[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Wild.Child, Oct 26, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. enca.69

enca.69 Популарен член

СДК...работава на форумов...
    Не можете вие да отворите толку теми СДП колку што ние можеме да затвориме...
    А пусто ќе се отвори, ќе ја затворат, старата ќе ја враќаат, само ја чистат темата од оф топици, тема во која нема прецизирано ништо друго, освен дека секој може да си праша, па чисто онака ме занима критериумот за оф топик во таа и оваа тема...
    Ќе го заживуваат форумот со затварање на таа тема, па и да ја отворат, ако има ,,оф топици,, |( , ќе треба да ВНИМАВАШ да не прашаш оф топик, во тема што нема ,,топик,, па листаш цел форум, трошејќи драгоцено време, да видиш дали има тема за твоето прашање, па ако нема да поставиш таму...итн, итн...
    СДК, тема во која секој се фали, се жали, за болка, за домче, за дечко, за бивш, а пусто за се си има теми...ама сите сакаме тука...
    Па нека оди и оваа курбан ако не...шо има везе...
    И да, мислењево не ми е за тука, оф топик ми е, ама не ми го бришете, туку префрлете ми го во соодветната, а бидејќи ова е критика и забелешка за вас, а нели, таа тема подмукло ја затворивте :x , баш да видам кај ќе ми го префрлите мислењево, и ве молам притоа да ме известите за тоа.

AIT, MacaLove, Neytiri and 14 others like this.
  2. Elennaa

Elennaa Популарен член

Како што реков, си падна и првата крушка, тако звана јединица из физика. :nod: Али, ја недам да ми физика сречу квари. :rofl: После ќе гледам Ромео и Јулија. Ама не курсаџије. :wasntme:
    Настинав пак. |( Патем, гледам ова, и се смејам ко будала. :D

3. RainBow

RainBow Глобален модератор Staff Member

Прочитајте во темата Предлози и идеи, ама работава е изгледа само да се каже нешто. :)
    И гледам во оваа тема и вицови се почнало да се редат, за цитатите одамна не можеме да се опраиме.
    Колку пати се пиша во СДП да се прашува во соодветната тема и самата не знам. Ама тоа е.
    Подмукло сме ја затвориле темата критики и забелешки :D Така ние работиме, се подмукло правиме и за инат :)
    И не одете тука оф-топик, ја уништувате темата само.

4. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Cдк дека денес имав чест да ја запознаам Cања буцка :rofl: дојде и поштено ме зема со кола, па со кучињата на релаксирачка прошетка отидовме :lol: Aма се изнамачи женава дур да ме разбуди од сабајле хааххахахаахах ама ајде некако ме разбуди
    Cупер е Cања, весело човече, насмеано :D
    Jас со мојата фифа, таа со нејзиниот ебач :lol:

хахаахаха, ја опна малце мојава 8)
    хахахахаха и се заарни, сега плаче по дома, бара куре, аааа, ако и е ако и е :)
    Aјде да се надевамде дека следниот пат појако ќе се опнат :D

eli25 and LivingGlam like this.
  5. Unica

Unica Популарен член

СДК дека се осеќам убаво и смирено. Ваљда е влијанието на соонцето :)

6. Vitorija

Vitorija Истакнат член

There's nothing left for you to give
    The truth is all that you're left with
    I can feel you in the silence
    Saying let forever be
    Love, only love, will set you free...

Храбро, само храбро. Подобро кажи го тоа што ти е на ум, зашто нема ништо полошо од сомнежите :)

7. AnaKarenina

AnaKarenina Форумски идол

Quote of the day!

8. Extraordinary.girl

Extraordinary.girl Истакнат член

Хир уи ар, сејм олд стори бек аген.... Во неколку средби, додека ширев познанства во Љубљана, со гордост и ентузијазам го искажував моето потекло, 'jaz sem tujec iz Makedoniji' со халф смајл и цинично задоволство. Туѓина пуста да остане, колку повеќе клетви и плукање по нејзе, толку помило за роџаците. У реду, сањаш таму за тука, воздивнуваш за денот кога ќе ја видиш, у никој случај нема поубаво од татковината. Еуфоријата достигна кулминација во моментот кога слегов на автобуска, о боже колико је волим. Дома си е дома. Солзи радосници.
    Истото чувство го имаат и посетителите на метрополата ... На прв поглед, уааау гледај колкава фонтана мамо, сликај ме :муце:, леле капијава леле, сликни ме и тука....И музеј имаат?! Гледај да го фатиш и него....*треп-треп* Еј, само пази да не ги фатиш у кадар, ова гадотијава во Вардар, а немој ни случајно ова циганчињава што просат, жити се. Фотките топ се кисче, лајкчиња на фб.
    Жално, навистина жално. Кога нема уста да проговори земјава, да се изнарика и да се изнаплаче од урбан примитивизам, од тињата во која тоне. Сувишни се сите зборови, жално е за народот што верува во Дедо Мраз, а нема средства за лична егзистенција, отруен од кичерај, приказни за мали деца и песнички Ја сакам мојата татковина за трето оделение. Што би рекол чичко Милован, дали со овије животиње ние ќе идемо во Европска унија, не вјерујем...

julie77 likes this.
  9. WhiteAngel

WhiteAngel Популарен член

Само децата и кучињата знаат да подарат искрена љубов!
    И никој никогаш не може да го замени детскиот бакнеж и кучешката прегратка!!

