[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Miss.Ricci

Miss.Ricci Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2011
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    5.744
    Девојки мои, јас викендов нема да бидам тука, што значи за половина час заминувам да славам, па затоа сакам на сите од се срце да ви посакам Среќна Нова Година, успех на секое поле и многу многу здравје и љубов. Со нови идеи, постови, искуства и се натаму.
    И најубаво да си поминете, дури и оние кои не одат никаде.
    Среќна Нова Година!!!!!!!!!!!!!!

:* :* :* :party: :party: :party:

На AnaKarenina, TeddyGrey, crazylady и 4 други им се допаѓа ова.
  2. GarpovaV

GarpovaV Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2011
    Пораки:
    999
    Допаѓања:
    1.962
    Ми станува жал за 2011. :( ;(
    Беше добра година барем за мене, се случија добри работи, ајде посреќно во следната!
    Можеби, а можеби и нема ова да ми биде последен пост. Како и да е, утре ќе ви честитам Нова Година, рано се сега... :wasntme:

3. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.468
    сдк кифлите по рецептот на Aна се печат :D
    ко за прв пат не се лоши, 2 тури излегоа, кога има седна брат ми на 1та тура, маф :@

а вторава тура нешто многу големи бре, дик сајз се :rofl:
    или така изгледаат зашто уште се печат не знам... ќе ставам после сликаа :lol:
    абе ајде експериментирам нешто овде :)

4. eli25

eli25 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    15.163
    Допаѓања:
    124.587
    Нека не ви биде само Новата година шанса за нов почеток,дајте му прилика на секој ден да ви донесе нов почеток !
    Ете толку од мене :hai:

На TeddyGrey и MandyLane им се допаѓа ова.
  5. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.239
    Допаѓања:
    67.751
    Јас да ви кажам како и секоја добра домаќинка си купив кифлички и руска. Ама во автобус вистинските нали домаќинки ме гледаа ко божем носам секира да ги заколам. Па имаш |( Туф, туф, овие модерниве ништо дома не можат да направат :swear: :rofl: Смешки бре.
    Ајде уште малку ќе си оди годинава грда. Иш, иш :!:

На Go-Girl, Offspring и MandyLane им се допаѓа ова.
  6. Dayse

Dayse Истакнат член

Се зачлени на:
    18 мај 2011
    Пораки:
    136
    Допаѓања:
    133
    http://www.youtube.com/watch?v=UjyO6B9AUV8

Ова ќе биде добра ноќ претчуствувам!! :)

Ајдее девојкии сите да си поминеме најубаво и незаборавно безразлика дали сме во кругот на семејството, друштвото, партнерите..

Нека вашите желби станат реалност! :*

На Butterfly15 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. TheaEsposito

TheaEsposito Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    2.462
    СДК дека оваа година баш ми беше убава. Полна со радост, успеси и многу убави работи. Не ми почна баш нај нај, но потоа беше добро. Се надевам дека и 2012 ќе биде ваква :)

8. Marilyn-Monroe

Marilyn-Monroe Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2010
    Пораки:
    1.805
    Допаѓања:
    5.895

Русинката на Влатко, кифлите поголеми од куче... нека ве дружат вечерва.

Бидете добри како што сте убави, водете љубов додека сте млади, користете заштита и не му ја секирајте многу.

Јас едвај чекам да го здурнам здолништево.[​IMG]

Моја препорака е да не ја славите само вечерва, туку секој ден од годината идна. Дотерувајте се секој ден. Купете си нешто ново без посебен повод. Гушнете се со желба, а без повод. Зашто еден е животов, а новите години ги има на секој 365-ти ден.

Заминав да пијем да је заборавим годинава грда.
    Ајт.[​IMG]

На kate21, bittersweet, x.Daisy.x и 6 други им се допаѓа ова.
  9. macysh

macysh Популарен член

Се зачлени на:
    12 јуни 2010
    Пораки:
    1.123
    Допаѓања:
    872
    Сакам да кажам дека ќе ми недостига 2011 година,многу.Иако како и секоја година,така и оваа ја минав со многу среќни но иако поретки присутни беа и лошите мигови,нели.
    Никогаш не сум се потресувала како другарките за Нова Година,т.е за 31 Декември на полноќ :o: :d: .Нормално сакам да ја поминам со блиски луѓе,другари и да биде следна во низата на убави спомени.Но не се возбудувам толку за Новогодишната ноќ,бидејќи знам дека 1 ден ништо не менува.Може само да си поставиме цели кои ќе се стремиме да ги оствариме во претстојната годината,и да си замислиме желби за среќа,здрвје,љубов и мир. :)

