Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. vendiii

vendiii Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    2.465
    Овие од Канал 5 решиле филмовите да им ги научиме на памет .
    Па добро бре секој ден легнувам во ситниите саати и вртам вртам секој ден еден ист филм највеќе 2 :!: . Со укупно 10 филма ќе ми правеле телевизија море марш мизерија жива сте !!!
    Да не ви е Лига Шампиони ќе ве отерам кај што ми е прва програма , и Мелита (АБ) канал |( . Да не може човек асолно филм да погледне доста кај се даваат од времето на татко ми па и тие килавите од неолитот не ги даваат ... :fubar:

И ова да ти биле телевизии . |(

На Monna.Monna, Pelikuna, Chocoholic и 3 други им се допаѓа ова.
  2. Libera

Libera Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2011
    Пораки:
    1.278
    Допаѓања:
    5.908
    Да кршиш нога, ти пуштам среќа :)

Прикачени фајлови:

3. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
    СДК не се плашете да ги изразите своите чувства,лошо е ако седат внатре во вас...И борете се за она што ви е мило...

На Monna.Monna, crazylady, OzzyAngel и 4 други им се допаѓа ова.
  4. MiaBeMia

MiaBeMia Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јули 2011
    Пораки:
    80
    Допаѓања:
    35
    СДК дека ми се е*е ама мажето ми е заспано :P хахаха

5. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159
    ...ВИЦ

Трпе бил на сафари, се вратил дома и во локалната кооперација им се фали на пријателите.

- Како сум си поминал да знаете, убив еден слон, три лава и 10 ноплизи.

- Трпе, што се тоа ноплизи? - прашува еден пријател.

- Ма едни малечки црни, само трчаат наоколу и викаат „но плиз, но плиз“...

На ViktorijaMari, nena2010 и srcekrsacka им се допаѓа ова.
  6. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Не ми идат од рака некои работи во моментов, посебно она деловно поле е закржлавено што ме доведува до лудило. Дури немам желба за сегашнава работа.

Но денес одам спротивно, од инат. Ќе си го направам денов сладок, е така.
    Прво излегување од дома и трк си купив чај најсладок, јаболко и цимееет :mm:
    Си купив гооооолем чоколаден кроасан, чекам бар 10 да дојде да го поједам.
    А и се облеков кафеавкасто кремасто, ко чоколадо бре, овај рум плочка сакам да сум, малку горчлив јак вкус а сепак толку вкусна :wasntme:
    И за крај си ставив обетки најслатки на свет, колаченца, поточно пралине.

Е така си го правам денов сладок и ја пуштам до даска.

http://www.youtube.com/watch?v=YaZLeiXMK_0

На marama, Go-Girl, Miss-Independent и 9 други им се допаѓа ова.
  7. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    СДК како мозев да заборавам да си ја отстранам маскарата :tmi: како :headbang:
    додека вчера вечерта го чекав чајот од камилица да се олади, вечерав, изедов еден куп костени, раскренав низ дома, а не ми текна дека на мене имам маскара :doh:
    се будам рано изутринава , станувам од кревет, и се погледнав во огледало што да видам :wasntme:
    црна под очите, а мајка ми ме виде, и не ми рече ништо
    вакво нешто еднаш или два пати ми се случило во зивотот(се надевам дека ке нема реприза :D )

8. AIT

AIT Популарен член

Се зачлени на:
    20 јануари 2011
    Пораки:
    979
    Допаѓања:
    1.751
    СДК па дури и да прашам до кога ќе владее оваа автономија на КИМ во врска со темата Сакам да прашам? Мислам дека е тотална глупост ова заклучување на тема во која секоја од нас нешто прашала и останатите феминки се потрудиле да и дадат одговор!!! Оф топици во ваква тема??????????? Па дајте ве молам ,мене ова повеќе ми личи на лечење на его или покажување на власт,во случајов привилегијата да се биде модератор !!!

