1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. kravce

kravce Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    3.808
    Допаѓања:
    52.974
    Jас вчера си купив маска...денес гратис ги даваат. И си мислев каде да се приклучам, во кое здружение, која асоцијација, така некои идеи ми дојдоа, ама... овде сите се обележани вака или онака, вчера денес или утре. Луѓенца, реагирајте луѓенца, на наши бели дробови тоа легнува.
    Јас пливам во мандарини, патем. Сакам да прашам, мислам, разбирам све тоа новогодишно расположение, празнична магија бла бла... ама од 1ви декември цела куќа да свети? Сериозно ви се мали сметките за струја?

Мене почна на “стари“ години срам да ме фаќа. Така срамежлива станувам дури и сама на себе си се чудам. И имав прилика сама себеси да се набљудувам како странец, и колку што сум гласна толку сум и тивка. Сакам да кажам... пред 1 месец си наполнив 26год и од тогаш па навака постојано сум си со здравствени проблеми :| Како да ми се собирале сите години па сега еве, повели, оди лечи се. Благослов е денес да ти најдат дијагноза неколку различни доктори, стварно е благослов... или невозможна мисија.
    Бат, мај спирит, ит невр брејкс :!:
    Пред зад Нова Година, кога сите серии имаат пауза |( гледајте Reply 1994 :wasntme: Убавината во љубовта е во тоа да, кога тој некој е среќен, убаво ви е на душата. Нивните успеси и желби и среќа, како да се мои, толку многу греат, што и ладната перница навечер нe смета.
    Поздрааааааав :hai:

На bittersweet, imelda, ludoto19 и 14 други им се допаѓа ова.
  2. EMoonlight

EMoonlight Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2011
    Пораки:
    1.314
    Допаѓања:
    13.815
    Сакам да кажам... Среќна сум многу,благодарна за се што имам.Седам во дневна,си пијам чај кој прекрасно мириса и гледам во елката,се ми делува некако топло,убаво.Чувствувам некаква возбуда,се чувствувам вистински сакана после долго време,се е мирно и на местото каде што треба да биде,се надевам не е уште едно 'затишје пред бура' . Се спремам за славата на баба ми утре,не сум ја видела одамна,па убаво ќе биде да ја видам и да се потсетам и на минатото,кога бев помала и кога и дедо ми беше тука со нас,се смеевме,јадевме,пиевме,гледавме во малата елка која светкаше и се беше прекрасно,среќни бевме. :) :)
    Ви посакувам на сите убава вечер. :) :) :)

На Barbie20 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. poenta

poenta Форумски идол

Се зачлени на:
    29 ноември 2013
    Пораки:
    5.032
    Допаѓања:
    36.152
    Уште еден изминат декемвриски ден

4. Dee

Dee Популарен член

Се зачлени на:
    4 јануари 2013
    Пораки:
    289
    Допаѓања:
    334
    Прекрасно напишано, но да било вистинско ќе траело. Затоа што нели, вистинско е само тогаш кога е со иста мера возвратено. Се друго е само спомен на нешто што не успеало.

5. Dark-Lady

Dark-Lady Популарен член

Се зачлени на:
    6 април 2013
    Пораки:
    566
    Допаѓања:
    912
    Ја прашувам на мама : Мајче ќе плачеш ли кога ќе се мажам ?
    И ми вика : не ќерко, таму кај што ќе одиш нека плачат. :D

На sparklie, teddybear, Monna.Monna и 13 други им се допаѓа ова.
  6. MorbGoth.666

MorbGoth.666 Популарен член

Се зачлени на:
    16 септември 2013
    Пораки:
    531
    Допаѓања:
    150
    Ааааааааааааааааааааа!!!! :@ :@ :@ Некоја за ЛП? ;( :@ :@ :@ :@

7. Nausicaa

Nausicaa Форумски идол

Се зачлени на:
    1 декември 2013
    Пораки:
    3.452
    Допаѓања:
    20.086
    Сакам да кажам дека навистина ми треба кафе штом темата `колку секс-партнери сте имале досега` ми се чита како `колку секс-партии сте имале досега`...

8. fatamorgana123

fatamorgana123 Популарен член

Се зачлени на:
    11 февруари 2013
    Пораки:
    1.273
    Допаѓања:
    1.530
    Имав лекција по Македонски јазик за Едгар Алан По,пред некој ден.По завршувањето на часовите,правец-библиотека и собрав негови книги.Кога слушнав дека бил во брак со негова братучетка си помислив,господе уште еден мрднат.
    Искрено жалам што го помислив тоа.
    Мислам дека подобар писател кој ги искажува нештата мистично и на некој начин морбидно,едноставно нема.
    Интересно е тоа што и ја кажува реалноста на повеќето.
    Особено неговите цитати.
    [​IMG] :geek:

Поздрав до вас,луѓенца.
    Бидете ми добри и здрави.
    Иде Нова годинааа.
    :wasntme:

На eliesaab, karenin и Dog-lover им се допаѓа ова.
  9. DigY

DigY Популарен член

Се зачлени на:
    4 мај 2011
    Пораки:
    3.479
    Допаѓања:
    6.483
    Значи од денес не постојат филмови за +18 и -18. Постојат филмови за плачковци и за тврдокорци. Па да му се сневиди се утепав од плачење ко 7 год да имам

10. Butterfly-Girl

Butterfly-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 јануари 2013
    Пораки:
    959
    Допаѓања:
    513
    И пак истото чуство од вчера... ;( Што ми ее? Уфф ќе полудам ;(

11. ines.h

ines.h Популарен член

Се зачлени на:
    23 август 2011
    Пораки:
    1.689
    Допаѓања:
    18.857
    Тоа време кога со чаша бело вино, седнував во доцните часови, да се посветам на моите спомени и да ги ставам на лист хартија ,да ги внесам да не избледат- во мојот дневник....
    е тоа време ми недостига.
    Безгрижно време , време на креативни и конструктивни мисли .....кое го изгубив, а се игубив и себе .

На richgirl998 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. anichka94

anichka94 Популарен член

Се зачлени на:
    18 мај 2012
    Пораки:
    1.823
    Допаѓања:
    7.048
    Со време не се засакува. Со време не се заборава. Времето е немоќно и во двата случаеви.

Прикачени фајлови:

• vreme.jpg
      vreme.jpg
      Големина на фајлот:
      59,9 KB
      Прегледи:
      375
    На eliesaab, richgirl998, marija-88 и 11 други им се допаѓа ова.
  13. SweetChild

SweetChild Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2012
    Пораки:
    1.597
    Допаѓања:
    2.987
    When it gets too much,I wanna feel your touch...
    ...I'm gonna run to you! :talk: :inlove:

14. Dvolicen

Dvolicen Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2012
    Пораки:
    1.431
    Допаѓања:
    3.485
    Сите градови имаат елка за НоваГодина,само Скопје има конус (вибратор) ,светлечи стуб наречен елка |( :fubar:

На Dennings, Papillon.Papi, LittlePinky и 2 други им се допаѓа ова.
  15. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 октомври 2013
    Пораки:
    6.306
    Допаѓања:
    92.113
    Оф од каде да почнам :?: :)
    Незнам дали од страв или од тоа што ќе го слушнам се плашев да посетам гинеколог веќе една година а може и повеќе :| И заради страв од тоа што моментално се соочувам со тоа што тетка ми не е добро баш од тоа неодење по такви работи и проверување на време решив ,одлучив да одам на доктор,да во паника,и молење од тетичка и мама се одлучив се пресрамив си закажав преглед МОРАВ најпрво заради себе !
    Отидов и чекав половина час додека дојдам на ред лелее уште какви мисли не ми се вртеа во главата ,дури и помислував да си заминам (искрено) :lol:
    Дојде и мојот ред влегов и се тресев како нз шо да е како да сум првпат на такво место :x
    За среќа се е во ред кажа и ми објасни докторката после прегледот... се смеев на глас од среќа.
    Колку е убаво тоа чуство да си здрав и да не ти недостига никаква медицинска интервенција ,лекови или било што ...
    Среќна сум ми се разубави денот ма месецот беее цел Декември го сакам сега ,сеа слободно може да дојде Нова Година ,да заврши годината ма шо сака нека биде :D Ми падна камен од срце :lol:
    Од денеска си ветив дека за мое добро ќе се враќам на контрола барем на 3 месеци а би ви кажала и на вас дека ако сте биле во моја ситуација да не се двоумите и да не се плашете.Докторите се тука за нас и нашето здравје,здравјето кое е пред се и е најважно од се !

