[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. WildCherry

WildCherry Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    1.193
    Допаѓања:
    1.173
    Сакам сиот лош дух од оваа година да си замине со неа. Сакам да почуствувам нешто ново и вистинско, сакам да ги одберам само вистинските, сакам да ги сакам вистинките и сакам да се борам на вистинскиот начин во Новата Година.

Покрај еуфоријата околу 00:00 јас искрено повеќе осеќам еуфорија при дочекот на сечење на тортата со цреши :* Една прекрасна убава тортичка од цреши, па затоа ДАМИ Мои и сега ке споделам една таква тортичка за да ни започне убаво годинава.

EВе има доволно торти за сите нас :*

И секако ви посакувам Среќна НОва Година, со премногу среќа и мир и секако Љубов. :inlove:

Прикачени фајлови:

На starbucks му/ѝ се допаѓа ова.
  2. firequeenn

firequeenn Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.278
    Допаѓања:
    6.772
    Jaс сум веќе готова се нашминкав бев на фризер се облеков се депилирав спремна сум за вечерва . :D
    Вие до кај сте ајде не чмајте многу на форумов има време цела година ќе се дружиме :D
    Најубаво да си поминете вечерва од срце ви посакуам постов го пишувам стоечкум оти страв ми е декла ако седнам нема да станам и ќе се закаснам ! :D
    Поздрави и честитки :*

3. angel92

angel92 Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    2.073
    Допаѓања:
    5.151
    Бујрумте на топло ладно :))

На glow, Marilyn-Monroe и wolf4e им се допаѓа ова.
  4. mysterious

mysterious Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2010
    Пораки:
    1.491
    Допаѓања:
    2.661
    Во годинава не ми тргна ништо на добро,освен факултетот. А ако ви тргне само факултетот на добро, сваќате дека е подобро да заглавите, но да имате од се по нешто. Се надевам дека 2012 ќе биде подобра.

Имајте убав помин вечер девојки. Среќна нова.

:)

На TeddyGrey му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Juicy

Juicy Популарен член

Се зачлени на:
    16 декември 2010
    Пораки:
    1.815
    Допаѓања:
    11.131
    СДК и јас сум спремна пред време и чекам да дојде 9 и 20 за да излезам:)

и би ви кажала на сите
    Немојте да влегувате во ВЦ во 23:59 , зошто ке излезете дури другата година :rofl:

На AIT и anneyy им се допаѓа ова.
  6. glow

glow Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2009
    Пораки:
    3.023
    Допаѓања:
    1.264
    Еве поминуваат и последните часови од ова лето Господово - 2011то. Гледам сите веќе сте упатиле поздрави и честитки за најсреќна Нова година..па, луѓе уште сме во старата, зарем толку не ви се чека да зачекориме во Новата па да си честитаме како што е ред. :^) Океј, ај да не мрчам.. :) Најубаво да си поминете сите каде и да славите. Јас, како што веќе се изјаснив останувам дома..пижамите уште не ми се облечени ама да удрам еден топол туш, ќе влезам во нив и ќе го заземам местото пред телевизорот. Иако нема баш што да се гледа и на телевизија..глупи филмови, глупи емисии, глупи водители.. :wasntme:
    Денов не ни видов како помина, додека се свртев, оп..се стемни. :worried: Имав улога на фризерка денес..и ја правев косата на сестра ми и искрено се изненадив од самата себе..сум била креативна бе! Да не поверуваш. Среќна и задоволна замина на славење. Во тие години е кога се притресува ептен за една вечер како што е оваа..ама ако. Време и' е. И јас бев таква на нејзини години, ако не и бетер.:D Најбитно е што ја израдував, а сакам да ја гледам среќна. Ме топли нејзината насмевка. Мојата мала сестричка. Иако не е веќе мала, за мене секогаш ќе биде! :!: :D
    Топли кифлички, мајонез салати, меса, риби, баклави.. се' е спремно. Наздравивме со мама со чаша домашно црвено вино како што доликува. Татко ми и оваа година ќе ја дочека Новата работно. Може и подобро е вака. И така не е некое добро друштво во последно време. :(
    Го прогласувам овој пост во СДК за последен мој пост годинава.
    Со нови сили се читаме во Новата година.
    Ги оставам честитките за тогаш! :!:

И за крај бидете умни и убаво поминете си, иако двеве работи баш и не идат заедно..ама ете направете некој разумен компромис. :)

7. anneyy

anneyy Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2010
    Пораки:
    1.280
    Допаѓања:
    1.422
    Не верувам дека на некому толку брзо ќе му дојде за повраќање. :rofl:

8. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.760
    Допаѓања:
    162.822
    Ајде девојчурки,леп прводо=. Дада Лилит до пред 5 мин. со нозе угоре беше,ич не и чуеше,ама чири бу,чири ба,најубаа на светот е сега! :D
    Ајде леп провод и да знаете сите сте најубави! А татко ми има најбоље вино у свет!
    http://www.youtube.com/watch?v=DQlgcjosN9w

9. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.074
    СДК ... И Тиквеш имаат најубаво вино у свет! :D
    Ајде мешајте и мешајте само не се чешајте кај што не ве чеша ... :P :D И да си влезете во новата 2012 насмеани макар од внатре ви се плаче и опуштени со доза алкохол кој тече низ вени ... И да не чујам од вас ни мрќење ни жалење :!: Ќе биде добро

http://www.youtube.com/watch?v=nDxhugRKZ8g

На Strumfeta93 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.841
    СДК дека денес многу ми недостига присуството на мојот сакан дедо во домот. Секоја Нова Година се повеќе и повеќе ми недостига. Јас уште мислам дека е некаде заминат и дека ќе се врати кога тогаш. Жал ми е да ја гледам баба онака сама како уште се сеќава на Нова Година помината со него, на времето кога биле млади и убави. Не викаат залудно дека сликите се најубав спомен. Поинаку ќе беше да си меѓу нас сега, но знам дека си на подобро место и дека не чуваш и мене и баба и сите :)

