[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Irrepleceable

Irrepleceable Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2013
    Пораки:
    1.071
    Допаѓања:
    1.361
    Чувствувам премногу позитивна енергија,убаво ми е,без никаква посебна причина.
    Некако ми се излегува,да играм цела вечер и да не мислам на ништо.Можеби викендов.. :?:

Целата се ежам кога ги читам честитките упатени до Сноу,и до останатите тазе мамички.
    Ви завидувам на тоа чувство-да се биде мајка.Да сте безусловно среќни и да ја знаете вистинската причина за вашиот живот.Посакувам и јас да имам некое мало прцле,кое ќе го чувам,галам и милувам секој ден.И кое ќе ме нервира од време на време,не викам не :!:

И така,убава вечер :*

На Snow-Queen му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Cka

Cka Форумски идол

Се зачлени на:
    23 септември 2010
    Пораки:
    11.853
    Допаѓања:
    142.480
    За жал, многу луѓе сфаќаат колку сте им значеле и сте им биле потребни и колку ве сакале, колку сте им биле под кожа, дури откако ќе ве загубат засекогаш.
    Многу ми е тешко што сите околу мене дознаваат дека ме сакале предоцна, кога веќе сум ја донела одлуката. Јас со луѓето започнувам со емоции кон нив, правам од срце се за нив, ама завршувам со разум. Срцето си боли, ама луѓето се разумни суштества.
    Лошо е што еднаш донесена одлука, не можам да променам. Нема кај мене жалба, тужба до Управен па оштета на редовен. Јас сум највисок суд во мојот живот.

На richgirl998, julie77 и babakata им се допаѓа ова.
  3. Moonstone.17

Moonstone.17 Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2013
    Пораки:
    592
    Допаѓања:
    1.862
    Не постои дождлив ден кога јас дома ќе се вратам сува. :D Мора, ама мора да сум жива вода. Мака мачам со дождов, ни чадор, ни ништо не ми помага. Мислам да ме стават во оние проѕирни топки- еве вакви, пак ќе се случи нешто и ќе се испрскам со вода и кал. :D
    Така си одам сега по улица цупкам, на прсти одам, црна темница, улично светло тук-там има. Ме помина една кола, друга, не ме испрскаа и само што мислев дека се спасив и не ме испрскале колите- „шплаааас“ со ногата во еден, така троа поголем вир. :D Се „избањав“ што се „избањав“, туку се молам само да не настинам, само тоа не сакам сега да се случи.. :shake:
    ..

На Elennaa и Kaylie им се допаѓа ова.
  4. Westlife

Westlife Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2011
    Пораки:
    642
    Допаѓања:
    617
    СДК се заљубив во братот на Тејлор Свифт.

5. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.015
    Сдк.....станав мамаааааа!!!!

На Valerin, Shpagetta, smiley22 и 129 други им се допаѓа ова.
  6. summer-lover

summer-lover Популарен член

Се зачлени на:
    12 јуни 2013
    Пораки:
    402
    Допаѓања:
    1.265
    It's friday ,friday gotta get up on friday :rofl:

7. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.948
    Допаѓања:
    164.148

Исусе Христе, преслатка Богородице, светото тројство, Алах и Мухамед...

Жено имаш сила да пишуваш на фемина?
    Ноу хард филингс, ама ова е веќе ту мач...

На bittersweet, Domino, Ordinary и 22 други им се допаѓа ова.
  8. Irrepleceable

Irrepleceable Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2013
    Пораки:
    1.071
    Допаѓања:
    1.361
    Сите на фејзбук објавуваат,Сноу со нетрпение на фемина лупа статус,уште папочната врвца не му е отсечена на цуцлето :lol: :* Честитки по 100ти пат :*

На Snow-Queen му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.948
    Допаѓања:
    164.148
    ^ До сега немам прочитано поздрав од породилна сала, најискрено.

На Neytiri, sweet-star, eliesaab и 4 други им се допаѓа ова.
  10. vitomir

vitomir Нов член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    2.095
    Допаѓања:
    3.629
    Убавите девојки ми го одземаат вниманието признавам еве како машко,ама добрите девојки ми го пленат срцето :inlove:

11. ku4ence

ku4ence Популарен член

Се зачлени на:
    27 јануари 2013
    Пораки:
    883
    Допаѓања:
    1.756
    Веќе редно време е да направам промени! Веќе ми се смачи од ова! Морам да ги тргнам сите личности што ми даваат негативна енергија и да започнам да направам нешто корисно ми се смачи само да седам на пц и за друго да не се интересирам.. Иначе само да ми помини сипаницава, кученце ветува, има да се смени! :!:

12. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    откако прееска добив нервен слом-во мала форма Дијазепамот од 2 мг и тоа како ми помогна :!:
    цел ден нервози и стресови а во дирекцијата на една од поголемиве фирми да те моткаат од канцеларија во канцеларија-мислев дека ке полудам-иако се смешкав :!:
    и веке нема толку вино внесување :!:

13. anabel-a

anabel-a Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    3.333
    Допаѓања:
    15.499
    Вчера седам нешто дома, буквално мртва тишина настапи, и едно време од страна слушам звуци коа влечеш селотејп, ччшкрап - се слуша сечење на хартија и гужвање на листови, слушам насилничко боење и шкрипење со фломастер, и успат мрморење на нешто непознато. Се вртам јас, го гледам брат ми седнат у еден ќош ако ви се верува, се заградил со перници, и еден мал душек од креветчиња за бебиња како ограда ставил, човекот се намрштил, не се мрда, мислиш лек за некоја болест составува.

И сеа одам кај него, коа гледам, пишува писмо до некое девојче, Мануела наводна. :D
    Ми се врти детево, ми удира поглед опасен со намрштени и споени веѓи, му гледаш капка пот на чело, и ми вика, ај тргни се, заради тебе Мануела ќе му биде девојка на Аце, не можам да размислувам коа си тука. Мислам добро, еве ќе излезам надвор на минус температури, само ти пишувај!

Вчера ноќта учев, детево кој знае у кој сон беше, и едно време ми текна на писмото, одма знаев кај го има ,,сокриено'', па морав да прочепкам малку. Ду нот блејм ми! А тоа што и го има малце утнато името, нема врска, беше у шок, по него се гледаше. :D

... И денеска доаѓа од школо, го глеам нешто сомнитело ми се смешка, влегува внатре и почна да се лизга на ламинатот од еден до друг крај на собата завршувајќи со карактеристична Фреди Меркјури поза. И вади нешто од ранецот, доаѓа и ми викa, гледај, јас иам девојка, а ти немаш дечко, ха! :rofl: Еве го во продолжение одговорот на Мануела. :D

|
    |
    v

https://www.youtube.com/watch?v=ZVP9WA07tJg

На artemidis, AquaBlue, bittersweet и 61 други им се допаѓа ова.
  14. xsweetx

xsweetx Активен член

Се зачлени на:
    24 декември 2013
    Пораки:
    32
    Допаѓања:
    4
    Хахаххаха, креативно братче - право ѓаволче! :devil:

15. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.173
    Си седам вака, тука и доаѓа татко ми:
    - Ај види што му е на телефонов, ти си за тоа експеримент!
    Најверојатно сакаше да каже експерт. :D

А жифти експертот. Го вадам поклопецот, ја вадам батеријата. Ја враќам батеријата, го враќам поклопецот. И повторно се` е во ред. :D

Многу ми е интересно кога мислат којзнае што техники користам, многу се разбирам. :D Или на пример, кога на неколку пара комшии, им го местев бумот по дома. Мислеа некоја филозофија им праам, експерт сум. :D

А уште поинтересно ми беше кога дојде комшиката да ме праша кој и е пинот на мобилниот телефон. :D А, извинете, ама не сум до толку компетентна, не сум јас толкав експерт. :D

Да Ве прашам... Коњот кашла? :?:
    Затоа што цело време викам дека кашлам ко коњ, а не знам дали мојава теорија ми држи вода. :D

Штета што за Нова година нема да им го приуштам тоа задоволство, да им одржам комплетен концерт. Овој пат нема само јас да се слушам. Оти немам глас у мене. :D

