[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Natali.3

Natali.3 Форумски идол

Се зачлени на:
    16 септември 2013
    Пораки:
    5.739
    Допаѓања:
    54.629
    Честита слава и на тебе и на сите кои ја слават. Напомош денот и за многу години да е. :D

На nikiiii му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.954
    Допаѓања:
    164.223
    Ок, може да престанете со лекциите научени од дома за Цар Душан и да престанете со статусите по фб, зошто глупо изгледа,ок?
    Као срамота е што ве просветлиле и ете толку сте чувствувале внатрешен порив да истакнете став те мислење, а тоа се само историски факти кои вие сега сте ги дознале,оти до сега никаде за ништо не ве лазела мува од тој карактер...
    Они Скопје 2014 го изградија, овие за цар Душан се фатија...не знам кој е поглупав...

На Mama25, MacenceEna и lana.del-rey им се допаѓа ова.
  3. XstrongerX

XstrongerX Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    1.714
    Допаѓања:
    5.093
    Иронијата.
    Долго време ја барав изгубената лична карта, и во безуспешен обид да ја најдам најнормално ја одјавив и извадив нова. Вчера на масичката си ја видов старата, мајка ми ја нашла се разбира. Отварам во новчаникот да ја приберам, колку од спомен, повеќе си се допаднав на таа фотографија и гледам... сум ја загубила новата.
    Фејспалм е малку за ваква фејл ситуација. Ќе шетам одредено време без лична идентификација, срам ми е да се појавам во полиција, редовна станав таму, многу луѓе тоа ќе го протолкуваат поинаку. Ништо чудно да мислат дека сум осомничена за крадење идентитети. Особено затоа што го променив и презимето.

Харизма - флертувачките вештини на анимир дамите. Нивната способност да се пикнат под секоја кожа и да им го затрујат крвотокот на наивните и запечени момци. Тотална непочит кон поштениот свет, поредок во изумирање. До кога со таквите, харизматичните со минич до пич и бугарски усни ?! Интелегенција под просечно ниво. Гестругации и говор на тело кои асоцираат на симулација на секс. Секогаш, ладнокрвни крвојпијци и к*роцицачи. Конзуматори на телесни течности до степен на одвратност. Од таквите многу се има мака. Ако секоја жена го користи најпримитивното оружје за да се пробие низ светот , 8- ми Март треба крајно да се елиминира. Срам, голем срам и непочит.
    Ги има насекаде, колку повеќе шират нозе, толку идиотите им шират раце за добредојде. Никогаш не би се курвала за да добијам нешто. Понижувачки ми е.

Имам проблем да прифатам помош од луѓе. Ми предлага маж ми една колешка да фрлела збор за мене. Пред некое време беше ова. Таа е од расата погоре објасната. Реков дека ќе пешачам до Етиопија за таму да умрам од глад среќна. И дека опција пред таа што ја предложи е да си ги продадам бубрезите на црн пазар за да преживеам.

Гордост, луѓе, гордост жени. Најскапа е. Може и скапо да ве чини многу пати, за многу работи, ама ве прави човек доследен на ставовите. Гради карактер. Не ја газете џаба.

На Trnche, Mama25, Bozica1980 и 10 други им се допаѓа ова.
  4. mili4ka123

mili4ka123 Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2012
    Пораки:
    1.101
    Допаѓања:
    2.333
    Конечно почувствував како е да имаш машко за пријател, за многу верен пријател!
    Иако не се знаеме со години, јас се чувствувам како да го знам многу долго. Знам дека ако ми треба било каков совет, ако треба на некого да се изнаплачам, со некого да се изнасмеам, да се пожалам за нешто, да споделам добри вести, да се изнавикам на некого....тој ќе биде тука. Ако го разбудам од спиење за глупост, нема да ме откачи или да ми се изнавика.Секогаш ќе биде расположен да ме сослуша.Исто и јас, ме разбуди ноќеска во 3 и разговаравме.
    Само да биде покрај мене засекогаш, и засекогаш ваков, верен и искрен пријател! Јас ќе бидам најсреќната на цел свет.

На Someonespecial, jovana03 и LittlePinky им се допаѓа ова.
  5. SweetChild

SweetChild Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2012
    Пораки:
    1.597
    Допаѓања:
    2.987
    Добро,сите нормални девојчиња на моја возраст сакаат набилдан маж,келав и со пирс на веѓа,свадба во балски фустан со 5 спратна торта на глава,7 кила шминка и музика од типот Черешна се од корен корнеше.