На Hiii и Nightwalker им се допаѓа ова.
  11. Smileeee

Smileeee Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јуни 2011
    Пораки:
    342
    Допаѓања:
    75
    СДК луѓе еве уште едно 10 мин и оп нова година :D
    Јас како што си и мислев така и бидна дома си седам,па да ви кажм право не ни жалам што сум дома.
    Еве со брат ми седиме,чекаме уште малку и да си честитаме :)
    И тука ви ја честитам новата година и ви посакувам се најубаво,како што кажа феминката пред мене од оваа година овој пост ми е последен,влегуваме во нова со надеж дека ќе биде подобра од претходната.
    :hai: 2011 Хелоууу 2012 :rock: :*

На Marcey му/ѝ се допаѓа ова.
  12. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    18.807
    Допаѓања:
    122.677
    Се сеќавам на 2011 ко вчера да беше.

На JuLleE, crazylady, AnaKarenina и 6 други им се допаѓа ова.
  13. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    Има ли нешто поубаво од тоа Новата да ја дочекаш со бакнеж? :wasntme:
    Многу бакнежи, прегратки, пеперутки во стомак, алкохол, малку храна, добра музика и забавна ноќ.
    Одличен пречек на Новата година.
    А, во неа посакувам мир во светот, здравје, среќа, радост, успех, пари и љубов.

Среќна Нова Година!

На crazylady, AnaKarenina, Hiii и 2 други им се допаѓа ова.
  14. najubava2010

najubava2010 Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2010
    Пораки:
    1.619
    Допаѓања:
    4.653
    СДК дека само јас немам новогодишен секс :( .
    Ама утре ќе надокнадам, и ќе се обезбедам со оргазми за пола јануари, зошто иде колоквиумска, а тоа значи учење и апстиненција ;) .
    Почнав да тресам глупости, одам да спијам, за да не ме пцуе Реинбоу и другите модераторки кога би требале да бришат по мене :rofl: :$

На martinuska му/ѝ се допаѓа ова.
  15. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.072
    Допаѓања:
    72.409
    ^ Не си само ти бе паааа.... :D
    Фино дечки, што друго да кажам...
    Не би било фер да се жалам.....

Така да, Среќна Нова Година на сите... Ви посакувам здравје и памет.... Останатото само си доаѓа...

Муштулуци бе.... Цццц :)

16. ninja35

ninja35 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 декември 2011
    Пораки:
    2.682
    Допаѓања:
    88.174
    na site vi ja cestitam novata godina so zelba da vi se ispolnat site ockuvanja i zelbi...
    Pozdrav od ninja 35 od krstot na Vodno vo zivo... :)
    ne mozam so zborovi da vi opisam kako izgleda Skopje od gore vo ova soncevo prvojanuarsko utro...ednostavno treba da se dozivee... :wasntme:

На makgirl, x.Daisy.x, AnaKarenina и 4 други им се допаѓа ова.
  17. sanjaeva

sanjaeva Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    3.391
    Допаѓања:
    87.674
    СДК почнува Виенскиот концерт...уживајте :)

На Doozy му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Buttterfly

Buttterfly Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2010
    Пораки:
    632
    Допаѓања:
    789
    Праќам еден куп топли поздрави до сите, зашто денес е мојот најубав ден во годината. :sun:
    Ден во кој цел ден сум со најблиските. Оние што највеќе си ги сакам.
    Волшебно е. А, навечер ако ми се погоди некој добар филм, мх мх. :sun:
    Треба да почнам со Фемина предизвикот.
    Треба да одам во мојата втора татковина.
    Ма, бре - љубов. Ширам. :sun:

Еве, ви ја честитам на сите Новата Година. Повеќе активност и квалитетни мислења. Здравје на вас и вашите најблиски. Сила за справување со сите проблеми. Мали слатки желби и задоволства.

Среќна Нова 2012, :d: !

На starbucks му/ѝ се допаѓа ова.
  19. tinkerbelll

tinkerbelll Популарен член

Се зачлени на:
    15 мај 2010
    Пораки:
    2.096
    Допаѓања:
    5.018
    Срекна нова година на сите,имајте преубава 2012 исполнета со радост,љубов,среќа,насмевки и само убави моменти! :*

20. Loritaa

Loritaa Истакнат член

Се зачлени на:
    6 август 2011
    Пораки:
    395
    Допаѓања:
    661
    Многу беше убаво вчера.Играње пиење и лудување.Јас се опуштив и максимално расположив.Играв,играв и играаав.
    Се ке беше поубаво да не се напиеше другарка ми.Значи падна во сред клуб,се исповаќа и моравме да ја изнесеме со обезбедување и да ја носиме дома. :x Жив срам.Лошо е што не избрука пред цел клуб,а таа денес ке си оди во Скопје (во Скопје живее) и никој нема ни да ја види ни чуе.
    Но,ние остануваме тука...
    Али бидна.Нова Година е...Се може да се случи.
    Али во целост супер беше. Имаше убав дечко и си разменувавме погледи и флертувавме малце.
    И тоаа...
    Вие?
    Се надевам сте поминале незаборавно и лудо а? :)

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.