[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. COollLady

COollLady Популарен член

Се зачлени на:
    18 ноември 2011
    Пораки:
    654
    Допаѓања:
    1.337
    Му рекол зајакот на магарето имаш големи уши-народна поговорка.
    И да се надоврзам...

Прво анализирајте се себи се, потоа донесете или кажете за друг зошто сите знаеме дека за друг е полесно да се каже. Погледнете во својата душа и живејте го вашиот живот, зошто имаме само еден :)

На iloveyou29, bittersweet, prettyliar и 7 други им се допаѓа ова.
  2. stetoskop

stetoskop Форумски идол

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    5.578
    Допаѓања:
    175.087
    Човеку,Витомир,што е ова???
    Како да ми ги читаш мислите...се она со што сум опкружена,а немам време да седнам и да го напишам тоа на форумов-го читам во твоите постови.
    Дефинитивно ...мора да те дружам тука на форумов....

На vitomir му/ѝ се допаѓа ова.
  3. lana.del-rey

lana.del-rey Популарен член

Се зачлени на:
    25 февруари 2013
    Пораки:
    690
    Допаѓања:
    1.300

Женска,а твоите мислења си ги погледнала? :^)
    Моментот,две врснички 12 годишни се караат која какви мислења има а и двете имаат исти... хахаха абе деца децааа...

Вкупно мислења:880 | Пребарај ги мислењата на корисникот
    (0.05% од сите мислења / 5.33 мислења дневно)
    Најактивна категорија:Храна и пијалоци
    (114 мислења / 12.95% од мислењата на корисникот)

Да не пишуваш во храна и пијалоци што готвиш случајно по дома? |(

П.С.Набрзо Форумџиски игри ке ти стане најпосетувана категорија,погледниси ги мислењата последниве неколку денови. ;)
    Не е битен квантитетот,туку квалитетот.

На iloveyou29, ariela09, leighton23 и 2 други им се допаѓа ова.
  4. vinozito1

vinozito1 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 февруари 2013
    Пораки:
    582
    Допаѓања:
    3.417
    Ех да можев да пратам смс до Дедо Мраз.Вака би гласела ...
    Дедо Мразе..
    Сакам да ни го вратиш времето.
    Да ги однесеш, компјутерите , мобилните,плазмите,...
    Однеси се што не отуѓува и врати ни ѓи дружбите.
    Би те прашала еве ова ... :$

Зарем не ти недостасуваат вечерните седенќи?Песните испени,кажаните зборови.

Зарем не ти недостасуваат децата, кои едноставно беа само деца и уживаа во детството?

На ariela09, ozbilnazena, Lovy1 и 7 други им се допаѓа ова.
  5. Someonespecial

Someonespecial Free-minded aesthete

Се зачлени на:
    17 ноември 2012
    Пораки:
    13.119
    Допаѓања:
    163.769
    Значи дефинитивно автобусите ми се место каде што ми се случуваат највеќе смешки и бруки. :tmi:
    Скоро нема ден да се качам на вториот спрат, а да не се лупнам на станување. :D
    Настрана лупањето, баш пред некој ден онака квалитетно си се обрукав, за све паре. Се зафркававме нешто со една другарка, и си ставивме едно смешно гласче што вика јави се, јави се, за рингтон.
    А Марфи си врши работа нели, кај ќе заѕвони во таква ситуација ако не на јавно место. :D
    Станувам јас да се симнам, кога почна да пишти тоа гласчето, шта да вам кажем... :rofl:
    Плус и седев на тие столчињата што се две наспроти две, и во целата збрка за малце ќе удрев некого. И одма дим да ме њама по скалите, бруки живи. :$
    Е си донесов заклучок сега, више зафрканции со рингтонови - ноу уеј. :D

Туку, нема појако нешто од 3 часа во петок. Абе овие два петоци ко првоодделенче се осеќам. :lol:
    И да, кој сака нека се чуди, ама има викенди кога едноставно сакам да си уживкам дома, со слушалки во уши, некоја убава книга или филмче. Особено вака на ладно, па уште и снегче да имаше... |-)
    Ај ариведерчи енд хев а најс фрајдеј, ве поздравувам со миниончињава на кои се навлеков. :D

На Lella, Elennaa, ozbilnazena и 13 други им се допаѓа ова.
  6. Feodora

Feodora Популарен член

Се зачлени на:
    27 мај 2013
    Пораки:
    925
    Допаѓања:
    4.347
    СДК дека нема ништо поубаво од една насмевка и прегратка од срце.

Се може да направи таа насмевка доколку е искрена.

:)

На Someonespecial и Gordana10 им се допаѓа ова.
  7. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.865
    Допаѓања:
    101.750
    Нешто се случува а јас не знам???? :rofl:

На mimiiiii, Kaylie, lana.del-rey и 2 други им се допаѓа ова.
  8. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.527
    Допаѓања:
    92.232
    Деновиве ги разгалувам по дома со месено. Еден ден кифлички, еден ден зелник, ма што и да им текне без проблем се фаќам за брашното...
    Мајка ми ме фали, сестра ми ме куди, а другите викаат само да има нешто, ќе се изеде. :lol:
    Купиле две вреќи брашно, осеќам зимово има да качиме по некое килце :wasntme:

Него кога треба да завршам работа за некого без проблем станувам наутро, а кога е за мене е ондак може после 12, а и утре де може да се заврши работата. Е не може веќе така!

На ozbilnazena, bittersweet, lunicka и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  9. Serafima

Serafima Форумски идол

Се зачлени на:
    28 октомври 2010
    Пораки:
    1.229
    Допаѓања:
    21.275
    Заспана грдавица :P !!!
    Убаво ќе ми стои :D .
    Времето одминува, а мене ме нема никаде. Бајрачево мава внатре, вика кутриот, излегувам, излегувам... а мајка му абер си нема :D . Како е залегната мајкава, ама ни помисла не и прелетува дека треба да го раѓа бебето. Кутра моја душа, ни се подготвила, ни се средила како што треба... абе за стапче плачам. Да е здрав и жив понеделник, оти само со него секогаш се оправдуваме. Ете така, исто и јас, од понеделнички си ја фаќам работичката, па до среда торбичето да биде спакувано и да чека подобри времиња.
    Емоцииве ми се добрички, тие барем ми се спаковани во торбичето. Некако ич не му се нервирам, не знам, можеби зашто немам искусено.
    Понекогаш се прашувам, зошто не ми е страв?
    Ама одговорчево изгледа ќе дојде уште малку, па да ви кажам :wasntme: .

И да...
    Денес убав ден.
    Убав ден за запознавање и малку повеќе искреност која беше малку сокриена од срам од моја страна.
    Запознавање на уште една прекрасна личност :hai: .

На ilipili, Umbrella22, AngelOfArh и 18 други им се допаѓа ова.
  10. stetoskop

stetoskop Форумски идол

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    5.578
    Допаѓања:
    175.087
    Ахахаха...слатко ме насмеа мори луничке...Па се случува тоа што човекот како да ме знае ,како да ми ги чита мислите,го погодува и времето кога ќе постира некоја некоја своја мисла ,а истата се погодува со она што и јас го чувствувам...
    Без гајле...немам швалерска амбиција :D :D :D :D
    Само ,чудно ми е малку...
    Туку,ај за арно нека е...Витомир...само ти слободно изразувај си ги мислите,јас ќе читам... :?:

На lunicka и Serafima им се допаѓа ова.
  11. Papillon.Papi

Papillon.Papi Популарен член

Се зачлени на:
    5 октомври 2013
    Пораки:
    3.245
    Допаѓања:
    9.702
    Чудно, колку е мала разликата меѓу да и не, а колку голема меѓу доброто и лошото...

12. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    нема да пишувам есеј да да -лажги со опашки

и пак треба да пишувам 5 параграфи-што значи не по шија ами по врат што е исто :D
    ова ми беше најомразен предмет на факултет и уште го мразам-зошто ли се пријавив на курсот Академско пишување не ми е јасно :@ добрата работа е што знам барем што да пишувам на која тема :)

13. Feodora

Feodora Популарен член

Се зачлени на:
    27 мај 2013
    Пораки:
    925
    Допаѓања:
    4.347
    Лелее моментот кога после 4 недели си одиш дома, како јас денеска и цела куќа расположена. :D
    Особено татко ми си ја пуштил онаа песна: Моја мала нема мане итн и си игра, самиот си прави забава.

Сакам кога има позитивна енергија во куќава.

На WarriorAngel и LittlePinky им се допаѓа ова.
  14. aaaaa

aaaaa Популарен член

Се зачлени на:
    9 април 2010
    Пораки:
    774
    Допаѓања:
    1.231
    Животот е полн со подеми и падови.. Во последно време ми се насмевна среќата, да не ја урочам :D .
    На сите полиња освен на едно на кое мислам дека почнувам да ги пуштам конците од раце. Не знам дали за жал или за среќа ама не е по моја вина..

15. machhe

machhe Популарен член

Се зачлени на:
    11 август 2011
    Пораки:
    227
    Допаѓања:
    951
    Човекот е како месечината секогаш ја покажува само својата светла страна...

