[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. vitomir

vitomir Нов член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    2.095
    Допаѓања:
    3.629
    Не плашете се да покажете кои сте навистина, бидејќи сè додека сте среќни и задоволни од себе, туѓите мислења не се важни. :)

На naughtygirl и julie77 им се допаѓа ова.
  2. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.193
    Знам зш го немат Обама да се јави :geek: паднала мрежата ради времево :geek: плус и далечко е, а може ако пратам од блашките на summerka ќе се јавит :geek: :wasntme:

На Antoninaaa и Someonespecial им се допаѓа ова.
  3. Nana19

Nana19 Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    2.141
    Допаѓања:
    2.755
  4. tigerlady

tigerlady Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    1.651
    Допаѓања:
    5.421
    Си размислувам и се прашувам, дали за нашите нервози се криви другите луѓе кои намерно не нервираат или пак ние самите кои дозволуваме да се нервираме?

Еве си анализирам и не се сфаќам, ни себе ни другите. Да бидам искрена не можам да дочекам да заврши годинава. Не дека си халуцинирам наредната, на први јануари 2014 во 00.01 мене ќе ми се просветли се, ама искрено мислам дека единствена мисија на годинава и беше да ме тестира до каде ми одат нервите. Здравјето си го скапав, од главоболки до посериозни драми, психички никогаш не сум била волку слаба. Се чудам за што и за кого и сакам да застанам пред огледало и да си ја залепам една.

Бетер сум од жена во јак климакс, како трудница во климакс сум со промени на расположение. Во еден момент се ми цвета, во друг саде трнови. Нема поглупаво нешто од тоа да си изгубен и да не знаеш ни од каде да почнеш да се бараш себеси.

Да ви кукнам и јас за маглава дека не потепа. Да ви кукнам од денес за пензионерите утре. И за тоа колку ќе ме чини пријавување испити затоа што на кретенине не им текнува да стават систем за онлајн плаќање на административна такса.

На Elennaa, Barbie20, Hipster и 6 други им се допаѓа ова.
  5. SV1911

SV1911 Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2013
    Пораки:
    3.055
    Допаѓања:
    69.229
    Се нервирам кога гледам како луѓето од алчност ја упропастуваат планетава! Неможам да сфатам зошто го прават тоа, кога на истава оваа планета и нивните правнуци треба да живеат.

На EMoonlight и Gordana10 им се допаѓа ова.
  6. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.615
    ... многу непријатно се чувствувам во близина на ЛАКОМИ, дрчни, алчни и ненаситни луѓе. Лапачи.
    Онака, некоја мала частенка, културно наместена шведска маса или обична ќеса бонбони и они се тепаат кој да земе повеќе. :^)

Многу ми се чудни и одвратни, и тоа ми е врвот на некултурно однесување. Мислам нема да умреш ако не каснеш некое саламче, што ти прави разлика, што само гледаш натаму, што се буткаш како да ќе умреме утре сите, па живот ти зависи од таа лажица салата или парче торта.

Мислам срамота. Посебно некои дами и госпоЖи уважени, а ваму се мољакаат за глупости... сокче да не остана, а леблебија да ропнев?
    |(

Пу бе циганска работа, мислам не се најадовте, не се напивте никогаш, алчност и некултура, гага е важно, земај, не е важно дали ти се јаде, дали е културно, каков впечаток оставаш, пу. :puke:

~~~
    Еднаш дебатиравме со Хуго што е тоа лакомост.

Неговата дефиниција ми е онака баш врежана, затоа што поточно нешто не сум слушнала.
    Приказната е ваква - Секој ден имаш чинија со 20 бонбони. И секој нареден ден ти ја ставаат истата чинија со нови 20 бонбони. И ќе ја имаш истата секој ден, до крајот на животот. А ти не јадеш бонбони.

Тој што секој ден ги собира сите 20, знаејќи дека утре нема да му избегаат новите 20 и така секој ден, а не јаде воопшто слаткиши... е тој е НЕНАСИТЕН ЛАКОМ АЛЧКО.
    |(

На bittersweet, sweet-cherry, Annath и 26 други им се допаѓа ова.
  7. Lella

Lella Форумски идол

Се зачлени на:
    2 јануари 2013
    Пораки:
    5.335
    Допаѓања:
    29.196
    Недела на тестови. :!:
    Знам дека не ве интересира ама морам да кажам. :$
    Понеделник(денес): Македонски
    Вторник: Математика и Германски писмена.
    Среда: Историја
    Четврток: Ништо
    Петок: Географија..

Наминав да ги разлистам омилените тема и се враќам на учење. Не планирам петките да си ги расипам, никогаш не сум планирала. :) Ѕвончето ме прекина. Трет пат денеска. :D Не ви кажувам кој беше, да пукнете од љубопитство. :rofl:

Имајте прекрасен ден, ии... фаќајте се за книгите, се ставаат оценки :!:

На sweet-cherry, Elennaa, lana.del-rey и 7 други им се допаѓа ова.
  8. leighton23

leighton23 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 мај 2013
    Пораки:
    738
    Допаѓања:
    1.681
    Сакам да спијам до доцна.
    Сакам да бидам будна до раните утрински часови.
    Сакам да се забавувам со друштво и да не мислам на утрешните училишни обврски.
    Сакам да заспивам и да се будам до него.
    Сакам да јадам баклава, тортички и разни колачи.
    Сакам да лежам по цел ден.
    ЕПА СЕ УМОРИВ ВЕЌЕ САКАМ РАСПУСТ.

На Anonymous996, Elennaa, Someonespecial и 5 други им се допаѓа ова.
  9. Anabelle.Amorette

Anabelle.Amorette Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2013
    Пораки:
    3.089
    Допаѓања:
    44.398
    Сдк дека денов многу брзо ми помина,пеколно беше со проклетиве испрашувања,но добро е,две 5чиња закачив денес...Ама затоа имам ниски оценки по други 2 предмети :lol: ...Е,ми е гајле веќе,сега јас ќе плачам само за 2 предмети...Помина и понеделник-пеколниот ден...Сега сум раат... :)

10. summer-lover

summer-lover Популарен член

Се зачлени на:
    12 јуни 2013
    Пораки:
    402
    Допаѓања:
    1.265
    Само што завршив со учењево :devil: Утре имам еден тест по МАТЕМАТИКА и испрашување биологија и географија..... :@ Одвај чекам да заврши утрешниов ден после на раат ке сум си.BTW се уклучив на фејс и гледам пак слика од една "другарка".Значи секој ден објавува слика од себе..нарцис еден.Ѕидот ми е полн од нејзините слики :devil: ,профилната ја менува на 12h...Вау,а сликиве "квалитет" земени од телефон на исто место ,веднаш до парново (да не и е ладно) :)

:x Немам зборови ....

11. la-nina

la-nina Активен член

Се зачлени на:
    10 март 2013
    Пораки:
    26
    Допаѓања:
    27
    сдк дека денеска е на моето мило роденден .. јас уште сега ке одам да се подготвувам, ке се читаме утрее 8)

12. QueenElena

QueenElena Популарен член

Се зачлени на:
    1 август 2013
    Пораки:
    1.212
    Допаѓања:
    1.290
    Не ми се учи веќе...Ич, ич, ама ич.
    Уште четири наставни дена, еден со по еден час, вкупно 6. Уште 27 часа..од кои на уште два правиме тест...
    Со оценките проблем немам...Па сега спијам на часовите кога испрашуваат. :yawn:
    Со друштвото - cold war. Colder than the clothes I need to put on every morning. :lol:
    Важно повеќето тествои ги поминавме...Еве денес си добив и петка по географија, а и очекувам петка во наредните денови на тестот по македонски...

Еве, барем новогодишната елка ми свети...па така, малку да ми се подобри расположението.

Сега уште малку ќе одам на карате...Треба да полагам за жолт појас за неколку дена. Мислам дека ќе успеам. :)

И еве ја замената на Gаngnam Style за оваа година (барем јас така сакам да ја викам0.
    Во последно време ми се врти во главата...

http://www.youtube.com/watch?v=jofNR_WkoCE

На Lella, lolitoo и leighton23 им се допаѓа ова.
  13. Neytiri

Neytiri Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    1.289
    Допаѓања:
    2.457
    СДК еден од моите најдобри другари кој студира во Ск и го немам видено еден месец, објави слика на фб на која е со некое дете, дечкото не ми е познат, искрено не го ни приметив, ставив лајк на сликата на другар ми, за другар ми. Напатената девојка на другиот дечко што е на сликата по еден час ме додаде на фб и по неколку часа ја избриша поканата. Зошто бе? Зошто? Навистина не ми е јасно однесувањето на ваквите девојки, а ми се случило неколку пати. Зошто некои девојки си ги преценуваат дечковците до тој степен?
    СДК2 мачорчето денес нешто многу ми е расположено, постојано ми праќа бакнежи и си се правда без причина, сладок ми е кога е таков ми иди да го изцрцорам од гушкање. Вели сакал да му правам кафе на чија пена го пишува клубот за кој навиваме и двајцата...Можеби и ќе се потрудам, ако заслужи. :D Туку, кога ќе се сетам како изгледаше во саботата...хмм..се му е простено :lol: Лепота моја :* :* :*

На bittersweet, Serafima, Divinebutterfly и 10 други им се допаѓа ова.
  14. Veki4kaa

Veki4kaa Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2012
    Пораки:
    5.521
    Допаѓања:
    18.517
    Божееее мили што неќе им истекнеее :rofl: :rofl: :rofl:

Прикачени фајлови:

15. Someonespecial

Someonespecial Free-minded aesthete

Се зачлени на:
    17 ноември 2012
    Пораки:
    13.119
    Допаѓања:
    163.768
    Ако во овој претпразничен период видите некоја што се потресува секогаш кога почнат да фрлаат петарди, сигурно сум јас. :D Дури ми е срам да кажувам за ова стравот од петардиве, како да сме во малцинство тие што не сме баш обожаватели на пиротехника. :D Мислам, разбирам на Нова Година, во еуфорија да се фрлаат, ама по малце ме нервира вака 10тина дена околу празнициве... па уште кога ќе видам во маало невоспитани деца како фрлаат, абер немаат ни дали поминува некој на 1 метар од нив. И како после уплав да не те фати? :talk:

Туку, не иде вакво време со полугодишен тест математика, не иде, дефинитивно... :sweat:
    Би се телепортирала oдма на едно вакво местенце со ваква музика, без М од магла и С од стрес...

http://www.youtube.com/watch?v=_yey6vKSnH0

На bittersweet, sweet-star, sweet-cherry и 12 други им се допаѓа ова.
  16. Marossa

Marossa Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2012
    Пораки:
    2.398
    Допаѓања:
    6.869
    Ми одлетал мене мозокот,готовооо :D Учам цел ден за технологија на алкохоли и сеа последно за пиво,и одам до продавница и место сок и викам дај ми пиво,а она по навика ме прашува какво,јас па и викам светло ама не ладно :fubar: :fubar:

.....

Некои луѓе не престануваат да ме изненадуваат(негативно).Еве пример од блиска пријателка очекувам да биде тука кога ми треба,а не да ме игнорира и да ме бара само кога јас сум и потребна.Очекувам поддршка и разбирање,а не го добивам тоа.А најјако ми е кога ќе и се јавам и кога вика дека баш сега сакала и она да ми се јави,па сум и фалела и триста други патетики кои се само на збор.
    Лицемерие,лицемерие насекаде.
    А пак една познаничка деновиве ми испадна подругарка од сите,ми помогна во неочекувани ситуации и ништо не прекажа.А јас да би требало да бирам на кого да помогнам,би ја одбрала првата,дека ми е поблиска де.Епа стварно слабо проценувам луѓе,се на такви луѓе налетувам :D Ама ако,од сега натаму,кој како се понаша,така и јас враќам,и тоа дупло.Па нека тераат сите,далеку ќе стигнат.

И како една светла точка на денот,мајка ми ми купила парфемче,таман зимско,многу убаво мириса.Love you mommy :D :*

P.S. Никогаш незнам како да завршам пост на СДК :^)

17. aaaaa

aaaaa Популарен член

Се зачлени на:
    9 април 2010
    Пораки:
    774
    Допаѓања:
    1.231
    Од утре ми почнува колоквиумската недела . Патем, не знам зошто овој пат олку неодговорно се однесував. Слабо учењево, слабо :D .. Туку посакајте ми среќа и нека помини и сабота и јас да бидам раат :(
    Едииит: Леле бре, не ви се пофалив имам нова боја на косата.. Се нијансирав :D Чисто да си знаете :D

На sweet-star, Lella и Ema.Sk им се допаѓа ова.
  18. Rosie.Alice

Rosie.Alice Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јуни 2013
    Пораки:
    55
    Допаѓања:
    81
    I'm feeling geeky! :geek:

На Lella му/ѝ се допаѓа ова.
  19. machhe

machhe Популарен член

Се зачлени на:
    11 август 2011
    Пораки:
    227
    Допаѓања:
    951
    Кога сите коцки ќе се склопат тогаш знај дека е вистинското време да ги реализираш твоите планови...^_^

На Handy, something.nice и love93 им се допаѓа ова.
  20. SuperGirl24

SuperGirl24 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 март 2012
    Пораки:
    2.475
    Допаѓања:
    48.869
    Не дека е за смеење состојбава во Скопјево ,да одиш по улица и да неможеш на пола метро од себе патот да го видиш,ус пат да се сопнеш на секоја дупка и камен а ако имаш срека и да се лизнеш на подмрзнато,ама сликава коа ја видов се пресмеав и заборавив на секое хејтерско чувство во себе. :D :D
    Ми иде сеа да си отворам прозор и цигара да запалам у име состојбава во која се наогаме. Ако не ме угуши цигарата,маглата сигурно ке си го напраи своето.

На glosipgirl, sweet-star, sweet-cherry и 13 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.