[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Сакам да и кажам на Пролетта

Доваѓај !!!!!!!!!!!!!!

На stylishh, eli25, LittleDevil и 10 други им се допаѓа ова.
  2. Idonea

Idonea Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јануари 2012
    Пораки:
    322
    Допаѓања:
    642
    СДК и дека од утре почнувам да инвестирам во љубов, и планирам да бидам најбогата на свет!
    Ама ако не запали ова, море има на големо да почнам да инвестирам во фустани, штикли и секси долна облека, па нека си бидам убава сама на себе и на другите девојки кога маживе се плашат од самоуверени жени :!:

На eli25 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Rozich

Rozich Популарен член

Се зачлени на:
    16 јуни 2010
    Пораки:
    1.194
    Допаѓања:
    1.092
    Како ми одминуваат деновите се ми е помонотоно и посиво.
    Ма да,веќе сум си навикната на оваа зимска депресија,која фино лепо ми се вселува во јануари и не сака да си оди од мене се до март.
    Меланхолично расположение кое се надоплнува со времето надвор,кое ни смрди ни мириса.Ќе пишев : се надевам дека ќе помине,ама нема,нема да помине.Сите ме нервираат и поубаво да ме остават сама.
    А,за неколку дена се ближи и школо,за каде што си ветив дека ќе направам добри резултати...Се надевам...
    Љубовта ја нема,колку би сакала да се појави од негде,да ме израдува...Дури и во хороскоп ми пишуваше
    Ама нема,не можам,го сакам него,ги сакам нив..
    Зошто се што е убаво кратко трае?

На eli25 и L-enna им се допаѓа ова.
  4. sweetgirl92

sweetgirl92 Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2010
    Пораки:
    475
    Допаѓања:
    1.928
    Значи стварно неможам да сватам кога некој ќе каже сакам зима... Ја сакате сеа? Значи буквално измрзнав надвор е -30 значи не се издржува повеќе... Посебно ние битолчани си знаеме како си врвиме овие денови, едноставно кажано неопишливо... Се осеќам како пингвин богами!

5. angel92

angel92 Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    2.067
    Допаѓања:
    5.119
    Stignav do destinacijata i veke sum posmirena.. Mh mh uzivancija. I samo sto stignav, dobiv rezultati za posledniot predmet, i imam 8ca i e premnogu dobro.. Raspustot moze da pocne... Ohhhh yeahhh :)

*Od mobilen sum uklucena, izvinete za latinicava :)

На Divinebutterfly, Hipica и Nightwalker им се допаѓа ова.
  6. bittersweet

bittersweet Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2010
    Пораки:
    2.134
    Допаѓања:
    64.798
    СД им К
    На сите што им е ладно, ајде бујрум на гости.
    Моменталната температура е 27 степени а тек е 8 часот наутро.
    Плажата е на 15 минути возење од дома, водата е прекрасна, океанска :lol:
    И не, нема ајкули :rofl:

На Fearless, glow, mims-89 и 23 други им се допаѓа ова.
  7. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.979
    Ќе си плачам, па не е фер, па се испомрзнав. :( Јас не се жалам од времево, ама кај сме научени ние бре на волку ладно. Уште малку ќе ја јавнам греалката и ќе полетам со неа накај битерсвит над мене. Како глувци, се испонапикавме по собите, на лапачка и се лоиме со сало, да не стопли. Барем имам оправдување да јадам, како мечка, ме грее јадењето. Пууу :fubar:

Чим мене ми е ладно, значи стварно е ладно.
    И си облеков хулахопки. Редно беше, се смрзнав на нозеве. :envy:

На eli25 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.824
    Синатра мај дарлинг ми пее од звучник, а јас се заљубувам во него и во неговиот џез.
    Ми фали чаша од мојот коктел, да ми го направи мојот шанкер, кој работи во мојот Џез. Да седам со скрстени нозе на шанк или евентуално на звучник и да го посматрам цел клуб. И да си пеам Somebody breaks your heart just like you broke mine :music:

Оф... за малце ќе ме дрмнеше носталгија.

