa, Annath и 9 други им се допаѓа ова.
  10. QueenElena

QueenElena Популарен член

Се зачлени на:
    1 август 2013
    Пораки:
    1.212
    Допаѓања:
    1.290
    Ух! :sweat:
    Не поминав лошо на концертот. :)
    А бе, полека се се решава.. :) Нема потреба од паника.

Еве, помина и овој ден. :D
    Имајте пријатна вечер, феминки и феминци. :*

На hermosa му/ѝ се допаѓа ова.
  11. sweet-star

sweet-star Популарен член

Се зачлени на:
    13 јуни 2012
    Пораки:
    1.524
    Допаѓања:
    1.738
    Немам некоја инспирација периодов за пишување на форумов.

Инаку,едвај чекам да дојде нова година.Прославувањето,сите тие убави денови,Божиќ и забавата во школо.Леле едвај чекам.Сакам да ја китам елката,да гледам божиќен филм,да прославувам,едноставно ја сакам сета таа еуфорија.Од кај да знам,може новата година и нова љубов ќе ми донесе :wasntme:. Да се надевам :rofl:
    Ми останаа уште 2 оценки да поправам и да гледам распустот паметно да го поминам иако најискрено сакам помалку да трае. :$
    Бидете ми поздравени :*

На Lella и Dog-lover им се допаѓа ова.
  12. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    не ми е јасно како два пати го утнав терминот на упатот на Имунологија :lol:
    епа трчи наваму-натаму главава да не е на мене и неа ке ја изгубам-уште и по брат ми да трчам, да го молам да оди во Завод да се пријави, да видам каде се наога Хемискиот институт-за германски часови-тој учеше да ама верувам дека ни 50 % од сето тоа не се ни секава а вака 1000ка е аванс ако си редовен ти ја вракаат назад(една колешка поранешна ми објасни) таа оди и да му направам св за да аплицирам за работа во негово име-има да ме убие ама да пробам :) а генијално беше тоа што му се јавив на другар му и молба до дечково да му се јави да се видат на кафе :lol:
    понекогаш си велам-еее сесто луда си :rofl: ниту еден брат нема ваква сестра што се обидува да му помогне ама брат ми тоа не знае да го цени :!:
    и за 16 дена пак кај докторот специјалист да ми напише упат ако ме познае и ако ме праша зошто пак сакам упат ке биде што ке биде :D
    утре си закажав чупкање и потрижување-да заличам на женско
    вегите се катастрофа а косата е толку оштетена што едвај се чешла

13. imelda

imelda Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    1.623
    Допаѓања:
    10.360
    Оваа година вистинска елка :inlove:
    Нека паѓаат игли, ќе метам, ама ете така еднаш да не ја вадам пластичната, се полажав за да ми мириса на зелено дрво. Боже зарем мириса, не да мириса, тоа траане :D ама ако, до божик и новата ќе изветрее малку :^)
    Како сум ја накитила денеска, леле леле, лампиони, звонци, панделки. Има повеќе чипка на неа отколку кај мене во фиоката за гаќи и такви ствари :$ ама каква е, не можам да и се нагледам. Како нема да е убава? Со песна сум ја ќитила. Буквално со песна. Цеде ископав, новогодишно се опремив, со џемпер со два лампиона и со по едно џингл бел, ама вистинско џинглбел ушиено, па тропкаат само што мрдам, а се поставени на лампионите баш таму на двете места, и натпис `убави лампиони` озгора. Дека јас можам да на такво нешто одолеам :!:

Па рамп пам пам пам! Спремна сум за снег сега. И за греано вино. :nod:

На bittersweet, anuskaNESTLE, anabel-a и 27 други им се допаѓа ова.
  14. rici.aaaaa

rici.aaaaa Популарен член

Се зачлени на:
    25 април 2012
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    3.404
    Никогаш не дозволувајте фантазијата да завладее со вас.Можеби е убаво чуство да се сонува,но ќе дојде ден кога ќе се сретнете со реалноста која била потисната некаде длабоко во вас.....е тогаш почнуваат маките...
    Ме немаше долго на форумов но немав сила да пишувам,иако редовно ве читкам...Еден голем поздрав до сите апсолутно сите феминки на овој форум и бидете ми среќни...А јас уште малку ќе паузирам,ми е потребно време да се изборам за се што ми се случи изминатиов период...
    Еден голем бакнеж до сите вас :*

На richgirl998, tessie, Jenniffer и 13 други им се допаѓа ова.
  15. vitomir

vitomir Нов член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    2.095
    Допаѓања:
    3.629
    Го сведовте животот на пари, љубовта на секс, човекот на физички изглед, и сеуште се прашувате зошто сте несреќни ?! :?:

На Jenniffer, leighton23, Antoninaaa и 3 други им се допаѓа ова.
  16. tigerlady

tigerlady Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    1.651
    Допаѓања:
    5.421
    Многу, премногу сум заинтересирана дали и кога оној лудакон што се нарекува министер за здравство оди на лекар му закажуваат кроз месец дена? Денес на пример ми закажаа за 25 декември. 25 декември, нема тука можеш ти, не можеш, тогаш и точка. Бирање на саат пак е луксуз со кој ни шеик не може да се пофали. Да ти се плукам во здравството нефункционално, ќе поцркаме затоа што нив им текна модерни да се правиме. Животот ќе го мериме во термини на лекар, најсериозна сум. Крај на август мајка ми оди на ортопед т.е. зима упат за ортопед. Многу културно и закажаа во првиот слободен термин, на 24 октомври во 10 часот. Што дека работи жената, споредни детали се тоа. Ако те болело до сега коленото, нека те поболи уште два месеци, може и само да се излечи до тогаш...

Ни земја нема да сака да се отвори да не проголта какви сме погани и злобни. Сите, од прв до последен. Не си фантазирам дека во јужен Багдад се многу поарни од нас, ама тука сме бе, ние сме, сврти се, погледни околу себе, мрдни го тоа мрзливиот задник и створи нешто. Знаете како си ја дефинирав државава ни мила? Замислите на плажа сте, си пливате во море, си се сончате во бикини. И одеднаш во далечините се гледаат огромни бранови. Сите стануваат, се собираат, трчаат да спасат се, а ние си се легачиме. Они мене бранови, што па они знаат. Мене ќе ми кажуваат за бранови...

Ете сме, тоа сме.

Последниве денови сум толку разочарана од се’ и сите, што ми треба едно добро продрмување за да се вратам во нормала. Се чувствувам како да сум дошла до момент каде едноставно не сакам да гледам никого, не сакам да правам ништо, слободно можам да си блејам во празно и доволно ми е.

Ах животенце мило, што сплетки ми правиш. Таман мислам еден чвор сум одплеткала ти уште четири си ми врзал....

Патем, повелете утре да се дружиме, супер работилници и предавања има. Нели, трошка надеж во оној студентски тунел https://www.facebook.com/events/1429423 ... l_activity

На imelda, Annath, senza.parole и 8 други им се допаѓа ова.
  17. Someonespecial

Someonespecial Free-minded aesthete

Се зачлени на:
    17 ноември 2012
    Пораки:
    13.119
    Допаѓања:
    163.769
    Е има ли нешто послатко? :sun:
    Сигурно едно 15 пати го имам гледано видеово и пак слатко си се смеам кога ќе налетам на него. :rofl:
    Душички бе! ^_^

http://www.youtube.com/watch?v=4bjuo6fORDM

На bittersweet, Antoninaaa, Dog-lover и 4 други им се допаѓа ова.
  18. Marjan007