Јас,како и секогаш,сакам маж со долга (по можност плава :$ ) коса и без брада,со панталони,сако,мартинки и Пантера маица,а јас да бидам во црно knee-length фустанче со карнери,мартинка со нитни и Пантера прешивач! И сите најдобри рок балади на плејлиста,со This love како водечка! :D

Дааааааа,да да да! Баш така! :wasntme:

..Треба да се консултирам со Иван Исцелител,м..? :talk:

Прикачени фајлови:

На Lolo5, cheetah.girl, Dog-lover и 6 други им се допаѓа ова.
  6. anuskaNESTLE

anuskaNESTLE Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.979
    Допаѓања:
    7.105
    Денес и вчера се фатив себеси како го терам да праве моја финта - Кога му се мочка да го игнорира тоа и да проба да спие уште! :lol: Очигледно моето куче е моја бранша. Грејното, квичка, ме лиже, ама толку многу ме мрзеше, само го гушнав и бутнав со раката и пак се оптегна до мене како да го очекуваше тоа, спиевме уште два часа, па после пак ме буде, и го гледам само со едното око, и со рачето ме закачка, ахххххххххххх ^_^ гуд морнинг саншајн.
    Си станавме двете, и двете си завршивме работа, си олеснавме. :lol:
    За мене топло јако кафе, за неа крцкави зрна за појадок.
    Имам среќа што и кутрето ми е мрза голема и покрај големата енергија и хиперактивност, но наутро не сака да е многу активна, се оптега, си игра со мачето низ двор, си ги игра играчките, глода наоколу, и за саат-два повторно си дремнува. Е после...после идат бурни времиња. Почнува да скока како луда, праве кругови низ двор со огромна брзина, јаде цвеќиња, лае на секој звук, нонстоп е гладна, ако не ја играш квиче и се луте, како мало разгалено дете е буквално, и затоа некогаш ќе и свикам силно и само ја наведнува главата и си легнува на нејзиното место и седе, седе, седе, може да седе само еден час и да ме гледа и да си ги глода играчките - ама битно лута ми е! Епа сегаааааааааааа, мила моја црна арапино и јас си имам обврски, мора да се научиш да си играш сама како сите нормални кучиња, ама кога ќе ме погледне со тие очиња со погледот - Време е за шетање, облекувај Ано тренерки, патики, зимање каивчето, и одма скока како кенгур, знае дека ќе ја шетам, и ми го зема каивчето од надвор, круже со него во уста низ дворот и откако ќе се смире ми го носе да ја врзам, како да не ја сакаш, љубов!!! :)

Денес денов, ем за мене, ем за куќичката ни. Прво, генералка низ дома, а после генералка на мене.
    Од мрза, кафето го пијам веќе саат и пол, пошто знам штом ја испијам последната голтка, треба да станам и да почнам да чистам...Аххх, а толку убави филмови сум симнала, како радо би се фрлила во креветот, и би заглавила до вечер со лаптопот, ама НЕ!!! Не мисли на тоа доста, толку ми треба. Одам.

На Lepaaa, bittersweet, lunicka и 5 други им се допаѓа ова.
  7. Dark-Lady

Dark-Lady Популарен член

Се зачлени на:
    6 април 2013
    Пораки:
    566
    Допаѓања:
    912
    И јас сакаммм тааакааа и плус мажето да има многу тетоважи и пирсовии :inlove: :inlove: аххххххх милина :inlove:
    Инаку тамам помислив со Твајлајт е постигнат врвот на глупоста ете ја Лајна Грејс, али не е се` толку црно, океј се за напалени тинејџерки.

8. vitomir

vitomir Нов член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    2.095
    Допаѓања:
    3.629
    Љубов е кога во една жена ќе ги најдеш сите жени што ги посакуваш... :inlove: :inlove:

На Mama25, Tori1, kala21 и 7 други им се допаѓа ова.
  9. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.954
    Допаѓања:
    164.223
    Јас сакам споменик на Гркот Зорба за неговиот допринос за развој на боемштината во Скопје.
    Имал кафанче во Скопје и организирал лумперајќи. Мангуп!
    Мислам дека е време!

Витомире, вакви изјави да не сум чула! Тоа е увреда и непочит за сите останати жени. Знаеш ли ти на фемина колку исклучителни лепотици што треба да се чуваат има? А? Сите сме феноменални презгодни и најдобри у свет!

