[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.423
    Надвор и пингвините смрзнуваааат :doh:

......and I want this to hold forever, but could it be?
    I don't know anymore, and i am afraid you to :(
    i am afraid we are losing it, for good ;(

2. HeelsLover

HeelsLover Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2011
    Пораки:
    565
    Допаѓања:
    655
    СДК .

Прикачени фајлови:

На minne-mouse, velesanka, Hipster и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  3. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    „Темноцрвена - екстремен љубовник
    Врската за вас е смисла за живот. Но и фактор за сите ваши страдања. Наместо да уживате во неа, стравувате што би можело да тргне наопаку. Ненаситни сте. Би требало да ги избегнувате љубовниците авантуристи, за вас идеални се оние што бараат безусловна љубов и страст.“

Тотално точно.

На Magnolija му/ѝ се допаѓа ова.
  4. martinuska

martinuska Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    3.095
    Допаѓања:
    3.748
    ИМАМ СЕСТРИЧКА !!!
    Жива, здрава, права...4кг и 110гр :D . Дебелко оно на дада. А, и кошаркарка - 53 цм :D

Ете зашто каснеше 10 дена. И се заарнило внатре на топличко и си ручкала и пораснала :D :rofl:

И така. Среќна, возбудена, весела...
    На дада она најмила :inlove:

На LittleDevil, JoxyTheFreak, Dulceee и 78 други им се допаѓа ова.
  5. Loritaa

Loritaa Истакнат член

Се зачлени на:
    6 август 2011
    Пораки:
    395
    Допаѓања:
    661
    martinuskaaa да е жива и здрава сестричката и голема да расне :)

http://www.youtube.com/watch?v=PIwIFfY0 ... r_embedded

Леле.Играат можеби малку курвински,но добри се бе,еве признавам јавно.Иако можеби малку е претерано оваа,добро можеби малку повеќе,али шта је ту је.

И се чудам дали има некоја поента од бришење пријатели на фејзбук? Што ме избришала и сеа таа е демек "над мене".Јака е.Фаца е.Не е нормална.Секоја чест.Браво.Луда е.
    До вчера се игравме заедно во парк сега гледам ме избришала.
    ПФФФФФ.
    И што е поентата од ставање секакви сликишта на фејзбук?
    Страшила,грубештии,а гледам ги закачиле на профил и што сеа треба да лајкнам или да коментирам колку се "убави".Незнам јас стварно незнам!
    FACEBOOK is social network,not diary!
    Да ги разјасниме работиве.Луѓето многу се соживуваат со фејзбук и објавуваат сешто,а јас сеуште не ја сфаќам поентата?
    Дали за лајк тоа го прават?Дали за нешто сосем трето?
    Јас ке си се чудам и понатаму зошто нема кој да ми ја појасни поентата.

И не сакав да мрчам,ама така излезе.ЈБГ :D

На angel92 и martinuska им се допаѓа ова.
  6. Mameha

Mameha Популарен член

Се зачлени на:
    9 октомври 2011
    Пораки:
    181
    Допаѓања:
    490
    Чуден народ сме ние Македонциве.... кога гледаме необично запросување надвор од нашиве граници тогаш целата таа ствар е нормална работа, типот е најјак, има муда и уште мноогу многу сллични пофалби, а во спротивно кога тоа се случува во границиве на земјичкава тогаш мора да се куди, да се исмева, да се најдуваат еден куп причини дека тоа е местено или не знам какво. Абре аман луѓе значи дали има некоја работа да помини а истата да не куди.

Со среќа да им е на младите :D :party: :party:

На AIT му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Miss.Ricci

Miss.Ricci Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2011
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    5.744
    Тоше во една своја песна праша:"Што е тоа во луѓето тажно, што живеат во животи туѓи? Кој во моето минато плови сосем мирно и без да се срами?"....
    Не знам, нити јас нити никој нема да дознае.. Таа очајност за утеха..И не е битно дали ти си пропаднал, битно е да има некој што пропаднал со тебе за полесно да ти помине товарот, да се тешиш..И што доколку некој зборува за мене, за минатото мое, за било чие минато, кога тоа минато нити било нити ќе биде негова иднина?!

На Divinebutterfly, BlackSwan5, Miss-Independent и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  8. firequeenn

firequeenn Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.278
    Допаѓања:
    6.772
    Излегов со другарките и бевме кај што одиме секогаш . Уште на влегување едно машко стоеше на вратата и ме голташе со поглед. Јас го забележав ама не изреагирав никако и си влегов внатре. Се шалевме со другарките бевме насмеани , ми кажуваше другарка ми како си поминала за Василица бидејќи не бевме заедно и се газев од смеење. По некое време иди машково кај нас и сакаше да се запознаеме. Мене ми беше незгодно да си ја свртам главата и да излегдам невоспитано и се запознавме. Некое време помолчи , си реков ајде ќе си замине .
    Не бре, какво заминување - тек дојде ! :D
    И си стои така , си праевме муабет и како што бев така засмеана ме погледна и се заозбили . Јас станав озбилна и ми вика : ,,Насмевни се ако сакаш да спиеш со мене.''Мене не ми се веруваше што слушам, дури да видам дека е предизвик инстиктивно и без размислување се насмеав прво од 6ка до 6ка и после почнав да се смеам на глас. Кога ми текна што направив и тој се смееше . :tmi: Јас му реков да не ме сваќа озбилно aма изгледа си помисли дека сум заинтересирана. Понатаму можи да замислите, цела вечер ми помина во извлекување, се однесуваше ко типичен Балканец , ти му велиш не а тој те слуша да :D Не ми веруваше дека ,,имам дечко ,, ..Значи незнам и незнам да лажам , дури и кога треба јас неможам да се снајдам . И реков на другарка ми да ме извади некако,сета среќа :lol: После по тој повод си купивме хотдог и си јадевме до дома и сега сум изнасмеана и со полно меше. Нареден пат нема да бидам толку културна . :lol:

На Strumfeta93, Nightwalker и CIA им се допаѓа ова.
  9. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    ... прочитав еден преубав извадок и неверојатно многу се пронајдов.

Тоа е нештото кое ме мачи веќе со денови. Не знам, најверојатно веќе сум изморена од се`. Има повеќе од пола година како трае оваа „брканица“. Тоа е нештото што ми тежи добри две недели. Знам дека сум мала, меѓутоа од дете ме учеа да сакам, но не и да престанам. Многу пати пробувам да кренам раце од се` и да се посветам на останатите работи, меѓутоа присутен е секаде бидејќи го има во мене.
    Морам да престанам бидејќи колку и да ми изгледа позитивно, се` влијае негативно врз мене.

http://www.youtube.com/watch?v=fKFEjZ98Q4s

Зборувајте ми дека сум мала, како зборувам глупости и преувеличувам, но не ми е грижа, го кажав само она што го чувствувам.

На baguf4e, minne-mouse, kate21 и 9 други им се допаѓа ова.
  10. thelittle17

thelittle17 Популарен член

Се зачлени на:
    31 август 2010
    Пораки:
    3.749
    Допаѓања:
    8.671
    Hе ги покажувај солзите на луѓе што сакаат да те видат скршен ...
    Додека си доле никој нема да пропушти шанса да те исклоца.
    Tакво е опшеството ..

11. innablood

innablood Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    788
    Допаѓања:
    1.324
    Бегам од реалноста, но пак физички сум тука.
    Им завидувам на луѓето како живеат во фантазија, на тие години колку што ги имаат се свесни за своите грешки и продолжуваат истите да ги градат.
    Знам дека крајот неславно ќе заврши со мојата блуза накисната од солзи, утешителни зборови за подобро утре и им резервирам кревет кај мене дома, нели вечерта да не биде тешко, пак биди покрај нив, ама за што?
    За тоа пак утре да премине преку тежок период и да ја направи истата грешка.

Ниту јас ги сфаќам луѓето, ниту тие ме сфаќаат мене, ниту јас се сфаќам себе.
    Е таква сум што проблемите не си ги истакнувам, дури и кога ќе ги кажам гласно, исто како во себе да сум ги чувала. Потешко ми е така, искрено. Нит добивам нешто, нит имам некој аир.
    Веќе и сама не можам да зборам, зборовите не ми излегуваат од уста. Немам амбиција ни желба за ништо, така е кога соновите преку ноќ ти се избришани со гума, а толку труд е вложено.

И на крајот на денот, на крајот на постови, на крајот на оваа година, Јас сфатив дека за се‘ сум си самата виновна. Сама избирам, сама нацртав тоа што не можев да го обојам до крај, сама ги кроеви плановите, а потоа не можев да ги зашијам.
    Сама се водам во животот, иако немам истомисленици..

12. Butterfly-itgirl4s

Butterfly-itgirl4s Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    414
    Допаѓања:
    285
    Ми се расипа фрижидерот па морав да изедам се што имаше внатре :wasntme:

На minne-mouse, HeelsLover, Monna.Monna и 6 други им се допаѓа ова.
  13. tweety26

tweety26 Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2010
    Пораки:
    1.650
    Допаѓања:
    2.279
    добро е што ја имам оваа моја бујна фантазија :lol:
    барем така можам да се навратам во минатото и да се присетам на некои прекрасни моменти кои не можат да се вратат...

На ViktorijaMari му/ѝ се допаѓа ова.
  14. SuperGirl2010

SuperGirl2010 Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    328
    Допаѓања:
    316
    Мислам дека повеќе од пола пријатели на фб си го сменија рилејшншип статусот „во врска“ само јас сум сингл. Депресинг, ха? Неее, само не сум во шема :wasntme: :D
    Туку не дојдов во темава да го кажам тоа, зборот ми беше кога имам многу, ама ептен многу работа се друго ме интересира само не тоа што треба да го работам. Почнав да играм игри на фб, прочепкав дури и во кантава на форумов а преводов никако да го фатам. Еве сега дури ми се пријаде пак :headbang:

15. Hopeful

Hopeful Популарен член

Се зачлени на:
    15 јуни 2010
    Пораки:
    997
    Допаѓања:
    1.468
    Понекогаш подобро е да се држи устата затворена, не давајќи и можност на глупоста да излезе на виделина.

16. smiley-94

smiley-94 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 декември 2010
    Пораки:
    426
    Допаѓања:
    321
    На Monna.Monna, Mameha, ViktorijaMari и 2 други им се допаѓа ова.
  17. Miss.Ricci

Miss.Ricci Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2011
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    5.744
    ^ Додека го гледав си мислев цело време:"Што ако се лизне, што ако се лизне" :tmi: А тоа си фура гајле нема. :)

На ViktorijaMari и smiley-94 им се допаѓа ова.
  18. smiley-94

smiley-94 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 декември 2010
    Пораки:
    426
    Допаѓања:
    321
    исто , секој момент чекав да падне ама ништо и како ги има погодено жолти чашките да и одговараат на мускулите :D

На Miss.Ricci му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.612
    Сакам да кажам - колку убав провод!
    Благословена сум со драги пријатели, со прекрасни насмеани лица и со човек кој го љубам од тука до вечноста и назад, помножено со илјада.

Таман конечно ќе се ставам на рехабилитација од Марк Ронсон, повторно лудилото ме носи кон неговите преработки и тука губам секаква контрола!
    Сакам да пеам, сакам да танцувам и не ми е гајле кој гледа и што си мисли!

Ама ич! Ама ни најмалку!

Кренете раце сите кои танцувате и пеете како да не постои утре!
    http://www.youtube.com/watch?v=V2WVOMnndXY

На Strumfeta93, marama, JuLleE и 5 други им се допаѓа ова.
  20. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    4.315
    Допаѓања:
    10.574
    Сакам да кажам дека го имав најубавиот викенд во мојот живот,најразиграниот и највеселиот. :) Има некои работи што ми го кочат ова расположение но сепак ќе ги надминам,кога-тогаш. :)
    И сакам да кажам се возев во лимузина и пиев шампањ,да не беше анонимен форумот ќе поставев и слики. ..Прекрасно е чувството!

На MacenceEna му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.