[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. najubava2010

najubava2010 Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2010
    Пораки:
    1.619
    Допаѓања:
    4.653
    Кенди срам те било, штипска пастрмајлија а?
    Давам 2 леба и кило свинска кртина за штипска пастрмајлија, се мењаме?

Туку форумов се раздрма, ишалах, правам колут напред, мечкин скок и стој на раце во тоа име.
    Одморот ми заврши, од утре со нови сили во нови победи.
    А денес?
    -Денес ќе зготвам вкусен ручек, ќе ја поставам масата, ќе налеам црвено вино, ќе пуштам некој интересен филм и ќе уживаме, јас и Петко сами...

И додека направив план каков снешко ќе правам снегот престана да паѓа, и криво ми е зошто сакам снег, сакам снежни игри и ангелчиња. И фактот што живеам во Скопје и немам пари да одам на зимовање прави да се чуствувам осакатена ова зимо, од снег ни С невидов.

На FBI, maca99, TheCandy880 и 2 други им се допаѓа ова.
  2. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.858
    Трето па машко :lol: .
    Штрумфетка пак стана тетка [​IMG]
    Се заредија едно по едно :wasntme: , ама наредно нема да очекувам во скоро време.
    Да се живи и здрави и сите да ме викаат тете :) .

На Ema.Sk, la-chicka, bittersweet и 38 други им се допаѓа ова.
  3. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.841
    Допаѓања:
    25.762
    Моменот кога една паричка најдена во комад те прави дупло посреќен од 500 денари најдени по пат. :sun:

На Hopeful, FBI, Serafima и 5 други им се допаѓа ова.
  4. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    615
    Допаѓања:
    533
    Токму така. Толку сум среќна и имам уште една причина плус ама ќе си ќутам. Само ви посакувам среќа и љубов на сите.

Катка. :*

На MandyLane му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.423
    Зошто господ е немилосрден спрема тие што не треба???
    И зошто уште бараме и сакаме повеќе од здравје?
    Се натажив и разочарав
    ;(

На Hopeful, maca99 и LaFemina им се допаѓа ова.
  6. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.409
    СДК се молам на горниов нека ми ја чува ќерка ми, ако некому треба да земе здравје нека го земе моето.

Туку денов не можеше да биде помонотон барем уште малку ќе завршам со читање на книгата. Настинкава ме глода одвнатре. Сакам да оздравам за да бидам способна за наредниот период а имам тон обврски. Нов предмет молекуларни и генетички истражување. Баш кога си помислив завршив со слушање предавања менторот ми рече да го доземам овој предмет поради молекуларни истражувања. Ах. А не ми се учи и не ми се учи.

Моите блесави ми се јавуваат како уживаат во Битола колку си ги сакам, и колку сум среќна што ме подржија и земаа учество во одредени работи, и си дадовме меѓусебно ветување дека секоја година ќе го правиме тоа. Чудо е колку сме ок кога сме заедно. Можам да замислам да живеам со нив во иста куќа како што правиме понекогаш во Скопје. Ма богата сум. Ти благодарам Животе само уште една работа да се среди и се ќе биде како што треба. Трпение спасение.

На Hopeful, FBI, AnaKarenina и 5 други им се допаѓа ова.
  7. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Сдк празно, празно !
    И овде.
    И овде .

Не ми се седи дома, не ми се дреме пред тв, пред компјутер, не ми се седе во пижами ОВАА ВЕЧЕР НЕ!
    :shake:

А изгледа сите имаа спротивни желби од мене оваа вечер.
    Колешките по своите градови и толкуу плановите пропаднаа а мене пустата не ми се седи оваа сабота дома ама ич.
    Сакам да пиинам, да играм и да не се замарам со ништо.

Ама изгледа ке се замарам со тоа-кој филм да го гледам оваа вечер |(

http://www.youtube.com/watch?v=XHaiCePhtZk позз :( :hai:

8. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Досадно...многу досадно.

Мразам кога ми е вака досадно.Но ајде,уште еден час ќе си ги гледам Реал па ќе ми биде поинтересно.

Утре сум решена да одам за Скопје па што сака нека биде.Не ме интересира ни дали ќе биде студено,ни дали ова,ни дали она.Одам за Скопје и крај :) .
    Ај поздрав :) .

9. Marilyn-Monroe

Marilyn-Monroe Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2010
    Пораки:
    1.805
    Допаѓања:
    5.895
    Ги љубам моментите на единство, љубов и сплотеност на семејството.
    Паричката е кај дада, за среќата да ми ја донесе мене. :angel:

Нека станам тетка годинава, што повеќе да посакаме двете? :$

На Hopeful, kate21, FBI и 11 други им се допаѓа ова.
  10. Hiii

Hiii Популарен член

Се зачлени на:
    5 април 2011
    Пораки:
    1.427
    Допаѓања:
    1.563
    Листа на пријавени маски:Јасмин и Саваш; Султанот; Јасмин,Саваш и Чичек; Полат Алемдар...
    Листата на ланските маски: Џевриe; Алириза; Шефќет; Полат Алемдар...

Бреј луѓе уште како под турско робство да сме.

А јас стојам на страна и си мислам ти Хај како и сите присутни овде си овца!
    Ми се врати филмот од пред некој ден кога една познаничка ми раскажуваше дека сите сме биле како овци, што ќе ни дадат тоа пасиме.Па и во право е, што ќе ни пуштат на телевизија тоа гледаме.
    Овие нашите телевизии наогаат серии од 1000 епизоди за 1000 денари и багатела.Поефтино и неквалитетно нешто и да бараат нема да најдат.
    А и не сме ние народ за скапи и драматични серии.До толку ни е закржливеан мозокот од шпанските и турските што не верувам дека би ѓи разбрале останатите.Вака што убаво ни е уште од првата епизода знаеме дека во седумстотата Јасмин и Саваш повторно ќе бидат заедно :D
    Величенствениот нешто ни го мати мозокот со легендата но јас верувам дека сепак ќе го предвидеме крајот.

И така додека јас си филозофирав сама со себе го гледам братучед ми до мене и ми вели:
    -Ела ќе се пријавиме како "Убавицата и ѕверот" :rofl:

На Doozy, FBI, Chocoholic и 5 други им се допаѓа ова.
  11. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.008
    СДК нека биде се во ред, нека биде... Еднаш во животов...

Едит, репортерот од Сител, синоним за муда. :bow:

На x.Daisy.x, la-chicka, Hopeful и 21 други им се допаѓа ова.
  12. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Полуразочарана, и полунасмеана со „кам-бек“ на форумов се враќам, но не за долго.
    Гледам овде многу полемизирање, разглабање, наоѓање криви, должни, недолжни, посочувања преку X поими за ликовите овде, нивните особини и сл.
    И тоа баш оние да речам „храбрите“, се кријат под маската на својот форумски лик и трујат, буквално трујат. Периодов се вклучував на форумов 5 минути, чисто да видам што напишале моите омилени форумџики, и плус нешто ако фатам од другите.

Во моментов гледам како еден репортер во живо на Сител ја побара за жена Славица Арсова. :D
    Еј, што убаво ме расположи. :lol:

СДК дека ниедна форумџика не сум запознала лично, пак ке кажам понекогаш сакам, навистина сакам. Сигурно би имале што да разговараме, што да споделиме, но во иднина дефинитвно ќе скролам некои особи затоа што дефинитвно знаат да ми го покварат денот со нивното полемизирање и филозофско-умствено напаѓање на мозочните клетки. Или мрчатори, или мрзачи на човечкиот род веројатно. Друга категорија од веќе посочената нема. Паметни или не, друштвени или не, таква категорија на луѓе ужасно идат на живци, така да благодарам пријатно. До следното пишување!

На cigarce, maca99 и anneyy им се допаѓа ова.
  13. perlaa

perlaa Популарен член

Се зачлени на:
    2 декември 2011
    Пораки:
    1.223
    Допаѓања:
    788
    Сакам да кажам дека навистина сум се разочарила од животот. 5 година отидоа во губре, а само затоа што никој не попушта. Ама не молам, не се јавувам јас. Беше убаво до дека траеше сега као да ми иде све једно..... ;)

А браво за понудата на брак што падна пред малку :)

14. thinkerbell

thinkerbell Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    2.237
    Допаѓања:
    12.692
    Ја мразам политиката на државава, системот.. Мразам се.
    Деградирањето.. пф, секојдневие.
    Како ќе успеам, како? Кога на сите страни затворени врати само. На една барем да можеше низ клучалка да се ѕирне.
    Како ќе исполнам нешто од планираното, кога немам ни шанса?
    И после да ја сакам државава? Пу, пу, не фала.
    Ни Грујо, ни Бранко не смениле ништо, а нема ни да сменат. Факт!
    Чувствувам дека психички се топам.
    Излез? Каде? Има ли?

На FBI и zhap4e им се допаѓа ова.
  15. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.468
    Hа Cител сакам да им кажам да не лажат ептен ептен!
    Hе сте ги снимиле кучињата во бутел кај гробиштата зашто беа дружељубиви па да не ви пропадне глупавата вест???? :@ :@
    свињи едни!
    само ако ги соберат сега од таму,или ги испоотрујат, јас жими се ви кажувам дека не знам во јавноста скандал ќе направам!
    Hајсикрено!
    Oвие не се агресивни, туку напротив дружељубиви,
    уааа Cител!!!! Cамо гомна да се јадело бре, немате више на вести што да кажувате, па до гробарските кучиња сте паднале!
    идете лажете некој друг дека се лоши!!
    уффф, се нафурав жими се!!!!

На Neytiri, BoaVista, kika13 и 2 други им се допаѓа ова.
  16. Abeja

Abeja Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    4.390
    Допаѓања:
    17.610
    Уште ме боли глава, се разбудив денес во 15 до три по пладне и се осеќав посрамено, толку касно станав а на моите веќе пола ден им поминал, и ние на работа кршевме пита со паричка и за малку не ми падна паричката, и се падна на таа што зема после мене,нејзиното парче го земав јас зашто не слушна тогаш кога ја викаа да и го дадат, ама судбина така требало да биде :rofl:
    Црното вино е тешко за пиење ама само тоа ми е убаво, розето ми е некако киселкасто и по невкусно, ама сега глава болии
    Divinebutterfly уживај, и ја не знам што ми бил муабетот сабајле во 4 ама не знам ни сега, и со здравје паричката само по убави работи да ти се случуваат и да те прават среќна а и сите останати феминки и феминковци :lol:
    Ај да одам да ги подружам гостите, да не речат оваа смрдла избега од нас и отиде на интернет на фемина форум :^)

17. caroline.costa

caroline.costa Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    1.268
    Допаѓања:
    2.587
    ..знаете зошто жените не го сакаат шахот?
    Затоа што мора предолго да се ќути. А тоа не е во нашата природа :lol:

На Miss-Independent, Hopeful, Monna.Monna и 4 други им се допаѓа ова.
  18. maja.kostovska

maja.kostovska Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јануари 2011
    Пораки:
    288
    Допаѓања:
    192
  19. beached

beached Истакнат член

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    624
    Допаѓања:
    1.697
    Ноќта кога курвите имаа можност да бидат курви,без никој да им замери зошто нели, маскирани се.
    Е сеа незнам кој е по будала,тие ко курви или јас шо мрчам ? Најверојатно јас,зошто тие и денес и утре и потоа ќе бидат курви, само без плишани уши и рогови.
    Нема врска, прај си шо сакаш..
    http://www.youtube.com/watch?v=gGWaKvllVVw
    Само дајте му шанса..сериозно.

20. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Е не можев веќе. Морав да си купам нешто вкусно за јадење. 3 Шогетен чоколади (страчатела, тирамису и лешници), 4 крем банани и 2 чипса со кечап. И муабет со продавачката во однос на тоа што се случи на вестите на Сител едвај чека да и заврши смената :lol: пак ќе гледам во дневникот во 21:00 жими се морам да им поверувам на очиве, каков ѕвееееееер! А дечко ми го знаел, а не гледаше. И кога му кажав се запрепасти.

На k.i.m му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.