1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Butterfly15

Butterfly15 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јуни 2010
    Пораки:
    1.147
    Допаѓања:
    2.620
    Синоќа излегов од дома со тага во срцето, а насмевка на лицето. Морав да се смеам, иако ми се плачеше, да не ширам негативна енергија. Потоа некако се се сврти наопаку. Кога отидов во ресторанот бев исполнета со среќа. Игравме до утринските часови и на крај, за шлак на тортата, ми ја разубави уште повеќе вечерта ТОЈ. Сега сум среќна затоа што знам дека никогаш нема да се откаже од мене. Јас бев малку лоша синоќа, и флертував со неколку типчиња, ама шшшт, никој нема да дознае. :lol:
    Како и да е, мислев дека вечерта ќе си ја поминам ужасно, а искрено ми беше НАЈУБАВА ВЕЧЕР. Играв како никој да не ме гледа. Сега вечерва одиме втор дел.
    Се надевам дека и сите вие сте си поминале најубаво, и некој или сами сте си ја направиле една од најубавите вечери. Не заборавајте и вечерва да излезете со насмевка.
    СРЕЌНА НОВА ГОДИНА! :* :*

На anneyy му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Miss666

Miss666 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2011
    Пораки:
    1.487
    Допаѓања:
    4.414
    Сакам да кажам односно да им ја честитам новата година на сите девојки кои се членови на форумот и им посакувам среќна нова година и многу успех во неа...

:* :*

На anneyy му/ѝ се допаѓа ова.
  3. butterfly.93

butterfly.93 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 декември 2010
    Пораки:
    1.099
    Допаѓања:
    655
    Kолку можеш најубаво да си поминеш кога си со најмилите.. најубава, најпијана вечер во цела 2011 8)
    Првичната реакција за празното место и неубавата српска музика падна во вода.. Џаст то сеј, никогаш не посакувајте новата година да ви донесе дечкооо, ќе неможете да се ослободите од пијани сељаци :D

4. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    615
    Допаѓања:
    533
    СДК Нова година, ново разочарување, нова лекција. Фала пријатно.

Je suis celebataire et il est bete. :rofl:

Среќна Нова на сите. Нека ви се исполнат сите желби и бидете ми среќни секој ден од оваа година. :* :*

На kate21, srcekrsacka, crazylady и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  5. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.352
    Вчера со најмилата ми другарка во 00:00 како две бабички со винцето во рака, ќебенце на рамена, стоевме на тераса и го гледавме огнометот. Добро, на почеток гледавме на спротивната страна мислејќи дека таму е плоштад, отсекогаш ме бивало за ориентација :emo: Додуше и не бевме кај мене дома, оправдано ми е :D
    И мене, како голем љубител на сонцето, ми е многу мило што вака убаво започна годината

Прикачени фајлови:

• Photo0134.jpg
      Photo0134.jpg
      Големина на фајлот:
      343,9 KB
      Прегледи:
      191
    На marama му/ѝ се допаѓа ова.
  6. tigerlady

tigerlady Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    1.651
    Допаѓања:
    5.421
    Дојде и пројде најубавиот момент од мојот живот. Ах носталгијо.

Нормално дека не мислам на Нова Година, него на едниот и единствен Виенски концерт. Станав недонаспана во 10 и пол, се опремив со тањир руска, шолја млеко и колачи, мачка покрај нозе и ДУ НОТ ДИСТРБ знак на врата. 3 часа јас и телевизорот флертувавме, он мене серенади ми пее, јас мрдам со нозе под јорган како да сум една од балерините.

2012 е година на Густав Климт во Виена. Моја желба за 2012 е да отидам во Виена, ете скромно.

Хавана полна, недополнета. Дечурлии кршат шишиња, ние пиеме текили како водичка и рипкаме. Запаливме и по една новогодишна цигара.

Денес надокнадувам на филмови. Си дадов распуст до 3 јануари и после тоа на работа, на труд.

