1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Theodora

Theodora Популарен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    1.504
    Допаѓања:
    5.576
    Лилит, важно денес славиме, имаме причина неприкосновени лидери сме и партибрејкери сус, да не ви чујам ни глас...

Let's get ready to rumbleeeeeeeee :dance: :party: ...

2. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    615
    Допаѓања:
    533
    СДК Имам некоја тага, некоја длабока тага закопана во мене. Не можам да престанам да размислувам за иднината, единствено таму се чувствувам среќно. Покрај се’ се смеам. Имам посебна причина за да се смеам, и да сакам. :angel: :wasntme:

3. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.611
    ... моментот кога доаѓате дома и гледате дека сте ја изгласале Величествениот век за најдобра серија? :^)
    Во кој пубертет е оваа мајка ми, дали е нормална?
    Уште и' викам - женче, ти ја изгласа серијата во мое име на вклучениот фб?
    И ми враќа едно вакво невино фацуле - :lol: .
    Јаоооо, што се' не ќе те снајде.
    |(

4. Miss.Ricci

Miss.Ricci Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2011
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    5.744
    СДК Отклучете ја темата Модни критики. Ја научивме лекцијата, нели женски :wasntme:
    Нема веќе кокодакање, чесен збор :!: :P

5. innablood

innablood Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    788
    Допаѓања:
    1.324
    Сте се запрашале ли некогаш што ако денес ви е последен ден?
    Јас да..
    Но што би направила ако токму ова ден, час и минута се пресудни за мојот живот.
    Си правам во умот еден долг список што би направила, или што на пример вие би направиле.
    Дали би отишле на мирно местенце навечер со љубениот/та, ми лежеле под ѕвездите и замислувате желби, се милувате и бакнувате. Можеби хм.. би излегле на женска вечер со другарките, со коктел да наздравите и да си поминете невидено добро. Ондак друга варијанта е да го купите тоа што за цел живот собирате пари и да пропаднете во неговиот мирис, да носите некое парче облека или чевли. Трета варијанта да си премотате слики на целокупниот часовник односно животот, да се присетите на убавите па макар и на лошите моменти, да претурате по кутијата со фотографии и да ги разлистате споменарите. Вечера со семејството и неизбежните шеги на татко ви.

Би има простиле на вашите најмили? Би им пружиле рака на вашите непријатели?
    Или конечно би се вљубиле и ги искажете вашите чувства?

Не чекајте тоа да се случи во последниот момент. Никогаш не е доцна да простите, да кажете благодарам и да се извините. Не е понижување ако ја оставите гордоста зад вас или му се спротиставите токму на инатот во име на тие што ги сакате. Затоа што знајте дека на крајот секој потег, и најмалиот чекор, и подадена рака и длабока воздишка.. ке чини многу..

http://www.youtube.com/watch?v=lrXIQQ8PeRs&ob=av2n

На CIA му/ѝ се допаѓа ова.
  6. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Се прашувам само јас ли имам срам од луѓе кои треба да ни завршат одредена работа?
    Од луѓе кои ги бркаме за врски?
    Од луѓе кои може ќе ни помогнат да се вработиме?
    Изгледа само јас.
    Ако ме нема на подолго време знајте сум се стопила од срам.
    А ако ме има мож ќе ме вработат, со процент еден на милион.
    Евентуално ќе ме избркаат од привремената работа.
    Трето нема :D
    Со сила се смејам ох, глупа сум, цел свет успева така а јас тонам.
    Ќе носам црвено за да лажам дека ми се рефлектира на лицето, не дека сум срамежлива, а и наивна.
    Оффф па и овој Марфи ме убија.
    Еј и добив понуда да бидам спортска маскота. Закон, се мислам дал да прифатам :rofl:

На Neytiri, marama, thelittle17 и 5 други им се допаѓа ова.
  7. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    СДК дека денеска Марина за првиве стихови од втората строфа може вода да ми носи!

http://www.youtube.com/watch?v=5N9XeAQ75cc

Се` е добро кога добро ќе заврши, а ова богами не е готово. :| Ама до некаде ако... Барем ќе знам точно на што сум. Кога-тогаш мораше да се случи.

