[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.015
    СДК дека во темата Скопје 2014...
    http://forum.femina.mk/politika-i-nastani/skopje-vo-2014-god-t893/680.html#p905921
    ...секогаш сум пишувала само свое мислење,свој став,гледање кон одредени точки, но никогаш апсолутно никогаш,нити сум вршела или сум сакала да вршам пропаганда,тортура, најмалце од се да навредам некого.Се извинувам јавно ако некого сум навредила (иако знам дека немало нешто такво),но навистина несакам пак некој мене да ме клевети навредува или нешто слично.Дај сватете дека ова е форум,место за дебата,знаеме да речеме 21век за одредени работи,а незнаеме да го почитуваме туѓето мислење.

П.С.
    Феминки,ви посакувам убава вечер,ако некаде славите ноќеска ;)

2. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.638
    Допаѓања:
    2.474
    Doing nothing is the hardest thing to do... You never know when you are finished! :rofl: :rofl: :rofl:

На Go-Girl, angel92, danniela5 и 3 други им се допаѓа ова.
  3. Alondra

Alondra Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2011
    Пораки:
    1.087
    Допаѓања:
    2.358
    Конечно и во Скопје да видиме снег, баш убаво врне и многу се радувам :rofl:

На Rozich и Elennaa им се допаѓа ова.
  4. Nevermore

Nevermore Популарен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    616
    Допаѓања:
    2.009
    Дома сум :party: Real food, real bed, why I even left home ? :D И официјално прогласувам крај на колоквиумите, горе - долу добро поминав, првите резултати и не се нешто охрабрувачки, искрено очекував многу повеќе, поените од тестот ми се одлични, но ме зезна глупата семинарска која носеше цели 2 оценки :devil: Never mind, најдобрата вест е што имам цел месец распуст :party: Конечно го имам целото време на светот само за мене, јухууу конечно ќе се изнаспијам, ќе лежам, ќе пијам чај, ќе гледам Саут Парк и Гарфилд и ќе читам. Прва на листата : Евгениј Онегин , морам пак !! :| Потоа ќе видиме, долга е листата .. ^_^

Прикачени фајлови:

• t-10035_L.jpg
      t-10035_L.jpg
      Големина на фајлот:
      22,4 KB
      Прегледи:
      240
    На Noemi му/ѝ се допаѓа ова.
  5. BeYourself

BeYourself Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    1.493
    Допаѓања:
    2.949
    Ја презентирам мојата реалност. Хм.

На sweet-cherry, FBI, Breezy и 4 други им се допаѓа ова.
  6. Loritaa

Loritaa Истакнат член

Се зачлени на:
    6 август 2011
    Пораки:
    395
    Допаѓања:
    661
    И ние во Куманово видовме,finally.За арно за убаво нека е :lol:

Инаку СДК ме чудат луѓето кои ги испревртуваат очите кога ке има кажам дека си легнувам секоја вечер пред полноќ.
    Аман,па што е толку чудно ако си легнеш пред 12 и си станеш рано сабајле утрото. |( :o
    Луѓето си создаваат некоја слика,некој филм и си живеат во филмот.А јас да си прашам и да се менувам и да глумам лудило поради таквите.

И СДК,кога си вљубена особа која лебди во ведро небо и неочекувано ја удри гром од ведрото небо,многу е тешко да се стабилизира после ударот.Ги ценам луѓето кои имаат став и не потпаѓаат така лесно колку и да боли.Кои се соочуваат со поразор,со болката,со маката!
    Кои не се плашат,да излезат од неизлезна ситуација и да продолжат во друга и нова насока.
    Да скренат од патот сосем случајно и да се изгубат на момент.
    Им давам рака на ваквите поединци! :handshake:

Јас и неможам баш да се пофалам со моите способности од излегување од место каде што ми е пријатно,а воедно и ми штети и ми создава проблеми и невојли,но за се има прв пат,нели?
    Учам и согледувам многу работи.Јас не ветувам,но добро е што знам од кај да почнам и до кај да одам.Ке се обидам и ке дадам се од себе за да го направам најдоброто за себе.

И тоа би било тоа.На мудростите им нема крај.Јас тука ве напуштам и си легнувам.Прво да го дојадам заостанатото парче пица и се впуштам во кревет и неговиот магичен сон :) :hai:

И да! - После бура,морето е мирно :clap:

На FBI му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.824
    Оп десетче! Оп! :party:
    Фрц шрц тра ла ла :dance:

Прикачени фајлови:

На Go-Girl, FBI, AnaKarenina и 8 други им се допаѓа ова.
  8. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.841
    Не знам дали добив инспирација да напишам нешто подолго или премногу сум станала емотивна во последен период. Се чувствувам добро уште повеќе си ја зајакнав самодовербата, а за интелегенцијата да не правиме муабет. Си ја поздравувам другарка ми која преку одбраната книга ми помогна да го остварам предходно кажаното хаха. Не сум знаела дека така можам да се осетам како уште поголем манипулатор и злосторник. Викаат дека психички да разболиш некого е најлошо, ама ако вреди и тоа да се проба секако одам во пеколот :devil:. Амбициозна сум посветена и одлучна и сега знаејќи како да постапам можам да пробам и да го направам тоа за кое сонував. Таква сум па што да правам сакам да манипулирам и уценувам, тоа е Пупи лошата, а таа добрата е добра само со тој/таа што е добар со неа. :)

На FBI му/ѝ се допаѓа ова.
  9. SABAH

SABAH Активен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2012
    Пораки:
    64
    Допаѓања:
    26
    Ич не ми е убава Катарина Ивановска. По антипатичен створ немам видено. :puke:

На Unica му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.390
    Допаѓања:
    142.881
    Ден исполнет со љубов. Убајни.
    А јас никаква со здравјето (како и секогаш после диета), ама среќна и исполнета. Исполнета, мајке ми, до даска.
    Сосема неплански скршнав од патот, и си купив фустан. Убав, шарен, пократок од тие што вообичаено ги носам :D
    Лабилна женска глава. Ослабев некој грам, и одма се чувствувам посекси, и уште повеќе има желба да го истакнам тоа преку облеката - и горна и долна.

Си најдов фустан за свадба, иако не сум сигурна дека ќе го носам тој, или ќе купам друг. Бек ту една од боите кои совршено ми прилегаат - кафена!

Од понеделник - шопинг тура по дуќани! Тешко на дуќаните :D

На FBI, JuLleE, ozbilnazena и 2 други им се допаѓа ова.
  11. Unica

Unica Популарен член

Се зачлени на:
    5 октомври 2010
    Пораки:
    536
    Допаѓања:
    604
    Сакам да кажам дека многу си се радувам што утре е сабота , јупи јеееј :D . Утре сакам денот да ми започне со огромна шолја кафе и пријатна музика ,е потоа следува чистење готвење и гости ама ако, уште поубаво со полна куќа луѓе. А какво е времето ,прекраснотии :inlove: Утре се очекува температура од 17 степени, Јануари е алооо. Додека кај вас вее снег јас ке се печам на тераса со чаша вино најверојатно. :)
    Бидете ми добро расположени :*

12. anneyy

anneyy Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2010
    Пораки:
    1.280
    Допаѓања:
    1.422
    Не одбивам јадење. Никогаш не би одбила. :rofl:

На Magnolija, marama и HardSex им се допаѓа ова.
  13. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.128
    Не одбивам ни секс. Никогаш не сум одбила. :D

На Trendafilka, kate21, JuLleE и 9 други им се допаѓа ова.
  14. Cynthia

Cynthia Популарен член

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    622
    Допаѓања:
    2.368
    Сакам да кажам дека не ми треба спектакуларен дочек на уште „поспектакуларната“ Стара-нова година.
    Оваа вечер беше најубава. Целосен пресврт на настаните, сивилото беше истерано од смеењето, атмосферата се загреа.. Неможев ни да замислам како би изгледал мојот дом како пријатно место, уште помалку па да го доживеам како таков. Сакам да има повеќе вакви вечери.
    Кило пуканки, кока-кола, кутрето скокаше од еден на друг молејќи да добие уште пуканки, „Father of the bride“ одекнува низ дневната... И на крај, со мајка ми го истролавме татко ми. Му направивме иста приказна, па решивме утре вториот дел да го гледаме.. Да се одмори, ептен се соживеа со приказната од филмот.

Чуден беше денов, затоа и долго ќе го паметам.
    Чудни сме ние луѓето, којзнае колку маски поседуваме, за секој ден да имаме нов изглед, израз преку кој го покажуваме нашето расположение. Ама јас се разбудив среќна. Не ни успеав да истрчам до огледалото за да си ја ставам насмеаната маска. Едноставно ми се појави на лицето уште кога ги отворив очите. Убаво е да се разбудиш среќен, нели?! Дури и кога се наоколу изгледа толку сиво и еднолично. Ама само изгледа, да. Среќна без причина. Иако утре се враќам на секојдневните ритуали. Знам дека собата ми е лом по што следуваат мал милион кавги.
    Ама тоа за утре. Денешниов ден беше еден од ретките денови кои ми се врежуваат блиску до срцето и ме топлат на вакво ладно време.
    Но, ретките нешта се најубави.

На ines.h и FBI им се допаѓа ова.
  15. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.008
    СДК ако е ова точно, онда ЗБОГОМ СИРОМАШТИЈО! :rock:

:wasntme:

На LilBaby и mims-89 им се допаѓа ова.
  16. Lepaaa

Lepaaa Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2011
    Пораки:
    2.069
    Допаѓања:
    8.098
    Дури сите се забавуваат во Вевчани, ја седам ко некоја проста и ја слушам машинава за алишта како се тресе мислиш земјотрес во зградава има. |(
    Прв пат оваа година не бев дома за празников и вешто ги избегнувам вестите ама не, тие како да ме следат, вртам по ТВ-то и на секоја програма начекувам вести, а на нив гледам колку денес било прекрасно во моето Вевчани.
    Реков :!: , ова година пропуштив, ама од наредната (Здравје Боже), а бе на крај на светот да сум за 13ти и 14ти Јануари, дома ќе сум! Ете така, да не плачам, пишав неколку збора тука, ама никако да ми олесни! :tmi:
    Прекрасното ми: [​IMG]

На mims-89, Neytiri и Doozy им се допаѓа ова.
  17. Idonea

Idonea Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јануари 2012
    Пораки:
    322
    Допаѓања:
    642
    Пак јас, секогаш имам по нешто :lol:

сдк дека МРАЗАМ АНТИБИОТИЦИ! проклета настинка, човек да не може поштено да си го оштети црниот дроб во вакви празнични денови
    :worried:

18. anneyy

anneyy Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2010
    Пораки:
    1.280
    Допаѓања:
    1.422
    Од прееска лошо ми е и не ми текнува никако музика да си пуштам :^) ... Зошто сумм :fubar:
    Зошто ми дал Господ звучници... :wasntme:

19. booba

booba Истакнат член

Се зачлени на:
    27 декември 2011
    Пораки:
    348
    Допаѓања:
    227
    Значи не ми се верува колку многу се израдувава на снегот. :rofl:.И да сакав поубаво неможев да си помина.Да се пофалам праев ангеличиња во снегот иако нема многу :wasntme: :lol:.Ова дефинитивно е мојот најубав ден во текот на распустот.Пресреќна сум :rofl:

Прикачени фајлови:

20. LaFemina

LaFemina Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јануари 2012
    Пораки:
    35
    Допаѓања:
    34
    СДК ете помина и стара нова година во домашна атмосвера. Искрено не ни имав некој филинг дека е СНГ. Непланирано останавме дома со мм, плановите беа други но ете, така е како што е. Некако добро ми дојде малку мир деновиве, мм конечно може да ги заврши обврските, а јас во мир да штракам по форумов, да јадам руска салата и гледам серии, интересно нели?! Абе многу.
    Но, тоа е што е. Кога ќе ти откажат во последен момент ќе си се тешиш со а што ако бевме во некое кафуле, гужва велика, цигари и гласна музика на сите страни, се довикуваш цела вечер поради прегласното крчење на звучниците со музика од типот ајм секси енд ај ноу ит до околу 12 па потоа следи а сегаааа малкуууу поживоооо идемооооо она је лепша од ночи... се туркаш да дојдеш на ред до пријателите да им честиташ додека те бодат нечии лакти во слабина, глава, се гледаш попреку со истите, извини, извини... Извинето сестро ама следниот пат кога ќе одиш до вц полека малку, ми направи дупка на кондурава со штиклите...
    И така, помина и нова и стара, поминаа празниците, неконтролирањето внесување на калории и претераното конзумирање на алкохол.
    Него, нека ни е среќна 2012ва, нека срцата ни бидат полни со радост и среќа, љубовта нека не прати во секој миг, а парички... онолку колку е потребно, немора премногу, затоа што богати сме кога душата е исполнета а не кога новчаникот е полн. На здравје :d:

На Daniella му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.