[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Nevermore

Nevermore Популарен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    616
    Допаѓања:
    2.009
    СДК кој рано рани фаќа место во читална :D

На Grunge му/ѝ се допаѓа ова.
  2. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159
    СДК ќе ве замолам во темата за рецепти да пишувате само проверени што ви успеале, а не само копи-пасте од некои страници... за такви може секој да си најде.

На wolf4e и mims-89 им се допаѓа ова.
  3. nesa

nesa Популарен член

Се зачлени на:
    23 јули 2010
    Пораки:
    843
    Допаѓања:
    1.226
    HAPPY BIRTHDAY my little Princess

Ти ветувам дека ќе го имаш најубавиот роденден до сега :*

На bittersweet, Neytiri, la-chicka и 20 други им се допаѓа ова.
  4. PussyHunter

PussyHunter Нов член

Се зачлени на:
    15 август 2011
    Пораки:
    636
    Допаѓања:
    724
    На колкумина од вас ви се случило следново? :D :D

Прикачени фајлови:

• 1703075_700b.jpg
      1703075_700b.jpg
      Големина на фајлот:
      57,7 KB
      Прегледи:
      260
    На MacaLove, AnaKarenina, MandyLane и 5 други им се допаѓа ова.
  5. CharmedGirl

CharmedGirl Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2011
    Пораки:
    1.420
    Допаѓања:
    1.662
    СДК...Ми фалат многу и сакам да ги видам, ама никако не можам да се натерам да излезам со нив.Нешто не ми оди деновиве... :^)

6. LaFemina

LaFemina Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јануари 2012
    Пораки:
    35
    Допаѓања:
    34
    СДК дека хербалајф ванила никако не оди со јогурт... уффф, се мрштам ама тоа е, си се фатил на орото и сега играј. Можда ќе симнам некое килце, не? Можда, кој знае.
    Сакав уште нешто да кажам ама ете, гледајќи реклама, заборавив :?:

7. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.008
    СДК, станав и не ми се верува дека станав :yawn:

8. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    Ракометна треска.Едвај чекам.
    Да се надеваме ќе не понесе како кошаркарската.
    Идам јас да го зграпчам денов.Додека сум решена и креветов не ме зграпчил мене назад :D .

Имајте убав ден феминки!

На LaFemina и Chocoholic им се допаѓа ова.
  9. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.128
    Имам чувство дека ме јаде одвнатре, многу повеќе одошто однадвор, само што ич нејќум да ми дадат потврда дека е така. Не за друго, а тогаш ќе треба да прогласам- пропаст!
    Ич не сум по откажувањето, мада имало ситуации кога за доброто на некого или некои сум ја предала штафетата, а играта ми останала недовршена.
    Обично важното ми било што сум го видела резултатот и без да се свирне за крај. Овој крај и ми одговара оти го предвидувам, и не ми, оти е грд едноставно.
    И ете, си ги мразев и ги мразам сите претчувства, сите соништа, дури и школските трикови за вагање на емотивните состојби од зборовите на другите, а никогаш не ми текна да ги злоупотребам за да си најдам разбирачка со себе.
    Се изнапишав за демек моите стравови, моите желби, моите, моите, бла-бла без само механички да ги гланцам „грешките“ во смислата ко по обичај.
    И?! Јас сум глушец што пати од халуцинации и идеализира глупости, кои не ги прави оти веќе ги нарекол глупости, а уствари не ги прави оти ги идеализира и мисли дека таква идеална глупост не постои. :|
    Цврст став. Пфффффф.....
    Таков имаат само оние на кои си им платил за да имаат цврст став и ќе го имаат дур им плаќаш. И кога одвнатре ќе ги чеша тој, цврстиот став, тие истите пак ќе бараат некој за да споделат дека тоа и не е така цврст став. Мекушавост.
    Емоциите ќе го убијат цврстиот став во мене.
    Ај ем факд секако, па бар да уживаме бре људи!

На LaFemina, green.eyes, SuperGirl2010 и 6 други им се допаѓа ова.
  10. aaaaa

aaaaa Популарен член

Се зачлени на:
    9 април 2010
    Пораки:
    774
    Допаѓања:
    1.231
    сакам да кажам дека времево е за никаде. а јас баш денеска најдов да му се радувам на снегот. :doh:

11. Shpagetta

Shpagetta Популарен член

Се зачлени на:
    6 ноември 2011
    Пораки:
    730
    Допаѓања:
    2.392
    СДК досадно ми е ! :doh:

12. Loritaa

Loritaa Истакнат член

Се зачлени на:
    6 август 2011
    Пораки:
    395
    Допаѓања:
    661
    Добро утро и од мене ]:)
    Си станав раничко исто како и секое сабајле ...Во 9 ипол се будам ко аларм да имам во мене.
    Сега се брзам и немам време да ја споделувам мојата инспирација тука на форумов,а инаку сакав да ви кажам СДК дека премногу сте озбилни и озбилно ги сфаќате работите.
    Надвор од форумот сите сме исти,а тука има многу светци и светици.Богородици и ангели. :tmi:
    Без увреди и навреди,ама така е ,. поштенка :!:
    get a life girls 8)

Јас одам на лизгалиште да се полизгам,а после да го прошетам градот,она саглам шетање.
    Е така.Имате голем поздрав од мене.
    Чао :hai:

На butterfly.93 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. GarpovaV

GarpovaV Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2011
    Пораки:
    999
    Допаѓања:
    1.962

:|

На LaFemina, MacaLove и anabel-a им се допаѓа ова.
  14. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.979
    ОУУУУУУУУУУУУУУ ХЕПИ ДЕЈСССССС! :dance: :dance: :dance:

http://www.youtube.com/watch?v=4moPhSeDWFI

Одам да кулирам денеска, ај мајката. Си ја пукнував жчката, си ја пукнувам, ќе си ја пукнувам ама добра е, има, има убави работички. Вака по сите предмети и може и декан ќе ме стават. :rofl:

Забегувам бе, само за ова ви кажувам и ви пишувам, ама налет. НАЛЕТТТТТТ! :party:

ЧИАОООООО! :D

На LivingGlam му/ѝ се допаѓа ова.
  15. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.074
    СДК ... Вауу кои чисти, не искварени души и совршености од персони постоеле на светов ... :o :?:
    Штета што на време не дознав |(

И да додадам ... не е до вас, наводно деновите после сите овие празници се депресивни, не мотивирачки не инспиративни ... После бура, мирно море. Ете така. Ќе се вратиме сите во колосек ;)

На kate21 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Srekicka

Srekicka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.863
    Допаѓања:
    2.847
    Лелее колку им е досаден животов на луѓево. Се разочаруваат или се лигават за глупости, а има и такви што си измислуваат сценарија, али апла немогуча мисија. :D
    Моето мислење за некој што нема попаметна работа, како чичко Стаменчо што живее на приземје и снима кој, кога и од каде дошол и одовара со Наде и Зоре е еднакво на НУЛА. Очајни личности, без желба за живот.

17. beached

beached Истакнат член

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    624
    Допаѓања:
    1.697
    Во елемент.
    Дупла доза кафе,чаша портокал и талент.
    Уште да си најдам трпение и..

На AnaKarenina и starbucks им се допаѓа ова.
  18. cecilia

cecilia Популарен член

Се зачлени на:
    9 декември 2009
    Пораки:
    1.329
    Допаѓања:
    1.196
    Ги презирам луѓето кои си земаат за право да посегнат по туѓо :@

19. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Сдк абе додека не го испијам кафето после појадок нема шанси да функционирам :shake:

Рано станав, без појадок трчакaј наваму - трчкај натаму со С. грозен здравен дом, глупи пошти и арогантни продавачки,ископан плоштад...Штип заникаде си ;)

Голтам црно кафенце без зрно шеќер и се мислам дали во денешно време ти требаат повеќе нерви и пари за на факултет или знаење...дефинитивно повеќе - нерви и пари .
    Се мислам дали вреди она мое пишување, џиткам мисли, емоции и добивам неколку пофалби (убаво довагаат) но како нешто да ми недостасува :?:

Убаво се чувствувам кога сум опкружена со празни листови за цртање, кафе, пенкалца, моливчиња и дрвени боички .
    Скрипти и истории НЕ ФАЛА.
    сега за сега.

btw страв ме фака во оваа мојава зграда за две недели две комшивки починаа... сите решиле да бегаат од светов што не чини ...

20. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.409
    -------------Чиста Дана
    Наутро штом си стана на бунарот ита Дана
    чешла коси и се мие
    и умот си го трие
    Знае Дана мома мила дека кокодакање не дава сила. .....

Искрено некои моми не се возможни. Плукајте, па напишете некоја порака пренесете некое инфо, нека се шири инфото ако не стигне до целта ааа ништо мисијата ви пропадна. Добро моми имате живот освен какање и плукање по нечиј карактер? Или сите станавте судии, и вие ги кроите личностите на одредени особи? Ако си имате со некој приватно нешто решете си го, ако имате и нешто да се испуцате кај таа личност кажете си што имате, а не играјте расипан телефон, и да предупредувате, леле не верувај на овој на оној и после какате на сите страни. Мене реално ќе ми го поткршите да кажете нешто за мене. Ама тапреку - попреку од светици и сезнајковици. Не знам и неможам да сфатам како ви се потхранува егото на вас, ако направите некого лош во туѓи очи? Како објаснете ми? Оти ширите приватности наваму-натаму? Јас сум исфрустрирана од вашите детски игри. И форум не се гради вака, или по ЛП леле да ти кажам овааа вака, да не ти се верува, лелеее а оваа што кажа лелеееее.

Член сум една година и ја приметувам промената на форумов. И би ви препорачала да го прочитате постот неколку страни наназад на Теодора. Е така се гради форум, а не со трачарење, и дување муда од лабуда.

Искрено ваша Љ.

Еве ви едно убо песниче.

http://www.youtube.com/watch?v=pgJ-CTJm ... r_embedded

На Breezy, green.eyes, AnaKarenina и 2 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.