На Trnche, lunicka, anuskaNESTLE и 5 други им се допаѓа ова.
  10. Lovely93

Lovely93 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2013
    Пораки:
    2.637
    Допаѓања:
    2.020
    Конечно се реши недоразбирањето, се надевам дека нема да се повтори. И да, среќна сум поради тоа. А би била и поради нешто друго доколку може, хмм.... :wasntme: :inlove:

11. HEV

HEV Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2013
    Пораки:
    544
    Допаѓања:
    636
    Едноставно прекрасен ден..сакав малиот да го прошетам ама заспа и си останавме дома...Некако се чуствувам толку изгубено,безпомошно и се некако ми е монотоно...да не е малото нз што би правела...постојано ми навираат солзи во очите...Некој чудни и тешки мисли ми се мотаат во главата...Се надевам дека утре ке биде подобро и наместо солзите во очите ке имам насмевка на лицето...И дека овие безкорисни и тмурни чувства ке си заминат со оваа недела... :|

На Ketrin.Moon и Silver.E им се допаѓа ова.
  12. Nana19

Nana19 Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    2.141
    Допаѓања:
    2.755
    Ахх она чувство кога некој ке ти раскажува за саканиот кога бил мал, хаха навистина се изнасмеав за моето сонце кога било малечко ,
    а колку било сладко леле сакам да му родам синче исто како него :inlove:

13. Decapitated.Hanna

Decapitated.Hanna Истакнат член

Се зачлени на:
    4 ноември 2012
    Пораки:
    798
    Допаѓања:
    578
    Времево на психата почна да ми мава.. Тмурно тоа, тмурни луѓе и тоа насекаде, па ми се чини воздухот презаситен е од негативна енергија, чиниш во порите ти навлегува.. Ко епидемија се шири маме му јебем.

Дај бе луѓе насмевнете се, бидете покрај тие што ве сакаат, не се повредувајте меѓусебно и оп одма имаш пошарен и поубав свет. :wasntme: Ширете позитивна енергија за да можете и од другите да ја почувствувате.

..многу некако мрачен и сив ми стана светов. :worried:

На richgirl998, Ketrin.Moon, Silver.E и 4 други им се допаѓа ова.
  14. axl-babe

axl-babe Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јуни 2013
    Пораки:
    450
    Допаѓања:
    577
    Ма какво консултирање жено, ела ти да ме чуеш мене околу мојата венчавка! :devil:

На SweetChild му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Cka

Cka Форумски идол

Се зачлени на:
    23 септември 2010
    Пораки:
    11.862
    Допаѓања:
    142.582
    Денеска можеше да ми биде најубавиот ден во мојот живот. Заради мојата глупавост, денес е само еден обичен ден.
    Кога ке се убивам, ова ке биде една од првите причини.

На Trnche му/ѝ се допаѓа ова.
  16. summer-lover

summer-lover Популарен член

Се зачлени на:
    12 јуни 2013
    Пораки:
    402
    Допаѓања:
    1.265
    Си го сменив потписот и ја сменив сликата..што мислите?

На srcekrsacka му/ѝ се допаѓа ова.
  17. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    колку ми се оди на журка-не можете да замислите
    а со кеш некако ептен стегнато месецов-сите проблеми ме јавнаа некако одеднаш
    стари проблеми во некако понова амбалажа-да им угодиш на сите а себе си немаш време за ништо
    арно ме викаше другарка ми мајка Тереза :D со право
    се надевам дека ке организираат нешто од партија за нова година има да се појавам ко изненадување со машничка на мене :rofl:

18. Katerinceee

Katerinceee Популарен член

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    814
    Допаѓања:
    1.230
    Конечно ден за одмор :tmi:
    Секој ден учи, пиши, спиј и се тоа се врти во круг, ај учте малку и распуст ^_^
    Сакам да кажам денот убав, си се изнаспав и сега си седам пред ком, топло чајче и си уживам 8)

На Someonespecial и srcekrsacka им се допаѓа ова.
  19. sweet-star

sweet-star Популарен член

Се зачлени на:
    13 јуни 2012
    Пораки:
    1.524
    Допаѓања:
    1.738
    Мене пак многу ме нервираат вакви размислувања(болдираното),поточно гледање на нашата традиција како на нешто глупаво.Нашето се мрази а туѓото се сака.

Ама добро,ти како сакаш ќе си правиш. :)

20. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.277
    Допаѓања:
    67.893
    Eeee и после зошто се плука по Дарко Некојси. :rofl:
    Зошто Лилит со две-три реченици во ниедно време сабајле подобро ќе се изрази.
    Е затоа бе лепотане. :D

Мене нешто сентименталноста ме мава.
    А може е и до ракијата, не викам не. :emo:

На Trnche и Lilit им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.