1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. WhiteAngel

WhiteAngel Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2011
    Пораки:
    2.107
    Допаѓања:
    1.642
    Паѓам, станувам, ја местам круната и продолжувам...
    Тоа е потешкиот начин за живеење на животот. Има уште еден, полесен, ама тој се опишува со само еден глагол: паѓам...

Туку не сакав тоа да го кажам. Сакам да кажам за мојот повреден прст.
    Лепотанот имаше обид за бегство денес. Ама го фатив! На лице место навремено издејствував! :muscle:
    Го вратив дома и сакав да го удрам по тој задник негов голем, а тој се поттргна и јас го свиткав прстот при ударот на подот. ;( Сега боли, потечен е, можда и шинат... И најнезгодно ми е да кажам кој прст ме боли ако некој ме праша.
    Теле едно! Јас те ранам за ти да бегаш... Те мразам, џукело!

2. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Некогаш е потребно да ги избришаш личностите од твојот живот без разговор и лоша порака за да не жалиш после дека се било добро....
    Јас конечно го сторив тоа.Назад повеке нема и искрено,се радувам на тој крај.Сега ми останува да идам за Прилеп и да се видам со две феминки кои многу ги сакам :*

На crazylady му/ѝ се допаѓа ова.
  3. ana-girl

ana-girl Популарен член

Се зачлени на:
    14 март 2011
    Пораки:
    536
    Допаѓања:
    648
    несакам гости денес...но се најавија па то е |(

4. song

song Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јануари 2012
    Пораки:
    123
    Допаѓања:
    46
    ana-girl јас обожавам гости прати ги кај мене :D

*СДК
    Незнам што ми стана ама го изгушкав мачоров како никогаш досега. :D Ама многу си го сакам срцуле тоа дебелко :*

На ana-girl му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Chocolate.me

Chocolate.me Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    2.728
    Допаѓања:
    7.645
    Сакам да кажам дека ... си најдов нова љубов.
    Се вика Cher. Онаа што настапуваше на Х Фактор, 2010 година.
    Знам дека се сеќавате на неа.

Прекрасна е ,ја обожавам нејзината насмевка, го обожавам начинот на кои ги изведува песните, Love the way you lie.. Прекрасно ја изведе.
    Го сакам начинот на кои таа зборува, нејзиниот акцент. Го сакам начинот на кои ги прима критиките, го сакам тоа емотивно во неа. Го сакам начинот на кој се претставува на сцена, го сакам начинот на кој нејзината коса се вее кога е виткана.
    Ја сакам многу.
    Ја сакам бидејќи е слична со мене.

:* :* :*

Прикачени фајлови:

• Cher 11.jpg
      Cher 11.jpg
      Големина на фајлот:
      260 KB
      Прегледи:
      237
    • Cher 36.jpg
      Cher 36.jpg
      Големина на фајлот:
      400,8 KB
      Прегледи:
      237
    На angel92 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.422
    Многу убава е тема е Предизвик до Фемина читателите, ама најозибилно!
    Само јас би предложила и една слична тема, Само предизвик до Фемина студентите, да седнат и да испопрочитаат што поише книги за факултет и да се откачите од што повеќе колоквиуми и испити.
    Е тоа е прв предизвик за мене во моментов на празнична еуфорија, уште не стивува....
    А Том Круз мене ќе ми снима мишон инмписибл |(
    Е ова е невозножна мисија, иди седни загреј стол и учи да те видам, стомак полн до грклан не можам да дишам, гости на кило секој ден се најавуваат само.

Главава ми се збрлае од ЕКЧП, ЕСПЧ, КСПЧ, КЕБС, ОДИХР, ОБСЕ, МПГПП, РКМН :@
    Ќе шашрдисам, од кратенкиве ми нема спас, јазикот ми се заплетка више, се само на чпмпчм, само чп ми се слуша у главава |(
    A на меѓународно трудово, не ми се ни помислува, ако ова не ме отепа, оној МОТ како со мотика ќе ме отепа и ќе ме закопа.
    Господ нека ми е на помош
    АМИН

На Nymeria му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Alondra

Alondra Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2011
    Пораки:
    1.087
    Допаѓања:
    2.358
    Еххх љубов :inlove: :inlove: :inlove:

Прикачени фајлови:

8. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.128
    Пресретната од еден куп негативна енергија, уште повеќе тага и тродупло испити, пробувам да соберам купче позитивност и да го расеам на тие што најмногу им треба. Не ми оди најдобро, ама не се жалам.

Ми ги вадеа конците.
    Муабетев со страшно иронични доктори, кои во фаца ми плескаа колку ми го потценуваат факултетот. Ги стиснав забите и почекав да заврши со преврската, па му вратив два-три дипломатско-арогнатни затки.
    И излегов и се раскплакав
    Малку сум обратна, ми имаат кажано. Не плачам пред или за време на посетата на доктор. Солзите ми доаѓаат кога ќе излезам од болница. Од олеснување.

Кога ќе ми текне за какви работи имам плачено...
    Човек ќе рече дека неговите проблеми и маки се најголеми, никој не е свесен колку е тоа смешно или обично погледнато од туѓа перспектива.
    Ама па, моите маки се само мои. И само јас знам да си ги носам како што знам и умеам. Доволни ми се.
    Постресна недела не сум имала во животот, а тек е вторник.
    Ви имам напишано колку мразам вторник, така? Ако не, еве пак ќе кажам дека МРАЗАМ вторник.

Останете ми со здравје, и ширете насмевки, бесплатни се. А многу чинат.
    Јас одам повторно да се закопам врз книги.

На crazyinlove19, JuLleE, crazylady и 12 други им се допаѓа ова.
  9. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.838
    Допаѓања:
    25.747
    Толку, нема веќе наставка teen.
    Денеска сум една година постара од вчера, но милион пати посреќна.
    Мислев ќе ми биде најтапа роденден до сега, со оглед на ситуацијата во која се наоѓам ( читај: колоквиуми, вчера, денес, утре... ) АМА!! Слободно можам да кажам најубав до сега.
    Непланирано,скромно,полно со љубов,со колачи и оригинал ЦД од Placebo. :inlove:

Женски, еве и за вас, виртуелно частење:

:hai:

На MissSpark, crazyinlove19, zhap4e и 15 други им се допаѓа ова.
  10. CharmedGirl

CharmedGirl Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2011
    Пораки:
    1.420
    Допаѓања:
    1.662
    СДК дека под итно ми е потребен јак шамар!Морам да се вратам во реалноста, да престанам да фантазирам за недостижни луѓе и да се позанимавам со нешто друго, освен со љубовта..... :?:

11. moonlight-girl.55

moonlight-girl.55 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    1.566
    Допаѓања:
    3.272
    Читам сите се здебелиле за празнициве, сите јадат, бутаат, качиле по некое кило и се чудам :?: ... Па добро бе, само јас ли немам апетит, јадам колку да јадам, и сигурно ослабев бар едно килце? :^)

Спијам по 10 саата, али џабе, само се вртам, сонувам некои лоши сонови, секакви глупости ми се вртат низ глава :^)

Од сабајле ја чекам пак црвенава теткица да ме посети. Али ништо и од неа, само болки во стомак и толку. |(

И да, најголемата катастрофа е тоа што и 100 години да ми дадат да го полагам предметов, јас мислам оти нема да го положам :!:. Толку нешто глупо, што треба да го знам нели, али мене ми е ужасно неприфатливо и досадно. Глупо со еден збор!
    Ништо не разбирам од него, а и баш и немам некоја желба да го разберам, само си ги вртам страните, читнувам по нешто (неразбирливо :!: за мојов памет) и си викам, ај барем да го поминам еднаш ... За втор пат, јуни ... или пак август, не дај боже! :sweat:

И да, моментално мразам филмови со хепи енд. Гледав сега еден и само :puke: добив од него.

На crazyinlove19 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. maja.kostovska

maja.kostovska Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јануари 2011
    Пораки:
    288
    Допаѓања:
    192
    Апел за помош на 8-годишниот Кирил Јованов од Штип

Итна трансплантација на матични клетки му е потребна на 8 годишниот Кирил Јованов од Штип. Пред речиси една година му е дијагностициран рак на лимфните јазли. Неговите родители буквално молат за помош бидејќи, операцијата од која зависи животот на нивното единствено дете, ќе чини 280 илјади евра. Од конзилиум на лекари Кирил бил упатен на лекување во странство. Но, првостепената комисија на Фондот за здравство го одбила барањето на семејството Јованови да им даде 80 проценти од сумата. По нивната жалба допрва треба да одлучи второстепената комисија од министерството за здравство. Кирил сега лежи на Детската клиника во Скопје и прима хемотерапија, која само му ја стабилизира кревката здравствена состојба. Сите хумани луѓе можат да донираат на жиро сметката отворена за оваа намена, како и на телефоните за донации. Нашата хуманост е единствениот спас за 8-годишниот Кирил.
    Жиро сметка:
    530 5000 151 63 288 , Охридска Банка – Штип
    Телефони за донации: 075/143 550 , 077/143 775 и 070/143 191 .

не можев да отворам нова тема, па затоа тука пишав ...

13. Peperutka90

Peperutka90 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 март 2010
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    1.083
    Нешто што најмногу ме нервира е кога ќе си го исечам малото прсте од ХАРТИЈА :@ :@ ! Дополнителна причина за да не учам :lol: ! добро само мене ова ми се случува или |( ???
    Денес дознав многу грда работа, и направи да се почувствувам како најглупавото СУШТЕСТВО на планетава земја! Не дека ме повреди, далеку од тоа, само изреволтирана сум на себе што при очи сум била слепа! Две очи имам - ама како да ги немам, сум ги затворила како лилјак преку ден! Но, верувам во карма, ќе ти се врати се, знам. Мене коцките ми се наредени како што треба, со него до мене знам дека сум посилна!
    не сакам веќе да мрчам и да ширам негативна енергија на форумов, денес ќе паузирам малку од него (ќе пробам да не се уклучам до утре :?: )

вие бидете умни :*

На Lepaaa му/ѝ се допаѓа ова.
  14. tinkerbelll

tinkerbelll Популарен член

Се зачлени на:
    15 мај 2010
    Пораки:
    2.096
    Допаѓања:
    5.018
    СДК си дојдов во МК и ваква сум |( :( ама ич не ми се враќаше назад...Уф што убаво ми беше и колку бргу ми летнаа деновиве :@
    Битно најпрекрасно си поминав и едвај чекам пак :inlove:

На Beauchamp и Lepaaa им се допаѓа ова.
  15. Hiii

Hiii Популарен член

Се зачлени на:
    5 април 2011
    Пораки:
    1.427
    Допаѓања:
    1.563
    Мала маса поставена на сред соба а на неа троа лебче, троа солче, студена изворска вода наполнета од изворот на сред село.Кој втаса навреме ќе скрши залак од топлото месено лебче,кој не, ќе јаде црничќи од полето.
    А има ли послатко нешто од тоа да јадеш во друштво?
    Посебно ако твоето семејство одбројува 9 члена како моето.Солче, лебче се е слатко во друштво.Секој раце ќе испокрши за да го брцне прстето во веќе чистото тавче.
    Одамна ми раскажуваше дедо како изгледал ручекот во неговото време.Kога се уште бил дете.

А јас сега ќе речам има ли нешто послатко од тоа да те има во долг пост во "Специјаен поздрав до"...Колку поголема екипа, толку послатко посебно ако е за време на ручек.
    Тоа е задоволство за кое не знаат нашите баби и дедовци и пра,пра...Залче кое никој не може да ти го земе а ако си прејаден го оставаш да се суши.
    Епа феминки повелете...
    12042010, 1209, 135-5, 485, 5star, A-j-a, A-n-u-s-h-k-a, A.a, aaaaa, aazg, Abby, abeajde, Abeja, Acerola, Addicted, Adi888, Advokat, aerodrom, AIT, ajrin1617, Akana, akita, Alanna, Alchemist, Ale.Ambrosio4, alehandro, Alekche, alekcoki, aleks83, aleksandra.s, Alexa [Bot], Alexandra-Riri, AlicaInWonderland, Almirss, Alondra, amanda1, Ammy.Lee, Amy87, An-na, ana-girl, ana.anuska, ana.ubavkata, anab, anabel-a, Anabelle, AnaKarenina, anamarija..xD, anastasijaki, AnaV, andromedae, ane.n, ane.oh, ANELIJA, ANGEL1, angel92, angelce1, Angelceto, Angelche, AngelOfArh, anggell, Angie.97, anglicanka, Ani.taa, ani22, ani23, AnimalLover, anitsirk, Anja98, Anjichka, ankica84, anmari, Ann.94, Anna-Banana, ANNA.K, annabieber, Annath, anneyy, Annie.mk1, annii, AnnKashmir, AnonimnaJ, Anonnimna, antilla, antonelala, anuskaNESTLE, apostolka, April87, aprokovic, aquafortune, aquamoja, aquarius34, argentina, Arhangel-maniac, Ariana, Ariel, Aries90, ariesxx91, artemidis, artemis, Artemission, asa, Ashling, asnezana, Asterion, astra20, atala, Auditore, avita, Avril.09, AzSxDc, b.e.a.u.t.y, b.u.b.i, b4n1, babaDara, Baby1994, baby23, babyblond, babyblue, BabyD0ll, babylove123, badem4e, baguf4e, Bajaderka, bal0n43, BarbaraMorii, Barbica, barbiche, Barbie-mwa, beached, Beauchamp, Beautiful-Monster, beautifulmonster, Beauty161, bebaa, bebi, Bebyyy, Becky322, Bela17, belarosa, belieber, Belieber163, belieberforever, Belisima, bella.honey, berry, Betty.Boop, BeYourself, BI-44, biberce-3, bibi-sk, bibi26, bibini, bici-xxx, bilkata, billyy, bittersweet, bjondina, Blabla16, black-angel, Black.Beauty, BlackCat, blackstyle, BlackSwan5, BlackSwan7, Blacky, blairwaldrof, bleff, bllakce, Blondy90, Bluebell, blueberry93, blueeparadise, BlueEye, BlueEyess, BoaVista, bojana26, Bokicka, Bokk.happy, Bombshell, Boo.Boo, booba, booble.girl, bordan, BORKA, Boshkoska, Bozica1980, Breezy, Bright, Bubachka, Bubalaska, BubeMalerSan, bubili61, BuBu, bubu1, Budal4eTo, bumbuleya, bun, Bunny05, Bunny2, BurstBerry, busavkaa, Butterfly-itgirl4s, butterfly.93, butterfly.mimi, butterfly.mk, Butterfly15, butterflyyy, Buttterfly, BV87, cacikr, Cacy, calliope, candygirl, candyshop.sk, CaperucitaRoja, Caramelle, causevsku777, ceca-1, cecilia, celebrity20, Cence, CharmedGirl, chervenka, chiccush02, Chocoholic, Chocoholic.girl, chocolate.chick, Chocolate.me, Chocolatelover, Chupe, CIA, Cielo5, cigarce, Cija-si, cinderella5, cinderellce, Cloee, CoCoGiiiRL, Cokolatce95, ColdGirl, cookie24, cool.girl, COolgirL93, cooll, COollLady, coreana, crazyinlove19, crazylady, CrazyOne, CrAzYShAkA, creshicka, crnamacka01, crticka, Crucio, CrystalNoir, cupcake27a, cutebunny, cvekje13, cvetce93, Cynthia, Cyrus, d.Darla, d.i.n.a, Dada-N, Daddy.girl, daddys.princess, Dafinka0909, DamaVoPizami, dancing.queen, DAngel, dani.ella, danichap, danielka0507, Daniella, danika, Danilela, dankee, danniela5, darko-man, day.dreamer, Dayse, Dazey, Dazzle, Dazzling, De-lovely, DeadMary, DeCamargo, deedee0, DeepBlue, dejanma, del-fin, delvi, DeMelo, demonio, denci, deskarada, Despinaa, despot, dete22, Devojche, diana, Dimitrovska.1, ding.dong, dolly.doll, Dolphin4e, Domino, done, donna.17, DonnieDarko, Doozy, doriaskillicorn, Downy, draganaforever, Dreamer, drenka, DrenkaC, DressedToKill, drugar, drugarka, dryad, dseiwellrasha, Ducky, duffi, Dulceee, Dushica-sk, dzasmin80, dzidzi.g, E.v.E, ecaliban, Echo, eci.sk, Eci15, Ecii, Eennaa3, Eeva, Eileen, elcezelce, eleanoraaubrech, EleMental, Elena-97, Elenaaaaaaaa, elence200011, Elence93, eleni23, ElenI777, elenka05, elenka1990, elenka88, Elennaa, eleonor44e, Eleonora222, Eleonorastrumica, eli2622, Elika, elinela, elizabeta24, elizamontes, ell, ellea, Ellena07, Ellyy, elygj, Em4e711, Em4ii, Ema.Sk, emanuelaaa, emekreme, EmGreen, emi-src, emili.m, Emilija, Emma89, emocija, enca.69, erik, esperanca, etc, EVA, Evellyn, evelyn993, evvaa, Extraordinary.girl, Faggoty, Faline, fallenangel, Fallin-ForHisSmile, fashionista, faye, FBI, Fearless, femina.girl, femina.sk, femina90, feminaaaaa, feminagirl15, Feminkaa, Feminko, FemmeFatale, fergie, ferihan, Fibia, fierce, figgiMK, firequeenn, FlameFairy, Flow, forcelllore, ForeverYoung, Forgotten, freund, funkygirl, G.G, g.o.c.a, Gargamel, gargamela, garudamon, Gea, georgieva, gingerchild, Giovanna, girl-in-love, girl-miri, girl.23, girl15, girl23, girlinlove, GirlWhitStyle, Girly, Girly101, gj.emilija, glamour-lady, glow, Go-Girl, goddess.Of.chaos, gogotea, GoldenValery, Google Adsense [Bot], Google [Bot], Gordana10, gordeana, Gordenceto, gordost, gothchick, green.eyes, grisinka78, Grunge, Gubba, guguence, guitar, Gunshine, Gypsy, hallookitty, happygirl, HappyOne, Haya, heartche, HeartlySmile, HeelsLover, Heidi, HellyMcr, hermiona3, heydeeste, Hiii, Hipster, hola, HoneyBun, Hopeful, HopelessLover, House95, howdoyoudo, hristina.pav, Hristinas, hunny-bunny, Hurem, i.gi, Icko, Ickovska, Idonea, iiivana, Ilovemyself, imelda, imflawless, In..Love, Inana, IndieGirl, ines.h, inimini, inmate1807, Inna, innablood, INSIDIOUS, InstantGirl, interesna, invincible.06, Invisible, Invommeva, irena-10, Irena-2, irenna, Irida, Iriss, Isidora-Veles, isidora89, isolda, Iv4ule, Iva-Sliva, iva21, ivana-k, Ivana.82, IvanaP, ivimis, ivva19, ivvate, Izaabella, J.Ivanoska, jaam, jagod4e, jagotka7, janajana, jare, jarec6, JaSmiina.P, Jassyy, JDB, JenniferLove, JennyFromTheBlock, Jeny, Jewel, JingYang, joana18, joelle, Johny, Jovanna.I, JovannaB, JoxyTheFreak, judethixton, Juicy, Jule.Sk, julie77, JuLleE, just.me.living, Justice.Girl, JustSmileAndHaveFun, K-a-t-e-n-c-e, k-i-k-i, K.e.ll.y, k.i.m, K.Mari4ka, KalaV, kalinchar, kallias, kamikazus, kara995, karak, karenin, karina8, Kasandra123, Kasha, katakomba24, kate-the-great, kate21, kate89, katerina777, Katherine.Pierce, kati04, Katojiikutaka, katpa628, katula, kavalero, kawasaki-girl, kejsi, kelly.r, KENdra, keti.kety, ketisk, Kiike, kika13, kiki-riki, kiki4kablondy, kikikikirika, Koketna, Kokita, kolache, kolovoz, Kompot, Koni, koritsaki, Krisi88, kristii, kristinamk, kristince51, Kristinna92, kuc, Kylie, L-a-d-y-Bug, L-enna, L-o-l-a, L0ve, la-chicka, la.chocolada, la.parisienne, LaBella, LaBoom, LaChiquita, Lacrimosa, Lady-Love, lady-red-riding-hood, Lady07, Lady97, LaDyDoLl, LadyH, ladymg, ladymilion, LadySkorpion, LaFemina, lajka123, lalalala2, lalalups, lalamala, Lali-Esposito, lalita, LanA..ana, Laura1, Lavica01, Le-ni, lea88, lebarka, Leeloo, LejdiD, lelas, len4ence, lepa.milena, Lepaaa, levely, Lexy90, Li0ness, Libera, Liebe.Love, Ligavka, LightOFF, Liglataaa, Lil-bitch, Lili.lili, Lilit, Lilitka, Liljana15, Lilly8, LilPrettyGirl12, Lily-Love, Lina24, Lina92, linalinda, LinaMcCalebb, linija, Linn1, Little-one, LittleDevil, LivingGlam, Lizbet, ljubam, Ljubica10, Ljubica20, ljubicicaa, lloovveellyy, lokumce, Lola-M, Lola.Bunny, lolita97, Lolli, lolyta777, lonely111, Look, LoOnyD, Loritaa, Lorry, Lov3, love.edward, Love.love, love23, loveandpassion, lovelife, lovena, LoVeR, lovvy, Lua, Luda.Luna, ludacaa, LuDaChA22, ludoto19, LUNA.girl, lunicka, Lunita, Luss, Lux, Lyanna, lylaby, M.Chocolate, m.i.s, M.laDy, m.m.5, m1lani, m2m2m2, ma4e-94, ma4ence-d, ma4enceEdno, ma4o4female, Maca-BT, maca1987, MacaLove, macamaca24, macence85, macencebt, MacenceEna, maci88, macimac, macinja, mack-ka, mackice, Macoola, macy222, macysh, mademoiselle84, Madonna, Magdalence, MagicG, Magiieh, Magnolija, maja.kostovska, maja.veljanova, maja0, Maja34, maja8, maja90, Majasi, Majestic-12 [Bot], majuskasrcuska, Makide, MalaTTa, male4ka-oh, male4ka.luda, malecka.rak, maleta, mamamia00, Mameha, mamma-mia, manda, Mandarinna88, MandyLane, manja666, marama, marce-s, Marcey, MarchelineAmaru, Marchesa, marenero, margorieworcest, Marie.m, marija.hana.una, marija992, MarijaMar, Marilyn-Monroe, marina22mk, Marina89, mariosto, Marley, marshabehn, MartinaSk, martinuska, mary1005, Mary85, maryJ, matejab, MaVeBo, Mawata666, Mawata77, maybelline, Mayyya, mdb, meandyou, Meggy, Melody13, meow, meredith, merlinkej, Mermaid, mesage, meU, mia9184, MidnightFlower, MiDnIgHtLaDy, Mikako, mil4eto, mila.7, mila.s, Mila00, mila89, mileystar, milicka19, miljkovic, Milla9479, milosavljevski, Mimi85, MimiG, mims-89, Mine-to, Mini-Mouse, minne-mouse, Minnie93, miroslav1, Mishela, mishulence, Miss-Angie92, miss-bootylicius, Miss-dior, Miss-Independent, Miss-Perfect, miss.ella, Miss.Ricci, Miss666, MissBreezy, MissCinderela, MissDior, MissSpark, Mistery, misunderstood, mjau90, Mjauu, mlover, mmarija, mnerop, modem4e, MoDeRnA, MoJsOoOo, mona-li, mona.s, mona22, MonaJack, monika9579, monna03, MonnaSi, MonNy.B, Monroe, monsi123, MoonChild, moonlight-girl.55, moonlight.sunshine, MoreNa-22, morkov4eto, MorticiaAddams, mouse, Mrs.Cuper, MrsH, ms.beautiful, MSkorpionka, MSN [Bot], MSNbot Media, mucacita, musicgirl55, muzej, My.self, Mygirl, MysteriousGirl15, n.a.t.t.y, Naateee, najmiloo, najnajnaj, najubava2010, Name, nanadu, Nanna83, Nasty, natasaltd, Native, Natka87, natural.beauty, NB86, nedelce, nedzma, nela.oh, nena2010, nesa, Nevermore, Nevestulka, Neytiri, ni23, nice-girl, Nice.girl, nickey, NICKRIVERS, nicol, niger, Night.Wish, NightAir, Nightwalker, Nika666, Nina24, nina88, Nine25, NoellePage, Noemi, Noname7, norah, nordijka, Not-so-special, Nyan-Cat, Nymeria, O.Mally, Obu, odin, Offspring, Okean, oko585, oktavija, oliolivera, ollingerisma, Oneofakind, oooo, orhideea, Oxymoron, ozbilnazena, OzzyAngel, palacinka, palavoto.devojce, Paloma18, pamelche, Panki.Friik, papagal4e, papagalcheto, passion.for.fashion, patriawoodlin, pavlina, PeachGirl, pedanten, Pelikuna, pempel, Pepa12, Peperutche7, peperutka87, Peperutka90, Peppermint, perihan, perlaa, Petranka-18, PetraPanka3, Phyramide, pin4e, pink-panter, pink4ever, pinka15, PinkPanterka, pixielott, plavata212, plavi-oci, PlaviOrkestar, Plavusa.17, plavusaa, plawa, pobednicka, Podarok, poison.ivy, PoisonGirl-Valo, polzela, PorcelainDoll, PoS, Pretty.kejt, Primavera, Princess.S, princessara, Privlechna, programerka, programerka-2nd, proletka, pufi-cufi, PufkaPuff, puflaa, pupi.girl, puppy-love, purple.butterfly, PurpleMind, pussycat-doll, PussyHunter, Queen-S, QueenN, Radiance, raffa, Ragazzina, RainBow, rainlover, rajna-vojvoda, rak11, rak4e.oh, rebeca, red1, redgirl, renatadoll, Reny, riba79, ribce27, richgirl998, rihanna-6, ripce83, RIRIFENTY, RiRii, Ristena, robbiebocci, robbimandonado, roberta-rubi, Rock-a-Fella, Rock.Lady, roman, ronaciersezwski, Rose.the.one, Rose96, rosie, ROSII, rossonerka, Royal, RozeSk, Rozich, rsneil, Rubiii, russia7, S-a-n-4-e, S-Sister.91, s.t.e.f.a.n.j.a, s.T.e.F.i, sa.il, SABAH, sabatini, sadangel, SaIvnjaann, SamovilkaH, SandrickaB, Sanela94, sanja-84, SanjaBucka, sanjaeva, sanjalica, sanjchi, Sanjicka987, Sanniii, Sara123, Sara2, sarah.key, sarchy.y, SashaFierce, sashka8, Sawyer, Saxobeat, Saya, sb2happy, Schmetterlinge, Sckarlet90, scorpija986, SecretK, seduce, seksi, selly.gomez, senjorita-v, senjorita.lombardi, Sense, sensor, Sephora, Serafima, serinagrob, SexiLy, sexmanbt, SexyLady, Seznajka2, shadow74, Shaila, Shana, Shayek, She, Shelea, Shery, Shila89, Shopaholic, Shortie, Shpagetta, shururup, shy, si.exs, sibelka, SieIstDieSonne, Sienna, Siksi, silna, SilverGirl, silvice, simon4etooo, Simona91, simoncelicius, Simonna7, skellington, skorpija123, slatka87, Slatkamala21, SlAtKi4ka.SlAtKi4ka, slavica999, slobodka, Sloren, sm1zla, smajliX, smam, smiki, Smileee, smileski, smiley-32, smiley-94, Smizzy, Smurfette.M, snegulka5, snezanatr, Snow-Queen, soco, Sofi-80, sofijana, sonce777, soncicko, song, Sophia7, sorleva, SOVRSENSTVO, spanko, sparklie, Sparks, Special.Someone, specificone, Speechless, Spell, spellbound, SpoiledBaby, Springy, Squirrel, sramezlivata, Sramezlivoto, srcekrsacka, srcesrce, srcka87, srckastata, Srekicka, ss80, Stam, Star19, starbucks, starfish, stefaneli, stefani24, Steff.Unique, Stefiniki, StefiNikola, stetoskop, stewart, strange-woman, strangewoman, strelac, Strumfeta93, subin, sugar, suGarBaby, Summerlover, sunfemina, SunFlower94, Sunshine.love, Sunshine88, SuperGirl2010, supergirl22, supermario, suze11, svetlanakojceva, Swatkoo, sweet-cherry, sweet.lady, sweetgirl4, sweetgirl88, sweetgirl92, sweetheart10, sweety-a, sweety-m, Sweety-Tweety, sweety923, sweetyears, sweetypie, T.e.d.d.y, t.i.n.k.b.e.l.l, T.vampire, t.w.e.e.t.y, taci1, Talita, tamara2001, Tanjich, Tanjus, tara83, taska, TatjanaHL, tatjanceto, Tea22, tea94, TeaB, teacher, Tearful, teddybear, teddygirl, TeddyGrey, Tedi16, Teenage-Girl15, Teickaa, tekicka, telefonit, telgenrefu, Tenkai, Tenna, TennisBabe, Teresa94, tessie, The-Queen, The.Complicated, The.Crab, The.Girl.Next.Door, The.Kala.Queen, Thebestone, TheCandy880, thegirl2, TheGodmother, TheIdealMe, TheKiketoo, thelittle17, TheMarie, themen123, Theodora, theothertwo, thinkerbell, tigerlady, Tin4ess, Tina.16, TinaM25, Tinker-Bell, Tinushka, tjara, tocna, together, tojsum, Tomcia, Tomi84, Topaz, ToRmEnTeD.LoVe, Torresica, Towelie, Trajche, Trendafilka, Tribbiani, TrueReligion, TS-310, tweety26, tweety88, Twilight, Twilighter, ubav4e, ubavi4ka, UbavkaBube, ubersetzerin, Ulata, ultraviolet, un.known, Unica, UniqueA, unstoppablemind, urdenanto, User27, VACA, VAGA91, vaga95, Vale-slatka, valejunior, varsa, vasileva, Veki4kaa, velesanka, vendiii, veri, verica94, verica95, veronikaveronika, VeRyCa, veslamkajce, vesna23, vess17, Victorian, vidividi, Viiiiip, Vikica.cuci, vikica.s, Vikita, viktor-m, viktorialove92, ViKtOrIjA21, ViktorijaMari, violetblue, viva.la.vida, Vixen, VMP, Vodolija88, Vodolijata, Waka-waka, Whatsername, WhiteAngel, WhiteButterFly5, Wild-GirL, Wild.Child, WildCherry, Wilde2105, wildflower, WinnieThePooh, wolf4e, WomanInRed, x.Daisy.x, xenna, XMaN, XstrongerX, Xtinna12, xxAngelxx, xxMxx, xXx.Hera.xXx, Yipman2, yoona, Zagrizena21, Zahir, Zaljubena111, zasekogas, zhap4e, zlatnaa, zlatnosrcence, Zlatusko, ZoLaRisK, Zonda, zoricavelkov, Zoza, zuma65, Zumbula, zuzuu, zvecka

Нека ни е на здравје "јадењето" ;)

На K.Mari4ka, Forgotten, MiDnIgHtLaDy и 21 други им се допаѓа ова.
  16. Acerola

Acerola Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2011
    Пораки:
    537
    Допаѓања:
    630
    ^^Среќни се оние што биле активни во тие последни 24 часа. ^_^ Инаку ќе останеле без поздрав. ;(

На Offspring му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Hiii

Hiii Популарен член

Се зачлени на:
    5 април 2011
    Пораки:
    1.427
    Допаѓања:
    1.563
    ^
    За среќа овие денови веќе сите се прејадени.

18. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.172
    Највеќе мрзам, кога ќе одам на гости.. и само ќе ми викаат... Елена, не се срами земи ова.. Елена, земи си, не се срами.. Елена пробај од овие. |(

На Lepaaa и L0ve им се допаѓа ова.
  19. Lepaaa

Lepaaa Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2011
    Пораки:
    2.069
    Допаѓања:
    8.098
    ^ А најлошо од се‘ Елена, кога упорно ти ги фалат некои колачи па ти од култура земаш да пробаш демек ајде да видиме какви се фамозните колачи, а тие :puke: !! :rofl: :rofl:
    Ова ми се случи баш вчера! :lol:

Он топик: СДК, Скопје хир ај кам, хир ај гоу! :rofl:

На Elennaa му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Miss.Ricci

Miss.Ricci Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2011
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    5.744
    Гушкајте ги луѓето околу себе, правете го тоа почесто. Исполнува..навистина..
    Денес го гушнав стариот комшија, човек во години кој ме сака небаре сум му ќерка. Го гушнав, а тој така мило рече "Злато од девојче си! Златно девојче.."..Мајка ми на тоа слатко се насмевна и шеговито додаде "Не ти е дома, да видиш што "злато" е.." :)
    Си велам, колку може да те исполни самото чувство дека некој има потреба од прегратка, дека на некој го радува твојата насмевка, дека некој го сака твоето присуство, дека е горд што те познава...
    Си ги гушкам старите луѓе, иако имам другарки кои се гадат од самата помисла..Си ги гушкам, бидејќи нивната прегратка е искрена и топла баш како детската-чиста!

На starbucks му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.