Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 октомври 2013
    Пораки:
    5.899
    Допаѓања:
    89.460
    Слушам детски гласови под прозор ама онака среќни извици ,и довикуваат едно на друго.
    Станувам да видам што се случува .... аах моменти на среќа :снеег врне снееег,видете колку бргу паѓа, Скокаат од раадост насмеани ги фаќаат снегулките :lol: Колку е убаво кога ќе видиш искрена насмевка на детско лице :angel:

Јас да ви кажам секогаш кога врне снег ги фаќам снегулките за да видам каква им е формата :tmi:
    Овиее снегулки сега што моментално паѓаат се најубавите снегулки што сум ги видела :lol:
    Баш вакаа изгледаат ги забележав само такви а сигурно има многу дрги формички :D
    Која убавина е да гледаш додека паѓа снег,па и радосни деца покрај прозор да си пеат и играат хохоо убавинааа :wasntme:
    Имајте убав ден сите :*

На vitomir, Bescheiden, la-chicka и 12 други им се допаѓа ова.
  2. smiley22

smiley22 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 април 2012
    Пораки:
    670
    Допаѓања:
    350
    Ке му се одмаздам така што ке го посрамотам пред сите па ке ме моли како куче,ама касно ке биде.Му вика дојди,го молам да дојде му викам дека е важно,ама тој не можел.Ке му го уништам животот.Не можел тој да дојде за мене,зафатен бил.Јас да сум во болница и да умрам него к*р нема да го боли.
    Уништена сум.Скршена.На милион парчиња.А и покрај тоа што ми се случи,тој не е покрај мене.
    Ама ако.Сега ке види што ке му направам.Дечко ми бил,ме сакал,како не.Ке му се одмаздам,ке ме запамети.Не му барав ништо друго освен да ме сака.Само тоа..Но тој не ме ни сака.Ако.Ако....

На vitomir му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Feodora

Feodora Популарен член

Се зачлени на:
    27 мај 2013
    Пораки:
    924
    Допаѓања:
    4.346
    До кога вака ќе ми биде променливо расположението?
    Еден ден сум среќна, друг ден уморна и тажна...

На vitomir, Barbie20, aways и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  4. aways

aways Истакнат член

Се зачлени на:
    23 март 2012
    Пораки:
    187
    Допаѓања:
    660
    За разлика од вчера.Денешното утро ми беше одлично.
    Дојдов во мојот роден град пред 2 дена.Мајка ми и татко ми изгледа чуствуааа што се случува со мене вчера.Не ни сакав да разговарам со нив, одбегнував да јадам...
    Ме разбуди мајка ми.Се зачудив.Зошто не е на работа. Ми кажа дека зедоа со тато 2 дена слободни.
    И онака...потоа тато дојде..
    дојде со доручек на послужувалник :inlove:
    го обожавам тато !
    Кога ме гледаат вака се чуствувам дека сеуште сум мала принцеза.
    Направиле со мама сендвичи и помфрит.Со некој сос имаше во сендвичот.Ги гледам и прво нешто што му кажав е дека е премногу ова за родучек.Плус голема чаша јогурт.Но добро, според теоритее на мама кои се поткремени со телесната вага имам ослабено 4 килограми и затоа морало да ме вратат како што сум изгледала пред месец/два :D
    Го каснав, се смеевме.Ми кажуваа интересни работи кои за жал не ги паметам оти сум била многу мала.
    Се сликавме...
    Потоа заминавме со мајка ми во нептун и купивме соковник.Сега е време за нас.Природни сокчиња.
    Доста е од вива, кока кола, фанта..
    ќе ми недостасуваат тие газирани сокови.Но не дека нема да ги пијам.Но поздрави се овие.Мора да почнам да се грижам за себе.
    Тато денес ќе прави макарони потпечени за ручек :inlove:
    го сакам тоа јадење. Се надевам дека ќе огладнам до тогаш |(
    Заборавив да пишам....
    Вчера плачев.Не знам која беше причината.Почнав да гледам еден досаден филм и заспав.Мобилниот на вибраци ми бил.Лаптопот отворен.Дечко ми во 3 часот после поноќ ми пиша дека имаш обврски околу колата цел ден па затоа не ми пиша. срце мое е тој.Сепак се сетил на мене. :* :*

На vitomir, Elennaa, senza.parole и 7 други им се допаѓа ова.
  5. stojanovskata

stojanovskata Истакнат член

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    472
    Допаѓања:
    121
    СКД дефинитивнооо
    Машки парфем-Женска Дрога

луѓе полудееев :rofl: пре пре пре пре многу му е убав парфемот :$ уф цела се стопив :$
    Толку ми беше блиску што мозев и да му го осетам дишењето а и парфемотттт :devil: Доколку се свртев ќе се смувавме али заштооо не се свртев уф :devil: Ајде с енадевам дека тој парфем дено-ноќно ќе биде до мене :inlove: :inlove: :inlove:

На vitomir, Elennaa, lana.del-rey и 2 други им се допаѓа ова.
  6. Spell

Spell Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2011
    Пораки:
    550
    Допаѓања:
    400
    Топло - ладен колач сме ние. Многу сум вљубена. Кој вика дека не може да трае љубовта после една, две па и три години :lol:

На vitomir, stojanovskata, Someonespecial и 4 други им се допаѓа ова.
  7. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.783
    Допаѓања:
    100.177
    Прекрасно е кога ќе се го запознаеш чувството за сопствена слобода,кога не мораш никому да докажуваш дека вредиш на овој или оној начин...убаво е чувството кога знаеш дека вредиш како личност,и без диплома,гола и боса,без ништо никаде,со насмевка на лицето,со глава ниту подигната ниту спуштена,сосема нормално и опуштено,својствено за мене...убаво е кога луѓето те гледаат како човек,а не како прилика или можност ... и да,прекрасно е да имаш таков поглед на светот и околината...
    Тоа сум јас [​IMG]

На vitomir, ilipili, Elennaa и 4 други им се допаѓа ова.
  8. iloveyou29

iloveyou29 Queen of beauty

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    5.857
    Допаѓања:
    32.447
    Колку е убаво кога ТОЈ ке те разбуди од спиење :D
    Колку и да сум уморна и да ми се спие, насмевката веднаш се појави на моето лице :) :inlove:

На vitomir, Elennaa, Viktorijaaa5 и 3 други им се допаѓа ова.
  9. SweetChild

SweetChild Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2012
    Пораки:
    1.597
    Допаѓања:
    2.987
    Оној момент коа искачаш у 6ипол сабајле и сеа се прибираш.

10. vinozito1

vinozito1 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 февруари 2013
    Пораки:
    582
    Допаѓања:
    3.417
    Денес е среќен ден за мене.Одбранета дипломска со чиста деседка. :clap: Солзи радоници ми течат ко река.Толку многу се намичивме и двете но вредеше.Денес видов дека моето девојче не е повеќе она збунето прваче , туку идна асистентка а може и професорка на факултет.
    Затоа сакам да кажам дека има луѓе кои ви завидуваат и се ќе сторат да ве омаловажат, да ве одвратат од намерите да бидете успешни.Но не слушајте никого освен вашите желби,и соништа кои можат да станат реалност.

На mims-89, hermosa, ilipili и 34 други им се допаѓа ова.
  11. Barbie20

Barbie20 Популарен член

Се зачлени на:
    22 август 2012
    Пораки:
    676
    Допаѓања:
    10.722
    ^^ Еее свит многу шеташ. :rofl:

Туку, еден разговор со другар ми ми помогна да сфатам дека ги имам најдобрите родители на цел свет.
    Не дека јас не бев свесна за тоа, ама на моменти заборавав и им замерував и на најмала грешка.
    Сфатив дека има родители кои им поставуваат услови на своите деца, и притоа ако не ги исполнат, нема да го добијат тоа што го сакаат.
    Сфатив дека има деца кои сами си заработуваат и си ги плаќаат трошоците за школување.
    Сфатив дека има родители кои не дозволуваат секакви работи.
    А мене моите збор не ми рекле. И пак избувнувам понекогаш.

Блокирана сум. Во глава ми се врти прашањето дали да се откажам или да се борам.
    И што и да одлучам, пак нешто не ми одговара. А трета опција нема.
    Од една страна не сакам да се откажам и да ги оставам на други некои работи за кои сум се борела со години, а од друга страна си викам зошто да се борам. Ако нешто треба да биде ќе биде и без форсирање на работите.
    Срцето ми вели едно,разумот друго.
    Попрво би се борела. Не сакам да се откажам. Всушност, секогаш сум се борела, се` додека не изгубам надеж,ама овој пат се наоѓам во сосема поинаква ситуација, со сосем поинакви услови од претходно.
    А не сакам некој друг да го земе она што е мое.
    Не сакам бидејќи ќе ми биде криво.

На martinuska, Elennaa, LittlePinky и 2 други им се допаѓа ова.
  12. Papillon.Papi

Papillon.Papi Популарен член

Се зачлени на:
    5 октомври 2013
    Пораки:
    3.245
    Допаѓања:
    9.698
    Кога си одам дома од школо:
    Но кога ќе видам колку имам за учење:
    Едит:
    И кога ќе завршам со учење:

На Kaylie, Dennings, Someonespecial и 10 други им се допаѓа ова.
  13. Butterfly-Girl

Butterfly-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 јануари 2013
    Пораки:
    957
    Допаѓања:
    513
    https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/ ... 3244_n.jpg Луѓе значи умирам по него :inlove: [​IMG] Не ќе можам а дочекам до вечер, ќе умраммм [​IMG] Колку детско се понашам [​IMG] А не дека сум голема.. [​IMG]

Пола саат зборувам со другарка ми на телефон раката ме заболе, едвај пишувам со едната рака, по буква на саат :D Вчера колку беше убаво кога врнеше снег, мислев дека кога ќе станам ќе винам снежна глетка, ама ништо, на пролет здравје :rofl: Денес кога се разбудив, се беше темно, само топката (која кога ќе ја тропнеш свети) светеше [​IMG] Многу ми беше чудно, сите спиеја, а таа од кога ќе ја тропнеш свети 5сек, не повеќе [​IMG] Навистина ме зачуди, којзнае што и се случило, кој ја тропнал :D
    Не знам што ми се случува деновиве, вчера со мајка ми гледавме ТВ и наеднаш се завртувам на кај мајка ми и почнувам да се смеам како луда. Не ме прашувајте зошто, ни самата незнам :D Мајка ми вели има нешто, а јас стварно без причина се смеев, онака ми дојде :D И во школо иста ситуација, игравме одбојка и истрчав да ја земам топката и кога се враќам ги гледам и се смеам ко луда, а тие овакви погледи :| :^) ми упатуваат. :D

На lana.del-rey и sweet-star им се допаѓа ова.
  14. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.186
    Допаѓања:
    23.208
    И колку и да викам дека го нејќам снегот,
    Пак во мене буди некое убо чувство, чувство на мир.
    Преубав ден денес, кафенце на сепаре, до тебе прозорец и го гледаш снегот како си паѓа лагано, 8)
    Ми се прат ангелчиња во снегот како ко бевме мали, ахх непроценливо.
    И така драги женички, Среќна си сум јас со луѓето околу мене, не ми треба никој друг :)
    Уживајте во снегот, јас ќе си се топлам дома, со убо чајче и некој убав филм.
    Имајте убав ден :*
    The best thing ever :inlove:

На martinuska, Barbie20, cinderella5 и 7 други им се допаѓа ова.
  15. Marossa

Marossa Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2012
    Пораки:
    2.398
    Допаѓања:
    6.870
    Никој не прави поубаво кафе од мајка ми.Јас ќе го токмам цел саат и пак нема да го погодам.Си внесува жената доза мајчинска љубов,затоа е толку вкусно...
    Ги обожавам тие периоди кога сум дома,кога го пијам кафенцето со мама пред телевизор и почнуваме со муабети од политика до Даниел Кајмакоски :D И кога сум болна,кога виси над мене 24/7,со чаеви и разни напивки и кога стално ми вика оти не јадам,а јас мало прасе сум станата.
    И кога ќе ми купи некое парфемче или некоја козметика,чисто онака,не дека ми треба,туку кога излегувам да не ја вадам од мисли.
    Епа многу си ја сакам :)

А денеска сум ептен емоционална,што му прави ПМС на човека :D

На Barbie20, senza.parole, Elennaa и 2 други им се допаѓа ова.
  16. Emotional123

Emotional123 Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    8.583
    Допаѓања:
    40.012
    Додека сите купуваат топли чизми, кои нема да пропуштаад, да ги заштитат од ладново...јас купувак кратки антилопски чизмички за суво само затоа што се преубави |( .
    А тргнав со намера да си купам некои убави ниски и топли |(
    За тепање сум.

На Sexybaby86, LittlePinky, lana.del-rey и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  17. Decapitated.Hanna

Decapitated.Hanna Истакнат член

Се зачлени на:
    4 ноември 2012
    Пораки:
    798
    Допаѓања:
    576
    Само што дознав дека магија ни правеле на мене и дечко ми и тоа само за да се скараме. :^)
    Добро бе, ШТО ВИ Е ЛУЃЕ ?! Ако воопшто има нешто човечно во вас..

И тоа пазете, од личност која навидум ви го посакува само најдоброто. |( Ццц колку само луѓево немаат свој живот. Кое лицемерие.. Па ако ме верувате, овие дена неможам да се соземам.. Не сум добра воопшто.. а сега дознавам не бил ни тој. :worried: А јас се си мислев до мене е, пмс, ова, она.. иако и кажав на мајка ми дека не се чувствувам најдобро. Истите симтоми ги имаме, ако можам така да ги наречам. Која мочана случајност е ова, м?

Ама ке се крениме пак ние, си ветивме дека нема да дозволиме ништо да не раздели.. ја нема таа сила. Ако треба светот ке го згазам пред тој мене да ме згази. Зарем е можно туѓата среќа толку негативно да влијае на некој?

Цела ноќ не заспав.. а слушам и тој исто така. Истиот немир и кај двата.. :doh:

18. Emotional123

Emotional123 Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    8.583
    Допаѓања:
    40.012
    Тие не се луѓе.
    Нема денес луѓе, штом ви прават зло на вас.
    Да сум на твое место само би ја плукнала во фаца таа личност, за друго ништо не се вредни.
    Искрени пријатели нема, тоа се само маски од кои треба да се чуваме сите.
    А тоа се личности кои немаат живот, па се замараа со вашиот.
    Ефектот може нема да се покаже ама намерата е одвратна.
    За греота се.

На Decapitated.Hanna му/ѝ се допаѓа ова.
  19. martinuska

martinuska Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    3.095
    Допаѓања:
    3.748
    Убаво е додека растат децата да има некое домашно милениче во нивна близина.
    Малава наша постојано е со папагалчето. Бара на глава да и го ставиме, на мешето, на рачето... Го гали и го бацува. :lol:
    И викам: Ме сакаш ли? И ми вика: Не, Пипи. :D
    Е баш ми е мило што ја сакаш Пипи повеќе од мене. :D

И дадов лепче и и викам однеси на Пипи да јаде. И седна детето доле и си седи и викам сигурно го држи за Пипи да јаде. Одам ѕиркам она си гризе од лебот, па после дава на Пипи, па пак си гризе... :rofl:

Мислам дека ќе биде гооолем љубител на животни, исто како мене. Се радувам на таквите деца што имаат љубов кон животните и не се насилни кон нив. Душички мили се и тие и тие. :lol:

На Adi888, ilipili, senza.parole и 13 други им се допаѓа ова.
  20. Golden

Golden Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2013
    Пораки:
    1.077
    Допаѓања:
    1.407
    Одамна не сум пишала тука :D
    Школо почна па сум во фазон поправање на четворчињата :D Во школо супер за сега,друштвото онака.Тестови не забутаа како по обичај шта речити а,не заплакати. ;(Фризерот богами не ми бега мора косата да си ја скратам како шума сум. 8)
    Седиме сега и грав за ручек и го прашувам тато:
    -Има кисели кратавички?
    -Има бе,како нема.

И јас цела узбуџена одам до фрижидерот и ми вика:
    -Ама,во продавница ]:)
    Леле,ќе цркнев како ме зезна богами свака му част. :rofl:
    Имајте убава вечер и уживајте :*..
    www.youtube.com/watch?v=5NV6Rdv1a3I

На Elennaa, stojanovskata, Papillon.Papi и 2 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.