[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.074
    СДК ... од први па навака нај популарен статус на ФБ гледам е engaged. :emo:
    Па нека се множат ...

2. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.612
    Eeeee, оти така бре?
    Јас овој би си го земала за дома, се' живо ќе ми поправи.
    :D

На srcekrsacka, marama, drugarka и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  3. drugarka

drugarka Популарен член

Се зачлени на:
    9 октомври 2011
    Пораки:
    1.436
    Допаѓања:
    4.995
    Цел ден се трткам-мрткам натака-навака.
    Кујна-дневна-соба.
    Страшно е колку немам концентрација да седнам да прочитам барем една е*ана страна од книгата.

Ништо од учењето денес, одам на пиво!
    На здравје девојки.
    Редактирам-Изгледа пиво ќе си пијам сама дома :(
    Мојата т.н. другарка повторно нема време,договорена си е со дечкото, а ми рече... Многу сум разочарана од неа, многу. ;( И уште ме вика со полу-празна уста, ај дојди, абе ајдее?!
    Ама како да престанам да се дружам, ја сакам.
    Но се што е форсирано не чини.
    Епа на здравје нека ми е, ама овој пат сама дома!

4. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    19.195
    Допаѓања:
    258.453
    Ама да се сите како овој, добро ќе е :D :D :D .
    Мене нема да ми смета и мајстор да е, ама не верувам дека во комбилизонките ќе го приметам, во кафиќ можеби :wasntme: . Мислам за првиот впечаток.
    Да не сфати некој дека сум голема матријалистка :D.
    И не сакам BMW, ама Мерцедес може :D :D :D

5. AnaKarenina

AnaKarenina Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    5.801
    Допаѓања:
    55.007
    Општо познато е дека јас не сум родена под некоја среќна ѕвезда.
    Од малечка сонувам дека еден ден ќе го сретнам мојот ксмет, и ќе го фатам за гуша како што го фати Ѓорѓи Колозов во една народна приказна. Сите мои бинго и лото ливчиња, грепки и купони биле неуспешен обид. Паричка за Бадник? Тоа е веќе научна фантастика.
    Ама денес, ми се насмеа среќата. Ја добив првата награда во мојот живот! Толку бев среќна, што за малку ќе се залепев горе, за плафонот! :lol:
    Добив две лажички Браво кафе! И си реков: Море, море, ми тргна среќно годинава. :wasntme:

На mims-89, Divinebutterfly, kate21 и 10 други им се допаѓа ова.
  6. SuperGirl2010

SuperGirl2010 Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    328
    Допаѓања:
    316
    А сигурно па нема да влезам у кола со некој што првпат го среќавам на улица, па и на вечера, плус и кај него дома.. или у хотел, кај и да е.. :) Без на разлика на марката на колата :!:

7. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    19.195
    Допаѓања:
    258.453
    Моето мислење се однесуваше за комбилизонките, не за колата ;) .
    Се изјаснив, мислам.
    Зборот ми беше за првиот впечаток, останатото не го коментирам :) .

На SuperGirl2010 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. maja.kostovska

maja.kostovska Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јануари 2011
    Пораки:
    288
    Допаѓања:
    192
  9. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Сте имале гости без осет ?

Е јас такви имав денес и тоа во две тури.
    Прво другарките на сестра ми, си седеа, си седеа и си седеа ехеее.

А овие втората тура гости од кај роднини и од кај седеа 5 часа ме утепаа со муабети од пред 10-15 години и нивните времиња |( :yawn:
    Планираното време што требаше да го искористам да си ја дочитам книгата вчера што си ја купив, го поминав во празни досадни муабети и соба полна со чад.

Господе дај им памет на луѓево и осет.

И ова ако ми доваѓа нека ми доваѓа ако не нека не ми го мачи стомакот и градите !
    ПМС ме треска та од ѕид, та од под...уште малку и по таван .
    Тешко на комшиите.

На MandyLane му/ѝ се допаѓа ова.
  10. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.409
    И јас заблежеав, сериозно не знам што е дал е Љубов, дал е тренд да се запросува за Нова Година ама за арно за убо нека е.

11. WhiteAngel

WhiteAngel Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2011
    Пораки:
    2.107
    Допаѓања:
    1.642
    Не, немам инспирација во последно време. Немам за ништо...
    Половина час гледам во белиот екран на Word и ништо. Немам инспирација ни за еден состав, ни за една песна... Дури немам ни за овде да пишувам.
    Се губам во редиците тексттови испишани од ваша страна. Немам ни трпение, ни желба да читам долгометражни постови, а во оние кратките од една два реченици ми нема душа... Бесцелни се...
    Всушност, и јас сум таква деновиве. Бесцелно талкам и низ град, немам желба ни по продавници да влегувам. Дури ни новиот пат чевли на излог во мојата омилена продавница не ми става насмевка на лицето. И заминувам. Без да ги пробам!
    Секое утро се будам со надеж дека тој ден побрзо ќе помине, па да заспијам повторно.
    Слободно време имам за извоз, немам со што да го пополнам, станува досадно време и тука се губам.
    Се губам во досадата и губам инспирација за се...
    Порано на форумов наоѓав капка инспирација, сега кога ќе се сетам дека ќе наидам на кавги поради спротивставени ставови или нечии лажни слики дури и не ми се влегува...
    И кога ќе влезам, на запад ништо ново!
    И пак истото. Некогаш ќе напишам нешто овде, некогаш само ќе читам, скролам, читам и ќе си одам.
    Затоа ги мразам распустите. Колку и да се сретнуваме и дружиме за време на овој период ништо не може да ги замени часовите минати на школо. Некогаш и таму е досадно, ама подобро да е досадно во друштво отколку да е досадно кога си сам!

12. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    СДК дека и јас не знам што сакам понекогаш :^) Сама си избрав вака и покрај 300 молења и убедувања, и сега не ми чини :|

13. Chocolate.me

Chocolate.me Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    2.728
    Допаѓања:
    7.645
    Сакам да кажам дека неможам да опишам колку беше среќна мајка ми кога и го дадов подарокот. Сега, пред 15 минути. Огромна насмевка се прошири на нејзиното лице.
    Мајка ми обожава чаши, шолчиња, за чај, за кафе.. Повеќето и се купени од тато. (знае тој што сака мама)
    Имаше од мене еден, али се скрши.

Шолот е виолетов, со розовки линии.. Ма прекрасен е, да ти биде мерак да пиеш чај.
    Незнам што ми е денеска, многу сум среќна. Ова сега ме направи уште посреќна. :)

Прикачени фајлови:

На Hopeful, MandyLane и funkygirl им се допаѓа ова.
  14. Alondra

Alondra Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2011
    Пораки:
    1.087
    Допаѓања:
    2.358
    Го гледам орбитрекот и се мислам дали да вежбам. Се предомислив ке вежбам, со чипс и кока кола.Што ке се замарам со орбитрекот, после треба да се туширам а пред малку се тушнав (што би рекол брат ми) :D

15. bal0n43

bal0n43 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    135
    Допаѓања:
    81
    Мразам кога избрзувам и не бројам до 10 пред да кажам нешто. Извини мамичке, не мислев така. :(

Ми фали Снуки..многу сакам да го гушкам и малтретирам сега. Ај пуст да е, пуст да би останал животот кучешки :lol: Депресивно ми е вака слободен ден кога го минувам без него.
    Одам ај да најдам нешто за кркање, да скратам нервоза.

16. LaFemina

LaFemina Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јануари 2012
    Пораки:
    35
    Допаѓања:
    34
    http://www.youtube.com/watch?v=AdwJdX6b ... re=related

СДК дека слушајќи ја песнава се вратив во едни времиња, не многу одамна да би ги заборавила, но не и така блиски чим ми ја разнежнија душава и ме натераа да се присетам на едно детство, покрај малата елка но доволно голема да ја собере сета љубов, желба, и по некој шарен лампион, со тањирче плазма и млеко во рацете, надеваќи се на принцот, замокот и вечната среќа која во приказните секогаш ги пратеше само добрите девојчиња, незнаејќи дека реалноста е многу, многу поинаква од онаа за која ние сонувавме. Ах детство, кога ли помина така брзо?!Ете, морав да пишам, се присетив и убаво ми дојде на душичката :$

На Hopeful, Miss-Independent, AnaKarenina и 2 други им се допаѓа ова.
  17. ines.h

ines.h Популарен член

Се зачлени на:
    23 август 2011
    Пораки:
    1.689
    Допаѓања:
    18.857
    Буквално ама баш буквално пијам кафе под елка :) :nod: ако падни ѕвончево право во филџан останав без кафе,башка и не ги гледам буквите од тастаурата лелеле класичен идиот ......

Туку што е со форумов како преку ноќ како да исчезна магијата дел од моите омилени форумџики ги нема ,добро е што некои љубимки ми се тука па си ги листам во тоа мислењата.Си знаат тие кои се.

Друго пресушив за инспирација деновиве ај донт ноу оти е такаа ,а не е поинаку.

Собринка, винце ,

убав помин, муабети,

топлина.,и сејќавање на едно време кое ќе си го чуваме онака себично и ц со големо Ц цврсто за нас.

Нема поубаво нешто од луѓе драги и пријателство штета што малце го има но го има јебига.

Малце мрчев Бог нека ми прости за неубавите зборови и така .

18. ivce2000

ivce2000 Истакнат член

Се зачлени на:
    27 септември 2010
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    6
    леле песнава :D сите приказни во едно , дури ми текнуваат и сликичките во албумите што ги собирав за пепелашка со злобните сестри, глувчињата... лелелелелеле :D значи ми украде една слатка мала насмевка од лицето во моментов , браво за ова :D
    поздрав и биг смиле :D

На LaFemina му/ѝ се допаѓа ова.
  19. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.842
    Допаѓања:
    25.768
    Секој пат кога вистината ќе ме вовлече во проблеми и караници, решавам веќе да лажам следниот пат, не за друго, туку да си олеснам на себе.
    И доаѓа тој следен пат и јас пак .. не можам да лажам едноставно е,и ете ме пак со проблеми до гуша.
    А што е најинтересно никој не цени што сте биле искрен со него, напротив дури и наоѓа начин да го употреби тоа против вас. Свашта.

20. Ammy.Lee

Ammy.Lee Популарен член

Се зачлени на:
    31 јули 2011
    Пораки:
    1.995
    Допаѓања:
    2.281
    Сдк сликата кажува се...

Прикачени фајлови:

На Hiii и kate21 им се допаѓа ова.
Статус на темата: