[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. HEV

HEV Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2013
    Пораки:
    544
    Допаѓања:
    636
    Незнам како до сега сум живеела толку многу години со личности кои воопшто не сум ги познавала па не е ни чудно што неможев да стапам во контатк со други...бидејки другарките ми зборувале се и свашта за мене...браво значи немам коментар ко ве ранев дома и ко ве слушав како лелекавте добра бев.?Среќа е што јас не се замарам со малоумие како вас да почнам вистината да ја кажувам за вас ке биде доволна а не како вас да си измислувам.Засрамете се да се нема почит кон некого.Ама не е битно не губам јас губете вие бидејки зборувајки за мене повеќе кажувате за вас самите.Позз и фала на потрошеното време на кретенки и лицемерки.Како што ве поштував сега ве мразам доволно ми е да сум со фамилијата а друштво повеке не фала. :puke: :puke:

На hermosa, Westlife, Camellie и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  2. Westlife

Westlife Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2011
    Пораки:
    642
    Допаѓања:
    617
    Не.Не сум депресивна. Само дознавате повеќе за мене.

На jasBia и HEV им се допаѓа ова.
  3. Waka-waka

Waka-waka Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    2.273
    Допаѓања:
    8.906
    Ако сонот ме плаши значи е доволно голем за да сонувам и да се трудам да го остварам.

На richgirl998 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. anichka94

anichka94 Популарен член

Се зачлени на:
    18 мај 2012
    Пораки:
    1.823
    Допаѓања:
    7.048
    И така си седиме јас и татко ми
    јас: абе тато ти кажав дека положив хемија ?
    тато:не бе,ми немаш кажано
    јас:епа како да ти кажам ко немам..:(
    тато: Ангелооооо !

На Kaylie, Dog-lover, sofijanoka и 9 други им се допаѓа ова.
  5. vitomir

vitomir Нов член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    2.095
    Допаѓања:
    3.629

Прикачени фајлови:

На richgirl998 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. esperansa777

esperansa777 Популарен член

Се зачлени на:
    5 јули 2012
    Пораки:
    923
    Допаѓања:
    1.858
    Ете и јас почнав да вежбам,цела недела веќе,и вчера ми текна да си го сликам задникот јас па после еден месец вежбање пак да си го сликам и да си споредам слика пред и потоа :wasntme: за нели резултатите да се видат,и земам си го сликам,вечерта излегувам на кафе и барам.телефонот ми го нема,си помислив дома сум го оставила и после ми текна дека во таксито е можно да ми е паднат :worried: леле во истиот момент 100 филма ми се завртија во глава,си велам од кај ми текна да си го сликам задникот и што сега ако ми го најде телефонот некој и ми ја објави сликата од задникот некаде :sweat: ,не бев толку загрижена за телефонот колку за сликата,тууу што ми требаше :headbang: ,и ајде среќа се јавиви во станица и таксистот ми го нашол телефонот,значи сеуште постојат чесни луѓе што ми падна многу мило :) ,и земав одма ја избришав сликата :tmi:

7. poenta

poenta Форумски идол

Се зачлени на:
    29 ноември 2013
    Пораки:
    5.032
    Допаѓања:
    36.151
    Добро утро, Добар ден на сите!
    Конечно пред мене е долго очекуваниот ден.
    Го чувствувам мирисот на утринското кафе,ме допираат сончевите зраци,кои иако ме смрзнуваат,ми го поттикнуваат расположението.Ми се буди адреналинот.Очите ми се широко отворени.
    Го отворам плакарот со гардероба и погодувате,нели,од глетката ми светнуваат милион комбинации.А одлучувачка е онаа и стилски облечена и топло пријатно чувство.
    За миг правам ретроспектива на средбите со него пред 3 месеци.Но,тогаш беше почеток на есен и полесно чекоревме во лесната гардероба, а сега неколку слоја облека на нас и се движиме како роботи.
    Ама денес нема да биде така.Движејќи се кон закажаното место ќе развивам 120 км на час и милион коњски сили.Мислам дека денес ќе ја надминам брзината на Мојот Спарк Шевролет.
    Погледот ќе ми биде насочен во еден правец,а во мислите неговиот лик, неговите очи кои ми упатуваат
    искреност и љубов,гласот длабоко во мене одекнува.Ми недостасува уште нешто... Да ја почувствувам прегратката :* Зборовите не се потребни,верувајте :inlove: Таа се заменува :)

На richgirl998 и julie77 им се допаѓа ова.
  8. sofijanoka

sofijanoka Популарен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2013
    Пораки:
    2.652
    Допаѓања:
    15.512
    Викендов работен,ама убав.
    Овие два дена едвај дома се прибирав ама задоволството после успешно реализираните настани е непроценливо.Многу се радувам кога наоѓам луѓе толку слични на мене,па кога соништата ни стануваат реалност,со малку заедничка работа.Ги сакам.Многу.Многу.Многу!
    И ете денес,слободен ден,планирам да си ја прошеткам лепотицава со две други братучедки и со нивните лепотици,па да си седнеме на кафенце,па после учење....

