[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Wild.Child, Oct 26, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Irrepleceable

Irrepleceable Популарен член

Среќна нова година и од мене до сите вас :)

QueenElena and srcekrsacka like this.
  2. Lella

Lella Форумски идол

Среќна Нова година и од мене. :party:
    За вас не знам, ама јас супер си поминав! :rock:

QueenElena likes this.
  3. the.vampire.girl

the.vampire.girl Популарен член

Среќна Нова година на сите феминки!! :party: :dance:
    Во новата година имајте повеќе здравје, среќа, љубов и успех!

Agrona and QueenElena like this.
  4. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

на плоштад-интересно
    малку на едната страна(диџеи, Куку леле, Калиопи и еден Албански пеач) и премногу огномет и петарди-на неколку луге под нозе им фрлија се испоплашија кутрички :x а на другата страна Суперхикс, Прљаво казалиште и си бевме со сопартијката со која редовно се дружиме и случајно ги сретнавме таа што беше главна на кимот во кој што бев-секоја чест како управуваше со кимот (сите будали да им звониш, да ги тераш да се соберат) со некој нејзин пријател :lol:
    си бев весела играв пеев се смеев најнормално :)
    ама ко за беља дојдоа неколку пати до нас духов и неговите другари-шпиуни од нив спасот е или странство или Бардовци и како и обично мајка ми :mp: таа жена ке се смири само кога ке се омажам |( а јас ко јас премногу чукната за моиве години-авантуристички дух ме води :rock:
    и си најдовме шише од вино на сред плоштад и си го земав-во случај на недај боже
    одбрана и заштита 8) па така да ако некој ми се доближеше имаше да си го добие :lol: ама се помина ок :)

5. SnowWhite91

SnowWhite91 Популарен член

Новава 2014 година нека ви донесе нови почетоци, успешни завршетоци, топлина и сјај во очите во секој момент и светлина и надеж за секој нов предизвик.

Attached Files:

Kaylie, Someonespecial and QueenElena like this.
  6. SweetChild

SweetChild Популарен член

Епа феминки среќна нека ви е новата 2014 година,и нека оваа година се што ќе посакате ви се исполни.
    Со мало закаснување,знам,ама синоќа не се бламирав да пишувам.

Се најдобро!

П.С-Незнам за вас,ама мене уште ме држи расположение. :D

Noo stop signs,speed limit,nobody's gonna slow us dooown! :dance:

LittlePinky likes this.
  7. QueenElena

QueenElena Популарен член

Се убив од јадење слатки... Се чувствувам како корпа за отпадоци во слаткарница. :lol:

8. Vikica.cuci

Vikica.cuci Популарен член

Нека ни е среќна новата година.
    Сношти си поминав прекрасно и задоволна сум.
    За мене нова година не е нова година доколку не станам за да го изгледам новогодишниот концерт на Виенската Филхармонија. Дефинитивно најдобрите два ипол часа ги поминав седејќи пред телевизорот и слушајќи прекрасна музика. Музика која те опушта, релаксира, те прави среќен и задоволен. Незнам за вас, ама кај нас традиција ни е да го гледаме и навистина уживам во него.
    Ова е мојот прв пост во новава година и го користан на сите да ви посакам се најдобро во неа, само здравје, среќа и љубов да ве прати во неа.
    Поздрав до сите :*

Hipster, iloveyou29 and Johny like this.
  9. UnPaso

UnPaso Популарен член

Новогодишната светлина нека ви го донесе патот до среќата, успехот и здравјето, секој ваш сон нека биде стварност!

Среќна Нова Година на сите членови на Фемина! :)

10. Avenged

Avenged Популарен член

Среќна Нова Година на сите членови од Фемина,само убавини!

11. rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Популарен член

Во новата година имајте мигови исполнети со многу среќа, успех да ве следи насекаде, сакајте се едни со други и почитувајте се. СРЕЌНА НОВА ГОДИНА :*

Lella likes this.
  12. The-Queen

The-Queen Популарен член

Во новата година имајте повеќе време за себе и своите блиски, бидете исполнети со љубов и здравје и имајте прекрасни доживувања. Нека ви е Среќна 2014 година. :party: :party:

13. Fridas

Fridas Истакнат член

До денес се трудев да те преболам, од денес ќе се ПОТРУДАМ посилно.
    Доста ми го мачеш срцево.
    доста ти го топам името со солзи секој пат кога јас ќе се натопам со алкохол.
    доста младоста си ја трошев на тебе.
    не вреди, многу пати го враќав часовникот купувајќи ти време, никој не се чека толку долго, дури ни ти.

ПС. среќна нова на сите феминки, во новава се што сте посакале да ви се исполни!

LittlePinky likes this.
  14. Spectre

Spectre Активен член

Вчера прекрасна забава едвај стигнав до дома.Во 6 часот по полноќ си дојдов дома,а тек сега станав од спиење.Луда и незаборавна ноќ,ама и алхохолот делуваше. :D
    И за крај феминки,среќна нова 2014 и се најубаво.

15. marama

marama Форумски идол

Поубава сарма од мајка ми никој не прави, а и за печено месо се сомневам дека би се нашла конкуренција. Ми препушта полека дел на мене, а и почна да ми се обрака со Б2, нејзиното има и два :lol:
    Се почесто имаме сериозно разговори за сегашност и иднина, полека си ги дознаваме желбите, идеите и соништата. Полека се разочаруваме, а на моменти и пријатно изненадуваме.
    Пред некој ден успеа конечно да види каков е Тој, гледам од тогаш па и не и е трн во око, добро е.
    Земав црн тефтер и си ги запишав желбите, знам и верувам дека ќе ги исполнам сите до една. Имам преголеми амбиции за оваа година, премногу верувам во оваа година, нема да дозволам да се разочарам.

На сите ви посакувам најдобро, тоа си го посакувам и себе. Но, пред се ви посакувам многу здравје, зошто без него ништо друго не е важно.
    Бидете среќни, Среќна нека е!

16. Ariel

Ariel Форумски идол

Ајде нека ни е среќна новата година, со здравје и среќа, а се друго си доаѓа, ако вложиш доволно труд.

Во Новата година посакувам да имаме поквалитетни дискусии, комуникација на повисоко ниво - без вадење очи за бесмислени глупости, нови членови коишто ќе донесат свежина, повеќе модератори и помалку офтопици :D

Hipster, Lella, Annath and 9 others like this.
  17. Fridas

Fridas Истакнат член

И клетва за годинава: да даде господ за к*рва да се ожени, и децата негови да не се негови.

18. girlx3

girlx3 Истакнат член

СДК 2013 беше пресудна година,барем за мене..изгубив две личности за кој мислев дека неможам без нив,за жал едната замина од овој свет,а додека другата своеволно си отиде.И двете особи беа важни за мене и имаа посебно место во мојот живот..едната ми беше како мајка,и повеќе од тоа.Бев скршена кога ме напушти и сеуште сум,на сите ни фали само никој не признаваме,едните сакаме да бидем силни,па не признаваме..другите пак несакаат да не растажат па ќутат,ама сите ја бараме некаде окулу нас.
    Другава особа влезе сосема случајно и неочекувано во мојов живот,а и така си отиде..мината година ја славевме заедно,а оваа одалечени како никогаш до сега.Имаше и убави моменти не викам не,но за жал оние лошите повеќе ги паметам.
    Се сменив многу,до степен што и самата не си се познавам,а незнам дали е тоа добро или не ама не е до мене,случките ме натераа на тоа.
    И да можам пак би се вратила назад во 2013,за да поправам некој работи или да ги спречам,а може и само да ги доживеам одново.
    И сега додека го пишувам ова полека се навраќам на почетокот на 2013..убав почеток беше но за жал со катастрофален крај ама не се жалам за ништо,мене мината година ме научи на многу нешта,и новава ја почнувам помудро.
    Во новава година имам еден ангел кој ме чува од таму горе,а имам и една лекција за тоа како НЕ треба да се приврзувам за некого и да му се препуштам целосно.
    Јас од своите грешки научив многу дури премногу,и нема да ги повторам никогаш повеќе.
    Ја почнувам новава година со мал круг на луѓе окулу мене затоа што оние "пријатели" ги оставив во минатата година,каде што им е местото.

19. black-angel

black-angel Praefectus Vigilum Staff Member

СДК оваа год ќе ја направам моја год ! Во секое поле , ќе го средам факсот со една дипломска журка до бесвест , ќе се сакаме , ќе се зближиме , ќе пробам да ги поправам сите работи што се на криво , и нај пред се ќе пробам да ги откачам црните мисли од глава , и ќе бидам оптимиста !

СРЕЌНА НОВА НА СИТЕ , И СЕ ШТО СТЕ ПОСАКУВАЛЕ ДА ВИ СЕ ОСТВАРИ ГОДИНАВА !

Hipster, LadyInTheDark and Marossa like this.
  20. Victorian

Victorian Популарен член

На сите девојки у 2014 им посакувам се позитивно освен тестот за бременост :D

LadyInTheDark and lana.del-rey like this.
Thread Status:
Not open for further replies.