На nena2010, TennisBabe, maja8 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  9. enca.69

enca.69 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    3.452
    Абе сега другите теми процветаа...да не можеш сите да ги исчиташ |(
    Глупости |(
    Мене ми беше најкорисна тема на форумов, секогаш ја исчитував, сите нови постови, повеќе и од СДК, и секогаш иако не сум прашала, наидував на неверојатно корисни податоци, како одговор на други прашања.
    Еве неколку дена сакам да поставам 2-3 прашања, ама пошто не знам кај е темата и дали се воопшто за во некоја од постоечките теми, јас немам одговор, а до сега неколку одговори ќе добиев.
    Ама тоа е, на форумов полека се ништи се што е добро.

На Neytiri, OzzyAngel и AIT им се допаѓа ова.
  10. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159
    А не може ли да се отвори уште една иста таква тема, па модераторите додека си ја чистат старата од „офтопици“, да има кај да си прашуваме?

Еве нели и СДК има втора тема отворено.

Значи ова е претеризам стварно.

11. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.436
    Допаѓања:
    5.396
    лажните приказни не ме тангираат :lol: ;)

12. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.816
    Се чуствувам ко некое мало мушиче да ми улетало у кафето и по грешка ко да сум го сркнала, оно си викаш - не ти е гајле, ама се нешто ти горчи.
    Све фино ама во позадина знаеш дека не е се во ред и дека кад тад, горчинава ќе избие на површина.

Што знам. Неизвесноста во животот е една од најзафркнатите работи. Некогаш е позитивна и предизвикува пеперутки и пријатно ти го подига нивото на адреналин а друга страна знае и да е негативна и не те остава со добар и мирен сон.
    Па јбг, тоа е си викам. Можеби ќе настанат промени а јас ќе им се прилагодам. Што друго ми останува? Уште поарно ако самата успеам да ги запричинам истите.
    И потоа ми натежнале во глава еден куп на административни гомца кои морам да ги завршам, а толку многу ги мразам. Мразам! Плус за некои работи не знам од кај да тргнам, буквално сум како со две леви раце и нозе.
    Ах. Нејсе, сначичу се ја бре!
    И да, патем ако мислите дека во Македонија е башибозук на административно поле, пробајте да завршите работа во Србија во некоја си (со извинење) вукоје*ина. Им се јавуваш фино лепо, културно и учтиво и теткицата се дере - ма није бре она ту, зови прекосутра Десанку, она че ти помочи, ајде сад морам да идем еј! Чао!

Си викам - ију! Да не очеш можда да попијемo и кафицу заједно? Чао а? Кај се јавив јас во менза или во почитувана установа такозвани суд? :^)

И кога ми бучи у глава, ми текнува на зборовите на мајка ми. Пирамидо, вака да ти кажам - кога имаш еден куп работи за средување кои ти легнале та натежнале, немој одеднаш сите да ги средуваш, ќе ти прсне мозокот. Една по една и ќе видиш се ќе се среди.

Епа ајде. Така и ќе биде. И одам да ја плукнам мушичкава да не ми го мати сетилото за вкус.
    Во меѓувреме ќе си го поскокоткам и срцето. Одам да го дадам филмот на развивање (ми иде да си п*днам од возбуда за тоа што ли ќе излезе од фотките) и да си купам нов парфем. Ем очиве да гледаат ем вратов да ми мириса. Балансот е многу битен а јас решив да избалансирам обврски со две пријатни работи како уметност и хедонизам претворен во капки парфем.

Left. Left. Left right left!

На Miss-Independent, stylishh, LivingGlam и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  13. Mini-Mouse

Mini-Mouse Популарен член

Се зачлени на:
    3 април 2011
    Пораки:
    530
    Допаѓања:
    1.439
    СДК утрово не пречека сонце кое ветува добро расположение. Се разбудив со насмевка на лицето. Ги сакам ваквите Ноемвриски утра кои будат вакви чувства.

Весела,насмеана,расонета и желна за дружба со моите најмили суштества.Позитивни врибации ... ах мора да биде посебен денов.

СДК2 ..Добив интересна порака од мојата луда другарка која иде нешто вака :
    Водењето љубов може да им помогне на студентите полесно да ги положат испитите и да добијат подобри оценки! Плус сексот не подмладува....