Го сакам животецов,ахххххх. :inlove:

На Someonespecial, Thallia и richgirl998 им се допаѓа ова.
  9. richgirl998

richgirl998 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јануари 2012
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    286
    True!!

Прикачени фајлови:

На tirkenbal, Dog-lover, summer-lover и 2 други им се допаѓа ова.
  10. Jenniffer

Jenniffer Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2013
    Пораки:
    2.375
    Допаѓања:
    7.418
    Знаете колку се радувам кога ќе видам баба и дедо за рака фатени. :l:

Искрено срцето ми се исполнува.
    Таква искрена љубов нема баш кај нас младите.

Добро утро.

На hermosa, Dog-lover, Someonespecial и 4 други им се допаѓа ова.
  11. vitomir

vitomir Нов член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    2.095
    Допаѓања:
    3.629
    Знам дека ова не е за тука но сакам да кажам една моја молитва,Господе мој не барам од тебе животот да ми го направиш едноставен и лесен,барам само да ми дадеш сила да можам да продолжам понатака кога ке ми дојдат ситее потешкотии и проблеми во мојот живот Амин.

На richgirl998, machhe, Thallia и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  12. DigY

DigY Популарен член

Се зачлени на:
    4 мај 2011
    Пораки:
    3.479
    Допаѓања:
    6.483
    сакам некој убав доручек по мој терк само не ми текнува што да биде тоа... :?:

13. nikiiii

nikiiii Популарен член

Се зачлени на:
    22 август 2013
    Пораки:
    1.370
    Допаѓања:
    942
    Пишала: - Пет месеци со срцево мое.... Па ја сум 17 години со моево срце, па не се фалам..

На Dvolicen, Dennings, kala21 и 2 други им се допаѓа ова.
  14. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.951
    Допаѓања:
    164.182
    Имам сериозен проблем со миењето коса. Кулминираше во хронично воспаление на синуси.
    Дали некој друг го има мојот проблем, за секое излегување надвор и изложување пред луѓе (а тоа е секој ден) да се мие косата?!
    Сува барут ми е,вчера ја миев, два саати се убедуваме со мајка ми, еве сега преговарам само шишките да ме пушти да ги измијам.
    Болест!

На bittersweet, Hipster, Neytiri и 4 други им се допаѓа ова.
  15. Dark-Lady

Dark-Lady Популарен член

Се зачлени на:
    6 април 2013
    Пораки:
    566
    Допаѓања:
    912
    Колку повеќе ги запознавам луѓето толку повеќе ги засакувам животните....

На hermosa, sofijanoka, Anabelle.Amorette и 2 други им се допаѓа ова.
  16. summer-lover

summer-lover Популарен член

Се зачлени на:
    12 јуни 2013
    Пораки:
    402
    Допаѓања:
    1.265
    Бев на фризер вчера и им кажав да ми ја скратат косата 2 cm само врвовите ,а они ми ја скратија 4 cm :devil: и сега изгледам многу чудно...одвај чекам да ми порасне :$

На sofijanoka му/ѝ се допаѓа ова.
  17. iloveyou29

iloveyou29 Queen of beauty

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    5.862
    Допаѓања:
    32.483
    Не ми се верува колку сме способни некогаш да ги сакаме работите што не можеме да ги добиеме дупло повеќе од што навистина ги сакаме...само заради тоа што едноставно не ни припаѓаат нам,сметаме дека треба да бидат наши или едноставно го сакаме тоа.
    Вистинското прашање е дали навистина го сакаме или го сакаме затоа што не можеме да го добиеме?Неверојатно е тоа колку можеме да се опседнеме со нешто само заради тоа што едноставно ни претставува мистерија...

На SparkyAngel, Ketrin.Moon и vitomir им се допаѓа ова.
  18. vitomir

vitomir Нов член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    2.095
    Допаѓања:
    3.629
    Секогаш е така кај секој човек посакува нешто што не е достапно за него,но без разлика дали ке го добиеме или не тоа што го посакуваме битно е да ризикуваме и да пробаме да го добиеме без разлика на тоа дали ке успееме или не.
    ПС уште нешто би се надоврзал на ова успех значи да го добиеш она што сакаш. Среќа е да гo сакаш она што ќе го добиеш.

На Anabelle.Amorette и iloveyou29 им се допаѓа ова.
  19. GirlLove

GirlLove Форумски идол

Се зачлени на:
    4 јануари 2010
    Пораки:
    6.484
    Допаѓања:
    16.979
  20. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.615
    ... леле каква капа си купив! Најубава! :D
    Баба и дедо ми ја купија де, ми дадоа нешто ситно да се почастам, одма ги сместив каде што им е местото. Недај боже да се заврти или задржи некоја пара во џеб, не не, остај ти тоа, црви ми го глоѓаат г`зот. :D
    Црвена, плетена, топла, има едно цуце на врвот и ко да е малку тоа (како некое тофте, да не кажам гомце - кажав де) :D има и две цуциња со иста големина од левата и десната страна под ушите.

Најубава капа си имам, ла ла ла.
    ^_^ :makeup:

На bittersweet, Shelea, kala21 и 13 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.