[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Wild.Child, Oct 26, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. SEKERLEMA

SEKERLEMA Популарен член

... Смрштени, скиселени лица ко да имаат кришка лимон во устата нон стоп, абре со насмевка можеш бесплатно да го подобриш изгледот.

Limonka93, ivimis, narcis98 and 3 others like this.
  2. cresa-jagoda

cresa-jagoda Форумски идол

3. Elennaa

Elennaa Популарен член

Ве молам кажете ми некоја Г6 финта, за врзување на патики?
    Не знам дали јас сум неписмена, па не знам да врзувам патики или што е работата? На ден, мора минумум два пати да ми се одврзаат. Без разлика кои патики ги носам.
    Кој што прави, Елена клечи. Па ми се смачи веќе. :D Клекни стани, клекни стани.
    Дали да почнам да врзувам чворови...? Да ги тргнам врвките...? Да си купам патики со лепенки...? Ма не бре, и тие ќе ми се одлепуваат. :D За момент си помислувам, дека до мене има некое духче, Касперче. Што постојано ми ги одврзува патиките.
    Ми иде да ги врзам заедно двете нозе и да почнам да рипкам.

Со многу тежок проблем, се справувам. :D Треба да се пријавам во Брачни судија, заедно со сите мои патики. :rofl: Плус да си земам некое париче, нема да биде лошо. :rofl:

Aj ќе пробам со ова. :rofl:

4. sweet-star

sweet-star Популарен член

Ако сака некоја феминка да ми пише лп..ми треба совет. :)

5. Madam-A

Madam-A Популарен член

Штета што нема тема за Господар на прстените и Хобит :( ... сакав да помрчам малку :lol:

Limonka93 likes this.
  6. Lilit

Lilit Форумски идол

Извинете на францускиов, ама да ви ги мочам сите мотивацниони срања - излези од комфорната зона и користи ги сите шанси кои животот ти ги пружа! |(
    Зошто НЕ, НЕ Е ИНТЕРЕСНО ДА БИРАШ КАДЕ ЖИВОТОТ ЌЕ ТИ БИДЕ НАЈДОБАР!!! Зошто од искуството на постарите, секогаш викаат - ПОГРЕШНО ИЗБРАВ, ретко слушам дека некоја одлука била најдобра.
    Мразам одлуки. :@

7. RainBow

RainBow Глобален модератор Staff Member

^Има за филмовите, а ако за нешто нема тема слободно можеш да отвориш. :)

Некако деновиве така ми поминуваат... Не се случува ништо посебно, зимава како да не затапе сите. Ај да одиме ваму, неее ладно е, кај ќе искачаме... Ај да правиме ова, е па јас немам пари, па и јас немам пари, па за таму ќе ни требаат повеќе, а немаме ич, така што се некако се сведува на дома седење и пиење по некое кафе. Зимава убиство е за социјалниот живот. Летно време и да немаш пари ќе излезеш ќе се прошеташ, ќе мрднеш негде.
    Нејсе, поради ваквата неактивност решив да се позанимавам со нешто што ми виси со години на глава. Не ни пишувам што е, досадна сум веќе. Ама решена сум годинава да се заврши, а богами и има изгледи за тоа. Ај да не се урочам, уште тоа ми фали.
    Само кафето и книгите ми го зачувуваат здравиот разум во овие долги, досадни денови.

julie77, anichka94 and Agrona like this.
  8. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Од каде да почнам, каде да завршам... Нов начин на живот, нови луѓе, нови постигнувања... Ги исполна Катка нејзините ветувања ама има уште. Уште многу! Многу нешта научив, некои ги заборавив. Нешто изгубив, нешто добив. Живот на коцка. Ако продолжам не ќе можете да ме запрете. Ајде нека биде ова доволно. За крај само ќе ве поздравам и ќе ви посакам убав викенд!
    ;)

Limonka93 likes this.
  9. sadgirl21

sadgirl21 Форумски идол

Имам срце од камен..
    Понекогаш се прашувам како е тоа можно..
    Ништо,ама баш ништо не допира до мене.
    Празна сум.Без чувства,емоции,спомени..

blueeparadise, kala21 and Bescheiden like this.
  10. vitomir

vitomir Нов член

Attached Files:

11. Miss666

Miss666 Популарен член

Сакам да кажам дека би требало да направи тема каде членовите ќе можат да си прашуваат што ги интересира.. Не за друго, да не полниме вакви тема како оваа со прашања.. Уствари, не знам ни зашо е затворена Сакам да прашам?! :?:

Да не бидам оф топик кога веќе пишувам, ќе кажам дека е времето е кочан... Страшно... :)

GirlLove likes this.
  12. Vikica.cuci

Vikica.cuci Популарен член

Значи колку еден повик може да те орасположи и тотално да ти го промени твоето расположение то чудо нешто. Денеска цел ден ми беше катастрофа, се чуствував емотивно "отепана" , ако можи тоа така да се кажи. Се додека не ми заѕвони телефоно и една личност не ми кажа дека мис е ајвила само да ме слушни, а притоа тоа не беше мојот дечко. Па на таков ден и во момент кога се чувствував како да сум на днотт овој повик ми беше како подадена рака за спас. Дефинитивно. Толку многу се израдував шо ми идеше да го скапам бакнување телефоното од радост. И од тој момент ми се чини ко да се преродив и се почна да ми оди по нагорна линија.
    LOVE MY COUSIN :inlove:

Someonespecial likes this.
  13. Desert.Rose

Desert.Rose Истакнат член

Има некои денови кога навистина сакам да сум сама, само некој филм, книга или добра музика... но не и овие неколку дена... овие денови сакам да има луѓе околку мене, луѓе кои ми значат и им значам, луѓе кои ќе ме расположат, луѓе кои нема да ме изнервираат уште повеќе... бидејќи доволно ми беа нервози и караници за овие два месеци :|

14. fighter

fighter Популарен член

се затрча малата... :lol: и пријатно неизненади...

15. anichka94

anichka94 Популарен член

стани ми константа, преку глава ми е од променливи..

Bubbi, Adi888, MermaidKiky and 19 others like this.
Thread Status:
Not open for further replies.