[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    вчера дознав дека му се допагам на дечкото што работи вопродавницата каде што бев на замена
    како не сватив порано-кога бев на замена се што ке му кажев се правеше-двете продавници се мегусебно поврзани и кој заклучува со катанец,па броење на каса-јас млада и неискусна :P па дреми на студот чекај ме :D ама ете не ми текнало да помислам на тоа дека можеби му изгледам привлечна

идејата вчера ми беше да си купам Тендер кер балзам и убаво што си купив оти едвај одев од чизмите отозгодола што ме болеа сакав од кокос имаше од брусница-а пчелин восок е и незнам до сега колку имам потрошено супер производ и пред да влезам дечки тројца коментираа демек оваа е од кај нас види колку е нестабилна ке падне на скалите :fubar: епа за срека не паднав туку издржав :) а коментари имаше има и ке има-(мислам дека едниот тим лидерот беше духче од партија ама не сум сигурна)
    па што да правам кога на него му е тешко, нервозен е (пред 4 дена се разделија, или скараа со девојка му) а јас се обидувам да се расположам и позитивни мисли да имам и љубомората преовладува |( само незнам како ке му беше тој вчера да ги носеше чизмите па да видеше како е :!:

На senza.parole му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.450
    Допаѓања:
    143.699
    Моментот да одиш на свирка кај татко ти ... priceless :rock:
    Ај ако се добри ќе ги ангажирам за родендени и други прослави :P

На XMaN, crazylady, teddybear и 25 други им се допаѓа ова.
  3. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 октомври 2013
    Пораки:
    6.310
    Допаѓања:
    92.135
    Абеее не ви гласам бе не ви ставам лајк на глупости толку па досадни луѓе |(
    Може лајк за енци менци?
    Може едно лајкче за да добијам патики?
    Може едно лајкче за новогодишен календар ...
    :fubar: Алоо шо ви е бе? Зошто ги замарате луѓето бе шо ви е ненормални луѓе :devil:

(не сум играла такви глупости и нема да играм ,не ви барам лајкови и не барајте )

Ај чао :|

На Lella, Silver.E и LittlePinky им се допаѓа ова.
  4. mileystar

mileystar Популарен член

Се зачлени на:
    10 декември 2011
    Пораки:
    741
    Допаѓања:
    2.101
    баш така :D ;)

Прикачени фајлови:

• large.gif
      large.gif
      Големина на фајлот:
      735,7 KB
      Прегледи:
      335
  5. Kaylie

Kaylie Истакнат член

Се зачлени на:
    11 октомври 2013
    Пораки:
    500
    Допаѓања:
    1.402
    Ќе го зажалам еден ден времето кое го губам за чекање на јавен превоз. |(
    Инаку благодареније на Someonespecial, која имаше постирано едно смешно мислење се расположив, престанав цело време да сум тажна и да плачам. Мора човек да се научи да живее и без починатите, да не мисли цело време на нив. Да си ми жива и здрава, ме извади од депресија. ^_^ :sun: :hug:

На Lella и Someonespecial им се допаѓа ова.
  6. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.770
    Допаѓања:
    23.801
    Зошто во одбрана против омраза кон различниот толку често се користи ... омраза против различниот од себе?

Ти ми рече јас сум таков, а јас ако ти речам дека ти си ваков, шо ќе ми кажеш?

Толку е тешко, без омраза да се укаже дека и двајцата чиниме?

Секој збор изговорен од нас, се однесува на нас, самите... да, дури и кога зборуваме за други.

На Hipster, SparkyAngel, Silver.E и 6 други им се допаѓа ова.
  7. anichka94

anichka94 Популарен член

Се зачлени на:
    18 мај 2012
    Пораки:
    1.823
    Допаѓања:
    7.048
    Сега јасно мие,колку знаењето на странските јазици,можат да ти отворат се повеќе и повеќе врати.
    all around the world.
    Како не го знаев ова порано :x

На richgirl998, Ketrin.Moon и ana-girl им се допаѓа ова.
  8. DigY

DigY Популарен член

Се зачлени на:
    4 мај 2011
    Пораки:
    3.479
    Допаѓања:
    6.483
    зар користи уште некој фиксен телефон по дома :worried:

На aaaaa, LittlePinky и tessie им се допаѓа ова.
  9. QueenElena

QueenElena Популарен член

Се зачлени на:
    1 август 2013
    Пораки:
    1.212
    Допаѓања:
    1.290
    Утре писмена германски! :D
    Отидов да повторам...Чао.

На Lella му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Mimi123

Mimi123 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    1.015
    Допаѓања:
    1.186
  11. Someonespecial

Someonespecial Free-minded aesthete

Се зачлени на:
    17 ноември 2012
    Пораки:
    13.119
    Допаѓања:
    163.769
    Еден предлог од мене: ако сакате да се расположите и да се изнасмеете од срце, еден од ефикасните начини е да си разгледате стари постови на Фејсбук, дефинитивно. :lol:
    Само пазете што правите со копчето лајк, се подразбира. :D
    Денеска ми требаше некоја стара слика и барајќи ја, се вратив уште поназад и наидов на некои работи што сум ги постирала од 6-7 одделение. Абе се задржав сигурно еден саат и се смеев на глас на постовите што ги најдов, убаво ми дојде после напорниот ден во школо. :D
    Слики со рамки, текстови и некои чудни ефекти, разни смешни апликации... па уште кога наидов на овие phrases ли како се викаа, со оние прашањата и одговорите од типот гледање на кафе и кој лик си од турските серии, пукнав. Бруки бе, бруки. :D
    Иначе, добро поминав денеска... сега после поминат работен ден со 2 теста, си денсам по дома. :D
    Ај ариведерчи. :*

