1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Avenged

Avenged Популарен член

Се зачлени на:
    15 октомври 2013
    Пораки:
    690
    Допаѓања:
    1.611
    :mm:

Прикачени фајлови:

На richgirl998, sweet-star, prettyliar и 3 други им се допаѓа ова.
  2. Purrinn

Purrinn Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јануари 2014
    Пораки:
    74
    Допаѓања:
    77
    СДК дека сум жедна за нови работи! нови луѓе, нови шанси, нови гледишта.. сакам да грешам, да бидам во право, сакам да учам! нетрпеливо сакам!

На richgirl998, kala21, sweet-star и 4 други им се допаѓа ова.
  3. Dvolicen

Dvolicen Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2012
    Пораки:
    1.431
    Допаѓања:
    3.485
    Потпишан новиот договор ^_^ :whew:

На bittersweet, Hipster, Pirana и 6 други им се допаѓа ова.
  4. Golden

Golden Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2013
    Пораки:
    1.077
    Допаѓања:
    1.407
    Епа вака,одамна не сум пишала тука.
    Отидов на Коледе.Богами добра зделка направив :lol: и со другарките си поминавме супер.Тоа што напалените цигани беа во секоја можна зграда е друга работа.По невоспитани створења од нив нема.Мислам дека покобили од нас нема.На сред тротоар почнавме кореографии да правиме со надеж дека никој не не забележа.Мхм,никој.Затоа мајка ми одма се појави на тераса да праша што праиме.Па ништо,компир манџата запршка и правам.И баба ми од три улици не видела.Па мислим ово ни је фер. :shake: И јас талентираната Голден као и увек мораше да го одбележам денот.Ја бутнав даската за пеглање во комбинација со пеглата.На мајка ми косата и се крена.Па како да не и се крене кога има прајслес дете како мене :wasntme: Ениуеј конечно почнав да вежбам :clap: и во чест на истото сменив аватар.Ма не го мењам додека не се стопам како стапче. :rofl:
    Иако е немогуча мисија. :nod: :?:
    Ве поздравувам сите! :hug:

На Lella, sweet-star, Someonespecial и 4 други им се допаѓа ова.
  5. eleonoramardzieva

eleonoramardzieva Истакнат член

Се зачлени на:
    28 септември 2013
    Пораки:
    194
    Допаѓања:
    46
    Ovde ne e soodvetna tema mozebi no gi molam site za pomos

6. DigY

DigY Популарен член

Се зачлени на:
    4 мај 2011
    Пораки:
    3.479
    Допаѓања:
    6.483
  7. Dog-lover

Dog-lover Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2013
    Пораки:
    1.510
    Допаѓања:
    3.743
    Сакам да споделам една песна со вас, сум ја напишала кога сум имала 7 години, во доцните часови.. :rofl:
    Аааа бе Марио бе... :rofl:
    Тој е убав како слика,
    Кога и да го видам лицево ми блика.

Марио е мангупиште право,
    многу е убаво неговото куче мало.

Зелени очи, црна коса,
    го видов кога одев по реката боса.

Тој има убава куќа,
    и мајка му го кара ко ќе прави бука.

Јас него многу го сакам,
    ајде сега чао отидов попара да макам.

Ќе си умрааам.. :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
    :hai:

На Monna.Monna, Lella, Silver.E и 18 други им се допаѓа ова.
  8. lana.del-rey

lana.del-rey Популарен член

Се зачлени на:
    25 февруари 2013
    Пораки:
    690
    Допаѓања:
    1.300
    И шо сеа? |( Мислиш дека си права другарка ако последниве 4 саати се договараме да излеземе и у последен момент ти вртам за точно на кое место да се најдеме и ти мене ми гасиш и ми пишуваш порака дека неможеш? |( Па со друг ке си ја планирав вечерта а не со тебе козо една,боље да ми кажеше неможам па ќе си испланирав нешто друго да не седам дома,а не вака. :devil: :@

На Purrinn му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.173
    Има една реклама, вели:
    Зошто нектар фемили, има ново пакување? Затоа што фамилијата е голема.
    Жити кариера, фамилијата била голема. Јас кога ќе го надигнам, за шест минути ќе го снема. Фамилијата да ја чекам? Дај не ме зезај. :D

Додуша порано бев буре без дно, за сок. Особено степ. Ама сега веќе не.
    Сега само млекце и вода си пијам. Особено ова првото. :D

Инаку, еден совет од мене... Никако не давајте пасворд на комшиите, од Wi-fi. Ќе Ви го силуваат. :D Сега морам да бидам директно до изворот на интернетот, за да не ми кочи. :D
    Можеби едното со другото, нема благе везе. Ама за секој случај. :!:

На Golden, kala21, anuskaNESTLE и 9 други им се допаѓа ова.
  10. Peppermint

Peppermint Популарен член

Се зачлени на:
    17 јануари 2011
    Пораки:
    868
    Допаѓања:
    13.217
    Знаете, Божиќ е идиличен само во филмовите...и додека не сте мажени. Мама, тато, дада, бато...и толку.
    Кога ќе се омажите...да се само свекорот и свекрвата, туку и золви, девери, јатрви...И така празниците наместо едно убаво и топло семејно собирање, се претвараат во настресен период од годината.

Значи имаш две алтернативи, или да бидеш идиот и уште од почеток се тоа да елиминараш од своја близина, или да решиш да бидеш фин, да стискаш заби и да чекаш да минат Св.Никола, Божиќ, Св. Стефан, Василица...па до Велигден да земеш здив за уште едно стискање заби.
    Значи јас го избрав она второто и искрено се заебав, а вас (немажените) ве советувам за првото иако не е многу педагошки.

На Hipster, slavica999, richgirl998 и 13 други им се допаѓа ова.
  11. vitomir

vitomir Нов член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    2.095
    Допаѓања:
    3.629
    Не постои борба во која однапред би биле познати сите шанси. Но, тоа не значи дека не треба да се обидете да ја свртите ситуацијата во своја корист. А, ако загубите, ќе знаете дека барем сте се обиделе.
    Секогаш се обидувам и сум упорен во моите цели :!:

На Trnche му/ѝ се допаѓа ова.
  12. BelieberYeahh

BelieberYeahh Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2013
    Пораки:
    1.452
    Допаѓања:
    2.208

На QueenElena и Avenged им се допаѓа ова.
  13. levely

levely Популарен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2011
    Пораки:
    914
    Допаѓања:
    902
    Од поодамна ме немало во темава,психијатриска тема :lol: .Иако некои знаат која сум сепак темава замене сеуште представува еден вид на место каде што можам да кашам што ми лежи на душа, едноставно да се отворам себеси :)

Пааа....Да почнам од нова година, си поминав супер, другарките сите заедно екипата погодена и од левата страна и од десната страна на нашето сепаре .....тој....таму.....што уште треба :rofl:
    Како и да е после новата година се ми тргна наопаку, незнам зошто но ете тргна наопаку, не е нешто лошо или слично но сепак секојдневието ми тргна наопаку.

Почнав да излегувам секој ден, во 1 вечерта ќе се вратам,на фејсбук ќе висам до 5 сабајле и кога ќе легнам ќе станам во 5-6 вечерта, пак на фејсбук до кај 9 вечерта па ќе излезам па пак истото....Се така до пред 5 дена. Од 1ви го 5ти јануари јас незнаев каде сум , како во транс да бев.Во Понеделникот на 6ти станувам во 5:30 вечерта кога се погледнаво во огледало, искрено луѓе се испашув од самата себеси.Подочњаци до колена косата расчупана....свашта......Едноставно не личев на себе....Како да гледав сосема друга личност во огледалото.Се потсетив на летниот распуст, денот ми поминуваше без да сетам, со дружба надвор со пријателите а сега? СЕГА НИШТО.....Епа решив дека е време да променам нешто, излегов надвор во тренерки и патики заедно со другарка почнавме да трчаме, еве веќе 3 дена по ред сум активна, но тоа спиењето пак нешто ми зафркава тука :D . Па одлучив да не користам веќе фејсбук, не она готово крај никогаш веќе нема да го вклучам но едноставно ќе го деактивирам да видам дали е во него проблемот :rofl: Па ќе видиме како ќе ми оди. Ќе почнам веќе да пишувам книга 1,2,3......Ден без Фејсбук :rofl: .

И почнав да медитирам деновиве, онака малку мислите да си ги прочистам, наоѓам мир таму....

Ете ќе заборавев празниците да ви ги честитам.Имајте среќни и весели празници, здравје, љубов, среќа и бериќет нека ве прати цела година и поминувајте ги миговите во новата година со најблиските, со најсаканите, затоа што тие моменти ќе останат, и не заборавајте....Среќата е во малите нешта! Имајте уште еднас среќни и весели презници.Христос се роди. :)

Во мајка ми се падна парата да не се думате :P :P нека е среќна :)

На Lella, hermosa и Dog-lover им се допаѓа ова.
  14. AquaBlue

AquaBlue Популарен член

Се зачлени на:
    28 септември 2013
    Пораки:
    236
    Допаѓања:
    571
    Со тешко срце се вратив од краткиот одмор :whew:
    Какви само работи ми се случија на Бадник и Божиќ, па тоа е нешто незаборавно :inlove:
    Вака убав одмор одамна сум немала :wasntme:
    Едвај чекам Василица да дојде, па пак да им се трапосам на баба ми и братучедите :D
    Мора нешто да се деси, мора, мора, мора, мора, морат, морат .... :talk:

Единствена работа што ме мачи е тоа што не можам да се движам... Само лежам и јадам, посебно сега за празнициве кога ги готват најубавите јадења. Се познава дека сум здебелена, го осеќам салото на стомаков, нозеве ми се предебели :sweat: Ја читам темата Морална Поддршка, и плачам. Сите веќе почнале да вежбаат, а јас.. Неподвижна во кревет, и само јадам. :sweat:

П.С и незнам што влегов во темата Модни критики, скапнав од лајкови ставање :whew:

И така сега останав да ја чекам Василица, па и денот после неа, кога конечно ми ја ваѓаат лонгетава. :party:

Бидете ми поздравени :*

На Lella, Someonespecial, QueenElena и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  15. poenta

poenta Форумски идол

Се зачлени на:
    29 ноември 2013
    Пораки:
    5.029
    Допаѓања:
    36.102
    Не се срамете ако се обидувате и не успеете во своите цели.
    Само тие што никогаш не се обиделе не успеале |(

На richgirl998 и Purrinn им се допаѓа ова.
  16. SweetChild

SweetChild Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2012
    Пораки:
    1.597
    Допаѓања:
    2.987
    Ууууууууу..се изнашетав денес.
    Си се подновив и со палета сенки и уште нешто и сега уживам малце. ^_^

На Lella и Dog-lover им се допаѓа ова.
  17. QueenElena

QueenElena Популарен член

Се зачлени на:
    1 август 2013
    Пораки:
    1.212
    Допаѓања:
    1.290
    Јануари - месец на јадењето. :lol:

На Ketrin.Moon и Elennaa им се допаѓа ова.
  18. kikav

kikav Популарен член

Се зачлени на:
    28 февруари 2011
    Пораки:
    2.711
    Допаѓања:
    2.034
    значи полошо и да сакав неможеше да ми тргни годинава :devil: :devil: :devil: ;( ;(

19. doll.a

doll.a Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2012
    Пораки:
    1.571
    Допаѓања:
    4.350
    Абе што народ ќе бевме страшна работа значи ... Абе не ми се седеше на фејбук последниве 2 дена зошто 300 глупости се изначитав.
    И нормално главна атракција паричката беше на фејбуск. Искрено не ми пречеше тоа што си пишаа на статуси дека им се падна , зошто да не пишат се израдувале фала богу ќе пишат. И тука одма фрчат статуси ко у стил доста замарате со парички па што ако ви се паднало и така натаму. Ај океј после искакчаат статуси ко у стил па и ние јадевме дома се важи ли што немаме слики бла бла.
    АЛО ! Олабавете . Празник е и ако сликале што па одма мора да пишете и ние јадевме ама не ставивме слика . Па добро кога ќе се напнат за една работа 3 дена се збори за тоа АМАН ! И што е најтрагично 2 статуси се вртат по цел хом пејџ и само тоа читаш.
    Лично немав слика од мојата трпеза и слично ама искрено не знам зошто одма луѓето морат да се напињаат за такви работи . Дај искулирајте малце и прекинете да сер*** по фејбуков и да се правите паметени .
    Искрено веќе не знам што да кажам ама од вакви работи ми иде и фејбук да делитнам и се !

На kikav му/ѝ се допаѓа ова.
  20. sadgirl21

sadgirl21 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2013
    Пораки:
    7.357
    Допаѓања:
    8.482
    Стварно не ја разбирам потребата по 243473478547 пати дневно да се менува profile picture..

На richgirl998 и kala21 им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.