Шљалцимацљи и така. Сега безделничете и по грешка пишувајте 2011 на важни документи. :)

На Sara123, Nymeria и LivingGlam им се допаѓа ова.
  7. Mameha

Mameha Популарен член

Се зачлени на:
    9 октомври 2011
    Пораки:
    181
    Допаѓања:
    490
    среќна нова година на сите феминки

На srcekrsacka и anneyy им се допаѓа ова.
  8. creshicka

creshicka Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    2.152
    Допаѓања:
    5.710
    Помина и Нова Година и поминав незаборавно. Моето срцецненценнцнненце цела вечер не ме испушти од раце, беше многу расположен а исто и јас, и на секои 5 минути ме потсетуваше дека многу ме сака :inlove: Кога си честитавме Нова Година ми посака се најубаво и секоја наредна година да си ја славиме заедно :wasntme: Од 6 души добив честитка, оваа година да сум се мажела :emo: Ама не, оваа е престапна година не се правеле демек свадби :D . Значи пре пре преубаво си поминав, си отидов дома во 7, и до 12 часот јас бев веке 2 пати опиена и отрезнета, но после 12 удрив на играње не на алкохол. Испив се на се 2 текили, 10 мартини, и 5 флаширани води. :D Добра вечер беше not bad at all :!: Искрено бев малку скептик, мислев дека ке поминам досадно, не знам искрено од каде такви мисли но добро велат кога не се планира најубавите нешта се случуваат. Вечерва е повторно време за славење, оу јеа. Планирам да ставам слика во модни критики но чекам да ми ги пратат, сеуште и јас ги немам. Па Срекна Нова Година на сите, се најубаво, се што сакате да ви се исполни и што помалку пролблеми оваа година.

п.с. Јавно им се извинувам на девојчињата кои чекаа 15 минути пред веце синока додека јас бев внатре заглавена со либето :wasntme: абе само се бакнувавме жими се :$

9. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.732
    Малку мамурна, но сепак среќна. :D Задоволна сум од вчерашната вечер. дури можам да кажам дека ми ги надмина очекувањата. :wasntme: Па ако по утрото се познава денот, се надевам дека цела година ќе биде таква.
    И денес не сакам никој да се обиде да ме изнервира. А нема ни да може. Решена сум да уживам! :* :* :*
    СРЕЌНА НОВА ГОДИНА, ФЕМИНКИ!!!

На srcekrsacka му/ѝ се допаѓа ова.
  10. IndieGirl

IndieGirl Популарен член

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    846
    Допаѓања:
    707
    Убав крај на старата и уште поубав почеток на новата година. :) Навистина многу убаво си поминав вчера. Денес идеме втора тура само малце помирно од вчера. :angel:
    Девојки да ви честитам уште еднаш Среќна Нова Година се најубаво! :*

11. maja.kostovska

maja.kostovska Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јануари 2011
    Пораки:
    288
    Допаѓања:
    192
    сите ве сакам, многу.... незнам што ми е али денеска сум посебно расположена .. вечер уште една тура за визито се спрема ... ќе биде веселоооооо .... и како за крај да ве поздравам со песната ... :*
    http://www.youtube.com/watch?v=f__0LxGKIJY

12. firequeenn

firequeenn Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.279
    Допаѓања:
    6.772
    Ете и новата година ја пречекавме!
    Со насмеани лица и распеани срца
    Од денес па натаму секое утро да ни биде како денешното
    Убаво дотерано...распеано и разиграно..Празнично !
    Бакнете ги најблиските во чест на новиот ден од среќа испреден :)

Имајте убав ден и уште поубава вечер како и да одлучите да ја поминете !!!

13. angel92

angel92 Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    2.073
    Допаѓања:
    5.154
    Каков почеток на годинава. Сега знам дека ќе е сра*е....
    Господ нека ми е на помош, ми треба негова помош... МНОГУ!

ЕДИТ: за ѕвонење во полиција,брза помош итн од мобилен, дали треба некаков код(од градот) пред тоа или само 192?

14. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.834
    Допаѓања:
    101.309
    "За ниту една животна патека не постои водич,секоја е неиспитана и неповторлива.Затоа во животот авантурата е правило а не отстапување"

Уште еднаш Среќна Нова Година!!!!!!!!!!!!!

На kate21, srcekrsacka и Serafima им се допаѓа ова.
  15. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.023
    Па убава новогодишна ноќ , насекаде насмевки ..пијани насмевки , радост и песни кој првпат ги слушам :rofl:

важно друштвото убаво си помина , јас си поминав и тамо пејачот сигурно убаво си поминал со заработените парички

Убава беше и кафаната , напочеток купус сервиран свеж , кој подоцна дознав дека ако малце случајно истуриш ракија на него ... има многу добар вкус (како млад готвач успеав да го откријам овој зачин ....i shall have great success)

Па саем , па домче

А да и заборавив , никако неможам да сватам , како не им е ладно на девојките да се шетаат со голи нозе? јас со фармерки и со 2кг сало греење ....крвните зрнца ми станаа Coca-Cola Ice .

Накај дома идев пак 4 км пешки на ладното , ми беше ладно на бутовите ... викав дали да ги измочкам да се стоплат .... АМА .. АМА ... внатрешниот глас ми кажа ... Yipi we both know how this will end ..DONT

Оцабајлето ја ислушав убавата виенска музика и се наспав ....неможејќи оти папагалот ми крешти не сум му кажал нова година ... пфффффффффффф ]:)

им честитав на сите нова година , кој на мобилен , кој у живо кој во ЛП ... и сега време е за пуканки
    + филм = уживанција , се мислев прво да идам во модни критики ама премногу сум слаб во срцето да разгледувам кој како се облекол за нова година ...... филмче ,... филмче .... |-)

СРЕЌНА НОВА ГОДИНА

:rock:

На kate21, Strumfeta93, XMaN и 5 други им се допаѓа ова.
  16. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.074
    СДК ... мене ова ќе ми биде машка година. ;) Да, да се заредија прво машки со честитки, веројатно тоа нешто ќе значи :wasntme: ... Друго првиов ден почна со една пријатна прошетка на сончевото време, па продолжи со најмалите. Имавме гостинка, мојата мала другарка од 3 годинки. Си пиевме кафенце си гледавме цртани со принцези па имавме празничен ручек ... продолживме со гледање на Том и Џери ... итн., се дур јас клапнав за дремење. :angel: Баш не плански и спонтано тргна денов со мир, насмевка и прашањата 1000 зашто 1000 затоа.
    Ајде веројатно ова е некакво наговестување ... мажи, деца ...?? :?:
    Верувам и на вас ви тргна годината убаво :) Уште еднаш СРЕЌНА ВИ НОВА 2012 ГОДИНА! :*

На Strumfeta93, bittersweet и blond им се допаѓа ова.
  17. Cookiemonster

Cookiemonster Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јули 2011
    Пораки:
    107
    Допаѓања:
    70
    СКД ДеказаНова Година поминав прекрасно со друштво,играње,пеење,петарди :D
    сабајлево концертотво виена малку го фатив и сега едно филмче

СРЕЌНА НОВА ГОДИНА НА СИТЕ!! :D

18. Ashling

Ashling Популарен член

Се зачлени на:
    19 декември 2010
    Пораки:
    1.228
    Допаѓања:
    2.578
    Прв пост во 2012
    Каква преродба се случува тоа е нешто невероватно.
    Оддеднаш стануваш позрел, попаметен.
    Курац со панделка.
    Трет ден сум Гоце Арнаудов покојни.
    Еш,Ашлинг,Ешлинг,Еши,злато.. алкохолот ти е пријател само кога можеш да ги трпиш сите состојби на пијанство.
    Но, не се жалам.
    Сега ќе се фалам.
    Убаво ми почна годинава.
    Затоа сама на себе една новогодишна честитка.. нека продолжи да биде ваква, затоа што заслужува!

19. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.192
    СДК како ми е страв од тие петарди :worried: :sweat: само потскокнувам од нив, чиниш струја ме дрмнало :D :D

И убо си поминав вчера 8) :emo: :D малку ми се спие, ама и уште ми се игра :rofl: :dance: :wasntme:

20. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Сдк ... само нека е за арно !

Мирни води, брегови и карпи ронат.

На Hopeful и Bright им се допаѓа ова.
Статус на темата: