[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. kikav

kikav Популарен член

Се зачлени на:
    28 февруари 2011
    Пораки:
    2.711
    Допаѓања:
    2.034
    Значи многу сакам кога некој од моите блиски ќе ми даде пари беза причина а воедно нема да ме праша шо че му прајш :D :D е тогаш сум многу среќна

2. Dvolicen

Dvolicen Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2012
    Пораки:
    1.431
    Допаѓања:
    3.485
    Направи разлика помеѓу:
    “недораснат“ и “детето во тебе “ :)

На Umbrella22, Someonespecial, QueenElena и 5 други им се допаѓа ова.
  3. eminil

eminil Истакнат член

Се зачлени на:
    5 април 2012
    Пораки:
    197
    Допаѓања:
    130
    најсекси маж шо постој ! :angel:

Прикачени фајлови:

На Dark-Lady му/ѝ се допаѓа ова.
  4. ceca-1

ceca-1 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јули 2010
    Пораки:
    2.083
    Допаѓања:
    5.093
    СДК Колку ми е убав и харизатичен и се овој Влатко Илиевски значи :D Го гледав во емисијата Само кеш и ми стои и на карактерот стабилен :inlove: :inlove: :inlove:
    И убави песни има :D

На kikav му/ѝ се допаѓа ова.
  5. an4ii

an4ii Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2013
    Пораки:
    605
    Допаѓања:
    441

На doubleinfinity, kate21, The.Crab и 3 други им се допаѓа ова.
  6. Dark-Lady

Dark-Lady Популарен член

Се зачлени на:
    6 април 2013
    Пораки:
    566
    Допаѓања:
    912
    Idi, idi nesanice da ne vidim tvoje lice, da mi zora bol ne stvara....

На Youknow и Dvolicen им се допаѓа ова.
  7. Mermaid90

Mermaid90 Популарен член

Се зачлени на:
    27 февруари 2012
    Пораки:
    1.148
    Допаѓања:
    1.049
    Ако ништо друго барем филмови на МРТВ ке си гледам 8)

8. Ketrin.Moon

Ketrin.Moon Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2013
    Пораки:
    770
    Допаѓања:
    7.172
    Бесот е како ветерот некогаш силен некогаш минува но секогаш крши нешто или гранките или нешто во тебе.Тежок е студот во нечии очи,боли ти ја змрзнува душата.Доволен.Некогаш толку доволен.
    Нечии зборови предизвикуваат солзи.Така лесно,така, за паметење.

Некогаш е така
    горчлив вкус
    чудни погледи.

Ти велам,нешто е вечно.

На kala21, Hipster, zhap4e и 14 други им се допаѓа ова.
  9. m3a3c3a3

m3a3c3a3 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 октомври 2011
    Пораки:
    414
    Допаѓања:
    259
    Стварно не знам што ми е овие 2 дена...
    Како жив мртовец сум. :( Од в дневна в децка и обратно. :^)

10. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
    Ах,до кога бе вака??? Кој сфати,сфати....

И има теми за омилени глумци,пејачи,спортисти,кој ви е секси или омилен и слично...

На Hipster му/ѝ се допаѓа ова.
  11. hermosa

hermosa Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2011
    Пораки:
    3.724
    Допаѓања:
    9.489
    Eве ме и менека :D .Jас зафатена со Hова година,еуфорија до даска,ама битно се изнашетав :emo: .Cи имав драга гостинка,и благодарам што се сети да дојде да се видиме после толку година.Aма,кратко поседе,времето и беше ограничено :worried: .A за впечатоците за дочекот на 2014,супер филинг дај боже да е како јас што предосеќам,инаку си минав во друштво на сакани луѓе,поубаво здравје ^_^ .
    Cамо да има здравје ,другото сама ќе си го постигнам :$ .Hа сите вас ви посакувам да бидете здрави ,среќни и исполнети а на желбичките ќе поработиме ,со сопствен труд се постига најубаво,како што вика мама:ако не си зготвиш сама,нема да знаеш колку е слатко :makeup: :D .
    Kако и да е,ви посакувам се најубаво во 2014година :party:

На Ketrin.Moon, Barbie20, Someonespecial и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  12. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.859
    Допаѓања:
    101.686
    После 7 години,конечно имам спокојно постновогодишно утро.Мислам дома,зашто оние на планина не можат да се измерат со маглава низ прозорецот.Свеж воздух,насмеани лица,депресијата турната под тепих,некој кг плус,луѓе ова за мене беше препородување.Немавме ниту еден ден со магла,само сонце и навечер ѕвезди.Како да е лето.И никогаш не ми биле поблиску на дофат што се вели.Сјајни и големи,стуткана под топлото ќебе ги гледав и тонев во нив.Мала мечка голема мечка,Венера,вакви такви секакви.Загледана во нив не мислев на ништо,ми ја пиеја лошата енергија,ја расфрлаа низ космосот а ме полнеа со мир.Првпат после 16 години бевме сами,без деца,кои не сакаа да не дружат.Можеби меѓу мене и него не се случи нешто спектакуларно ама мене ми е важно дека си ја одморив душата.А јадењето лелееее...сармите имаа феноменален вкус,салатите и солените ролати за самоотепување,прасечкото печење кое инаку го избегнувам сега не можев да оддолеам,а кај колачите и тортите потполно дигнав раце и се предадов,а потоа ударнички ги средив.Сега мора диета да се држи да се направи место за Божиќното мени.
    И во Новава година да ви наздравам со една женска здравица што ја слушнав таму и половина час се смеев.
    Секогаш да имате што да облечете,и некого пред кого да се соблечете.
    Наздравје!