Секоја година посакувам да имам спокој,здравје и љубов во семејството.Се друго е релативна работа,дали ќе имаме пари,успеси и сл. зависи од самите нас а секако и среќата која може да ја побараме како новогодишен поклон од Дедо Мраз :D Сакам оваа година да биде убава,да...да ми буди убави спомени кога ќе се потсетам на неа,не посакувам богатсво,палати или седмица на лото....љубов и внимание ќе ми бидат доволни. :nod:

Така,форумџии мои од срце ви посакувам да бидете среќни,мотивирани,здрави пред се,заљубени! Не се нервирајте,бидете вредни и редете успеси.Не знам што друго да ви посакам... :hug: :l: :ninja:

10. smiley-94

smiley-94 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 декември 2010
    Пораки:
    426
    Допаѓања:
    321
    епа вака
    Девојки СРЕЌНА НОВА и се нај нај нај во неа многу љубов, здравје ,среќа и се што сакате да си имате...се најубаво и најлуд помин вечерва :*.... толку за годинава ,па се пишиме во 2012 :)

Прикачени фајлови:

11. ninja35

ninja35 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 декември 2011
    Пораки:
    2.682
    Допаѓања:
    88.174
    Убаво да си поминете вечерва.... :dance:

Прикачени фајлови:

На srcekrsacka му/ѝ се допаѓа ова.
  12. minne-mouse

minne-mouse Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    625
    Допаѓања:
    536
    Го слушам часовникот,како си брои секунди и минути а неможам да го застанам е тоа баш ме нервира,а баш би сакала оваа година да потрае барем уште малку баш беше убава во секоја смисла а посебно крајот нели крајот го краси делото м? :wasntme:
    Али сепак се надеваме дека 2012 ке биди уште подобра нели? Повеќе здравје,љубов,фамилијата на број и не ни треба повеќе :)

Па,имајте преубава вечер каде и да бидите па дури и ако поради некои околности ја дочекате новата година како мене дома пред телевизор во пижамчина. :)

13. Peperutka90

Peperutka90 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 март 2010
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    1.083
    Сакам да кажам дека во новата 2012 на сите Ви посакувам добро здравје, радост, среќа и мнооогу љубов. Бидете умни, и убав помин вечерва, јас за себе знам дека ќе си поминам прекрасно =)
    Нека ви е среќна новата година на сите :party: :party: :party: :party:

На srcekrsacka и Nightwalker им се допаѓа ова.
  14. Justinna

Justinna Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јули 2011
    Пораки:
    100
    Допаѓања:
    29
  15. innablood

innablood Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    788
    Допаѓања:
    1.324
    Ајде пишете таму +уште една честитка :lol:
    Додека не сум отишла на прослава, и додека не сум се растрчала наваму-натаму у 5 за 12 за да се спремам.

Ви посакувам пред се‘ здравјето да ве служи не само во наредната година, туку уште многу години.
    Ако имате здравје, тогаш на вас останува да направите некого среќен, воедно и вие да сте среќни, весели, распеани, напиени, заљубени.
    Да сакате, и да бидете сакани.
    Да дарувате љубов и да ви биде возвратена.

Желбите нека ви бидат мали и сиромашни, затоа што ‘Капка по капка, вир се раѓа‘.
    Полека, но сигурно чекорете низ животот.
    Не е битно колку бавно чекорите, битно е што го продолжувате да одите.

И доста се филозофии за вечерва, и за целата година.
    Дотерани, насмеани и среќни дочекајте си ја Новата Година.
    Овде ја се Одјавувам, и одам да се забавувам.
    Аривидерчи! :hai:

http://www.youtube.com/watch?v=7zp1TbLFPp8&ob=av2e

16. Domino

Domino Популарен член

Се зачлени на:
    15 ноември 2010
    Пораки:
    971
    Допаѓања:
    1.038
    Годинава летна толку бргу... И додека на прсти се бројат преостанатите часови од годинава мене ме обезема чудно чувство. Радост ли е, тага ли е? Не знам, но чувствувам како да сакам да го гушнам секое живо суштество на планетава. Можеби сум премногу еуфорична. И не сакам да заврши годинава, сакам да украдам уште бар неколку секунди од неа. Беше убава година но да се надеваме дека следнава ке биде уште повеќе. И така ако ништо друго оваа која полека стапнува на прагот на самиот крај ми изнудува насмевка. Насмевка и мисла за сите изминати месеци, денови, часови... Се сеќавам на секој посебен миг, и сакам да го врежам во мојата меморија и никако да не го пуштам. Но знам дека се ке заборавам... И би сакала да ја гушнам и оваа 2011 година. На моменти беше вистинска лошка но и ме научи на многу работи. Тешко се делам од милите работи а оваа година ете, беше некако посебна. Па би ја гушнала и неа и сите вас! Се ке биде добро, па нека биде и оваа последна вечер но нека биде само убав почеток на уште 366 денови кои следуваат!
    Поминете си лудо и нераборавно и сите лоши спомени брзо пикнете ги под чергичето а убавите изложете ги на видни полици во вашето сеќавање за да ве потсетуваат на тоа колку животот е убав!
    Е па... Среќна Нова Година! :party:

17. Breezy

Breezy Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јуни 2011
    Пораки:
    476
    Допаѓања:
    767
    Честитање број два:
    Merry crisis and a happy new fear! :D

Се читаме феминки во 2012!

18. bittersweet

bittersweet Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2010
    Пораки:
    2.134
    Допаѓања:
    64.798
    СДК

Јас ја испратив 2011 и ја пречекав новата 2012 година :)
    Со мало одбрано друштво, добра храна, пиење и музика, ништо посебно ама битно со оние кој ги сакам и ме сакаат, годината ми почна одлично 8)
    Си честитавме и со мм сами кога останавме, да ни тргне на арно годината :$
    Нередот ќе го оставам за утре, сега чекам само малиот да се разбуди за јадење па да си легнам, а додека да се разбуди да видам што сум пропуштила овие 2-3 дена на фемина.

Ех само колкава разлика има од ланскиот дочек во Скопје и оваа година дома, разликата колку и километрите што не делат.
    Лани во Скопје минусни температура, еуфорија по кафаните, мирисот на Скопје после 12часот од петардите како да се наоѓаав сред воена зона, ама беше преубаво чувството за прв пат да дочекам нова година во зима и со снег.
    Годинава дома стандардно топло над 35 степени, облечена во шорц и маичка, нема еуфорија, нема петарди само огномет, ама па прва нова година како мајка и сопруга :inlove:

На сите ви посакувам новата година да ви биде среќна и бериќетна.

Среќна Нова 2012 Година

На kate21, Buttterfly, julie77 и 3 други им се допаѓа ова.
  19. rosie

rosie Истакнат член

Се зачлени на:
    6 април 2011
    Пораки:
    42
    Допаѓања:
    32
    Прекрасен ден. Станата сум уште од рано сабајле, со татко ми и мајка ми цел ден спремаме нешто за јадење, јас правев кифлички, тато правеше руска салата, а мама сармички. Колку се среќни што со нив ќе славам НГ, после 9 години. Среќна сум :)
    До Октомври годината ми беше прекрасна, матура, одмор, искачања, кратка - слатка љубовна авантура .. Но, после како некој да фрли клетва се тргна наопаку. Загубив многу блиска личност, друга одвај преживеа, а трета беше на пат да се уништи, но вложив се и успеав да спречам да дојде до тоа. Поради сите овие работи станав многу ранлива, цело време сум со моите, страв ми е да не им се случи нешто, послабо искачам ..
    Вечер, точно во 00:00 силно ќе ги гушнам и ќе посакам само многу ЗДРАВЈЕ. Здравјето е најбитно. Ги сакам премногу.
    СРЕЌНА НОВА 2012 ГОДИНА !
    Сите заљубени да уживаат во љубовта.
    Сите слободни да ја пронајдат својата љубов.
    Доколку минатата година не ве следеше доволно среќа, не бевте во добра економска состојба, оваа година да биде обратно.
    А сите тие што ги следеше среќата оваа година, наредната дупло!
    Сакајте се, искачајте, лудувајте. Многу :l:

20. LaBella

LaBella Популарен член

Се зачлени на:
    6 ноември 2010
    Пораки:
    1.052
    Допаѓања:
    1.101
    Девојки ви посакувам да имате незаборавна ноќ, без разлика кај сте да бидете исполнети со позитивна енергија и срцата да ви бидат исполнети со љубов... :)

утре ќе ви честитам :D

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.