[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. SweetChild

SweetChild Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2012
    Пораки:
    1.597
    Допаѓања:
    2.987
    Ебате почетокот на денот.
    Ми останува ништо освен да се надевам дека крајот ќе е убав.

На aaaaa му/ѝ се допаѓа ова.
  2. nikiiii

nikiiii Популарен член

Се зачлени на:
    22 август 2013
    Пораки:
    1.370
    Допаѓања:
    942
    За мене убав почеток на ден, се надевам дека и така ќе биде до крајот. :)

3. MorbGoth.666

MorbGoth.666 Популарен член

Се зачлени на:
    16 септември 2013
    Пораки:
    531
    Допаѓања:
    150
    Имајте убав ден :*

4. Kaylie

Kaylie Истакнат член

Се зачлени на:
    11 октомври 2013
    Пораки:
    500
    Допаѓања:
    1.402
    Поздрав од земјата без планини, Унгарија! :)

Прикачени фајлови:

• IMAG0346.jpg
      IMAG0346.jpg
      Големина на фајлот:
      187,2 KB
      Прегледи:
      236
    На hermosa, Umbrella22, Dog-lover и 7 други им се допаѓа ова.
  5. summer-lover

summer-lover Популарен член

Се зачлени на:
    12 јуни 2013
    Пораки:
    402
    Допаѓања:
    1.265
    Денес треба малку да повежбам..Со овие празнициве се нешто јадам.А и шпагата малку да ја повежбам ептен закочив :tmi: .Инаку сабајле станав во 11 :tmi: за прв пат годинава.Сум спиела 12 часа :o .После излегов со другарка ми и малку се мрзневме надвор па си влегов дома....Ми се оди на зимувањеее ми здосади веќе дома :@ :@ :@ :@ :@
    :*

6. Veki4kaa

Veki4kaa Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2012
    Пораки:
    5.520
    Допаѓања:
    18.514
    Многу сум заљубена :$ :inlove: :inlove: :inlove: Премногу си го сакаам срцето мое најмило! Ма не да го сакааам, ГО ОБОЖАВААААММММ! :l: :l: :l:

На rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr и The.Crab им се допаѓа ова.
  7. Jenniffer

Jenniffer Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2013
    Пораки:
    2.375
    Допаѓања:
    7.418
    Мирисот на кафе, стварно релаксира. :coffee:

8. Thallia

Thallia Популарен член

Се зачлени на:
    10 октомври 2013
    Пораки:
    2.805
    Допаѓања:
    18.795
    Бидејќи прв ден во Новата година се уклучувам на Фемина, како што е редот на сите Феминки ви посакувам да имате Среќна и успешна 2014 година, да сте ми здрави и живи, среќни и заљубени.

Сите помалку убави моменти нека останат во старата година, започнете ја со насмевка новата!
    Среќна Нова Година!

На hermosa, Ketrin.Moon, Someonespecial и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  9. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 октомври 2013
    Пораки:
    6.297
    Допаѓања:
    92.028
    Векичке морам да ти кажам дека исто се осеќам :inlove: Нека ни е вечно таквото чуство :*

На Thallia и Ketrin.Moon им се допаѓа ова.
  10. LusySkyDiamonds

LusySkyDiamonds Истакнат член

Се зачлени на:
    28 февруари 2013
    Пораки:
    784
    Допаѓања:
    824
    Денес се разбудив нерасположена, ненаспана од сабјле. До 4 часот комшиите се забављаа, пуштаа селска музика, а кога заспав маж ми веќе хрчеше, па цела ноќ ми помина со „душо свтри се на страна хрчиш„ се разбудив некое време и гледам го нема во спална.Одам во дневна и го гледам лежи викам што не си во спална?па цело време мрчиш, „хрчиш, не можам да спијам, свти се на страна итн„ и вика си легнав тука. |-)

11. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.842
    Допаѓања:
    25.776
    New year's resolutions правам откако памтам за себе.
    Од малечка секоја нова година си ја сфаќав сериозно и во мини тефтерче запишував што се сакам да направам или да престанам со нешто...
    А колку строго се држам до тие планови, говори фактот што некои работи се повторуваат на тој список низ годините. Чим нешто се повторува значи не сум го исполнила претходната година, нема ни следната, но ајде...

Сега, не толку официјално со пенкалце и тефтер, ама сепак си имам некои замисли.
    Само што, како што поминуваат годините тие замисли се се поедноставни.
    На пример, на врв на таа листа, годинава ми е да легнувам порано, да станувам порано, т.е. повеќе време за одмор. Толку просто делува, а најтешко ми е за спроведување. Секоја вечер во 3 по полноќ си велам - ајде од утре.

Поентата ми е дека сакам и најважно од се ми е да си ги исполнувам ветувањата кои ги давам сама на себе, а не да одложувам се и сешто.
    И да бидам подобар човек, и за мене и за блиските.

Ете, тоа сакам...

На bittersweet, anabel-a, Shelea и 17 други им се допаѓа ова.
  12. Bile15

Bile15 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 декември 2013
    Пораки:
    115
    Допаѓања:
    38
    Скршена сум на парчиња.
    Колку болело да ја изгубиш личноста што најмногу ја сакаш.
    Ова е најголемата болест.Се надевам некогаш ке најдам лек и ке се излечам.
    Сфакаш што си имал и колку вредело тоа откако ке го изгубиш.Ама веќе е касно.

13. fatamorgana123

fatamorgana123 Популарен член

Се зачлени на:
    11 февруари 2013
    Пораки:
    1.273
    Допаѓања:
    1.530

План за зимскиот распуст.
    :geek:

На Dog-lover, Ketrin.Moon, Someonespecial и 5 други им се допаѓа ова.
  14. Dark-Lady

Dark-Lady Популарен член

Се зачлени на:
    6 април 2013
    Пораки:
    566
    Допаѓања:
    912
    Многу ги сакам облачните, марчни, врнежливи денови. Ги сакам. Ги сакам затоа што се како мене, тажни, се пронаоѓам во нив, ме отсликуваат, мене ми даваат мир..

На Dog-lover, Ketrin.Moon, zhap4e и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  15. vitomir

vitomir Нов член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    2.095
    Допаѓања:
    3.629
    Работете на зголемување на самодовербата, наместо што се обидувате да ги контролирате личностите и случувањата во својот живот! Бидејќи, стремежот за моќ нема корен во силата, туку во слабоста

На eliesaab му/ѝ се допаѓа ова.
  16. DzingrlakaDzikica

DzingrlakaDzikica Популарен член

Се зачлени на:
    26 март 2012
    Пораки:
    803
    Допаѓања:
    2.635
    Мене после четири дена, уште ме дрма новогодишното расположение. Летечки Пекинезери беа феноменални а за Џин Фарис не би знаела да ви кажам, мутно ми е.

И колку сум јас една носталгична и горделива особа at the same time. Најгрда комбинација. :puke:
    Чекам повик веќе неколку дена ама ни на крај памет не ми паѓа да свртам прва.

Ова е најпаметното нешто од Буда, сè друго е срање од него.

Среќни празници феминки! |( :party:

На Trnche, anabel-a, Shelea и 4 други им се допаѓа ова.
  17. Marjan007

Marjan007 Популарен член

Се зачлени на:
    9 септември 2011
    Пораки:
    340
    Допаѓања:
    3.926
    Да беа нашите јазици направени од стакло сигурно ќе бевме многу повнимателни што зборуваме :wasntme: .

18. Dvolicen

Dvolicen Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2012
    Пораки:
    1.431
    Допаѓања:
    3.485
    После сите седенки,пијанки, дискотеки и кафани ...празнувања и јадења конечно денов ми помина како што сакам .Незаменлива дестинација за полнење батерии ,издувување ,релаксирање, уживање
    - ВОДНО .Чајот е со посебен шмек баш таму ,кафето е преубаво баш таму во пластичната чашка се е убаво а и забораваш на цигари кога си таму :tmi: (лажам )Ме разочара маглата кога пристингав-ме на средно водно ,чат пат луѓе прст пред око не се гледаше ...За среќа жичарата работеше па се решив-ме да одиме до крстот..пред да пристигнеме бев скептик дека ке се појави сонце-то но ете се изажав, кога пристинавме со жичарата веќе ја снема маглата,се почувствува позитивост и топлина се појави и ѕирна сонцето :sun: .....Бев изненаден од посетеноста,посебно од мн млади луѓе ,млади парови со бебуши 8) .. чат пат и по некој пензионер НЕЛИ ]:) .
    Друго што да кажам ,сакам малце снег онака макар маврово шапка некаде нека падне да имаме мотивација да се отиде до некаде (скопјево не убива ) :envy: од зимава ни З нема освен ладно-то смотано време ,малга и прљафштини :emo: .
    Споените празници се мн добредојдени :emo: но не и за некој како мене ,се ми се поремети .... цел биоритам :@ .Сакам кога имам обврски ,кога трба нешто да направам да го исполнам времето со обврски по протокол а не вака..Помини замини кај фрижидерот :tmi: ,ваму на кафе таму на торта онаму на винце .. (сезонава ми е актуелно црно вино :lol: ) .

На Pirana, Hipster, Umbrella22 и 6 други им се допаѓа ова.
  19. Anouk

Anouk Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    806
    Допаѓања:
    1.380
    Mother Russia ме воодушеви! Останав без зборови од Москва, од градбата, од народот, од атмосферата...од се’...! Шубарка, бундичка, шалче... и по некоја чаша водка за загревање :D Oh yeah! :rock:

Секогаш кога се вратам од патување, ме мава депре, така неколку дена, додека се навикнам на амбиентот овде. :D

Инаку сакав да кажам дека многу го сакам овој период од годината.... Ми дава топлина, ме потсеќа на среќа, на убава храна, цело семејство на куп.....

Пред очи ми е старата елка во салонот.....јас и сестра ми малечки си играме на подот... Нана Биле влегува од кујна со колачи, целите беа полни со крем, паметам. Се стрчнав јас со сета сила и зедов од колачите, за мене и сестра ми... Убаво беше, среќни бевме.... ама нешто длабоко недостасуваше...не знаев што точно, ама имаше некоја празнина во мојата мала детска душичка. Одеднаш се отвори врата, влезе ладен воздух, и моите најмили родители. Се враќаа од службено патување, по кој знае кој пат во годината. Се стрчнавме со сестра ми, сакав тие прегратки да траат вечно.
    Ете, тие фалеа, сега мојата мала душа беше полна. Сега празниците можат да започнат. :)
    Подароци безброј, секакви барбики, кои во тоа време ги немаше ниедно дете. Куќи, автомобили, се’ беше во знакот на Барби.... секакви чоколади, гардероба...првите штиклички.....не се радував на розовите пакети од странство, сакав само да ги гушкам моите, тоа ми беше најголем и најубав подарок.

Семејството е најважно мили мои. НАЈВАЖНО! Времето не се враќа, затоа искористете го сето она што ви се пружа максимално.
    Сакајте, споделувајте, гушкајте, бидете искрени...усреќувајте, така и вие самите ќе бидете среќни. Убаво е чувството кога знаете дека ВИЕ сте виновниците за нечија насмевка!

На Mama25, Shelea, Sexybaby86 и 18 други им се допаѓа ова.
  20. DeepBlue

DeepBlue Популарен член

Се зачлени на:
    21 мај 2011
    Пораки:
    758
    Допаѓања:
    1.098
    ми мириса на снег :mm: да да ми мириса на такво нешто :P

На Dvolicen му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.