Добар совет! -Се усвојува :!:

Ем задоволство ем добри резултати. Сесијата ми заврши, вечер одам да се подмладам малку 8)

14. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.258
    Допаѓања:
    43.794
    Си го заборавив мобилниот кај љубовот и на чуден начин некако сум ем смирена, ем ко да ми фали нешто.
    Тоа ти е, дигитализирана генерација, без интернет и мобилен, ко без нога или рака да сме.
    Тупаво.

Вчера со колешките си се прошетавме низ градов, испивме сонце ем чај, а во турскиот ресторан во Рамстор сум се прејала ко прасе. Крем чорба од тиква и наут со козјо сирење, клот пиде, па уште и љакмаџун јадев! Што ти е апетит пред ПМС. Муабети до бескрај. Делиме слични ако не и исти ставови околу сите фрки на работа. :x

После пиво, вино, малку радости и заспавме ко крелиња со мачорот, и не се ни сеќавам како се разбудив, од што ми беше замаена цела вечер. Важно ноџињата сплеткани, тегневме едно ќебе заедно, се гушкавме ем туркавме, и еве сега дома си се смеам каков своеглав спијач сум јас и заслужувам да ме караат!

Даде ми вари филтер кафе, јас го мразам, ме потсеќа на утрински обврски, а одморчево е контра тоа чувство. Ќе одиме денес на сестринска шетанка. Чаршија, ќебапи, проверка дали има нови теписи на Пластичарска улица, во Матекс материјал за шизнати хеланки, студ на носови и баклава од Ринија.
    Доста е за една смешна среда, мислам.
    Одам сега да местам кревет и да прочитам дневни новини, ко што милува дедо да рече.

15. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.478
    :!:

Прикачени фајлови:

На Buttterfly, Miss-Independent, Hopeful и 11 други им се допаѓа ова.
  16. ines.h

ines.h Популарен член

Се зачлени на:
    23 август 2011
    Пораки:
    1.689
    Допаѓања:
    18.856
    Ај бре отворете нова сдп аман заман :lol:

На OzzyAngel му/ѝ се допаѓа ова.
  17. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Автономија? :D
    Одлуката беше на цел модераторски тим, јас само напишав бидејќи сум модератор во кафе-муабети ;)
    Никој не прави ништо сам на форумов и од ќејф, зад се имало некоја причина.
    Морав да ти го одговорам бидејќи си ме именувала мене и некаква си автономија :D
    Слободно пиши ми во ЛП ако имаш нешто, да не правиме офф-топици :)

СДК Кога поминувам по улица со другарките, и кога се приближува некој човек до нас, рефлексно го намалувам тонот на гласот. Ама не се сите како мене :D Размуабетени, овие моиве не знаат да се стишат, како не погледна човекот кога виде за што разговаравме :D

18. ines.h

ines.h Популарен член

Се зачлени на:
    23 август 2011
    Пораки:
    1.689
    Допаѓања:
    18.856
    Да ми е жив Michael Patrick King. што ми прижи оргазмично задоволство додека го гледам SEX AND CITY ,гледајќи го уште го љубам NEW YORK и го љубам монологот на кери сексуалноста и слободата на саманта,крутоста на миранда и оптимизмот на шарлота .

19. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Да е жива и здрава личноста која и кога сум тажна успева да ме насмее.Џим Кери легендо само тебе тоа ти успева. :rofl:
    Не е можно да се роди повторно ваков мрднат човек на планетава :wasntme:
    И така денот ке го поминам со неговите филмови наместо да мрчам за се.
    Едвај чекам да отидам во Милано,па тогаш ке им наплатам на родителите за сите пропусти 8)
    знам дека едно со друго не е поврзено ама морав да кажам

На Divinebutterfly му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Chocoholic

Chocoholic Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2011
    Пораки:
    747
    Допаѓања:
    988
    Среќна сум!
    Среќна, полна со енергија и желна за промени!
    Ќе се справам со работите кои ми стојат на глава, сакам да се чувствувам убаво во своја кожа, да бидам НАЈДОБРАТА ЈАС!

Имајте прекрасен ден феминки, ви посакувам се најдобро! :hug:

На ViktorijaMari, SuperGirl2010, eli25 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.