Форумџика на годината

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. anneyy

anneyy Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2010
    Пораки:
    1.280
    Допаѓања:
    1.422
    ^
    Апсолвент е некој што е завршна година на факултет.
    ПИТ (Превод И Толкување)- катедра на филолошки. ООК не знам. :)
    Инаку јас СДК дека колку повеќе си веруваме на самите себе, толку помалку им веруваме на другите. :)

2. sweet-cherry

sweet-cherry Форумски идол

Се зачлени на:
    28 јануари 2011
    Пораки:
    3.655
    Допаѓања:
    29.370
    Сдк...

На julie77, Bright, Doozy и 6 други им се допаѓа ова.
  3. innablood

innablood Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    788
    Допаѓања:
    1.324
    Озбилно да ја фатиме работава.
    Единствено нешто што ме плаши на овој свет е времето.
    Да, да.. време.
    Морее.. немам време да се видам асално со другаркиве. Се некој има нешто работа, за учење, епа знаеш.. денес не можам ваму сум-таму сум.
    Кафево стационира.
    Немам време да се свртам позади мене. Додека трепнам поминале 24 часа, а јас не сум забележала.
    Немам време да отспијам шест часа. Па не за џабе се овие подочњаци кои уште малку ке ги влечкам позади мене.
    Немам време да доучам се‘. Земам едно учи,учи,учи.. а другиот предмет? Ма даааааај.. следниот час ке одговарам.
    Немам време да изгледам филм. Толку филмови симнав за да ми фаќаат прашина во лаптопов.

Ма дааааааааај.. се ова се банални работи.
    Го пцујам животов, го пцујам затоа што немам време. За ништо.
    Море немам време ни да опцујам. :doh:

На Elennaa и blueeparadise им се допаѓа ова.
  4. IndieGirl

IndieGirl Популарен член

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    846
    Допаѓања:
    707
    Сдк дека сум многу проста и неверојатно срамежлива. :doh:
    Што се си испуштив поради овие две работи :x
    Ама си реков од утре нов старт, ноу мор срамење и тргање на страна па што сака нека биде!
    Планирам овој месец да направам еден куууп храбри потези од кои ќе има позитивни последици. ^_^
    Нема веќе ајде не денес, другпат. Нема другпат, животот си тече мора се да се искористи. :)
    Шанси и можности ми се пружаат, на мене е да ги искористам пред да биде доцна! :)
    Со огромна насмевка и нов став во подобра иднина хаха! :D

На Elennaa, lovely91, sweet-cherry и 2 други им се допаѓа ова.
  5. Neytiri

Neytiri Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    1.289
    Допаѓања:
    2.457
    СДК да имаше смајли што се труе барем на форумов ќе можев да се отрујам. Зошто ? Дека сум малку идиотче.
    Здраво јас сум Нејтири и сум зависник од книги. Отепајте ме, превземете нешто ова не е нормално. Ден пред колоквиум си седнав да учам, а под око ја меркав книгата, стара, со пожолтени страници и неодолив мирис. Си реков само ќе ја допрам. Ја допрев, па си реков ај ќе ја земам да ја подушкам малку, ја душкав. На крај си реков ај ќе прочитам само една единствена страничка и после продолжувам со учење и така прочитав повеќе од половина книга. Е сега ако се жалам утре дека не сум задоволна од она што сум го напишала да ме потсетите на што е резултат тоа.
    :hai:

На crazylady, Divinebutterfly, LivingGlam и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  6. Libera

Libera Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2011
    Пораки:
    1.278
    Допаѓања:
    5.908
    Толку е лесно да се даде ветување..."Засекогаш ќе бидам тука за тебе", "Ветувам дека нема да престанам да те сакам", "Ветувам дека ќе ти останам најдобра другарка до крајот на животот"...И со иста леснотија може да се прекршат. Можеби луѓето и не размислуваат да ги исполнат. А зборовите се толку моќни.

На julie77 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. WildCherry

WildCherry Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    1.193
    Допаѓања:
    1.172
    Сакам да си најдам нова симпатија...
    Нов дечко....

Дедо Мраз мислам дека е редно време да исполниш желба ... на пример ваква ...
    А шо мислиш ?

На Divinebutterfly и Yipman2 им се допаѓа ова.
  8. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.697
    Допаѓања:
    6.623
    Ах, времево ме убива. Т.е немањето на време за ништо, ама буквално ништо. Станувам во 6 ипол за во школо, после чекање на автобус на оваа смрзнувачка, внатре сите набутани како сардини а посебно ако е пензионерски ден.. :x После пример имаш седум часа, значи до 1 и 15, дур се вратиш дома со автобус, значи 2 часот. Пола ден ти отишол со автобуси и во школо. После нормално сакаш да се пресоблечеш, да јадеш, да пиеш и да се одмориш. И плус деновите кога имам курс, од 3 и 15 сум и ако имам 7 часа имам само 1 саат да се одморам пред курс а после повторно да се заморам од него. |( Оваа ко обично не задржува до 4 и 20, 4 и 25 и пак додека да дојдам до дома ќе ме фати негде околу 5 саат. После пак уморна, и морам да испијам нескафе, турбочино или ватевр за да малку од малку си ја повратам енергијата ама ништо, џабе. Ќе почне да ми се приспива и ајде после учи де, учи! И на пример ако тој ден имам тренинг од 7, немам за ништо време. Немате поима колку се нервирам што до сега многу пати имам пропуштено тренинг заради проклетово школо и плус кога сум втора смена.. Еве, денес откажав тренинг зашто имам триста чуда за учење за утре, а немам време ништо да постигнам од тоа. А и ко што многу бавно учам.. И ајде, ќе легнам во 11, 11 ипол, некогаш дури 12 и имам спиено само 6 ипол саати. И после како да не бидам уморна, како да не ми се спие по цели денови?! Искрено изреволтирана сум и го мразам средношколскиов живот. Ќе речете, правилна организација на времето, што дремеш на форум ако имаш за учење.. ама што да правам, морам и јас малку да се опуштам, да се одморам. Нема јас цело време над книгата да сум. А еве по цели денови учи и пак само 4ки имам, една тројка, две шугави петки од која едната не ми е ни баш загарантирана.. Е ако де, не се толку лоши оценкиве ама ко што немам по некои други предмети, пример физика, хемија, математика, тие што кецови и двојки ќе имам. Тешко мене. Па моиве кога ќе дознаат за оценкиве, па ќе фатат да викаат демек не сум учела, сум можела подобро зашто не сум била како овој, онаа .. леле колку мразам такви споредби, ми оди еден шамар да им залепам! Ако толку ја сакате таа Сара или Симона или која и да е и сакате само петка до петка да имам што не ја земете неа за ќерка да ви биде у ѓавола?! Па после , ете ти го запостави школото заради боксов, а како да не , јас баш учам за да можам да отидам на тренинг а ако не стигнам не одам иако ми е жал заради тоа.
    Инаку ајде да не ја дудлам многу многу, цел реферат напишав ама исфрустрирана сум ептен , тоа е.

На sweet-cherry, Elennaa и IndieGirl им се допаѓа ова.
  9. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    Како јас да се гледам во текстов. :doh: Мрзам што сум срамежлива, мрзам, мрзам, мрзам. Мрзам што сум ќутлива, и после некое време само ќе избувнам, ќе се смеам сама со себе. Зошто ми треба многу време да се ослободам? :doh: Зошто сум таква пизда? Се чуствувам како да се губам во просторот, во вселената. Вселена е бескраен небесен простор исполнет со планети, ѕвезди и се и сешто.
    Барем тоа знам, ако не друго.
    И јас се нервирам поради времево.На час си викаш леле само не сега, за нареден ќе научам. ЌЕ НАУЧИШ? 100% наопачки 001% е толку е веројатноста. Го лажам секој нов рефрен..

На blueeparadise и IndieGirl им се допаѓа ова.
  10. tigerlady

tigerlady Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    1.651
    Допаѓања:
    5.420
    In the jungle, the mighty jungle the lion sleeps tonight....auuuuuiiiiiiiii wia wiamawe

Ете ова и се врти во глава на една 19 годишна цура, која полага утре и се смее а ептен не знае зошто. Ох Cinedays, cinedays ќе банктротирам заради вас.

Денес сум збунета, речена недоречена,праена недопраена. Учам со музика од Дизни и поспана мачка. Мрдам со задникот за да ми се размрда умот.

Нецелосен ден е средава. Како парче чоколадна торта, ама без сладолед од ванила.

На Hipica, Doozy и Theodora им се допаѓа ова.
  11. Theodora

Theodora Популарен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    1.504
    Допаѓања:
    5.576
    http://www.youtube.com/watch?v=Vebx1Ja9zm8

Па, не си сама, дури и мене со раситнато триесетче, ме развеселува и разигрува, :) .

На tigerlady, julie77, Hipica и 4 други им се допаѓа ова.
  12. Nightwalker

Nightwalker Популарен член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.124
    Допаѓања:
    4.447
    СДК после речиси недела исполнета во движење, конференции и професионални обврски во рамките на американската стопанска комора на Македонија, доаѓа оној момент кога се „треснувам“ од земја и се соочувам со мојата студентска реалност. =)
    Напорна домашна задача за утрешното предавање, воедно и еден вид најава на следната колоквиумска недела во која ќе демонстрирам припадничка од понежниот пол во „совршен“ ПМС, но тука е и свесноста дека пред мене е претпоследната доза на предмети што треба да ги положам; успеам ли во тоа, доаѓам на чекор до долго-очекуваната диплома. Не дека таа на почетокот ќе ми промени нешто многу, зашто воопшто не се ни замислувам себеси во иднина без пост-дипломски студии, па и докторски труд, но ако, за почеток е доволна да побуди некое прикриено еуфорично расположение во мене. =)
    Но да не летам толку напред, мај 2012 е се’ уште далеку, а дотогаш само можам да посакам да продолжат овие убави работи што ми се случуваат и што ме внесуваат се’ повеќе во светот кој во иднина го посакувам; светот на еден успешен толкувач. :)

На firequeenn, Go-Girl и MonnaSi им се допаѓа ова.
  13. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    СДК да постоеше темата СДП ке прашав дали сум нормална моментално?Едно другарче на мсн ја тестираше мојата ментална состојба и не паднав.Ама следен пат ако продолжам со ова темпо Негорци не ми бега.
    Не жалам по никој :shake: туку се трудам да сменам нешто кај мене ама никако да успеам.
    Моментално сум само бесна и лута на некои личности кои се прават пријатели кога тие ке посакат,лута сум на татко ми што ме излажа по незнам кој пат,на братучетка ми што исчезна од мојот живот.Како бре од мене барате луге да не бидам тажна ?Само ме лажете и ме теглете за нос дека се ке биде во ред? :| е 5 факинг години не е во ред и очекувате да останам со здрав разум?Нема да останам,се извинувам ама не можам.
    И не,сега знам дека не сум луда,ова го зборувам со здрав разум дека нема уште долго да биде во ред.

14. ljubicicaa

ljubicicaa Популарен член

Се зачлени на:
    14 декември 2010
    Пораки:
    1.540
    Допаѓања:
    559
    сдк дека многу ама баш многу се нервирам кога ке видам некоја тетка од над 40-50 години , облечена буквално во алиштата на керкаси, или внука си.... :devil:
    толку толку ми изгледаат одвратно што ми иде да можам да им ја слечам облеката, и да им кажам што и одговара на годините :envy:

15. daddys.princess

daddys.princess Истакнат член

Се зачлени на:
    30 октомври 2011
    Пораки:
    988
    Допаѓања:
    319
    исто и јас мн се нервирам кога ке видам нафурани баби,со хеланки и танга ахахаха и пола лице со кармин намачкано ахахах :rofl: грефчина,само не знам што му се врти низ паметот,ја сум јака баба ? :rofl: :rofl: :rofl: :puke:

16. innablood

innablood Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    788
    Допаѓања:
    1.324
    Хелоу.
    Is it hot in here or is it me? :wasntme:

Каде сте бре сите?
    Баталете колквиумска недела, баталете троемсечие.

Да живееме со полна пареа.
    Уживајте, подалеку од книгите :rock:
    И не се замарајте, ама ич.

На Grunge му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.975
    Пак јас, ама.... :D

Значи единственото нешто што може да ми ја врати силата е вечерна прошетка низ Скопје. Не можам да престанам да уживам во сета енергија што ми ја пружа градов, да се изначудам од каде сета таа живост. Автомобили, светла, широчини, простор, огромна позитива и пулс. Некој ритам кој мене совршено ми одговара и ме исполнува.

Пешадија, од Универзална, преку Партизански, до Плоштад и дома. ^_^

Кога излегувам на некоја така, широка, голема улица или булевар, ме удира во гради некој бран и веднаш ми светнуваат очињата.

Барам жртва којa трпеливо ќе ме вози со автомобил низ Скопје во предновогодишната атмосфера. Кога се е накитенко, украсенко, има многу светла и празнична еуфорија, кога се носат волнени капчиња, и шалчиња. И нараквички, па сите се гушкаат и туткаат меѓусебно.
    А јас ќе го отворам прозорецот, ако, нека е и ладно, и мразови, и снегови и ќе викам...
    I'm the queen of the world! :D

Кандидати за исполнување на налудничави соништа ?! :rofl:

На Rock-a-Fella, Miss-Independent, Strumfeta93 и 5 други им се допаѓа ова.
  18. Bright

Bright Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.547
    Допаѓања:
    5.518

^Песнава :inlove: :lol: Како вчера да ја пеев заедно со хорот на некој си плоштад во Холандија... ах меморис! In the jungle, the mighty jungle the lion sleeps tonight....auuuuuiiiiiiiii wia wiamawe.... :music:

ааааааа сега Брајт назад на учењењење! :o:

На EnnieFabulous, Hipica и Theodora им се допаѓа ова.
  19. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.126
    СДиК на Дузи, можда со кола ќе биде страшно да те возам, оти последен пат возев кога ја земав возачката.... :angel: значи пред едно 7-8 години :wasntme:
    Ама со автобус можам да те повозам, ќе го замолам шоферот да ни го отвори прозор кај него :rofl: да викнеш оти си цар бе по мое, па сеа види ти :$ :rofl:

На Doozy му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Miss.Ricci

Miss.Ricci Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2011
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    5.744
    СДК колку е проклето точно дека

Прикачени фајлови:

На ines.h, Chocoholic, zhap4e и 2 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.