[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Mrs.Styels

Mrs.Styels Популарен член

Се зачлени на:
    19 декември 2012
    Пораки:
    481
    Допаѓања:
    7.554
    Сакам да кажам дека преку глава ми е луѓето да ја користат мојата добрина :@
    Поради пустата желба да помогнам накому веќе по 100000000000000 пат се изгорев себеси :swear:

2. Nausicaa

Nausicaa Форумски идол

Се зачлени на:
    1 декември 2013
    Пораки:
    3.452
    Допаѓања:
    20.085
    Новогодишни резолуции, мај ес... На први свечено се заколнував дека оваа година квалитетно ќе го користам слободното време, порано ќе легнувам, повеќе ќе читам, ќе гледам `уметнички` филмови а што правам во моментов? Пијам вино пред монитор и играм Бабл Вич сага на фб, абе се убив од квалитет :^)

На Hipster и iloveyou29 им се допаѓа ова.
  3. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 октомври 2013
    Пораки:
    6.287
    Допаѓања:
    91.993
    Ги изгледав скоро сите нивни видеа,сите нивни настапи,скоро сите интервјуа... смешни моменти,слики ... :tmi: А оставив нешто и за утре :lol: Одам да спијам :yawn:
    Добра ви ноќ на сите :*

4. Veki4kaa

Veki4kaa Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2012
    Пораки:
    5.520
    Допаѓања:
    18.511
    ;)

На Marjan007, sweet-star и hermosa им се допаѓа ова.
  5. hermosa

hermosa Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2011
    Пораки:
    3.719
    Допаѓања:
    9.471
    Сите спијат,јас сум будна.Сите се смеат,само јас плачам.Сите се дебелеат за празници,само јас слабеам.Ништо не ме допира освен љубовта,тој и мислите таму некаде....далеку :wasntme:
    Се променив годинава,чувствувам,само дали на арно или лошо,ќе видиме.

На Barbie20, rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, Lella и 4 други им се допаѓа ова.
  6. Avenged

Avenged Популарен член

Се зачлени на:
    15 октомври 2013
    Пораки:
    690
    Допаѓања:
    1.611
    Бев на прослава со моите,кај нивни пријатели,и масата беше полна со јадење,пиење,абе..И имаше еден човек,незнам мислам комшија им беше,не ме занима,вика леле ама се напив ко СТОКА!
    И покрај небитните нивни разговори се свртев,и му реков.. Кажи си се напил ко ЧОВЕК! :fubar: А,стоката се знае,ќе си се напие малце,си знае колку и е доста! (Онака нервозно,му го реков тоа)
    Ккхх,колку ми е мило што така изреагирав. :D

На sweet-star му/ѝ се допаѓа ова.
  7. anichka94

anichka94 Популарен член

Се зачлени на:
    18 мај 2012
    Пораки:
    1.823
    Допаѓања:
    7.048
    Само едно ме интересира
    Кој ги кладе младост и учење во ист период од животот !?

На Johny, H.VAGA, ceca-1 и 6 други им се допаѓа ова.
  8. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Цитатот е глупав и нема никаква логика. Фраза е само, ама ајде некоја глупача го кажала и сега стопати го читам на темата и секаде.

Сакам и општо да кажам за демотивациите и секакви глупости што ставате овде. Малце ми е на Фејсбук што читам едни исти, глупави и неитересни поговорки као, па и овде. Некогаш темата беше полна со убави мислења, а сега вртам и ништо.

Жално што исчезнаа убавите мислења. Мене никогаш не ме бивало за правилно и баш како што сакам да се изразам за некои работи. Ама затоа уживав кога читав одредени членови овде, сега ништо, освен може едно-две мислења кои вредат.

На bittersweet, sweet-star, Lolli и 2 други им се допаѓа ова.
  9. ana-girl

ana-girl Популарен член

Се зачлени на:
    14 март 2011
    Пораки:
    536
    Допаѓања:
    648
    Епа помина и тој т.н период на јадење на големи количини и Ана храбрата веќе 2 ден на строга диета. 8)
    Беше убав Бадник, уште поубав Божик, многу специјалитети, Божикни филмчиња, семејна атмносфера и прекрасен ден поминат во домашна атносфера во чест на 29 години опстојувањето на врската меѓу моите родители. Имале 5 годишна врска и на крајот ја крунисале со брак и тој брак опстојува веќе 24 години. Горда на такви родители. :$ Ги сакам и им посакувам уште многу многу да се заедно, и да се среќни и заљубени како досега. :inlove: :wasntme:
    Убаво ми е времето поминато во неправење ништо.Буквално седам и седам и седам , ке јадам нешто, и повторно седам , седам , седам. Како го помина зимскиот распуст? Седев. :lol:
    Ама па убаво ми е. Чекам Петок со цело срце и неможам повеќе, веќе 2 недели поминаа не се издржва ова поќе. :lol:
    Имајте убава вечер и добра ноќ. :*

На bittersweet, Barbie20, iloveyou29 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  10. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.903
    Допаѓања:
    163.772
    Него го пука емо, а мене баш ми е сеедно во точно 02 и 36.
    Шубаво.
    После празници влегувам во моуд - мртов коњ.
    Ама доза гушкање добро доаѓа, барем од најважната личност во моментов за мене. Ми буде боље, ама ова замарањево од другата страна ич не ми е по воља.
    Шта ќеш.

На bittersweet и la-chicka им се допаѓа ова.
  11. honey95

honey95 Истакнат член

Се зачлени на:
    5 март 2012
    Пораки:
    327
    Допаѓања:
    289
    мн збунето се осеќам шо ми е :o

На SparkyAngel му/ѝ се допаѓа ова.
  12. alone-in-the-dark

alone-in-the-dark Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јануари 2014
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    39
    После сите разочарувања кои ми ѓи приредиле луѓето , сепак сакам да верувам и верувам дека сеуште постојат луѓе во правата смисла на зборот , само јас веројатно сум се дружел премногу со погрешни лица. :envy:

13. vitomir

vitomir Нов член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    2.095
    Допаѓања:
    3.629
    Кој луѓе? Додека си среќен,интересен,забавен и сите сакаат да се во твое друштво си им океј и ги сметаш за пријатели,но недај боже да паднеш во депресија, финансиски,или здравствено да не си добар,да видиш потоа како тие до вчера што ти биле пријатели преку ноќ ке ги снема во твојот живот,кога највеќе ке ти требаат ке ти свртат грб,со изговор немам време |( .
    Не им придавај поголемо значење на луѓето кои те повредуваат, од оние кои те сакаат и поддржуваат.

На poenta, stetoskop, anggell и 5 други им се допаѓа ова.
  14. hermosa

hermosa Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2011
    Пораки:
    3.719
    Допаѓања:
    9.471
    Cекој доживеал разочарување.Oпушти се не придавај важност на луѓе кои те повредуваат.Cекако дека сеуште постојат луѓе во права смисла смисла на зборот,поздрав :hai:

15. aways

aways Истакнат член

Се зачлени на:
    23 март 2012
    Пораки:
    188
    Допаѓања:
    660
    Добро утро ! |-)
    Заспана и успана...но со слушалките во уво од IPod се смешкам.
    Ми почна денов со песна од НОКАУТ - 1000 причини за крај :devil:
    Прекрасна е, како да е напишана за нас :angel:
    Се расонив, се туширав.Па сега до мене една шолја која беше ми е многу драга. Тато ми ја донесе од Франција.
    Се сетив кога бев мала, кога се нервирав за другарките оти не ме активирале со некоја игра или пак оти е недела и оти нема покемон :?:
    Сега со моите скоро 20 години се нервирам за поголеми глупости, за тебе :devil:
    Размислувам за денов.Одлично го испланирав целиот ден :*
    Само во тој мој план нема твој повик и нема да се видиме
    Сакам поука да најдеш од ова, во ред?

