[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    СДК Тргнував да спијам, добив желба порано да си легнам денес, ама не знам кај исчезна сега... :?:

На Lepaaa, Divinebutterfly, crazyinlove19 и 2 други им се допаѓа ова.
  2. Ashling

Ashling Популарен член

Се зачлени на:
    19 декември 2010
    Пораки:
    1.228
    Допаѓања:
    2.578
    appa sакаммм дадас казажамм деккка мннногууу сумдм поијана и дедека супер ми ееее
    ве сааакм феминкии мојиииииииииииииииииии

ДОБРО!
    Имам алкохол во крвта сосема доволно за да ме стегне џигерчето и недоволно за да пишувам и да голтм букви.
    Не, бе топ си сум.
    Среќна, бериќетна.
    Петок 13ти. Поглуп филм амин,а денот?
    Денов им беше среќен на моите родители, најсреќен.. дете им се роди!!
    Нека е здраво и живо.
    Големо да расти.
    Утре на мекици!
    Мекици со многу пиење!

едит
    абе дајте честитајте ми, братче ми се роди!!!

На Miss-Independent, Lepaaa, la-chicka и 36 други им се допаѓа ова.
  3. maja.kostovska

maja.kostovska Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јануари 2011
    Пораки:
    288
    Допаѓања:
    192
    Да бидам или не, a јас сум :)

4. Lacrimosa

Lacrimosa Популарен член

Се зачлени на:
    19 јули 2010
    Пораки:
    1.833
    Допаѓања:
    2.932
    Ама сум хорни лелелелелеле... 8) :devil:

На Strumfeta93, Trendafilka, crazyinlove19 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  5. beached

beached Истакнат член

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    624
    Допаѓања:
    1.697
    Срцкааааааа живо и здраво да е, сега и ти прво едно пораснато па после. Хехехх :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:

На Ashling му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.824
    Ооооо подароци! :)
    Го гледаш така под елката, убаво завиткан во шарена хартија. Па и панделка.... абе мерак за очи!
    И чекаш чекаш чекаш.... да дојде правото време да ја одврзиш панделката. Скришум го ѕиркаш ден по ден, си погодуваш што би можело да има внатре. Си велиш: можеби некој сепак се сетил да ти ги купи обетките кои ти се допаднале, или пак шолјата за кафе како кроена за тебе.
    ...
    Во меѓувреме сите некаде брзаат.
    Сите забораваат на најважното и нон-стоп брзаат.
    Изгубени во гужвата, меѓу рафтовите, меѓу керамика од едната и пластика од другата страна. Изгубени толку многу, што и самите не се свесни колку. Количките полни, главите празни, паричниците во минус. Упс! грешка. Сметката на картичката, СакавДК. Џанам многу современи сме |(

Се изнагледав се‘. На моменти дури и премногу ми беше. И не, никој не се сети да ми ги купи обетките, ниту пак чашата. Се задоволив со голема доза на љубов и прегратки и новогодишни светилки. И задоволна сум, навистина. Задоволна сум затоа што знам што носам во себе и иако сите ме гледаат во црнина од шапка до чизми, јас знам дека пилето во мене се крие во зелената сомотна сукња под капутот.
    А и има некој кој се‘ би дал да ми го допре чорапчето.
    Среќни празници, иако доцнам со честиткава.
    http://www.youtube.com/watch?v=vGRC2LYm ... re=related

Прикачени фајлови:

На cigarce, AnaKarenina, Hiii и 2 други им се допаѓа ова.
  7. Butterfly15

Butterfly15 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јуни 2010
    Пораки:
    1.147
    Допаѓања:
    2.620
    Честитоо.. Да е живо и здраво и да порасне големо како сестра му. :D

СДК ја запоставив Фемина некако. :wasntme: Премногу сум зафатена со излежување по цел ден, па немам време. :lol:
    Вчера бев на гости кај бабичка и таму си спиев со моите братучеди и со сестра ми. Шоубаво си поминав. И оваа вечер ми беше убава.
    Почнаа многу испреплетени работи да ми се случуваат во животот. И точно е тоа дека некои личности си заминуваат од нашиот живот, за да отстапат место за подобрите, но чекај, дали подобри? :?: Кој знае.. :D Сега сум во прва фаза на преболување. Мислам дека ќе ми е убаво без него, среќна ќе сум, но тоа е само во првата фаза. :lol: Потоа во втората фаза ќе почне да ми недостига.. Па во третата ќе паѓам во депресии и така натамууу... Не бе какви депресии, какви чуда. Силно дете сум јас. :D И така .. тоа е се што имав да кажам. :wasntme: :hai:

8. anabel-a

anabel-a Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    3.333
    Допаѓања:
    15.499

Честито братче! Да е живо и здраво...

9. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.732
    Нешто сум расположена за филозофирање денес. 8) Зошто така, ни самата незнам.

Имав убав ден, уште поубава вечер. Само што, нешто не ми дава премногу да се радувам. Не би сакала нешто да тргне на лошо. Аман веќе. Знам дека понекогаш сум параноична. Се плашам... и барам проблеми и таму каде што ги нема. :sweat:

Но живеам за моментот. Тоа што може да го донесе моментот, не може ни целиот живот. :$
    И сепак, се е поубаво кога човек има некого до себе. Некој сакан... Безусловна поддршка секогаш и секаде, рамо за плачење, но и оној кој што може да ти ја врати насмевката на лицето.

Се е поубаво кога сакаш и кога си сакан. :inlove: :inlove: :inlove:

10. anneyy

anneyy Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2010
    Пораки:
    1.280
    Допаѓања:
    1.422
    Ашлинг честитки. Големо да расти и паметно како тебе да биде. :)

11. maja.kostovska

maja.kostovska Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јануари 2011
    Пораки:
    288
    Допаѓања:
    192
    Сакам да се врати времето, кога знаев дека секоја порака е од тебе,дека секој повик е твој,кога ми пишуваше колку ме сакаш, кога ми велеше да не се исклучам, кога секој пат кога ке се уклучев прв ми пишуваше и ме правеше среќна.Кога секој знаеше дека ме сакаш,кога срцето ми лупаше кога ке те видев и кога ми се приближуваше фаќајќи ме за рака..понекогаш и се прашував, како не ти беше здодевно по милионски пат да ми кажуваш ’те сакам најмногу’...КОга ти бев се... А сега помина толку време и се се измени.... Сега кога имам една порака, се молам да е твоја,кога посакувам повикот да е твој(но не е), кога само едно твое уклучување ми влева надеж,па што и да ми пишеш е добар знак за мене...(зборот те сакам е премногу)....сега кога ќе те видам оддалеку,погледот ти е оддалечен и отсутен од мојата насока...сега боли коога ќе помислам на тебе. Сега едноставно сакам да го вратам времето,но тоа е невозможно!

На Acerola и sanjaeva им се допаѓа ова.
  12. Grunge

Grunge Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јуни 2011
    Пораки:
    369
    Допаѓања:
    625
    Епа ајде, ми се вратија психопатските сонови, долго време ги немаше, се зачудив кај се..

Никој не ми е крив што уживам во филмови со пили и сечења..
    Не бе не, испран ми е мозокот, си гарантирам.
    Пуста Америка, не е дека не знае што праи.
    Ќе пуштат такви филмови, демек од некои јаки продуценти од Холивуд, ќе се напалат на нив дечишта ко мене, па влагаат у потсвест, ти праат манџа и фала богу праат криминалци и убијци.
    Не е со мене до толку работата и не е се тоа морално, ама фала богу дека е јасно дека така работат.
    Се е испланирано, па кај фати, фати.

И друго..
    Не можеш да имаш инспирација и креативност, кога се е зима околу тебе..
    На некои им е поубава, на некои им е пострашна..
    И не зборам за годишното време.

На MandyLane му/ѝ се допаѓа ова.
  13. teddygirl

teddygirl Популарен член

Се зачлени на:
    7 август 2010
    Пораки:
    714
    Допаѓања:
    618
    Одамна не сум станала вака рано, а и како да спијам кога душичето легнало до мене и тоа и на све друго мисли освен на спиење :D Ајде ако важно убаво го започнавме денот ;) што би рекол тој, со гимнастика почнат ден е најубав :D е сега уште ми останува дека на Маврово ќе видиме снег, затоа што во Скопјево никако да му текне да заврне :( И се надевам Вевчанци добро се спремиле за карневалов, па ќе не изненадат пријатно :) Имајте убав ден ! :)

На Lepaaa му/ѝ се допаѓа ова.
  14. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    нетребаше баш денес да ме посетиш црвена точко(ми ги расипа плановите) ама ти благодарам што воопшто
    ме посети(покрај толку лекови мислев дека или ке ми задоцниш , или ке ме заборавиш :lol:)

15. meU

meU Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    2.633
    Допаѓања:
    3.057
    Колку сакам еден ден да се разбудам и ништо да не правам, ама баш ништо. Ми се смачи веќе секој ден стани, работа, обврски по дома , учење, спиење .... утре пак скроз истото :puke:

16. Alondra

Alondra Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2011
    Пораки:
    1.087
    Допаѓања:
    2.358
    Најскапоценото нешто што можеш да му го дадеш некому е твоето време! Поклон што ниту тој може да ти возврати, ниту пак ти можеш да си го вратиш!!!

17. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.841
    Допаѓања:
    25.762
    И без оглед на тоа што наполнив 20 пред некој ден,сум кажала милион пати и уште толку ќе кажам.. Јас во срцево секогаш ќе бидам дете,па и по 20 години од сега,јас на Петок 13ти пак ќе си ја носам маичката со Jason. :lol: И ќе си славам значаен ден за мене,на мој начин.
    Да имав време и некој хорор ќе гледав,ама .. што беше тоа време?

На Cynthia му/ѝ се допаѓа ова.
  18. KuklickaSk

KuklickaSk Форумски идол

Се зачлени на:
    20 јуни 2010
    Пораки:
    7.246
    Допаѓања:
    27.878
    Значи и вечер ако по 100000 пат новине комшии-студенти пуштаат катастрофален турбо фолк до 3 саат сабајле, и СЕ ДЕРАТ заедно со песните, а притоа дрско одговараат ШТО САКАШ МА? кога им реков да намалат затоа што некој не е задолжен нив да ги слуша, епа ќе јадат пријава, па да видам дали ќе им доде памет.... :devil:

19. anabel-a

anabel-a Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    3.333
    Допаѓања:
    15.499
    Нема да пишувам поезии тука, туку СДК дека денот денеска претпоставувам УРДА ќе ми биде. :whew:
    God bless me!!!
    Amen to that!

Упс, не. Грешка сум била!!
    I'm home alone ! :rock:

20. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.409
    Јас се извинувам ама да ве прашам не ви е досадно да повторувате нема да пишувам поезии, или пак да потенцирате цело време дека некои пишуваат поезии во СДК? Јас пишувам, така се изразувам и сега да си го менувам стилот поради некој што ме потсетил 13456789 пати наназад нема. Дај олабавете малку.

Туку ги слушам Смитс, честитам родендени, замислувам ситуации. Синусите чиниш ќе ми експлодираат. Се токмам да прошетам по Лундскиве улици, ама некако не ми се мрда.

Си поразговарав со нејзе ќе оди на лизгалиште. Ах се сеќавам првпат кога ја качив на лизгалки имаше 3 години, беше преплашена, потоа се опушти и заедно паѓавме се смеевме.

За оваа година си поставив неколку дестинации за да ги посетам и ќе биде. Париз, Рим, Братислава. Причина изложба, осамена проештека и посета на драга личност.

http://www.youtube.com/watch?v=bXAQKCec ... re=related

На Lepaaa, Breezy, Divinebutterfly и 10 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.