1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. anuskaNESTLE

anuskaNESTLE Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.979
    Допаѓања:
    7.105
    Си го сакам Неготино бре!
    Го сакам и Скопје!
    Ама проклето да е патувањето на секои две недели кое ме полудува!!
    Проклети 95 километри...

На eli25 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. aquarius34

aquarius34 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 мај 2011
    Пораки:
    165
    Допаѓања:
    99
    СДК многу среќна и задоволна ќе си легнам оваа вечер :) :inlove:

3. L0ve

L0ve Истакнат член

Се зачлени на:
    22 мај 2011
    Пораки:
    337
    Допаѓања:
    199
    луѓето ова време се будат, одат на работа, нивниот ден почнува.. а јас уште не сум склопила око... целата вечер ја поминав вртајќи се во креветот.. неможам да спијаммм.. :)
    и да, будна сонувам за мирен сон вечерва.. или утрово... денес или утре?
    премногу сум уморна... но не уморна од поминатиот ден.. туку уморна од многу други работи.. и сакам само да сонувам.. да сонувам за среќа и љубов.. да заспијам и да отпатувам до некое тивко место.... многу тивко и мирно.. тоа ми треба токму сега :)

и поздрав до сите ранобудци.. или оние кои сеуште не заспале.. и секако оние кои будни сонуваат.. верувајте тоа се најдобрите соништа.. ;)
    одамна не сум пишувала на фемина.. сега еве ми прилика.... секако, секогаш ве читам, ама поретко одговарам.. незнам зошто...

На eli25 и Cynthia им се допаѓа ова.
  4. glow

glow Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2009
    Пораки:
    3.023
    Допаѓања:
    1.264
    Добро утро на сите! :hai:

Прикачени фајлови:

• 3rules.jpg
      3rules.jpg
      Големина на фајлот:
      24,6 KB
      Прегледи:
      245
    На Bright, SuperGirl2010, MandyLane и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  5. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Знам дека реков дека повеке нема мрчење,дека нема повеке тага и плачење ама ова не можеше да помине тек така.
    Официјално и јас потврдувам дека поговорката:Сите те сакаат кога им требаш е вистинита.Јас озбилно не знам не знам на која планета живеам.Дали имам нешто пропуштено не знам ама ова нема да помине неказнето.Себичлук,лаги и измами на секој чекор.Запрепастена сум од животот денес.Арно ми викаше бившата љубов:Светот е суров научи дека ке биде повеке суров ама јас си мислев дека ке дојде еден ден во кој се ке биде розево ама сум се излагала.
    Одсега понатаму за никој не мрдам ни мало прсте макар се работело за живот или смрт.Не сум повеке Мајка Тереза ами ниту Црвен Крст.
    Единствена бела точка во мојот живот последнава недела е тој.Ах зошто не се појави порано немаше да го имам овој каменна душата.ке му дадам време за да сфати што сака зошто него...него не сакам да го испуштам. :)

6. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.227
    Допаѓања:
    67.733
    Уф, ми се олесни. Ама да бидам искрена, толку ме зафати неговиот ентузијазам што и јас се разочарав кога испадна тестот(вториот)негативен. Он па уште земал пиел, дојде дома со светнати очиња, почна да си крои филмчиња, како ќе го гледал секоја вечер додека спиело, па ќе му трепкало со очињата, плави како неговите ќе биле, ама ќе имало косичка како мојата :lol:
    Не знаев дека до толку му била голема желбата.
    Ајде ќе биде, се во свое време. :*

На AnaKarenina, anuskaNESTLE, BeYourself и 22 други им се допаѓа ова.
  7. fallenangel

fallenangel Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    16.150
    Сдк Драги Боже на болниот подари му здравје .на тажниот- радост ,на осамениот -љубов и пријателство ,на несреќниот-мир во душата ,дај му го секому она што ќе го посака од срце ...