На bittersweet, Hipster, ph.orhideja и 29 други им се допаѓа ова.
  13. vitomir

vitomir Нов член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    2.095
    Допаѓања:
    3.629
    Вие кои секогаш сте несреќни,вие кои постојано се жалите од околината окулу вас,од вашите пријатели,од лошата среќа,сиромаштија и љубов,запомнете едно дека илјадници луѓе би биле среќни кога би биле на вашето место.

На rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr и jovana03 им се допаѓа ова.
  14. anabel-a

anabel-a Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    3.333
    Допаѓања:
    15.499
    Тврдам дека има нешто лудачко и болно психопатско у пристапот на девојките кон нивните им дечковци - или обратно, од типот на, а у 13h и 27 мин што праеше?! Кога беше у продавница, за колку минути се врати дома и кого се сретна по пат?! За 5 нецели минути што ќе правиш? Со кои праеше муабет денеска, да не си праел со таа комшиката од трети што не ми свиѓа?! Денеска беше у вц 3 или 4 пати, па да не те мислам бе. Не, глупачо белосветска, не е работата да не го мислиш, кажи болно љубоморна и депресивна личност сум, да скратиме.

Јас искрено би одела директно на варијанта, а у 2006, март месец, датум 15, шо правеше маци? А колку епизоди од Млади Бунтовници пропушти!? Коа падна кингерот на Трајковски, ти дојде тужно?!

За греота ми доаѓа вака сериозно, по загреота и од тоа дека иаме пролив боја елка на плоштад, а тек па коа ќе ми текне дека на се повеќе вакви лудачки каплс налетувам. Па нисте сериозни бре?! Па залепи му ма едно џи пи ес апаратче на крају краева, и мирна глава...

На Foreveryoungiwannabe, bittersweet, Kaylie и 13 други им се допаѓа ова.
  15. Golden

Golden Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2013
    Пораки:
    1.077
    Допаѓања:
    1.407
    Значи многу сум трапава,многу.Се мразам себеси! :@

16. jovana03

jovana03 Популарен член

Се зачлени на:
    10 ноември 2013
    Пораки:
    1.780
    Допаѓања:
    6.710
    После толку досада, наеднаш се ми се смени, неможам да се навикнам на темпово,стани-кафе-работа-дома-излези-дома-спиј. И така секој ден. |(

17. Avenged

Avenged Популарен член

Се зачлени на:
    15 октомври 2013
    Пораки:
    690
    Допаѓања:
    1.611
  18. Golden

Golden Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2013
    Пораки:
    1.077
    Допаѓања:
    1.407
    Гледам сите ставаат на фејсбук слики со деколте и фустанчиња до под гз како биле облечени за Нова Година.Море,јас да ставам чорапите со Дедо Мраз,џемперот со мечиња и тренерки од милион долара ќе видиме who will be the boss here! ]:) :rofl:
    Mала шала,не сум до толку отидена со паметот. :!:
    Ве поздравувам! :rofl: :lol:
    https://www.youtube.com/watch?v=fVPZQli ... ata_player

На hermosa, Dog-lover, Elennaa и 3 други им се допаѓа ова.
  19. vitomir

vitomir Нов член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    2.095
    Допаѓања:
    3.629
    Најважно нешто што треба да направиш во твојот живот е да не се мешаш во животот на некој друг. :!:

На poenta му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Daydream

Daydream Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2013
    Пораки:
    1.682
    Допаѓања:
    6.472
    Мислам дека сериозно треба да се размисли за моментот "кажување на крајот од некоја книга на пријател против негова волја" да се вметне некако во кривичниот закон. Ова треба во кривично дело да се вбројува.

Знаете колку соништа тука паѓаат во вода? Какви сценарија си правиш во глава, па вака може ќе заврши, па така, па не не може овој ќе биде, а може и овој, ај ќе видам на крај. И само од нигде никаде некој се залетува и ти вика, "Ааа џабе ќе ја читаш, вака и вака ќе заврши." И ти прво |( , а после ти доаѓа ;( .

Ова е стварно нехумано.

Истово важи и за тие на форумот што не го ставаат крајот на книгата во спојлер. :devil:

На bittersweet, ph.orhideja, Ketrin.Moon и 5 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.