Marjan007 Популарен член

Се зачлени на:
    9 септември 2011
    Пораки:
    340
    Допаѓања:
    3.926
    Пријателе,онаа на која и стои совршено добро улогата на сестра таа е онаа која ќе ти го забие последниот бодеж во твоето рамо,она на кое некогаш плачела кога немала никој.Таа пријателе е таа која ќе сака се твое да земе и да уништи за да бидеш тажен, но незнае таа пријателе дека и покрај се човекот е силен и може да премине покрај скршеното стакло, може да тече крв од тоа стакло но со болка во очите и срцето ќе премине ако е доволно силен, ќе премине и ќе научи никогаш повеќе да не верува на такви како неа.Да пријателе јас го добив тој бодеж но дирекно во моето срце,ме прегрна онака полно со љубов но кога се тргна единствено што осетив беше бодежот во моето срце кое набрзо ми ги отвори очите за да ја согледам целата реалност.Но кога ќе преминеш покрај се и кога ќе ја одминеш неа со вистински личности до тебе никој неможе да те врати на старото, ќе го достигнеш врвот кој со неа никогаш не ќе можеше зошто ќе те саботираше цело време да паѓаш на дното,а сега оставија неа на дното заедно со оној нејзин бодеж и замини.

19. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 октомври 2013
    Пораки:
    6.314
    Допаѓања:
    92.153
    После хммм можеби цел месец договарање со две пријателки решивме вечерва да излеземе и да се почастиме ,да си поприкажеме што имаме. Среќна дека тоа ќе биде така и наеднаш .... ќе дојде и непосакувана личност 3та во друштвото :x
    Колку бе ме нервираат такви ГЛУПАЧИ шо се пикаат секаде без врска.
    Па целата на насмеана ја среќавам и ми вели :Ајдее вечер се гледаме еее фалааа ти многу ми го разубави денот :devil: и останав вака :o :| Се гледаме и реков само ...

Мразам самобендисани,мразам фалбаџики, мразам лицемерни,мразам дволични, мразам луѓе што пред мене ми се праваат дека се фини а позади менее .... ма неам зборови бе се испонервирав заради оваа....

А сега одам да се спремам и да 'уживам' во вечерта !

20. girlonfire

girlonfire Истакнат член

Се зачлени на:
    16 април 2013
    Пораки:
    66
    Допаѓања:
    62
    Сакам да кажам....Да знам што треба да кажам , но кого му е гајле што чувствувам јас ? Имам ли некој до себе кој може да ме разбере повеќе од предходниот ?
    Имам добри другарки ќе кажам , добра другарка која ме разбира и помага , која ме тера да го изберам она што е правилно...но каде е тој што кога ќе сум среќна и тој ќе е среќен , каде е тој кој ќе ме прави среќен и кој ќе ми го исполнува животот , секогаш треба сама да се правам среќна сама затоа што имам добри пријателки , семејство. Но во мене прашањата за останатата половина повторно се полнат како денари во каса ?
    Но што со нив сеуште не го нашле одговорот сеуште не се пополнети со одговори. Одговорите се некаде , но мојата плашлива и инертна душа не се осмелува да појде и да ги бара затоа што секојдндевно надешта ја спречува , а и убива нејзината храброст. Надежта е кучка , која лае тогаш кога ќе се приближам до мислите и ќе речам ајде тргај и земи го тоа што го сакаш , но надежта ја заплашува со својот лаеж моите мисли и полека се повлекувааат од целта. Зошто ?
    - Затоа што надежта , парлементарски ме придобива со своите зборови: “не мачи се случајноста ќе ти го донесе принцот , седи и чекај го , тогаш кога најмалку очекуваш ќе дојде ?
    И тогаш моите цели и желби се повлекуваат длабоко во душата и завладуваат оние : Седи и чекај , многумина така успеале. А кој ќе ти донесе чаша вода , ако ти не посакаш , никој , заота твоето чувство е лично чувство. И така животот ќе помине седејќи и чекајќи ја случајноста, но ќе заврши како “Чекајќи го Годо “ , затоа што тој никогаш не пристигнал. Животот го претставуваш самиот ти и ако ти не се потрудиш тој да биде убав и полн со моменти , тој секако нема сам да се направи.

На Izaabella и vitomir им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.