На Handy, something.nice, love93 и 2 други им се допаѓа ова.
  16. EMoonlight

EMoonlight Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2011
    Пораки:
    1.314
    Допаѓања:
    13.815
    Подобра сум од претходните денови,излегов и конечно дишев.Се вратив смрзната,но вредеше,сфатив дека не треба никогаш да се предадам. :)

17. simonna.a

simonna.a Форумски идол

Се зачлени на:
    23 февруари 2013
    Пораки:
    4.482
    Допаѓања:
    34.159
    Јас веројатно треба да носам очила...Да,да...со диоптер 100!
    И гаранција ќе им барам да ми дадат! :!: И да не заборавам и фискална да им земам за оваа награднава игра на министерот... :wasntme:
    Зошто ли,зошто остана мозок недополнет?
    Си одам по патот како оние од филмот Полициска академија и така од блиску читам..ама одблиску не се читало...да,да...прочитав на задниот дел на еден автомобил шо беше паркиран-пишеше:Жената се продава!Која жена мори Симоно,ти дрво недоделкано..после убаво видов,со две очи кај ќе видам...Колата се продава пишело! :fubar:

Сега се замислувам како сум во Сахара,како бегам од ова време...треба многу да се облекувам,надвор има ладни луѓе...вака во Сахара-жив човек нема,само јас на лежалка пијам 24/7 вода и камилата до мене да прди колку сака-важно е што не е како повеќето никакви чоеци-ниту навредува,ниту повредува некого.... ;) :bow:

На machhe и LittlePinky им се допаѓа ова.
  18. francais

francais Популарен член

Се зачлени на:
    23 ноември 2012
    Пораки:
    667
    Допаѓања:
    1.283
    Што ако девојката за која не сакате да слушнете, се крие позади вашето омилено име овде, на форумов?
    Не бојте со црнило наоколу, зашто на белото штом му се додаде црно, не може повторно да биде кристално бело.
    Светот ќе биде поубаво место ако се ослободиме од омраза.
    Лишете се од коментари за она кој како изгледал. Тоа не е по негова вина.
    Дури и кога ќе решите дека некој човек не вреди поради некое дело, не заборавајте двострано да ја согледате ситуацијата.

Ете, тоа сакав да го кажам, многу одамна.

На Ketrin.Moon, Libera, Barbie20 и 5 други им се допаѓа ова.
  19. Vikica.cuci

Vikica.cuci Популарен член

Се зачлени на:
    21 ноември 2011
    Пораки:
    1.520
    Допаѓања:
    3.293
    Еве сум и јас пак назад. Деновиве само ве читав, а не пишував бидејќи бев презафатена со учење, спремање за испити и пишување семинарски и есеи. Ама важно се сум завршила навреме освен што ми остана уште еден есеј и уште малу за учење, ама ајде ќе биди и тоа. Важно почнав сериозно, а тоа ми се допаѓа.
    Инаку еве го викендот пак дојде. И денеска решив да не излегувам, па ладно ми е, од дома не ми се излегува. Се решив да си гледам некое филмче, а можеби и повеќе, ќе видиме тоа :lol:

Инаку гледам веќе почнува таа веќе "новогодишна треска". Девојкиве уште од сега се тресат де за фустани, де за шминка, фризура, штикли и незнам за шо уште не, а можам да замислам шо ќе се случува недела или пак два дена пред таа вечер :lol: .
    Јас па на Нова Година никогаш не сум и давала големо значење. Незнам зошто. Никогаш не сум се потресувала толку ниту пак замарала. Едноставно за мене таа претставува вечер како и секоја друга, па затоа не и придавам толку големо значење. Сеедно ми е шо ќе носам, каде ќе одам, па дури и дома да седам, се додека сум со весело и расположено друштво и секако дечко ми.

Имајте убава вечер довејки :*

На Sexybaby86, Hipster, richgirl998 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  20. QueenElena

QueenElena Популарен член

Се зачлени на:
    1 август 2013
    Пораки:
    1.212
    Допаѓања:
    1.290
    И еве ме повторно на форумот... Сепак не успеав.
    Огромен поздрав до Anonymous996.
    Dream-Girl, не реков дека си дволична затоа што го кажуваш своето мислење, туку затоа што кажуваш спротивни мислења на една иста тема. Одличи се веќе еднаш, или сум ти интересна или сум ти досадна. Не може и двете.
    И научи да пишуваш правилно, да ставаш запирки таму каде што треба. А и твоите мислења се поповршни за разлика од моите. Можеби не сум некој супер член, но сигурно имам некои подобри мислења од тебе.
    ariela09, дали тој лајк значи дека беше среќна што си отидов од форумот? Ова како на „ми умре козата“ статусот на Фејсбук ми личи.
    AquaBlue, јас сум далеку од неинтелигентна, но за жал твојот мозок тоа не може да го регистрира.
    Исто така, поздрав и до LittlePinky, Silver.E, Coollady и lana.del-rey(не знам кои беа големите букви в твојот ник).
    Ако не ме сакате, не ме читајте. Правете што сакате. Тоа го правам и јас.

На ariela09, lana.del-rey и LittlePinky им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.