На senza.parole, Yipman2, Barbie20 и 7 други им се допаѓа ова.
  16. Be-yO-nCe

Be-yO-nCe Популарен член

Се зачлени на:
    6 март 2013
    Пораки:
    1.430
    Допаѓања:
    6.954
    Кои дегени од луѓе постојат по светов бреејјј!
    Платата ни ја доцни 2 недели па и плус ни дава 2000 помалку за 12 часа работа...Прометот му бил паднат и шо да му прам јас сеа?!Нека ме клај на процент па ко ќе му напрам 16.000 промет да ми дај 2000 дневница!
    Па и уште со саркастичен тон ни кажува-можи ќе ви дам нешто плус ама не се надевајте многу многу!
    Која нерва ја имам ееејјј!Па ебати државава наша(се извинувам за јазикот)ем да си студент ем да работиш да си ја остајш снагата негде и пак да те заебават бе!Е ќе испукам значи!Да го пријавиш-како?!Никој и ништо си,ништо не му можиш само ќе си ги дајш парињата по тужби,глупости...Уффф! :@

На SparkyAngel му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Femina777

Femina777 Популарен член

Се зачлени на:
    21 јуни 2013
    Пораки:
    538
    Допаѓања:
    236
    Се ближи Нова годинааааа :)

18. ana-girl

ana-girl Популарен член

Се зачлени на:
    14 март 2011
    Пораки:
    536
    Допаѓања:
    648
    Вечер на измешани мисли, многу солзи, музика, неостварени желби и неостварени зацртани цели.
    Мислата вели Доколку нешто силно посакуваш цлата вселена прави заговор тоа да се оствари. Но за жал не ми се оствари тоа што го посакував, а премногу се надевав. Но секогаш не чини да се има толкава доверба.
    Понеделнички негативно ми започна неделата. Уште вчера бев полна негативна енергија, со желба да не одам во школо, да не поминува оваа недела полна тестови, а сето тоа кулминира вечерта кога слушнав лошата вест. Денес како да продолжи сето тоа, па и левото око ми играше, сигурно беше дека не ме очекува убав ден.
    Немам среќа периодов. Како ме начека овој период тотално неспремна за толкав пресврт. Не сум способна. Психофизички се чувствувам слаба. Но велат животот е тркало врти.
    Слушав една драга личност и рече дека според неа се во животот се случува со причина. Можеби незнам.
    Тешко ми е. Незнам зошто.
    Се надевам на убав ден утре џанам Среда-среќен ден, и плус тоа празник...

Ајде ке помини, пак ке речам.Се ке дојде на свое место.
    Добра ноќ.
    Многу љубов до сите.
    Ана :*

На Elennaa, richgirl998, Barbie20 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  19. Feodora

Feodora Популарен член

Се зачлени на:
    27 мај 2013
    Пораки:
    925
    Допаѓања:
    4.347
    Среќна бев цел ден. Уште ме држи таа среќа.
    Елката се накити, празнична еуфорија дома.
    Ииии конечно си го добив долго очекуваниот подарок, поубав во живот не сум добила. :D :D :D

На Barbie20, stetoskop и SparkyAngel им се допаѓа ова.
  20. Antoninaaa

Antoninaaa Популарен член

Се зачлени на:
    3 март 2013
    Пораки:
    942
    Допаѓања:
    12.068
    Велат дека на чуствителните луѓе судено им е да страдаат... а јас велам дека може да бидеме чуствителни треба само да научиме да не тресиме туѓи круши...
    :D Празнично сум расположена , не дирајте лава док спава :D
    И то ме мрзи и да пишувам .
    Срекни прaзници и ако ме нема во зимски сон ваљда ќе сум :D

На LittlePinky, Someonespecial, hermosa и 2 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.