[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Towelie

Towelie Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2011
    Пораки:
    516
    Допаѓања:
    687
    Да,тука можат да си најдат и поданици,и сето тоа,а сите тие што ти толку ги возвишуваш на форумот како Ајнштајни,Конфучии и Никола Тесли уствари се обични смртници,како тебе.

На Breezy, FBI, mims-89 и 2 други им се допаѓа ова.
  2. The.Crab

The.Crab Истакнат член

Се зачлени на:
    24 февруари 2011
    Пораки:
    629
    Допаѓања:
    370
    За сите оние што ќе прочитаат и оние што нема, драги Феминки и Феминковци, благовремено Ве замолувам да држете среќичка и стискате палци, ракчето да не настине повеќе од тоа што е (не е многу фала Богу :!: , но со оглед на претежно ниските временски температури секоја нестабилност како од надворешен, така и внатрешен фактор може да биде фатално, мислам пресудно за и така веќе мојот ослабнат имунитет :angel: ).

Погоренаведеното дијагностичко изложување го направив самата, како и терапија базирана на природни состојки (за да не одиме веднаш со антибиотици). Од се' срце се надевам дека не ве изморив со мојот епски коментар, а од друга страна сепак предизвикав скромно сочувство :$ .

Ах, да! И сама на себе си ветувам дека колку што е можно повеќе ќе се потрудам да целата оваа временска и здравствена нерамнотежа повеќе не влијае врз мојата емоционална состојба. Чао, песимизам! Чао нерационална депресијо! :devil:

http://www.youtube.com/watch?v=p47fEXGabaY

- Уф, пак носот! :@ :rofl: :P Ајт, сериозно, чао (од оваа тема :P ) :hai:

На Divinebutterfly, Doozy и thelittle17 им се допаѓа ова.
  3. anneyy

anneyy Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2010
    Пораки:
    1.280
    Допаѓања:
    1.422
    Те сфатив. И покрај тоа што не се согласувам со тоа, благодарам на одоговорот.
    Тоа што некој се прави мудрец, филозоф или било каков голем ум на некој форум не значи дека е лош човек. И да постојат тука некои на кои им се восхитувам, но не ги сметам за лоши. Всушност се ежам кога ќе прочитам збор лошо во било каков контекст.

4. stetoskop

stetoskop Форумски идол

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    5.545
    Допаѓања:
    174.469
    Нека е живо,здраво,умно и големо да расне :*

На thelittle17 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Towelie

Towelie Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2011
    Пораки:
    516
    Допаѓања:
    687
    Па ако малку разгледаш ќе видиш дека караниците на форумов се углавно меѓу тие членови :) Ништо лично,само мое мислење можеби.

6. anneyy

anneyy Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2010
    Пораки:
    1.280
    Допаѓања:
    1.422
    :doh:
    Извини, не сакам ич да цитарам некого.
    Ако некој е дел од некој караница, лош е? Секој човек се скарал со некого во животот (без разлика дали виртуелно или во реалноста), сите се лоши? Еве јас на пример, повлечена и срамежлива, воопшто не сум конфликтна личност, но сум се нашла во ситуација да сакам да задавам некого, да се карам и да се тепам.(пример ова, сега не сум злонамерно настроена :D ).Не сум лоша. Којазнае, можеби моево размислување е погрешно. Можеби преувеличувам поими. И можеби сум една од ретките тука која не пишува за да биде почитувана, само затоа што сум разочарана и огорчена од реалноста.

7. JoxyTheFreak

JoxyTheFreak Популарен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2011
    Пораки:
    833
    Допаѓања:
    5.566
    Врв на ретардираност:
    Седнување на раб од кревет и плачење и кукање за стариот расипан и неценет апарат.
    Џоксизам! :D

На thelittle17 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. najubava2010

najubava2010 Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2010
    Пораки:
    1.619
    Допаѓања:
    4.653
    Досадно е, ама па стварно досаден е форумов.

Сдк стана "Вашите литературни дела" или "Елегии за една зима/пролет/лето/чај/снег/дожд/кал/есен...шта год". Одеднаш сите станаа филозофи, поети, писатели, храбри, без длака на јазик...
    Се пренатрупува СДК со по неколку страни дневно, сите имаа што да кажат, а онаму по другине теми живо пиле нема. Речитост тука, есеи, состави, поеми читаш, читаш и забораваш уствари од што си почнал, се губиш во еден куп натрупани реченици, и постот ја губи смислата, треба да се задлабочиш за да видиш што сака писателот да каже. А во други теми каде стварно има што да се каже збор, два напишани.

И згора на се јас незнам дали форумов го посетува само виско интелигентна раја ама во стварен живот од сите девојки кои ги познавам дали две или три така паметно се изразуваат, на долго и широко.

СДК е сакам да кажам, кажи-речи што имаш на памет во моментот, и чао пријатно. Понекогаш кога читам нечиј пост имам чувство дека е пишуван со саати. Пиши што имаш, па ајде на рецензија, епитети, метафори, китење, лицкање, па препрочитување, па дури после цела таа макотрпна работа стискаш испрати. Ќе ти стиснат едно дестина лајка, и утре пак, јово на ново. Иста процедура, различна тема.

Туку и модераторкиве треба малце попустливи да бидат, форум е ипак, различни мислења, спротиставени ставови, па и жестоки "караници", се додека е на ниво културна, без навреди и оправдана секоја дискусија е полезна, ако ништо друго барем различни мислења ќе прочиташ. Вака после вашите чистки скоро сите мислења наликуваат едно на друго, како по некој терк пишувано.

И не се секирајте јас не си одам, останувам. Ќе се потрудам да допринесам за форумов ни насушен т.е. пресушен.

И да ви кажам се си положив. А учев само по еден ден, но кога се сака се се може.
    Сега одам да спијам, да се изнаспијам и немој утре кој ќе станам тепачка да видам, ниту празна СДК, пишујте си луѓе али бидете свои, немора и на форум да глумите.

Ај, ај... доста к*њам, и онака голема е веројатноста постов да летне во канта, па џабе време губам ако продужам да објаснувам.

На LilBaby, Breezy, Peppermint и 15 други им се допаѓа ова.
  9. PussyHunter

PussyHunter Нов член

Се зачлени на:
    15 август 2011
    Пораки:
    636
    Допаѓања:
    724
    Еве ви песничка за билдање потребна количина тестостерон/естроген, кој што има. :D :D Моќен текст и јак ритам. Шампионска песна! :)

http://www.youtube.com/watch?v=CcYWCe1cIg8

На martinuska му/ѝ се допаѓа ова.
  10. stetoskop

stetoskop Форумски идол

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    5.545
    Допаѓања:
    174.469
    СДК дека незнам како да испратам ЛП.

Пишувам текст,ама пред да стиснам испрати како/каде да го напишам корисникот на фем? |( :?: ;(

11. Miss-Angie92

Miss-Angie92 Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2011
    Пораки:
    434
    Допаѓања:
    736
    СДК, дека многу сум среќна :D

Конечно си го земав мобилниот што долго го очекував
    Sony Ericsson Xperia x8
    :inlove:

Фала мамо :*

На Divinebutterfly и JoxyTheFreak им се допаѓа ова.
  12. anabel-a

anabel-a Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    3.333
    Допаѓања:
    15.499
    СДК дека го изгубив темпото на спиење :@
    Распустов ме уништи!

Легнувам во 3 саат а станувам на пладне. Што до сега не ми се случило.
    И ќе ми треба доста врем дур се опоравам и повторно стекнам навика да си легнувам кај 12 саат како и секогаш.

For a God's sake Anabelaaaaaaaa! :swear:

На baguf4e и thelittle17 им се допаѓа ова.
  13. SABAH

SABAH Активен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2012
    Пораки:
    64
    Допаѓања:
    26
    Го добив првиот фемина-цветич :) :rock: :clap:

На ana-girl му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Gunshine

Gunshine Истакнат член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    817
    Допаѓања:
    667
    ...Ај што сте досадни4ки, не е да се правам мудрец, ама интересно е како “интелигентни“ теми на форумов се поактуелни од оние “досадните“.

СДК УАААА за феминизмот!
    УАААААААА за ладна даска на веце шоља.
    УАААААААААА за манџа од компири!

На mims-89, thelittle17, Beauchamp и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  15. Towelie

Towelie Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2011
    Пораки:
    516
    Допаѓања:
    687
    Си кажа самата. Се прави,не е. А ако поддржуваш дволичност,океј,немам ништо против тоа :)

16. Dazzle

Dazzle Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јануари 2012
    Пораки:
    308
    Допаѓања:
    1.030
    Положив, добро е- идемо даље...
    уствари...сакам да кажам дека стварно незнам зошто дремам на компјутер кога треба да учам :?:

17. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.077

Абе не би да те разочарувам ама телефонов кочи мн од андороидот или мене ми е напукан со 32938129381 ставри :lol:

18. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.409
    Сакам да кажам Лудото 19 е навистина гордост, колку се носи храбро со загубата. Денес правев со дечко ми муабет, колку убави спомени има со татко му, колку е среќен што воопшто ги има. Правеле и создавале заедно, бил покрај него кога му требал, го смеел, му се радувал.

Секое дете заслужува прегратка, топла насмевка, подадена рака, посакував многу често на мојот татко да му чука срцето само за мене и за мојата сестра не само за него. Како што моето чука за Мила. Сакав да кажам дека треба да бидете благодарани за спомените и убавите моменти кои сте ги имале со родителите, зошто биле вистински. Јас иако го имам како родител не се сеќавам на убави моменти, не се сеќавам кога ми се насмеал од срце, кога ми подал рака, кога бил горд на мене, кога погледал што работам. Се сеќавам на прекори, понижувања, наредби, одземања, како ми зварте грб кога ми требаше најмногу и ми рече твој проблем. Затоа бидете благодарни на тоа што можете да помислите на нив и да се насмеете, зошто биле вистински родители.

На TeddyGrey, Miss-Independent, la-chicka и 18 други им се допаѓа ова.
  19. thelittle17

thelittle17 Популарен член

Се зачлени на:
    31 август 2010
    Пораки:
    3.749
    Допаѓања:
    8.671
    Дали луѓето можат да бидат подобри? Би можеле, но никој нејќе прв да почне. Сите имаат лоши искуства!

На Grunge му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    СДК петок 13 ? :^)

Bitch please...

Статус на темата: