Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. DigY

DigY Популарен член

Се зачлени на:
    4 мај 2011
    Пораки:
    3.479
    Допаѓања:
    6.483
    ме дрма еуфорија за утре .... :tmi: :clap:

2. imelda

imelda Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    1.622
    Допаѓања:
    10.349
    Обожавам нови познатства. Како Кенгурчето Опа Опа сум бе :D
    Епа, се запознав со едно невесте при шетање на куче, и се деси да моето се вљуби во нејзината, и сваќе сваќе нели, мораш, за атер на младите :D
    Невестево ми кажа дека работи за локално радио, чита вести. Ама ти ли си таа? Па те имам чуено ама не звучиш вака. Муабет, муабет. Неколку пати така, и ќе и речам, а да ми дадеш одговор на прашањата на квиз денес, за да се јавам и да си добијам наполни колата гориво, или што и да даваат. Не може.
    А може ли да ти дадам предизвик, да кажеш збор два пати додека читаш вести, пример, фурна. Мора да се држи до напишаното. Не може.

А може ли... и вика момето, а јас да ти дадам бесплатни карти за хокеј викендов?

А може ли да не ми ги дадеш туку со картите да идеме јас и ти? - и викам јас.

Или имам нова другарка, или само што се понудив за лезбо врска :worried: :drunk:

На ilipili, Moira, iloveyou29 и 15 други им се допаѓа ова.
  3. eliesaab

eliesaab Популарен член

Се зачлени на:
    27 април 2013
    Пораки:
    4.076
    Допаѓања:
    12.596
    Не постои грда жена или девојка, секоја е убава на свој начин,само што за жал ретко кој го гледа тоа.Поважна е душата на човекот :!:

Кога ги читам зборовите целосно се пронаоѓам во нив.Дури и ме избегнуваат другарките (отсекогаш било така), онака од сожалување ме гледаат.Колку пати сум плачела навечер сум се чувствувала лошо,сум размислувала од различни гледишта но, ете незнам дали е до мене или до другите.

Само уште повеќе ги жалам машкиве како им се допаѓа девојка со кој постојано си ја менуваат со другарите? :geek: Како поважен им е надворешниот изглед, отколку внатрешниот?

Верувам дека некаде постои машко кое се однесува како вистински џентламен, и точно знае кои девојки вредат, а кои не.Но, ретки се таквите.

Го знаете ли оној поглед кој ти дава надеж, а знаеш дека е вистинската личност, но во погрешно време?
    Ете, овие денови постојано ме мачи прашањево :geek:
    мислите ми се измешани тотално, од едната страна има надеж, а од другата ....Оф лелеее :tmi:

На anggell, LittlePinky, manja666 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  4. Summerlover

Summerlover Форумски идол

Се зачлени на:
    5 август 2010
    Пораки:
    5.531
    Допаѓања:
    34.908
    Не верувам дека сте грди или било што. Да, не може секој да биде како Лопез или Белучи, но да знаете дека карактерот е клучен елемент. Не верувам дека ве избегнуваат поради тоа што (според вас) не сте биле убави. Од моја гледа точка, никој не сака да биде во близина на личност што постојано се самосожалува и предизвикува сожалување, постојано ги истакнува слабите точки во карактерот, тагата и е предизвикана од баналности. Едноставно тоа само ги оддалечува луѓето, ги праќа луѓето во спротивна насока од вас. Наместо тоа, биде полни со самодоверба, настојувајте да биде насмеани и расположени. Да поработите на карактерот, и тоа како работите ќе се сменат. Уживајте и не се убедувајте дека сте грдо пајче. Позитивноста и ведрината, сјајот во очите ќе ги привлечат луѓето. Но, пред се, ставете се себе си на прво место (ако самите не се почитувате, не очекувајте почит од другите).

На Antoninaaa, anggell, lunicka и 2 други им се допаѓа ова.
  5. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.949
    Ке боли боли боли и еден ден ќе престани така и за другите болеше болеше и престана...све има крај све

На anichka94 и Dvolicen им се допаѓа ова.
  6. didicool

didicool Истакнат член

Се зачлени на:
    17 април 2013
    Пораки:
    142
    Допаѓања:
    85
    ТЕ МРАЗАМ! Се надевам за сето ова што ми го правиш дека ќе ти се врати, да страдаш како јас, живци да немаш за ништо. Ах гадни створе! Нека се отвори земјава, па нека те голтни. Од ваквите како тебе, луѓето мир немаат.

7. dimdim

dimdim Истакнат член

Се зачлени на:
    24 август 2011
    Пораки:
    102
    Допаѓања:
    120
    сдк некои луѓе се јадни и болни без култура и грам мозок и заслужуваат се најлошо
    тие се толку бездушни и безвредни и затоа пропаѓаат
    Господ нека им суди на тие недозреани, психопати, хакери, дебили, мањаци и глупи суштества !!!!!!!!!!!!!!!!

8. RockNroLLGirL

RockNroLLGirL Популарен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2014
    Пораки:
    1.597
    Допаѓања:
    5.751
    глупа наставничка по англиски
    не тера да презентираме
    секоја ден пред клас
    мене ми е срам да презентирам
    незнам зошто
    ко ке излезам рацете секогаш ми се тресат

ич нејкам да зборувам пред цел клас

9. dimdim

dimdim Истакнат член

Се зачлени на:
    24 август 2011
    Пораки:
    102
    Допаѓања:
    120
    Само колку сте за жалење, вашиот глуп живот не е занимилив па ке се мешате таму кај што не треба нели
    невоспитани од мама и тато генетски предисопизции од нив о да секако !!!!!!!!
    кој би можел вас да ве трпи, стварно незнам кој прости идиоти за жалење сте со вашиот цинизам и може колку сакате да се смеете бидејки бебињата само се смеат на се и сешт бидејќи не разбираат ништо
    а сада цркните :) :*

10. Westlife

Westlife Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2011
    Пораки:
    642
    Допаѓања:
    617
    Драги мои симпатии,да ви ја олеснам работата да ве известам дека Вестлајф секој вторник не излегува во наредните два ипол месеци.
    Немојте да ми се заблагодарувате.

На LittlePinky му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Christina.A

Christina.A Истакнат член

Се зачлени на:
    15 април 2012
    Пораки:
    552
    Допаѓања:
    354
    СДК колку и да се трудат да ни го срушат семејството и да направат да немаме ништо,па што и да останеме да живееме во една соба ние пак ќе бидеме среќни и поврзани меѓусебе.

Умрете душмани ! ;) :*

На Viktorijaaa5 и EMoonlight им се допаѓа ова.
  12. Kaley

Kaley Популарен член

Се зачлени на:
    2 јуни 2013
    Пораки:
    1.302
    Допаѓања:
    3.035
    Мој проблем е што не можам да останам лута. Секогаш завршувам опростувајќи им на луѓето, дури и тогаш кога не заслужуваат....

На Lepaaa, iloveyou29, crazylady и 17 други им се допаѓа ова.
  13. EMoonlight

EMoonlight Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2011
    Пораки:
    1.314
    Допаѓања:
    13.815
    сдк... Не можам да ви опишам колкава е мојата среќа,што сум со љубениот 4 години. :D :D :D
    Го сакам премногу. :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:

Посакувам сите да имате ваква љубов. :)
    Пријатна ноќ :*

На Lepaaa, iloveyou29, Srekichka и 12 други им се допаѓа ова.
  14. SweetChild

SweetChild Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2012
    Пораки:
    1.597
    Допаѓања:
    2.987

Како ти тоа со таков јузернејм и потпис се срамиш да презентираш,па уште и англиски !?
    Оправање,под итно! :lol:

15. Dee

Dee Популарен член

Се зачлени на:
    4 јануари 2013
    Пораки:
    289
    Допаѓања:
    334
    quote="eliesaab"]
    Не постои грда жена или девојка, секоја е убава на свој начин,само што за жал ретко кој го гледа тоа.Поважна е душата на човекот :!:

Кога ги читам зборовите целосно се пронаоѓам во нив.Дури и ме избегнуваат другарките (отсекогаш било така), онака од сожалување ме гледаат.Колку пати сум плачела навечер сум се чувствувала лошо,сум размислувала од различни гледишта но, ете незнам дали е до мене или до другите.

Само уште повеќе ги жалам машкиве како им се допаѓа девојка со кој постојано си ја менуваат со другарите? :geek: Како поважен им е надворешниот изглед, отколку внатрешниот?

Верувам дека некаде постои машко кое се однесува како вистински џентламен, и точно знае кои девојки вредат, а кои не.Но, ретки се таквите.

Го знаете ли оној поглед кој ти дава надеж, а знаеш дека е вистинската личност, но во погрешно време?
    Ете, овие денови постојано ме мачи прашањево :geek:
    мислите ми се измешани тотално, од едната страна има надеж, а од другата ....Оф лелеее :tmi:

Луничка и Елисааб, познавајки ве само по постовите што тука ги пишувате, можам со мирна совест да кажам дека сте едни од најпрекрасните личности на кои сум имала прилика да наидам. Со мерак пребарувам во постови само да прочитам што сте напишале, затоа што ми го исполнувате денот. Не потклекнувајте на површни луѓе, кои се сметаат себеси за совршени а се далеку од тоа. Убавина е во душата, и вие сте прекрасни.

На anggell, Trnche, lunicka и 3 други им се допаѓа ова.
  16. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 октомври 2013
    Пораки:
    5.919
    Допаѓања:
    89.698
    Не ми е убаво кога невини луѓе плаќаат за туѓите грешки и патат додека другите уживаат максимално :(
    Сакам сите да бидат среќни и правдината да излегува секогаш на виделина ...
    Кога народов ќе свати дека сите сме луѓе сите имаме срце и души во нас кои што можат да бидат повредени од еден збор ?

А колку па се радувам кога гледам позитивни, насмеани ,добри луѓе што сакат да помогнат за било каква ситница, што се борат за онаа своето најмило ... душата ми се полни од таквите :angel:

На Antoninaaa, eliesaab, LittlePinky и 3 други им се допаѓа ова.
  17. jovana03

jovana03 Популарен член

Се зачлени на:
    10 ноември 2013
    Пораки:
    1.773
    Допаѓања:
    6.710
    Долго време помина, повторно ги почувствував пеперутките во стомакот, возбуденост, чувство кое не може да се опише... А мислев нема да можам да засакам пак. Но ете успеав!

На Westlife и Viktorijaaa5 им се допаѓа ова.
  18. Mermaid90

Mermaid90 Популарен член

Се зачлени на:
    27 февруари 2012
    Пораки:
    1.146
    Допаѓања:
    1.049
    ФAЛА ТИ ГОСПОДЕ ШТО НЕ ЧУВАШ! :bow:

На Lepaaa, EMoonlight и eliesaab им се допаѓа ова.
  19. Bubbi

Bubbi Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    359
    Допаѓања:
    563
    И повторно имам грутка во грлото.
    Тука ми стојат солзите а и по некоја пцофка.
    Ми треба само уште една навлака на перницата, барем да не заспивам на натопени кругови.

Незнам дали е само гнев, дали е огорченост, дали е микс на љубов и откажување....незнам што е ама не оди ни угоре ни удолу. Ми треба малку рамнодушност да внесам и грутката да падне.

На Umbrella22 и julie77 им се допаѓа ова.
  20. eliesaab

eliesaab Популарен член

Се зачлени на:
    27 април 2013
    Пораки:
    4.076
    Допаѓања:
    12.596
    [/quote]

Благодарам за советите од тебе и од summerlover, воочив дека имам намалена самодоверба и дека треба полека да се стремам истата да ја зголемам, наместо да ја намалувам :)

Ќе ја искористам можноста да ја поздравам Sanjaeva, за што ме ислуша и ме советува претходните месеци. :*

:hai: Пријатна вечер на сите

На Summerlover, Dee и LittlePinky им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.