На tirkenbal, richgirl998, leighton23 и 3 други им се допаѓа ова.
  12. SweetChild

SweetChild Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2012
    Пораки:
    1.597
    Допаѓања:
    2.987
    Коооооооооонечно,feeling better.
    Катастрофа бев последниве 2 дена,апчиња,температура,грлото и носот во минус.Еве сум сеа,маалкуцка подобра,конечно без силна главоболка и утре ќе одам во школо,се надевам...:(

13. Decapitated.Hanna

Decapitated.Hanna Истакнат член

Се зачлени на:
    4 ноември 2012
    Пораки:
    798
    Допаѓања:
    578
    Ќе убијам некој. :@

На Kaylie му/ѝ се допаѓа ова.
  14. vitomir

vitomir Нов член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    2.095
    Допаѓања:
    3.629
    Никој не може да го осуди мојот ИЗБОР...
    Ниту моето МИСЛЕЊЕ.....
    Зашто никој не ги пробал моите ЧУВСТВА...
    Ниту моите БОЛКИ. :!:

На Marossa и Kaylie им се допаѓа ова.
  15. imelda

imelda Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    1.623
    Допаѓања:
    10.360
    Овој Божикот што иде повеќе нервоза ми мава отколку еуфорија. Ама озбилно. И она do it online. Епа ду ит де, ама...ааа на интернет е посебна цена, не можеш поштенско осигирување опција да земеш. Ако сакаш по телефон оваа е цената, дупло. А јас што видов нема опција на нет и веќе ти се јавив да прашам за тоа да ми кажеш, да удриш моме две дугмиња и да ми додадеш осигурување на таа цена? - Не може така. - ОК, јас за таа цена со приватен џет ќе дојдам да го земам. Уствари, чувај си го ма!!!! :@

Ма веќе и џемперот, оној смешен со лампионите и џингл белс ми е досаден и глуп. Овоа дрвото не е другар на парното, капат боцки не можам да стигнам да ги соберам. Сега знам зашто сум земала пластично и користела со мирна глава со години. Ако ми е, ако, ако, акоооооо. Правосмукалката ми загина. Нова не ми се ареса оној ден, оваа гломазна, онаа тешка, другата скапа ми е. Метам со метла низ дома моментално, кревам прашина, чекам да сплаане, па ја бришам прашината. Како снаите во снаи и свекрви се жалам од чистење, не е на арно жениииии :$

Едино Џ од џоли ми се шесте шишиња вино што сум земала за греење за околу Божик, ама си мислам да си земам уште 6, да почнам порано, и уво да ме боли и за игли, за правосмукалки, поштарини за поклони :^) :D
    Нешто се загледав и по оние ладните земји, па уште да ја штрумфнам од тука и на никој да не кажам, ептен пасент ќе ми е. Само да не ми се наканеа пајаци, овај, гости де, за да ми преседат некој ден околу празниците, со листа на ствари подолга од раката ми на што не јадат, уште пред да стигнат тоа, овој не јадел тоа оној оноа... ма да ве земе човек! Топ и преку Синковица таму :@

Кој е за греано вино? Нека ми повели. Како што јас викам , 5 попладне е некаде во светот! Барем кај вас е скоро 5 попладне, а јас ќе ве стигнам полека :) :drunk:

На Hipster, Moira, Annath и 13 други им се допаѓа ова.
  16. Taylor97

Taylor97 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јуни 2013
    Пораки:
    392
    Допаѓања:
    644
    |(

Прикачени фајлови:

• l.gif
      l.gif
      Големина на фајлот:
      880,6 KB
      Прегледи:
      265
    На richgirl998 и leighton23 им се допаѓа ова.
  17. ines.h

ines.h Популарен член

Се зачлени на:
    23 август 2011
    Пораки:
    1.689
    Допаѓања:
    18.857
    Во каков депресивен период сум, само анализирам некои ситуации.
    Како денес моткајќи се низ болница , дојдов до заклучок дека премногу нароод има кој има проблеми со здравје ...ходниците преполни секој со своја мака.

На richgirl998 и anggell им се допаѓа ова.
  18. Neytiri

Neytiri Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    1.289
    Допаѓања:
    2.457
    Кога станав и се посветив на науката, потоа некои бубачки ми дојдоа...Се почна така наивно со една песна, па уште една и уште една...па стигнав до покрвавите песни од Аца Лукас, сега имам црно вино до мене и така. Се прашувам како и каде ќе заврши денов? :^)
    Добро би било вака да заврши, моментално мозочето ми е офлајн, не ми е гајле за ништо и за никој, не знам каде да одам вечер, не сум нешто посебно заинтересирана доволно за да размислам каде да одам, мачорчето ми пиша, покасно треба да се слушниме, но и за тоа не ми е гајле. Нека потрае оти заборавив како изгледа да си рамнодушен, а чуството е прајслес!
    Да не мислиш на ништо...Ех.
    Бакнежи дами :* :* :*

На Adi888, Hipster, ilipili и 4 други им се допаѓа ова.
  19. DigY

DigY Популарен член

Се зачлени на:
    4 мај 2011
    Пораки:
    3.479
    Допаѓања:
    6.483
    ги гледам како живи се убиваат...а јас само гледам зошто не можам да им сипам со инка. :|

На tessie му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    3.951
    Допаѓања:
    33.922
    Од денес живеам во светот на црнокосите девојки - чисто за промена, нова фризура и нова боја на косата :)

На Dennings, ludoto19, Someonespecial и 6 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.