Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.433
    Допаѓања:
    91.608
    Знаете за да изгледате средено, не треба само косата да ви е средена, да сте нашминкани и испрани. Треба и да сте испеглани. Се ужаснувам од девојки, жени кои мислат дека се средени иако не се испеглани, а кошулата им изгледа ко да ја џвакала крава.
    Не знам кој прв почна со ова и дали луѓево го прифатија од мрза и одбивност спрема пеглањето ама воопшто не изгледа убаво.
    Не, не сум безгрешна, сум излегла и јас со маичка која не мора да се помине со пегла ама ја поминувам од навика и се прекорувам како не ја поминав ете баш тој ден, или сум утнала јаката на кошулата ама се трудам да бидам испеглана речиси секогаш.
    Оние кои ги диктираат као модните трендови се ужаснувам кога ги гледам на некои настани. Да не зборам па за странскиве блогеркиве кои очигледно заборавиле што значи пегла.
    Не, не се вадите на немање време, ако имате време да се сликате имате време и да се испеглате.
    Пегла жени, пегла!

На Elennaa, Mishela, Marossa и 11 други им се допаѓа ова.
  2. Giovanna

Giovanna Популарен член

Се зачлени на:
    20 јануари 2011
    Пораки:
    1.975
    Допаѓања:
    10.209
    Овој е еден од тие моменти кога ме фаќа криза за талкање низ светов. Ми недостига тоа чувство на возбуда кога ќе се одбере дестинацијата, а потоа следи неколку неделно истражување за се тоа што треба да се посети.
    Предизвик ми е да барам места кои се како скриени бисери, за коишто треба да се помачиш да ги најдеш, да стигнеш до нив и на крајот сето тоа да се исплати, затоа што ќе бидат како ништо друго на светот што си го видел до тогаш и секое од нив ќе предизвикува различен микс на емоции. Тоа е тоа што ме возбудува. Не сакам да гледам стерилни простори, да чекам два часа во редица, ниту да правам фотографии како ја исправам кривата кула во Пиза. Не сакам ниту да се приберам во хотелската соба и цел ден да се легачам, да барам каде има спа центри и масажи.
    Обожавам да се губам низ преплетени улички, да ме водат мирисите, боите, да се замешам во обичниот народ и за момент да се почувствувам дека припаѓам таму.

Очајно ми фали тоа чувство кога претепана ама со полно срце и очи ќе се вратам дома, ќе затворам очи и се' уште нема да ми бидат избледени сликите од глава. Е тоа сакам, да си посеам дел од душава низ светот.

На Shelea, Domino, Sexybaby86 и 3 други им се допаѓа ова.
  3. BlackAndWhiteSwan

BlackAndWhiteSwan Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2012
    Пораки:
    418
    Допаѓања:
    3.305
    Мажи кои зрачат со елеганција, шарм, харизма, стил, интелегентност: пјур перфекшн. :)

Прикачени фајлови:

• large (2).jpg
      large (2).jpg
      Големина на фајлот:
      68,9 KB
      Прегледи:
      284
    На Glossy-girl, Barbie20, SparkyAngel и 5 други им се допаѓа ова.
  4. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.053
    СДК ... по нервозен и по напнат човек од мене, не верувам да има периодов ... :fubar: :|

На kikav и EMoonlight им се допаѓа ова.
  5. Elena69221

Elena69221 Популарен член

Се зачлени на:
    8 август 2011
    Пораки:
    2.352
    Допаѓања:
    3.519
    А отвориш тема љубов и секс, одма налетуваш на 12-13 годишници што отвораат нови теми за секоја нивна помисла! Дај нека се заангажира некој да им отвори нов интернет портал со форум наменет за напредните малолетници, а не да го уништуваат овој! Полека, но сигурно си бега по некој квалитетен член заради таквите :punch:

На Westlife му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Kate1998

Kate1998 Нов член

Се зачлени на:
    9 јануари 2014
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0
    Може некој да ми пише лп,важно е,мн ке ви бидам благодарна?! :)

7. QueenElena

QueenElena Популарен член

Се зачлени на:
    1 август 2013
    Пораки:
    1.212
    Допаѓања:
    1.290
    Моментот кога некој вели дека омилена пејачка му е АделЕ, а има слушнато само една-две нејзини песни и не и го знае името... |( :lol:

На Moonstone.17 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. sofijanoka

sofijanoka Популарен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2013
    Пораки:
    2.652
    Допаѓања:
    15.512
    Љубовта,тоа е право што му го даваме на друг за да не мачи.Убаво речено.Достоевски,брате. 8)

Туку,го знаете она чувството кога одиш со поворката од црква до базент за Водици,и сите ти праат место,ВИП фаца си ова она,а на одење те гураат као сообраќајка да се десила па без нив никој неможе да интервенира?Лудило,ма да! |(

А чувството кога ги снимаш попчињата и капачите,облечен во монтка,а некоја си женичка те поистоветува со капачите? Не?
    "Е па,имаше едно девојче знате,кај нас девојче се капеше,само незнам зошто беше облечено во јакничка,а сите во бањарки? :?: :?: "

И ја искрено се чудев зошто не скокнав,кога таа кутрата нели го очекувала тоа од мене.Пу,и го скршив филмот! Ја`зк!
    Неверник сум,знам.Простете.