16. summer-lover

summer-lover Популарен член

Се зачлени на:
    12 јуни 2013
    Пораки:
    402
    Допаѓања:
    1.265
    Добро утро и од мене :hai:
    Денот ми почна добро,се надевам и дека ке остане добар...Денес цел ден сум во исчекување.Планираме да одиме во Струмица Сириус на два дена,не ете ти баш го погодија датумов,па треба да чекаме да ми дојде :lol: па да закажеме :envy: :envy: :envy: :envy: ...Ке пукнам од чекање и за други работи...
    Инаку браво за мене :clap: само што го напишав најглупиот коментар на СДК

17. nikiiii

nikiiii Популарен член

Се зачлени на:
    22 август 2013
    Пораки:
    1.370
    Допаѓања:
    942
    Добро утро и од мене. ;)
    Денов започна нормално, успано...како би завршил појма неам како и да е идам да си ги земам оценките :D

18. DigY

DigY Популарен член

Се зачлени на:
    4 мај 2011
    Пораки:
    3.479
    Допаѓања:
    6.483
    Кога е ден на збутаност у болештии и кога ке ги извадам ракавиците и си ги видам рацете испопукани....кога грбот ме боли ужасно од свиткано седење...НАЈМАЛКУ што сакам е некој да ми прај мајнд фак. Тогаш сакам само кревет и ако има кој да ме разбере. Ако нема-не мора. Може и само кревет. Скромна сум.

19. jovana03

jovana03 Популарен член

Се зачлени на:
    10 ноември 2013
    Пораки:
    1.780
    Допаѓања:
    6.710
    Како ќе се чувствувате кога ваш близок (после смирувањето со бившиот) ќе ви рече ''Само ти одиш по два пати со еден '' :envy: :fubar: Ма ќе те отрујам бе човеку со ДОМЕСТОС. Како шо ја не ти се мешам така не сакам ни ти да ми се мешаш мене! Шо сакам ја ќе прам. :x :fubar:

20. Pirana

Pirana Популарен член

Се зачлени на:
    25 март 2012
    Пораки:
    612
    Допаѓања:
    1.507
    Мразам, мразам и мразам негативни створења!

Не можам да си ги објаснам постапките на некои луге околу мене, и нивното долготрајно негативно и песимистичко однесување. Не можам да слушам мрчење и мумлање како да си зборувате на носот, и да ми се мрштите по цел ден!
    Секој си има свои проблеми, тешки периоди во животот, ете и некој глупав, мал и не многу важен проблем знае да никне таму каде што нема да го посееш, ситница ќе те изнервира, и што сега?!
    Ете, и јас некогаш сум нервозна па не ширам и пренесувам негативна енергија на секој околу мене!
    Да, некогаш ми е потребен разговор, совет, рамо за плачење, ама некогаш, а не СЕКОГАШ!
    Не дека многу ќе се засекирам или ќе ме погоди твоето расположение, затоа што секој ден си со тој изветоперен израз на лицето како да си исцицала пола лимун од сабајле со кафето, ама едноставно не сакам да те гледам бре!
    Што убава насмевка имаат некои луѓе, се додека не си ја сменат цела физиономија на лицето со цел да бидат јадни и сожалувани, да привлечат внимание на тој начин.
    Епа сестро, никој нема да те трпи јадна, гладна и скиселена да кукаш и плачеш кај стигнеш, секој ден! Барем не јас!
    Најдете си некој начин да си ја исфрлите негативната енергија, превземете нешто во врска со вашите проблеми, исполнете си го денот со обврски за да не мислите на проблемите кои ве прават тажни, разберете дека светот не се врти околу вас и секој човек што не сака да си го наруши своето ментално здравје и упропасти психата, нема да ве трпи! Ниту пак да ве гледа секој ден да се влечете и шуњате насекаде како попарени и мавнати со мокра чорапа по глава!

Промени, треба да направите некои промени во својот живот доколку не ви се допаѓа начинот на кој ве гледаат и третираат.
    Почнете со внесувањето на витаминот Ц, немојте да цедите лимони секое сабајле.
    Престанете да ја цицате позитивната енергија од луѓето околу вас, купете си цуцла.
    И затнете си ја муцката се` додека не се одвикнете од цицање!

На Monna.Monna, Barbie20, Shelea и 1 друга личност им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.