1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Irrepleceable

Irrepleceable Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2013
    Пораки:
    1.071
    Допаѓања:
    1.361
    Среќна нова година и од мене до сите вас :)

На QueenElena и srcekrsacka им се допаѓа ова.
  2. Lella

Lella Форумски идол

Се зачлени на:
    2 јануари 2013
    Пораки:
    5.335
    Допаѓања:
    29.195
    Среќна Нова година и од мене. :party:
    За вас не знам, ама јас супер си поминав! :rock:

На QueenElena му/ѝ се допаѓа ова.
  3. the.vampire.girl

the.vampire.girl Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2012
    Пораки:
    879
    Допаѓања:
    1.490
    Среќна Нова година на сите феминки!! :party: :dance:
    Во новата година имајте повеќе здравје, среќа, љубов и успех!

На Agrona и QueenElena им се допаѓа ова.
  4. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    на плоштад-интересно
    малку на едната страна(диџеи, Куку леле, Калиопи и еден Албански пеач) и премногу огномет и петарди-на неколку луге под нозе им фрлија се испоплашија кутрички :x а на другата страна Суперхикс, Прљаво казалиште и си бевме со сопартијката со која редовно се дружиме и случајно ги сретнавме таа што беше главна на кимот во кој што бев-секоја чест како управуваше со кимот (сите будали да им звониш, да ги тераш да се соберат) со некој нејзин пријател :lol:
    си бев весела играв пеев се смеев најнормално :)
    ама ко за беља дојдоа неколку пати до нас духов и неговите другари-шпиуни од нив спасот е или странство или Бардовци и како и обично мајка ми :mp: таа жена ке се смири само кога ке се омажам |( а јас ко јас премногу чукната за моиве години-авантуристички дух ме води :rock:
    и си најдовме шише од вино на сред плоштад и си го земав-во случај на недај боже
    одбрана и заштита 8) па така да ако некој ми се доближеше имаше да си го добие :lol: ама се помина ок :)

5. SnowWhite91

SnowWhite91 Популарен член

Се зачлени на:
    15 септември 2012
    Пораки:
    1.153
    Допаѓања:
    1.399
    Новава 2014 година нека ви донесе нови почетоци, успешни завршетоци, топлина и сјај во очите во секој момент и светлина и надеж за секој нов предизвик.

Прикачени фајлови:

На Kaylie, Someonespecial и QueenElena им се допаѓа ова.
  6. SweetChild

SweetChild Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2012
    Пораки:
    1.597
    Допаѓања:
    2.987
    Епа феминки среќна нека ви е новата 2014 година,и нека оваа година се што ќе посакате ви се исполни.
    Со мало закаснување,знам,ама синоќа не се бламирав да пишувам.

Се најдобро!

П.С-Незнам за вас,ама мене уште ме држи расположение. :D

Noo stop signs,speed limit,nobody's gonna slow us dooown! :dance:

На LittlePinky му/ѝ се допаѓа ова.
  7. QueenElena

QueenElena Популарен член

Се зачлени на:
    1 август 2013
    Пораки:
    1.212
    Допаѓања:
    1.290
    Се убив од јадење слатки... Се чувствувам како корпа за отпадоци во слаткарница. :lol:

8. Vikica.cuci

Vikica.cuci Популарен член

Се зачлени на:
    21 ноември 2011
    Пораки:
    1.520
    Допаѓања:
    3.293
    Нека ни е среќна новата година.
    Сношти си поминав прекрасно и задоволна сум.
    За мене нова година не е нова година доколку не станам за да го изгледам новогодишниот концерт на Виенската Филхармонија. Дефинитивно најдобрите два ипол часа ги поминав седејќи пред телевизорот и слушајќи прекрасна музика. Музика која те опушта, релаксира, те прави среќен и задоволен. Незнам за вас, ама кај нас традиција ни е да го гледаме и навистина уживам во него.
    Ова е мојот прв пост во новава година и го користан на сите да ви посакам се најдобро во неа, само здравје, среќа и љубов да ве прати во неа.
    Поздрав до сите :*

На Hipster, iloveyou29 и Johny им се допаѓа ова.
  9. UnPaso

UnPaso Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2013
    Пораки:
    1.002
    Допаѓања:
    247
    Новогодишната светлина нека ви го донесе патот до среќата, успехот и здравјето, секој ваш сон нека биде стварност!

Среќна Нова Година на сите членови на Фемина! :)

10. Avenged

Avenged Популарен член

Се зачлени на:
    15 октомври 2013
    Пораки:
    690
    Допаѓања:
    1.611
    Среќна Нова Година на сите членови од Фемина,само убавини!

11. rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    968
    Допаѓања:
    4.036
    Во новата година имајте мигови исполнети со многу среќа, успех да ве следи насекаде, сакајте се едни со други и почитувајте се. СРЕЌНА НОВА ГОДИНА :*

На Lella му/ѝ се допаѓа ова.
  12. The-Queen

The-Queen Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    2.139
    Допаѓања:
    2.426
    Во новата година имајте повеќе време за себе и своите блиски, бидете исполнети со љубов и здравје и имајте прекрасни доживувања. Нека ви е Среќна 2014 година. :party: :party:

13. Fridas

Fridas Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2013
    Пораки:
    53
    Допаѓања:
    205
    До денес се трудев да те преболам, од денес ќе се ПОТРУДАМ посилно.
    Доста ми го мачеш срцево.
    доста ти го топам името со солзи секој пат кога јас ќе се натопам со алкохол.
    доста младоста си ја трошев на тебе.
    не вреди, многу пати го враќав часовникот купувајќи ти време, никој не се чека толку долго, дури ни ти.

ПС. среќна нова на сите феминки, во новава се што сте посакале да ви се исполни!

На LittlePinky му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Spectre

Spectre Активен член

Се зачлени на:
    28 декември 2013
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    74
    Вчера прекрасна забава едвај стигнав до дома.Во 6 часот по полноќ си дојдов дома,а тек сега станав од спиење.Луда и незаборавна ноќ,ама и алхохолот делуваше. :D
    И за крај феминки,среќна нова 2014 и се најубаво.

15. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.526
    Допаѓања:
    92.230
    Поубава сарма од мајка ми никој не прави, а и за печено месо се сомневам дека би се нашла конкуренција. Ми препушта полека дел на мене, а и почна да ми се обрака со Б2, нејзиното има и два :lol:
    Се почесто имаме сериозно разговори за сегашност и иднина, полека си ги дознаваме желбите, идеите и соништата. Полека се разочаруваме, а на моменти и пријатно изненадуваме.
    Пред некој ден успеа конечно да види каков е Тој, гледам од тогаш па и не и е трн во око, добро е.
    Земав црн тефтер и си ги запишав желбите, знам и верувам дека ќе ги исполнам сите до една. Имам преголеми амбиции за оваа година, премногу верувам во оваа година, нема да дозволам да се разочарам.

На сите ви посакувам најдобро, тоа си го посакувам и себе. Но, пред се ви посакувам многу здравје, зошто без него ништо друго не е важно.
    Бидете среќни, Среќна нека е!

На bittersweet, sanja.burgundy, lunicka и 4 други им се допаѓа ова.
  16. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.437
    Допаѓања:
    143.544
    Ајде нека ни е среќна новата година, со здравје и среќа, а се друго си доаѓа, ако вложиш доволно труд.

Во Новата година посакувам да имаме поквалитетни дискусии, комуникација на повисоко ниво - без вадење очи за бесмислени глупости, нови членови коишто ќе донесат свежина, повеќе модератори и помалку офтопици :D

На Hipster, Lella, Annath и 9 други им се допаѓа ова.
  17. Fridas

Fridas Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2013
    Пораки:
    53
    Допаѓања:
    205
    И клетва за годинава: да даде господ за к*рва да се ожени, и децата негови да не се негови.

18. girlx3

girlx3 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 декември 2012
    Пораки:
    227
    Допаѓања:
    142
    СДК 2013 беше пресудна година,барем за мене..изгубив две личности за кој мислев дека неможам без нив,за жал едната замина од овој свет,а додека другата своеволно си отиде.И двете особи беа важни за мене и имаа посебно место во мојот живот..едната ми беше како мајка,и повеќе од тоа.Бев скршена кога ме напушти и сеуште сум,на сите ни фали само никој не признаваме,едните сакаме да бидем силни,па не признаваме..другите пак несакаат да не растажат па ќутат,ама сите ја бараме некаде окулу нас.
    Другава особа влезе сосема случајно и неочекувано во мојов живот,а и така си отиде..мината година ја славевме заедно,а оваа одалечени како никогаш до сега.Имаше и убави моменти не викам не,но за жал оние лошите повеќе ги паметам.
    Се сменив многу,до степен што и самата не си се познавам,а незнам дали е тоа добро или не ама не е до мене,случките ме натераа на тоа.
    И да можам пак би се вратила назад во 2013,за да поправам некој работи или да ги спречам,а може и само да ги доживеам одново.
    И сега додека го пишувам ова полека се навраќам на почетокот на 2013..убав почеток беше но за жал со катастрофален крај ама не се жалам за ништо,мене мината година ме научи на многу нешта,и новава ја почнувам помудро.
    Во новава година имам еден ангел кој ме чува од таму горе,а имам и една лекција за тоа како НЕ треба да се приврзувам за некого и да му се препуштам целосно.
    Јас од своите грешки научив многу дури премногу,и нема да ги повторам никогаш повеќе.
    Ја почнувам новава година со мал круг на луѓе окулу мене затоа што оние "пријатели" ги оставив во минатата година,каде што им е местото.

На Hipster, LadyInTheDark и LittlePinky им се допаѓа ова.
  19. black-angel

black-angel Praefectus Vigilum Член на тимот

Се зачлени на:
    14 декември 2009
    Пораки:
    2.676
    Допаѓања:
    4.648
    СДК оваа год ќе ја направам моја год ! Во секое поле , ќе го средам факсот со една дипломска журка до бесвест , ќе се сакаме , ќе се зближиме , ќе пробам да ги поправам сите работи што се на криво , и нај пред се ќе пробам да ги откачам црните мисли од глава , и ќе бидам оптимиста !

СРЕЌНА НОВА НА СИТЕ , И СЕ ШТО СТЕ ПОСАКУВАЛЕ ДА ВИ СЕ ОСТВАРИ ГОДИНАВА !

На Hipster, LadyInTheDark и Marossa им се допаѓа ова.
  20. Victorian

Victorian Популарен член

Се зачлени на:
    4 јануари 2012
    Пораки:
    1.050
    Допаѓања:
    6.074
    На сите девојки у 2014 им посакувам се позитивно освен тестот за бременост :D

На LadyInTheDark и lana.del-rey им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.