Ма мислам стварно.Господе помилуј!

9. EMoonlight

EMoonlight Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2011
    Пораки:
    1.314
    Допаѓања:
    13.815
    Сакам да кажам... Гадни се луѓево до нема каде,премногу. Не можам да поверувам дека се наоѓам тука и сега. :| :| :| |(

На Nausicaa и vitomir им се допаѓа ова.
  10. Desert.Rose

Desert.Rose Истакнат член

Се зачлени на:
    18 март 2013
    Пораки:
    148
    Допаѓања:
    189
    :!:

Прикачени фајлови:

На EMoonlight му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Golden

Golden Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2013
    Пораки:
    1.077
    Допаѓања:
    1.407
    Кога ќе ми текне дека од утре одам на училиште,фино ми доаѓа да се бапнам со камен и да се разбудам на 10 јуни. :nod: ;(
    Додека се свестам дека сум на распуст аш распустот си отиде.Кога ќе ми текне тестови,испрашување па екстерното сега ни го тупнаа глава да не кренеш. :puke:
    И така јас да одам да вежбам и да се изнауживам во последниве часови од рапустов. :(

На LittlePinky му/ѝ се допаѓа ова.
  12. DigY

DigY Популарен член

Се зачлени на:
    4 мај 2011
    Пораки:
    3.479
    Допаѓања:
    6.483
    таков е ко мало дете се радува :D

На Westlife му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Azriel1

Azriel1 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 октомври 2012
    Пораки:
    307
    Допаѓања:
    406
    Едни верници денес се брукаа, други верници сеир фаќаа. И после пак се подобри луѓе од тебе. И уште полошо после со истите тие држава треба да правиш, што би рекол Цацко. А Цацко веднаш после тоа би рекол и нешто друго, ама тој дел подобро да го премолчам.

14. simonna.a

simonna.a Форумски идол

Се зачлени на:
    23 февруари 2013
    Пораки:
    4.462
    Допаѓања:
    33.354
    Тумуроу вил би бетер!
    ;)

15. summer-lover

summer-lover Популарен член

Се зачлени на:
    12 јуни 2013
    Пораки:
    398
    Допаѓања:
    1.265
    Што се случува во државава? :o
    Во еден град нејкат да се тргнат од средината од водата,а во друг се тепаат за еден крст.Боже мили..до каде стигнаа :x немам зборови..Воопшто не се почитува празникот..до каде стигнавте луѓе да рипате по крст заради телевизор...епа нели за среќа :x ..
    Секоја чест.... :clap:

Инаку за сите што утре поаѓаат на училиште...убаво да си поминете :lol: .

На Glossy-girl, kikav, LittlePinky и 3 други им се допаѓа ова.
  16. poenta

poenta Форумски идол

Се зачлени на:
    29 ноември 2013
    Пораки:
    5.023
    Допаѓања:
    36.074
    Каква младина создаваат родителите во нашето современо општество :?:

http://republika.mk/?p=187903

На QueenElena му/ѝ се допаѓа ова.
  17. vitomir

vitomir Нов член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    2.095
    Допаѓања:
    3.629

Прикачени фајлови:

На Agrona, LittlePinky, Femina777 и 4 други им се допаѓа ова.
  18. Mahidevranfan

Mahidevranfan Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2013
    Пораки:
    466
    Допаѓања:
    2.063
    Сакам за утре да бидам дотерана, и викам што да облечам за утре. И мајка ми влегува во собата и ми вика: Добро, што си ти толку преокупирана за тоа што ќе облечеш утре ? Да не имаш дечко ? .
    А она има повеќе од дозволеното :rofl: Татко ми и е сопруг, Жељко Јоксимович и е швалер, а Здраво Чолич дечко :D
    Да не бидам погрешно сфатена, мајка ми вака си ги вика своите омилени пеачи :wasntme: :lol: :P

На LittlePinky, Someonespecial и Papillon.Papi им се допаѓа ова.
  19. QueenElena

QueenElena Популарен член

Се зачлени на:
    1 август 2013
    Пораки:
    1.212
    Допаѓања:
    1.290
    Еве го најголемиот проблем на мајка ми...
    Секогаш кога ќе и кажам некоја непријатна случка од училипте, таа веднаш сака да оди кај класната...
    Веќе ќе престанам да и кажувам. :(

На LittlePinky и Papillon.Papi им се допаѓа ова.
  20. Insatiable13

Insatiable13 Популарен член

Се зачлени на:
    18 јануари 2014
    Пораки:
    258
    Допаѓања:
    367
    Better days are coming ;)

На Barbie20, Femina777 и QueenElena им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.