[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Wild.Child, Oct 26, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Adi888

Adi888 Форумски идол

:x

Добра ноќ ! :hug:

Hiii, baguf4e, Rozich and 1 other person like this.
  2. Neytiri

Neytiri Популарен член

СДК ми доаѓа да отворам една тема за Мадамстефи, с.т.е.ф.а.н.ј.а. , па таму да ги ставате нејзините легендарни мислења. Ја уништувате темата смешни мислења, со мислењата на дотичната спомната погогре. Греота е мислење од Мерлин, Дузи, Лилит, Најубава итн што, верувам, повеќето тука вистински не изнасмеале, да се стави во ист кош со овие мислења кои не ми предизвикуваат ни најмало поместување на усните, а не па насмевка.

3. Dulceee

Dulceee Популарен член

Добро утро на сите.

Многу сум нервозна и нестрплива. Не можам да ги дочекам резултативе. На секои 15 минути проверувам. За среќа за кратко ќе излезам, па малку ќе ми се оттргне вниманиево.
    И конечно ќе се видам со другарка ми, се оддалечивме заради досадниве колоквиуми и испити. :sun: :sun:

MandyLane likes this.
  4. najubava2010

najubava2010 Популарен член

Сдк дека јас и се восхитувам на Јелена Карлеуша, настрана пеењето (за гласот и песните во никој случај), но вака визуелно како појава, ми е многу симпатична.
    Знам дека е пластична де, и знам дека претерува со оние боди и мрежасти хулахопки, ама па човече гром е. Башка и маж и, бонбона. Душко Тошич во светот на бонбоните би бил чоколадна бонбона, или можда бајдера. Мислам...
    [​IMG][​IMG][​IMG]
    Ја на овој по цел ден би му ширела нозе и уз патноречено„ Да, Дуки, да, направи ми сина, ајмо Дуле, најјачи си“...

Не ми е идол, пу, пу, пу скраја било, ниту ја обожавам, туку само вака понекогаш кога некој на ФБ ќе и лајкне слика, а јас трачара све да видам,отварам и си набивам комплекси. Оваа на 30 и кусур години е 300 пати позгодна од мене, а има родено две деца, матер и тиииит.
    Парите си го прават своето, ама па оваа и спонзор со вкус одбрала.
    Цк, цк, цк...

Не ми се верува дека пост и за ЈК напишав, и знам дека сите попреку ќе ме гледате, ама без брига бидете, ни ја слушам, ни ќе ја тетовирам, само така понекогаш сакам да ја видам, за да ми текне да подослабам некој грам.

5. modem4e

modem4e Активен член

СДК,многу ми е убаво бе и никој ништо не ми може.

Postapkite napraveni od srce nikogash nemoze da bidat pogreshni,moze da bide pogreshna lichnosta vrz koi se napraveni !!

И не,нема да се каам ако нешто правам од срце и со цело срце.Нека ме обвинуваат ама тоа сум јас,таква сум и крај!

6. ines.h

ines.h Популарен член

Да е жива и здрава !

martinuska likes this.
  7. WhiteAngel

WhiteAngel Популарен член

Going shopping with money and nothing to find. Going shopping without money and wanting everything in sight.
    Затоа често знам солзички да пролеам...

angel92, CharmedGirl and Chocoholic like this.
  8. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

СДК дека не знам што е шемата со тоа што ќе го ставиш најглупавиот статус на свет, па после во заграда ќе си пишеш (досадно). Без разлика дали ќе пишеш со мали или со големи, делено на слогови или не глупиот статус е глупав и крај на муабетот. И не, не ти стискам лајк за да ставиш слика од тој што ти се сФиѓа, пошто на скала од 0 до 10, што мислиш колку сум заинтересирана за да знам кој е маченикот? ]:)

L-enna likes this.
  9. Rozich

Rozich Популарен член

А мене ми фали нешто..Животов ми стана рутина,спиј - јади - седи на компјутер цел ден - излези(помини си досадно ) - пак на компјутер - спиј.
    Нема ништо што би ме размрдало,израдувало,речиси ништо добро ми се нема десено одамна,многу одамна.
    Цело време сум во исчекување на нешто,мислам дека ќе биде подобро.
    Особено чекам пролет,да се разбуди малце природата,ми е мака кога ќе погледнам низ прозор само некое сивило и мрзоволни луѓе.Сакам :f: ,сакам да огрее сонце,да се разшетаат луѓето а,мене конечно да ми се случи нешто интересно и убаво :)

10. martinuska

martinuska Популарен член

Прекрасна ноќ! Прво ми стигна сестричката, а после имав ноќ полна со бакнежи, гушкања и сите останати работи со саканиот :inlove: ... Уште мирисам на него :inlove: ... Ах, љубов бе што ми правиш ти на мене :$

Ова се првите работи што и ги купив на дада ми :wasntme:

Сега и да ве почастам пошто вчера од толку возбуда заборавив :D

И неизбежното :lol:

И ми текна уште нешто. Пред некое време и кукав на баба дека ми се јадат нејзини толумби, а таа ми рече кога ќе частиме тогаш ќе направам. Е сега нека засука ракавите и нека ми направи толумби. Таман да почасти за трето нејзино внуче, а првото внуче (јас) да се најаде конечно убави толумби :P :D

Attached Files:

LittleDevil, Doozy, Dulceee and 26 others like this.
  11. gingerchild

gingerchild Популарен член

Ти, и твоите пријателчиња кои гледам дека од се срце се трудат да ти го разубават времево поминато без мене. Некако ќе им се исплати трудот,коо шо глеам, им попадна на финтите. :)

А јас тука ќе се замарам ќе се прашувам шо ти е, дали се е во ред, ќе се тресам дали било или не било. Ма иди у пичку материну. :hai:

12. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Ај вака по ред се да си кажам:
    1.Нека ви е среќна Новата 2012, се надевам убаво си поминавте за Божиќ и Василица, и паричето ви се падна на вас. :D Исто нека им се среќни родендените на тие што им беа минатиов период, слави, крштевки, пораѓања и се што може да се честита.Исто честитки на Фемина за најдобар сајт и форум, сите вие администратори, модератори, членови сте прекрасни. :* :hug: Честитки и на Пирамида за форумџика на годината. :clap:
    2.Да ви се пофалам станав тетка (по незнам кој пат) на машко бебуле, леле какво е мало и слатко, ми иде да го изедам. :D
    3.Малку касно пишувам, ама фала ви за честитките на роденденот, иако од непознати многу ми значат. :*

13. Breezy

Breezy Истакнат член

Фати го најкраткиот ден, за да не побегне, за да не ти се испушти, за да не помине неприметен, за да не се стемни така брзо, за да не го заборавиш како и сите останати..

14. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

СДК дека се воодушевувам на песните на Хулио Иглесиас :clap: Таков прекрасен глас,тие прекрасни латино песни ме тераат да заиграм низ куката :D

http://www.youtube.com/watch?v=RXtM50pr ... re=related

15. starbucks

starbucks Популарен член

Mожеби само премногу очекувам од нас, премногу верувам дека ќе успееме. Можеби не е до мене, до него. Многу бргу се смени. Можеби ова е само период, ако е, дај Боже побрзо да помине.
    Сакам да сум среќна.

Hiii, ludoto19, Lepaaa and 4 others like this.
  16. drugarka

drugarka Популарен член

Најсекси личноста што ја познавам(барем за мене најсекси), ме викна на кафе да одиме.
    О Боже, јас не можам да одам со него на кафе, тој не сфаќа.
    Ќе го силувам на сред кафич, епетен ми се свиѓа. (добро, само надворешно). Поготово како што немам машко видено задњи 4 месеци. Туф Туф..

Така што јас си го гризнав јазикот, и реков "Ќе се договориме,има време ;)".
    Џабе ќе одам, знам, ќе се устручавам да го бацнам, а тој ќе се топи во моите очи. :$

Леле бре, каков си, како можеше да бидеш толку секси.
    А и немам нешто муабет со него. :?:
    Али сега, ако запне ќе одам де... и ќе глумам, воздржана, незаинтересирана.. :lol:

Како и да е, битно нешто ми се случува перодов.
    Многу работи, нагло ми се случија последниве неколку години, така што месециве како изминуваат јас сум толку повлечена, како да избегнувам се живо на светов. Ама еве, гледам колку ми фали тоа.
    Ќе се вратам јас во форма, само да завршам со испитот еден што ми остана. 8)

HeelsLover likes this.
  17. HeelsLover

HeelsLover Популарен член

Денеска е недела и сите ќе ставаат слика од ракометарите со коментари: "Леле , сакам да имам близначиња , не бе тризначиња со него уф колку го сакам" |( Well ,уствари првпат го виделе и одма на фб да си кажат шо мисла за него :fubar: Абе остај деЧка работа .
    Исто така сакам да кажам дека им посакувам среќа на сите што полагаат утре , ви стискам палци !
    сакам и да им посакам среќа на ракометариве денеска што ќе играат ! Македонија е со вас! :)
    Не постојат проблеми, само недоразбирања.
    Не постои гладот, само сиромаштијата.
    Не постои чвекот, постои свеста.
    Не постои небо, постои земја.
    Не постои Континенти, постојат острови.
    Не постои Ниш и Белград, само МАКЕДОНИЈА. ♥ :emo: :wasntme:

Lepaaa, cigarce and drugarka like this.
  18. eli25

eli25 Форумски идол

Велат дека кога си најизморен,тешко оди одмарањето.Така и јас.
    Стигнав пред малку од Пелистер,а воопшто не се одморив,туку заморив :lol:
    Станував по навика во 7 часот,па размилслувања за некои работи,и ете сега ми пука главата.Скијање сум заборавила :| ,и потврдувам дека не сакам снег! Само топличко и суво за мене :)
    Но Битола многу ви ја засакав.Одам вторпат,ама овојпат не само на минување.Многу е ладно ,ама си ја стоплив душата со посета на една стара пријателка и нејзиното синче.

19. starfish

starfish Популарен член

Очите ми се ококорени и устата подотворена :o
    Какви богатства ми испратила баба ми од нејзиниот плакар. Уште малку лиги ќе ми потечат, од неверување дека сега тие парчиња се мои.
    Откако мајка ми, како професионалец ги прилагоди за мене, ги закачив на почесното место во плакрот, и сега им се поклонувам со најголема почит. Чудо е како забот на времето не ги дофатил, ама па материјалите што датираат од тоа време се префинети и со невиден квалитет.
    И модата кружи.
    Некои од парчињата што ги добив се слични, ама многу многу поубави.

Којзнае дали јас на ќерка ми (затоа што ќе имам ќерка!), ќе и оставам волку убаво сочувани работи. Ако ништо друго и јас по стапките на мајка ми, ќе го соберам накитот, целата бижутерија и барем тоа ќе го оставам во наследство.
    А баба ми мислела на внуците. Милата таа. Знаела дека женски ќе бидат.
    Во ќесето ги ставила и нејзините чипкани ракавици и бисери од свадбата. Луѓе мои, се расплакав кога ги видов. И кажав на мајка ми да ги врати, не може човек после толку години да се оддели од толку скапоцени спомени.
    Колку љубов има во таа жена. Не за џабе некој рекол дека внуците се сакаат и повеќе од сопствените деца.
    Многу сум среќна! :sun:

aNy-to, Hiii, Strumfeta93 and 19 others like this.
  20. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Многу сум возбудена. Ми се чини срце ќе ми откаже секој момент. Едвај чекам вечер. Македонија, Милан... особено ракометов ме прави да се чувствувам како потресена :lol: МАКЕДОНИЈА!

http://www.youtube.com/watch?v=3c_qsgl4 ... r_embedded

Smilly likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.