И да, сакам да го гледам Охрид заледен во живо, а не само на слики.
    Еј ти, снегу еден бел, замрзнат, чекај ме, не оди си, не топи се! И ќе ризикувам да го постирам ова иако можноста да добијам милион клетви од моите сограѓанки е огромна :D
    Еве ви едно скопско хууу, да ве стопли, зашто хуууто тука е десет степени потопло од тоа таму :)
    И ете, потполно непланирано напишав пост за времето :D

Ајде еден аплауз за крај.
    За Френк де :clap:

На AnaKarenina и LivingGlam им се допаѓа ова.
  9. anastasija85

anastasija85 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    555
    Допаѓања:
    1.030

пијам чајче од камилица со мед и размислувам
    размислувам за сите вас
    размислувам за неа
    толку тажно и патетично
    колку време не сум пишувала тука,па добив одеднаш голема желба и инспирација да напишам два три збора

каде си,а тука си-тука сум и јас
    те намирисав во ладниот воздух
    те чувствувам во мене
    владееш со мене
    нежно ме обземаш ти,го чувствувам твојот здив на мојот врат
    топлина ме облеа
    мислите мои стигнаа со ветрот кај тебе
    сигурна сум дека ме посакуваш исто колку и јас тебе
    напад на емоции,што се случува со мене
    избегав во далечината на месецот
    те мислам секоја милисекунда и не те заборавам
    среќна сум што те имам

шмрк,шмрк мое чајче,колку убаво ме стопли

и завидувам на невидливоста која секоја ден те следи и прогонува ,а јас неможам да бидам до тебе цели 24 часа,ммммм ептен сум забегала овој чајот ме издрогира :D :D

10. Grunge

Grunge Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јуни 2011
    Пораки:
    369
    Допаѓања:
    625
    Јас искрено сум зимско дете, си ја сакам зимата..
    Сакам кога ќе се наоблечам па искачам да шетам и ми дува ветре..
    Сакам свежина.

Зимата може нема толку тајни, забави и љубови колку што има летото, ама убава е.

И друго..

Ако нешто не кажеш на глас, не е реално..
    Неточно.
    Со самото тоа што ти е во главата и те јаде одвнатре, реално е колку што си и самиот ти.

На MandyLane, Hipica, x.Daisy.x и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  11. Sephora

Sephora Популарен член

Се зачлени на:
    5 декември 2010
    Пораки:
    2.690
    Допаѓања:
    4.485
    Преку глава ми е од ова глупаво кашлање. Цел распуст го поминав дома, минус 5 дена. Аман више.

12. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Да не случајно си презаљубена?
    Зошто?
    Па како ме прашуваш зошто? Мислам дека те фатила болест од толку љубов, џабе одиш по болници.
    :D

Значи 100 пати сум кажала и уште 143894834 пати ќе кажам дека мало дете што толку многу го сакате колку што може да ви го наполни срцето со една реченица, не може никој друг со кажани цели реферати. Најсериозно :!: Можам да ги изгмечам од што толку ги сакам тие души мои :l:

На Rozich, Hipica, zhap4e и 11 други им се допаѓа ова.
  13. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
    Времето било ладно,-30,ама мене не ми е проблем времето,мене срцето ми замрзна :(
    Тоа е пострашното...внимавајте да не се доприте до некој Ice king...

И Сдк се запознав со една прекрасна форумџика,срце тоа најубавко,со Ади :) Ни тргна муабетот.Понатаму повторно средба :*

Edit:Пардон ми,ама преку глава ми е се!Абе да ти и*** тоа мажите,не знаат ли некогаш да преќутат,да се борат за таа што ја сакаат,да речат не е тоа важно,важно е моја и е со мене само,не ја давам на други? Не бре брате,сила ќе покажува,демек знам јас шо сакам,сум размислил,а после ќе плачи.Ама то шо е мое ќе си дојди.

На Adi888 и eli25 им се допаѓа ова.
  14. SarahTayMomsen

SarahTayMomsen Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јули 2011
    Пораки:
    959
    Допаѓања:
    650
    СДК денес бев некако многу расположена аф xD бев кај другарка ми си поседовме кај не потоа си дојдов па малку на фацебоок па музика ова она потоа фемина и така! позз ве сакам! :*

15. Nevermore

Nevermore Популарен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    616
    Допаѓања:
    2.009
    И -50 нека стане јас нема да облечам хулахопки, боди или ролка и крај ! Енд :devil:

На kate21, Cynthia, MandyLane и 5 други им се допаѓа ова.
  16. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    СДК нека си оди јануари бидејќи очигледно воопшто не ми е како што треба месецов. Најлошо е кога ќе сфатиш дека особата од која најмалку си очекувал ти забодела нож во грб. Меѓутоа животот продолжува... Не е така лесно, но од падови се учи да се станува...

На Rozich му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Magnolija

Magnolija Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    1.674
    Допаѓања:
    7.653
    Многу голема е веројатноста Беатриче да е мојот cure for pain. Само како да се стигне до cureto :?:

18. Mama90

Mama90 Активен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2012
    Пораки:
    23
    Допаѓања:
    9
    Сдк дека пред малку се шетав по другите форуми и разгледував како е таму но ДЕФИНИТИВНО ФЕМИНА Е НАЈДОБАР И НАЈПОСЕТУВАН ФОРУМ!

На anastasija85 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Acerola

Acerola Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2011
    Пораки:
    537
    Допаѓања:
    630
    Изгледа само на мене ми е убаво во зима. :) Јас го сакам ладново,ама ептен.Дишам свеж зимски воздух,и уживам во тоа.Не го сакам летото поради големите горештини,не може човек глава да подаде надвор од прозор,не се дише,само се препотуваш,се браниш од комарци,муви и какви уште не инсекти.
    Летото го сакам како поим,ме потсеќа на одмор,на уживање,на растеретеност,на сладолед и лубеница...ама сепак си ја преферирам зимата. :up:
    Баш е за гушкање и љубење во топла соба :D единствено што ми смета се неколкуте кила облека врз мене-боди,хулахопки,тренерки,блуза,џемпер... :yawn:
    Сепак кога ќе дојде април знам дека со душа ќе чекам да дојде летото :D Се прилагодувам јас,камелеонче.

На L-enna, MandyLane и Grunge им се допаѓа ова.
  20. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.409
    Станав во 05 се спремив отидов на терен. ПМС - ов знае да претера малку, ама среќа заминавме на нова локација, и беше прекрасно и заборавив на него. Секогаш кога сум ви природа особено шума, се чувствувам необично убаво, смирено. Некој чуден мир ме совладува и не сакам да правам ништо брзо, ниту движењата, ниту да ги извршувам обврските екстремно брзо, туку олабавено и спокојно. Имаше мало езеро кое штотуку почнало да замрзнува и е познато по тоа што секогаш кога е заледно има најмногу лизгачи. Ранч со коњи, една од работите што ми се допаѓа во оваа земја, дека многу често фамилиите си имаат ранчови со коњи, и своите деца ги учат уште мали да јаваат коњ, и некогаш во центарот на градот кога ќе видам како поминува коњ преубаво ми е преубаво.. не знам.. толку грациозни суштества. На крајот сите седнавме во колибата на чајче кое ни го направи професорот и ни порача пица. Се смеевме зошто сме нова група ова беше и нашето запознавање. Се беше ок, додека една амеркинка не зина, леле дрвење, јас ова, јас она, јас да се замислам во Европа да живеам не можам, јас јадам само органска храна. Ах мажи превртуваа очи ја се смешкав..

Туку кога сме веќе кај лизгање моја Мила се научила да лизга, со која радост и гордост само ми збореше дека веќе не се држи по крајот туку оди на средината сама. Првпат и облеков лизгалки на 3 години, на 6 веќе знаеме да лизгаме, херојче на мама. Новите запчиња и биле многу големи не знаела што ќе прави ќе морала на забар да го средела тој проблем, душа мамина. И уште е заљубена едвај чекала да го види во петок.. :D Си имам зет, се вика Лука.. хуху

Ах мирна сум..

На Lepaaa, kate21, MandyLane и 16 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.