На thelittle17, IndieGirl и Offspring им се допаѓа ова.
  8. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.172
    Денес..
    Денес како да се вратив старата јас. Повторно глупости, глупости..
    Сакавме да гледаме филм со другарка ми, и отидовме да купиме пуканки. Онака зазборени, јас свртена на десно, а од лево, ми искочи нешто црвено.
    Ја: ААААААААААААААААААААААА!
    Кога удрив на едно пискање.. а тоа да ти бил продавачот, фрлал отпадоци во контињерите. |(
    Ај океј, стигнавме дома, направивме пуканките.. и ај да го гледаме филмот .. Ама јас после секоја пуканка, пијам вода, и ми се потроши, и ај да си ставам од шишето. Арно ама темница, а мене ми требаат координати.. истурив цела чаша доле на теписонот, и на тренерките, мислиш оваа се помочала.
    После отидов да си измијам раце, и од сите 3 што се закачалки до чешмата, сите 3 пешкири ми паднаа во лавабото, врз тањирите. |(
    Добро ај, бидна што бидна. Ај да измијам садови, да ја изненадам мајка ми.. И го измив првиот тањир, кога што да видам.. Во таквото за сушење, има еден куп садови, ми текна дека прво требаше да видам дали има место. И сега, како сум ги наредила, едни врз други, чиниш мравка да помине, ќе паднат.
    И да, да.. Уште 10 дена, па во школо. :bandit:

http://lajkujem.com/status/160222

9. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    Некои моменти ,колку и да се лоши,вреди да бидат запаметени.
    Секое потсетување на нив,е као шамар во реалноста.А шамарот понекогаш знае да не отрезни,пред да направиме иста грешка.Пак.
    Ме заболува местото само што ќе помислам на тие нешта.

Некои работи престануваат да бидат занимливи,колку и да шарен целофанот во кој се завиткани,колку и да е привлечна машничката со која се заврзани.
    Созреваат...и тие и јас.И веќе нема никаква мистериозна љубопитност во она "Има нешто труло у држави Данској".
    Зошто знаеш колку и да ти е убава Данска однадвор,сепак те чека нешто труло внатре.

Само нека е за убаво. :)

На TeddyGrey, Noemi, Miss.Ricci и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  10. PussyHunter

PussyHunter Нов член

Се зачлени на:
    15 август 2011
    Пораки:
    636
    Допаѓања:
    724
    Епа сакам да се пофалам дека добив на спортска, феминки мои. :D

Еве ќе ви презентирам сликички како доказ:

За тие што послабо разбираат, одиграв 3+ што значи да има 3 или повеќе гола на натпреварот. А натпреварот на тикетот заврши со резултат 1:2, што значи паднаа 3 гола и задоволен е условот за добивка и има добивка! :D

Па, која феминка сега ќе си се даде хехе, т.е. ќе сака да отиде на кафе со мене и да ги открие тајните на обложувањето и добивањето? :D Добивката е солидна, намерно ја кријам. :lol: Исто и кодот на тикетот го кријам превентивно за да се заштитам од злоупотреба. :P Мерак е кога ќе фатиш сингл како во случајов. Баш ми е криво што немам пријателки кои се по кладењето и коцката, па еве можност сега да стекнам. :lol: Сакам цури кои сакаат адреналин, ризик, влог и добивка, па и загуба кои знаат да поднесат како прави дами. :) Само профит ќе имате ако другарувате со мене. :lol:

:* :*

На AnaKarenina, Doozy, x.Daisy.x и 2 други им се допаѓа ова.
  11. Angelche

Angelche Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.358
    А бе, ми недостасува Бој фром таун. o.O

12. moonlight-girl.55

moonlight-girl.55 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    1.566
    Допаѓања:
    3.272
    На Srekicka му/ѝ се допаѓа ова.
  13. thelittle17

thelittle17 Популарен член

Се зачлени на:
    31 август 2010
    Пораки:
    3.749
    Допаѓања:
    8.670
    Неможам , несакам а и пробувам да не отидам предалеку . Сватив премногу и стигнав до тука , но не го дофатив најпосакуваниот сон . Учам од минатото , но живеам за сегашноста .Колку и да посакувам да бидам совршена, сватив дека постои личност која ќе ме прифати таква каква што сум . Тоа е единствената причина која ме бутка напред , ми дозволива да имам повисока самодоверба . Самодоверба која ќе стане вистинско совршенство покрај драгата личност , мојата љубов , мојот вистински сопатник . Без никави грижи продолжив напред, но постојано мислам на последиците од стварноста . Посакувам да успеам , да докажам дека навистина не сум некој којшто мисли на лошото , сакам да сум личност која ќе ја познаваат по доброто , да бидам дел од позитивната страна ... Но јас пробувам да избегнам од лошата страна , да успеам и да продолжам среќна , онака како што се чуватвувам сега . :whew:

14. MonnaSi

MonnaSi Популарен член

Се зачлени на:
    23 април 2011
    Пораки:
    469
    Допаѓања:
    536
    И по неколку месеци еве ме пак, но малце подобра. Се средив. Лесно е кога некој од страна гледа во нечии проблеми, зема пуканки и ужива во „филмот“. Но кога ќе дојде време да се соочиш со нив е тешко . Болеста конечно ја преминувам. Се надевам. Сега сум одлично. Се смеам. :D Дури можам да седам и да слушам за тоа... Во ред сум.

Жал ми е неа. Но јас сум тука сите ја сакаме и се ќе се дотера во ред.

Поминувам одличен преиод од животот. Иако пред некоја недела имав мал инцидент. Хормони се I no guilty uh hah :shake:

Поздрав до сите феминки, се надевам ќе се дружиме повторно. :*

На LivingGlam и Nightwalker им се допаѓа ова.
  15. She

She Истакнат член

Се зачлени на:
    6 февруари 2010
    Пораки:
    106
    Допаѓања:
    54
    Откако ја завршив темата се чуствувам мнооогу подобро. Всушност, секогаш откако ќе завршам со учење се чуствувам одлично. Корисно пред се. Како да сум го искористила денот максимално, не сум дремела на компјутеров цел ден без потреба. Иако... можам (и морам :!: ) повеќе да си читкам.

А и од кога немам излезено луѓе... Од Нова година се маткам низ дома, најдалеку сум отишла со брат да пазарам за дома. Ми недостига излегувањето, спремањето, дотерувањето. Ми недостига да си излезам безгрижно во град и да си уживкам. Ама кога имам еден тон за учење - воопшто не е ќејфски излегувањето. Затоа до петок ќе си учам редовно и САГЛАМ пред се, за таман вечерта да си се опуштам со пријателиве и да си заборавам малку на факултетов.
    А утрото - повторно дружење со мојата мила хемија.
    П.С. Бог да го благослови stereomood. Колку ми требаше тивка музика за учење. Мх мх :inlove:

16. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.008
    СДК Лудо, ти ја испраќам сета моја сила, за да издржиш ;( Те гушкам најсилно....

На SexiLy, Strumfeta93, AnaKarenina и 16 други им се допаѓа ова.
  17. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.523
    Допаѓања:
    92.152
    Кројам планови за утре, веќе денес, ќе го зграбам денот посабајлечки со едно горко кафе. Горко кафе за благ ден.
    Заклучив дека месото не ми прија, но го јадам и не можам без него :worried: И не се откажувам , па што сакало нека ми биде. Некои се зависници од цигари, други од алкохол, јас од месо. :wasntme:
    Утре одам бебушот да го видам, да ме разнежни со погледот и допирот на малите рачиња.
    Одам и на фризер, решена сум шишки да правам, па ај да видиме после пауза од 8 години како ми стојат.
    Кафе со личност која ја немам видено одамна, а искрено ми фали.
    Те така, зграбете го и вие денот.

18. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.468
    ќе се потрудам... зашто знам дека е горе...
    Mамо те сакам и секогаш ќе те памтам... ќе се потрудам да бидам силна како што ти ми кажа ;(
    Tе сакам Mамичке, знам дека не бев совршена ќерка, знам дека се каравме бе маме, знам... Aма те сакав бе маме, мило ми е барем што те гушнав вчера...
    ... ах бре маме брееееее ;( ;( ;(

На Ema.Sk, baguf4e, Mini-Mouse и 55 други им се допаѓа ова.
  19. bittersweet

bittersweet Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2010
    Пораки:
    2.134
    Допаѓања:
    64.799
    СДК 1
    Ве читам сите прејадени, претупанети од празничните гозби и си најдов уште една позитивна страна да живееш во дел од светот каде што е лето за време на овие празници..... нема шанси да се прејадеш, да ставиш некое кило плус, претопло е за свинско, прасечко, руски салати, сарми и црно вино.
    Празничното мени ни е повеќе на риба, морски плодови и салати ;(

СДК 2
    Jа гледав новата епизода од Симсонови и прочитав нешто многу смешно( барем мене ми беше)
    Europe has put Greece on ebay :D

20. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.688
    Допаѓања:
    162.097
    Сдк од оваа гледна точка,да ти се посерам на животот скапан!!!

На Ema.Sk, FortuneTeller.xD, AnaKarenina и 7 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.