На Go-Girl и Star19 им се допаѓа ова.
  8. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    СДК дека цело утро си слушам стари песнички кои уживав да ги слушам негде во 5то и 6то. Слушам, преслушувам и си читкам доле коментари. Застанав на еден и си викам: „Добро, која глупача го напишала ова... |( “ Кога, што ќе видам - Вајлдче Чајлдовска. Ќе се замоткам во алуминиумска фолија и ќе се фрлам во Фокушима, жими се`! Добро, каде ми бил паметот, каде? :fubar: Повеќе од пола саат се обидувам да влезам во стариов акаунт и не сака и не сака. Шејм он ми! :tmi:
    Ме теши единствено тоа што песнава си грми, бар г*мна не сум слушала. :wasntme: Тап, тап по рамо. :D

Моментот кога си го заборавил пасвордот на акаунтот од ју тјуб, одиш да го смениш преку мејлот, сфаќаш дека го имаш заборавено и тој пасворд, бараш нова лозинка преку алтернативен мејл, а всушност не си го знаеш ни мејлот, не па лозинката. Одиш во алтернативно прашање и доаѓаш до заклучок дека како одговор имаш лупнато најголема глупост и место да ги зезнеш другите да не ти го провалат, ни самата ти не можеш да си влезеш.

На zhap4e, L-enna и funkygirl им се допаѓа ова.
  9. She

She Истакнат член

Се зачлени на:
    6 февруари 2010
    Пораки:
    106
    Допаѓања:
    54
    Од денеска почнувам да се спремам за испит хемија. Page 3 of 800. Ама како ме мрзи да почнаааам... само јас си знам.
    Башка сакам да се јавам кај Анчески за лицево да си закажам... :?:

П.С. Музичево на Тејлор Свифт стварно опушта.

10. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.074
    СДК ... стигнаа вирусите, напаѓаат без пардон :worried: ... Мислев дека мене ќе ме заобиколат затоа што фала Богу имунитетот ми работи 300 на саат ама еве сум се излажала. Само секунд фали да ви се насели во организмот и да си прави журки. Ќе го победам знам ама не е пријатно да си болен. Затоа здравјето ни е најважно од се! Девојчурки пазете се периодов од вирусите. :!:

СДК ... утре Бадник, задутре Божиќ ... според мене веројатно и најубавиот период од годината. Утре малите ќе пеат и собираат што се има кој има по дома ... се спремив и јас и ги чекам. :)
    А Божиќ е веќе мирот и благословот во секој дом. Љубов и радост.

11. eli25

eli25 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    15.121
    Допаѓања:
    124.396
    Цела сум во шок,случајно открив документ кај мајка ми каде на тетка ми и е дијагностициран нон хоџкин лимфом од малигнен тип,ве молам која знае повеќе да ми пише лп,знам само дека не е на арно,она беше во болница ама ме лажеа дека и бил чир на желудникот,и падна цела коса демек наследно било а она сигурно идела на хемотерапија,леле не ми се верува како можела мајка ми сама да се носи ;( ;( ;(

12. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.732
    Дури и да умирам во себе, и душата на парчиња да ми се кине, на лицево ќе имам НАСМЕВКА. Иако лажна сега за сега, знам дека наскоро ќе се претвори во вистинска. Ми треба само трпение... ;)

На Lepaaa, mims-89, ViktorijaMari и 2 други им се допаѓа ова.
  13. Loritaa

Loritaa Истакнат член

Се зачлени на:
    6 август 2011
    Пораки:
    395
    Допаѓања:
    661
    Убав ден е денеска,исто како и вчера.
    Вчера-историја,
    Утре-мистерија,
    Денеска е поклон,
    Отпакувајте го и уживајте во него.
    Имајте убав ден најмили,а јас веќе го имам!

Си правам макаронки со сестра ми и уживаме во музика на Жељко Самарџиќ.
    А да не ви ни зборувам колку голем мајстор сум за макарони. :$

Уживам и тоа е..
    Сега се одјавувам и се препуштам на музиката и мирисот од запечени макаронки :lol:

14. tigerlady

tigerlady Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    1.651
    Допаѓања:
    5.421
    Прибидејќи лифтот од шеесет и трета по 1500-тоти пат се расипа, верувале или не дојдоа мајстори да го поправат. Па јас сум во шок!

Глупави прашања на глупави луѓе ме следат цел ден. Како да сум Марица па трошки им фрлам. Шмркам и заборавам да отворам уста да подишам. Треба да учам за милиони видови птици, а мене само ми се лета. Собирам сили за да отидам на огинче вечер, и апчињава да ги измешам со варено вино.

Прво па мушко ми почна годинава сум добила поклонче од Убавина и Здравје за кое не се сеќавам дека сум се пријавила. Две години уназад ми се паѓа паричката ама некако среќава не доаѓа. Се спремам за мноштво радости и жалопојки за тоа како на Трпе од Билимбегово ми се паднала паричката а не на Стојна.

Еве овој го сакам за под прозор, спремен за серенади е.
    http://www.youtube.com/watch?v=X5w4N3pKnQw

На mims-89 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. belieber

belieber Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    1.082
    Допаѓања:
    642
    Сдк

На Belieber163, AnaKarenina, Cacy и 3 други им се допаѓа ова.
  16. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.238
    СДК

На BlackSwan5 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.262
    Допаѓања:
    43.950
    Се убив од смеа пред малку.
    Ручек со даде и мама, натегнаа вино и двете, јас не можам пладневно да пијам. И ете, после тоа песна се развиори низ дома, јас грабнав мобилниот да ги снимам, и двете утињаа скали, текст, важно се искикотивме, онака како што прилега на три најадени и две напиени жени :lol:
    Слушам Кејт Буш и се радувам на претстојниве празници, си изнакупивме храна, костенчиња, мандаринки, пченица, ме вози некое меко миризливо чувство на Дома, на чистота, на перниците во дневна што впиваат парфем на мама и тато. Сум станала типичен мекуш, гледам фотографии од бебуши, креативни изливи ме спопаѓаат, танцувам по улици, тропам со чизмите ко каубојка и возам по облаци.
    Многу, многу сакам да можат сите во еден миг од денот, да се насмеат на сонцево, да пронајдат паричка залутана во џебот, да видат насмевка на друг, и да ја пренесат понатаму. Да си наберат шеќерна волна од небо и да ја грицкаат дел по дел.

Будна сонувам, денов ќе биде исполнет. Греана ракија, неговата топла рака, заедничкото ќебе, мирис на оган од Бадниковото збирање, чизми со испатувани редови, и нашиот Свет може да биде уште подобар.
    Куп бакнежи и благодет ви посакувам да добиете деновиве.
    Сите што сте тажни, насмевнете се колку и да боли. За инает на злото.
    :*

На Magnolija, Dafnee, Bright и 5 други им се допаѓа ова.
  18. drugarka

drugarka Популарен член

Се зачлени на:
    9 октомври 2011
    Пораки:
    1.436
    Допаѓања:
    4.994
    Не читам повеќе хороскоп.
    Јавно се откажувам-штрајкувам со глад и со по некое чоколадце.
    Вчера си ја правдав нервозата, денес здодевноста ќе си ја правдам.
    А за цела година што не ми е погоден за љубовна состојба?! ?!
    Машко не сум погледнала, ѕвездите не ми се наклоните кон љубов.
    А си викам, да го сфатам како предувапредување, па што предупредување никој немам, ниту ме интересира.
    Оваа планета се движи ретроградно, онаа планета ќе се движи ретроградно. Мајко му стара.
    Тргнете напред веќе еднаш. :?:
    Сакам да се заљубам, сакам да врискам од тоа што би била заљубена.. Некој нов, некој свеж, некој што туку запознен.
    Ама каде да го најдам, да живеев на најгорен спрат, може од небо ќе ми паднеше, ама вака на први?! :^)
    Пиши пропало љубов, одам да учам бар да завршам факултет. :)

На belieber и anneyy им се допаѓа ова.
  19. anneyy

anneyy Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2010
    Пораки:
    1.280
    Допаѓања:
    1.422
    СДК ќе си го прогласам денов за ден на жалост... :(
    Ми умре мачето ;(

20. moonlight-girl.55

moonlight-girl.55 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    1.566
    Допаѓања:
    3.272
    Сакам да си залепам шамар и да си кажам сама на себе оти сум екстремно глупа :@

Оти досега не научи оти треба да си се секираш за себе првенствено, а после да ги прашаш другите дали им е ок? А? А не, гледај за другите, станувај нерасположена ради нив, потруди се да ги орасположиш, да им помогнеш некако, и на крај запоставувај ги твоите работи :@. Зар некој фала ќе ти рече за тоа, или повеќе ќе те цени или ќе ти врати со иста мера кога ќе дојде време за тоа? НЕ!

Колку повеќе луѓе запознавам - толку повеќе ги сакам животните! Респект за ова бре! :clap:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.