[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Wild.Child, Oct 26, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Nika666

Nika666 Истакнат член

Значиии стварно не ми се верува :@ Таман се стопи снегот што падна вчера и јас се израдував, падна пак снег, т.е. паѓа и нема намера да престане. А јас треба во 7 да се најдам со него, и да се домкнам до центар, смрзната и мокра... Епа стварно ме испоштува снегов до крај :(
    Очигледно има причина зошто се вика Белград :P

2. booba

booba Истакнат член

За секоја донесена одлука, постои цена која мора ја да платиме!

Јас добро знам што сакам, додека ти не!Тоа е моја одлука и нема да ја променам, па макар небото да се распадне над мене!Знам какви последици ке има, ама јас за разлика од тебе сум храбра,и се борам за тоа што вистински го сакам!

Девојки, НИКОГАШ не се откажувајте од тоа што го сакате,борете се за тоа ДО КРАЈ!

:*

thelittle17 likes this.
  3. CIA

CIA Популарен член

Што по ѓаволите се случува,секој ден на телевизија даваат пожар ваму,пожар наму :^)
    Од почетокот на годината вестите неможат да поминат,без да се каже за некој избувнат пожар...како тргнала годинава,не ми стои на арно :shake:

4. creshicka

creshicka Популарен член

16:30 е и сеуште не е стемнето. Ај лајк ит. Тоа ми навестува дека за многу кратко време ке дојде лето повторно. Значи онолку време колку што помина одкога си дојдов од одмор, е исто толку време колку ке помине додека да одам пак. :wasntme: Се изморив од зимава жими се, доста ми е више од овие студови и 1001 парче облека на мене. Сакам лето, сакам сонце, плажа, море... сакам да се ладам на клима а не да се топлам на печка. |( Ајде вечер да одиме во победа, едвај чекам. Дечко ми отиде за Ниш на денешнава утакмица и рече дека ако го снимат ке ми прати :* :$

sesilija and Loritaa like this.
  5. ana-girl

ana-girl Популарен член

СДК..сакам да не се почнува петок на училиштее..
    досега шетав и носот камен ладен ми е...замрзнав многу е ладно..претпоставувам што се случува во 6 наутро :(

glosipgirl likes this.
  6. thelittle17

thelittle17 Популарен член

Среќата е единствениот удар кој би можел да те промаши во животот !

7. julie77

julie77 Форумски идол

СДК ...

Аман!

8. anneyy

anneyy Популарен член

"Принудена сум да гледам серии... "... "Ја гледам затоа што мајка ми ја гледа..." или "Ради тој убавецот ја гледам" и тн и тн. :^)
    Па како може да сум принудена, ако не сакам да ја гледам серијата? :wasntme:
    Подобро признајте си "Сакам да ја гледам и ќе ја гледам..." и не е ништо страшно ниту е срамота.
    Од кога гледањево серии е принудно? Како тоа сте принудени... Ве врзуваат пред телевизор и сакал нејќел ќе гледаш... :D
    Еве и јас гледам неколку ама за тоа не ја обвинувам мајка ми дека со сила ме тера да гледам... :$

WhiteAngel, thelittle17 and LilBaby like this.
  9. marama

marama Форумски идол

Верувале или не почнав спорт да следам само слабо ми оди со правилата :rofl: Пред некој ден кога игравме го напнав братучед ми- А ова што значи? А ова? А колку трае едно полувреме? А сега минутава плус што значи? Мислиш дете сум.

Утре полагам, а јас си дремам. На крај ќе плачам ама ако ми е. Шамар еден да ми врзете ама силен! Него многу рано е закажан испитов чувствувам нема да дојде професоркава. Е жими мајка кога ќе дипломирам сите по еднаш ќе ги пољубам :D

Мама ми вети кола за дипломирање, од родниниве лап-топ, од тета свилени пижами :wasntme: а тој стипса чоколадо ќе ми дал :rofl:

Нема ништо поучно во постов ама цел ден се смејам ко блесава.
    Те, утре било строг пост, пазете што правите. А кој ќе направи пивтии/ питии да ме вика :wasntme:

eli25, Hiii, AnaKarenina and 3 others like this.
  10. CIA

CIA Популарен член

11. LaDyDoLl

LaDyDoLl Форумски идол

Биди си раат,само што разбрав дека распустот ви го продолжиле до понеделник,поради временскиве непогоди,се разбира.

12. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Ме насмеа Џули :D :D и јас викам аман, аман, ама ова ладново не се трпит :!: :| па поарно лето нека дојде, ако треба ќе се печам на жешконо и ќе се расправам со сите летечи суштества - бумбари, бубамари, комарци :D отколку вака :| :worried:

Сдк дека ми се јаде благо :worried: :sweat:

julie77 likes this.
  13. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Сдк најлошо е по дома три женски кога имаат добиено :rofl: :rofl:

Цел ден брмчат правосмукалки, летаат крпи и мириса на јадења..

Тешко на татко ми и дедо ми :rofl:
    како не трпат јас се чудам :?:

ines.h likes this.
  14. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Марамке, за кола јас би се стегнала да дипломирам што поскоро. ;)
    Освен ако не мислела на оние малите играчки или привезочиња, во тој случај не се брзај. :D

Ништо немам за пријавување, освен што сум му благодарна на Скопје што е такво чукнато и не се покрива со снег како останатите пингвин-заедници.
    :)

Не за друго, не дека ќе стане шлакотарник, снег помешан со кал, а некаде ќе подмрзне, па може да си треснеш на газот... не за друго.... туку
    чизми си немам за снег. :(

Springy, JuLleE, la-chicka and 4 others like this.
  15. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

СДК, денов не го бива!
    Ама има уште една четвртина останато... Па... ќе видиме, ќе видиме!

16. CIA

CIA Популарен член

17. k.i.m

k.i.m Популарен член

Лесно им е на мечките... си ја преспиваат зимата :envy:
    Да можев и јас ќе ја преспиев, ми здосади веќе и мрзнење и настинки и сонце со заби, и снег и мраз и се! Додека сум кај снегов, ви се чудам кога ве читам дека сакате да заврне пак, покрај овие температури до -30, не може да се мрдне од дома, ако мрднеш се враќаш со растечен нос, болка во грлото, или измрзната, па од толку што ти е ладно, наеднаш жешко ти станува |( :D Ајде доста беше зимо, омекни малку, видовме дека можеш да бидеш многу лоша :D
    И да, напишете на Google images: Paradise, и видете дали има зима и снег, или лето, сонце и плажи. Е тоа е рај :sun:

18. LadyEj

LadyEj Истакнат член

Сакам да кажам дека денес со мачорот "полниме" три годинки! :inlove: Да ни се множат и да ме слуша повеќе :D

19. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Колку се согласувам со сите вас! :)
    Значи не можам веќе да ја поднесам зимава. Секое излегување надвор ми е мачење. А за настинките да не зборувам. |( Досадна е зимава, и ми се чини дека е најдолга од сите годишни времиња, никако не поминува. Аман веќе, доста беше.
    Баш сега ги разгледував сликите од последниот летен одмор и се растажив. :( Аххх, ајде лето, доаѓај побрзо! :l: :l: :l:

crazylady, Doozy and marama like this.
  20. Lilit

Lilit Форумски идол

Зошто сите почнаа со она додавање на Ле пред сите факинг зборови,да ви позборувам така.
    Ле јас со плетена,олд скул чарапа,до бут (и секси.НОТ! Ако ме прашувате мене,прилично практични)и тоа врз хеланки (ој шота шота),ле термофор до мене,ле греење пука,ле чај,ле фервекс,ле книгата од другарка ми,ле вртоглавица од студ,ле дехидрација зошто заборавив да пијам вода три дена,студов не ме тера шо да праам. Ле гаденден,мерси боку!
    Нејќум ни принцеви,ни витези,ни никад да се МУЖАМ!Ле јасно?! Ле надам се! |(
    Еј да,од први февруар,самтинг,самниг,самтин њу! Ле јануар,оди у три лепе пичке си мајчине!
    Пак,ле мерси боку!
    И доста со тоа Ле!

Thread Status:
Not open for further replies.