AnaKarenina, Neytiri and ludoto19 like this.
  10. Annie.mk1

Annie.mk1 Популарен член

СДК дека карактерот и внатрешната убавина е она што човекот треба да го цени. Некои мислат парите, богатството, моќта те прави човек, те прави да бидеш над сите!! Но дали навистина силата во тебе те прави она што си? Дали се чувствуваш гордо кога повредуваш луѓе околу тебе, дали живееш само за себе?
    Загушена сум од тие мисли, надежи, но како повеќе удавена во некој океан помеѓу многу луѓе кои ти мислат зло.. Па зарем толку е тешко да се подари некому насмевка, малку љубов? Зарем толку е тешко да бидеме среќни? О колку ме боли тој молк.. Тишина и четири ѕида оковани околу душава го соѕидуваат срцево.. Немаш одговор ниту на едно мое прашање, немаш збор ниту на признавање.. Немо стоиш ко фреска, а јас во себе вриштам, врескам, чекам, се надевам, исчекувам, не дочекувам ...

Од кукавичност и од гордост ќе изгубат се. Трагично зар не ? ...

11. Mini-Mouse

Mini-Mouse Популарен член

СДК џабе цел живот трошење пари на облека ... кога најубавите работи се случуваат без неа!!! :)))

ines.h, teddybear, Rozich and 7 others like this.
  12. CharmedGirl

CharmedGirl Популарен член

СДК...дека денес се чувствувам исто како да сум девојкава за која пее Рики :inlove: :

http://www.youtube.com/watch?v=Vb415Leb6sU

She bangs, she bangs
    Oh baby
    When she moves, she moves
    I go crazy
    'Cause she looks like a flower but she stings
    like a bee
    Like every girl in history
    She bangs, she bangs

I'm wasted by the way she moves
    No one ever looked so fine
    She reminds me that a woman only got one thing on her mind ;)

13. stefiiM

stefiiM Истакнат член

СДК дека ми е преку глава веќе од школово.. се запишав во корчагин со мисилење дека не е толку тешко колку што сите викат но сега сваќам дека е многу потешко од тоа.. си ги наредив 3чиња за тромесечие.. :/

14. BeYourself

BeYourself Популарен член

Флеш моб-от помина супер. Двапати не’ снимаа, па поради моето незнаење дека ќе биде така го истрчав спринт пола плоштад. Моментално, нозете ми се фатени. До пред еден саат ми беа и рацете, абе, целото тело, ама сега се чувствувам подобро. Хух.
    Беше супер. Многу добро чувство.
    Охооо.

15. Sm.real

Sm.real Истакнат член

http://www.youtube.com/watch?v=hcm55lU9 ... re=related

Песнава така добро знае да ми го мрдне газето иако ми е многу ладно, ме тера да пеам на цел глас ,да го попуштам звучникот до крај и да уживаМ ! :D
    Ја Обожавааааааааааааааааам ! :inlove:

Fearless likes this.
  16. julie77

julie77 Форумски идол

СДК ...

bittersweet, Doozy, eli25 and 5 others like this.
  17. caroline.costa

caroline.costa Популарен член

Сдк како бре можат сеуште да лажат и лажат и лажат...и не завршува реченицата.
    Како можат да ги филуваат приказните како нив им одговара само.
    Им влегла во главата на двајца ''претпоставени'' кои наводно би требало да ги гледаат сите можни опции да се реши случајот. Но не! Тие не примаат други верзии туку само таа што ја знаат.
    Зошто ние ниту кривите, ниту дужните секогаш страдаме.
    Јас и уште неколку ќе бевме суспендирани заради таквите. Оние кои се исфрустрирани и ги лечат личните работи од нас.
    Добро ние предмети за одмаздољубие ли сме?
    Таа била пратена од далеку овде да учи. Добро јас нели сум пратена?
    Се изморив од таквите кои ги интересира мојот живот.
    :doh:

maca99 likes this.
  18. Jojoba

Jojoba Истакнат член

И конечно дојде светлиот ден да сфатам дека интернетот може да се користи и за корисни работи, а не за читање како куп женчиња си идат контра, место кое за некој претставува поле за издигнување на сопствен план, место каде некој постигнал најмногу во животот - станал модератор. :clap: Затоа што веќе немам потреба да бидам фина модератори и сите што се потресувате YOU SUCK! Погледнете низ прозорот длабоко вдишете и простете ни ги гревовите кога сме напишале мислење во друга тема. Ноу, ноу никој не ме навредил, нити ми избришал мислење (најголемиот грев), нити протестирам за отварање на СДП!
    Нити па вас ви е гајле што решив паметно да си го трошам слободното време!
    ЧИАААААААААААААООООООООООООООООООО

19. Bright

Bright Популарен член

времето знае да биде објективно и субјективно. Објективно: сега е 16:58 часот, а јас мислам дека е 20:00 часот. Или пак кога сум со него на крај ќе избројам дека сум седела 6 часа, а мене ми се скратува на 30 минути па и помалце. Како сакате сметајте го времето, битно тоа оди само напред. А што ние сме направиле до овој момент, кој веќе и тој летна?

Одам да учам, бидејќи 9ти, 10ти и 11ти ќе дојдат побрзо од очекуваното.

:hai:

Attached Files:

sesilija and ludoto19 like this.
  20. ripkata

ripkata Истакнат член

Луѓе јас стварно се извинувам ама некои термини морат да ми станат јасни ...веќе 4та година сум а незнам основни работи, мислам крајно време е ..
    Може ли некој да ми објасни што значи тоа апсолвент, што е ПИТ , што е ООК , што работа има како лингвист ...
    И ај да не бидам офтопик , јадев сончоглед прееска :D

Thread Status:
Not open for further replies.