На stylishh, iloveyou29, sweet-star и 14 други им се допаѓа ова.
  16. Veki4kaa

Veki4kaa Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2012
    Пораки:
    5.521
    Допаѓања:
    18.517
    Почивај во мир сонце мое најубаво! Многу ќе ми недостигаш! Секогаш ќе те паметам како најубавото и најпаметното прасенце!!! ;( ;( ;( :worried: :| :doh:

Прикачени фајлови:

• Photo2018.jpg
      Photo2018.jpg
      Големина на фајлот:
      361,8 KB
      Прегледи:
      480
    На Neytiri, imelda и sweet-star им се допаѓа ова.
  17. Marjan007

Marjan007 Популарен член

Се зачлени на:
    9 септември 2011
    Пораки:
    340
    Допаѓања:
    3.926
    Јас сум човек кој многу заборава и кога велам многу, мислам МНОГУ.Девојките коишто имале можност да бидат со мене подолго од една недела брзо сфатиле каде можат да удрат па секогаш ги губев битките на кондиција по вкрстеното испрашување дефакто ќе дојдевме до реченицата "ете гледаш" каде што јас морам да кажам "ама не се сеќавам, тоа не значи дека си во право."
    Една од нив беше и таа чиј ум работеше на различна фреквенција од мојата и веројатно припаѓаше на некое друго ниво.Таа беше неодоливо згодна и шармантна тука нема дискусија, јас секако би ја оковал во мојата дневна соба за да може да си замине само кога јас ќе дозволам каишчето на ременот да отиде подолго од пет метри но сето тоа знаеше да го уништи кога ќе одвалеше некоја фраза од онаа споменатата погоре ЕТЕ ГЛЕДАШ, јас не можев да одолеам на таа нејзинта брутална психо игра
    Но прво и основно никој од нас не е доволно интелигентен ниту паметен, мудар, искусен, совршен.Можеби некој од нас има повеќе информации по нерв на милиметар квадратен мозок, но треба да знае дека никогаш нема да успее перфектно да ја заврши задачата која во моментот се наоѓа пред него како предизвик.
    Како и да е навистина ми е жал што не можам да се перчам слично како Шелдон Купер и некои коишто ги знаат сите имиња на ликовите од Ѕвездени Патеки но навистина апсолутно ништо нема да им помогнат тие детали кога ќе треба да седнеме на маса и да расправаме за убавината, за моќта на манипулацијата и смислата на животот.

На julie77 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Barca-Gril

Barca-Gril Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2013
    Пораки:
    876
    Допаѓања:
    927
    Доста веќе!
    Секој пат исто,доста ми е од овие луѓе околу мене што ги нареквам фамилија,со кое право го навредувате мојот татко,каков и да е тој е мојот родител,доста ми е веќе да ги слушам вашите навреди кон него и неговата фамилија,односно кон мојот чичко стрина,неможам веќе немам сили да ве слушам.Неможам веќе да се борам,до кога вака,но колку вие да зборувате лошо јас сепак ќе го бранам татко ми,искрено со тоа ништо добро не правите,единствено ќе допринесете да не ве сакам,да ве паметам по лошо,одвај чекам да одам,да одморам две недели од вас од ваашите расправии од вашите зборови,ќе издржам уште вечерва само уште вечерва...... ;(

19. Dvolicen

Dvolicen Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2012
    Пораки:
    1.431
    Допаѓања:
    3.485
    Чувството кога ке си ја провериш сметката :cash: непланирано :tmi: и одеднаш те изненадува ^_^

На Hipster, Mama25, Hipica и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  20. Abeja

Abeja Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    4.399
    Допаѓања:
    17.626
    Вади ги сите пари до кога не си ја сфатиле грешката. :rofl:

Амори Анабелке, бриши тоа писмата, многу си :devil: , ќе се препознаат кога тогаш, можеби некој ќе им каже, децата ќе пораснат а ти засекогаш ќе ги издадеш вака, можеби Мануела има дада, тетка тука на форумов на која и се доверува. Остави ги децата нека се забавуваат. :lol:

На Hipster, Hipica, LittlePinky и 3 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.