1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Cynthia

Cynthia Популарен член

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    622
    Допаѓања:
    2.368
    Незнам кој колку примети дека не бев нешто многу активна на форумов, само листав и чат-пат шкрткав по нешто, али мање битно.. Убаво ми дојде што слободното време не го трошев пред компјутер.
    Го изнашетав Скопјево доволно за да не паничам дека ги немам мерено улиците до летниот распуст, собата детално си ја средив, запознав многу луѓе, се предозирав со кафиња и гласот ми е засипнат од многу навивање и викање по германците. :D

И секако, Лап-Лап е крив што пред малку вагата покажа плус две килца :wasntme:
    Добро де и мачорот мој е до некаде крив, врти сучи после долгите прошетки завршуваме кај нас во маало и што-како ајде да јадеме.
    Е ајде, кога си запнал...
    Вторава половина од распустов е далеку подобра од првата, му реков иш на сивилото и се спакува заедно со нервозата и тагата и си отидоа.
    Убаво ми е, после толку време. Среќна сум без причина, се смешкам.. А тој прави одново и одново да се заљубувам во него. Ме изненадува, навистина.
    True story. :mm:

На INSIDIOUS, srcekrsacka, kate21 и 9 други им се допаѓа ова.
  2. Loritaa

Loritaa Истакнат член

Се зачлени на:
    6 август 2011
    Пораки:
    395
    Допаѓања:
    661
    Се смрзнав надвор на -12 цели 3 часа!!
    И тоа со него.Поради него.
    Се смрзнавме ко прасци некои на ладниот бетон и ниските температури.
    И после некој ке ми рече од љубов се мрзнам со него.
    Е како не,ние не сме заљубени.Ние не се сакаме.
    Не ни цвета љубовта и на двајцата. Не сме во тој емоционален филм. А се смрзнавме и важно убаво си поминавме.
    Дома си заминавме цели скочанети,заледени,замрзнени.
    И убаво ми е само кога сум со него.Во тие моменти.
    Сега?! he is out of my head !

A сега ке се најадам како вол варени макаронки запечени со јајциња и зачинети со добааарр сос.Откако ке си го наполнам празното стомаче кое ми квичи цело време,ке си легнам во топлиот кревет и нема да излегувам надвор до петок.
    А во петок.Во петок доаѓа другарката од Виена.
    ААААААААААААААААААААААААААААА !
    Едвај чекам да ја гушнам !!!!

Имате топлии поздрави од мене.Ке ви користат на ладново де :)

На srcekrsacka, Doozy и tweety26 им се допаѓа ова.
  3. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Честит нека ни е празникот Богојавление - Водици! За многу години!

На srcekrsacka, Hipica, tweety26 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  4. n.a.t.t.y

n.a.t.t.y Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јануари 2011
    Пораки:
    603
    Допаѓања:
    763
    :party: :party: :party:

Оп са, оп са са, зад себе оставам една не толку убава година, а следнава се надевам ќе биде подобра, ма мора да биде, ќе направам да биде, полнолетна сум или што?! :lol:

Ред е и вас да ве почастам, кога веќе не ми поминува ден без да ве читнам :D
    Изволте, има за сите по нешто

На srcekrsacka, Hopeful, LivingGlam и 9 други им се допаѓа ова.
  5. tweety26

tweety26 Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2010
    Пораки:
    1.650
    Допаѓања:
    2.279
    станав со температура,ме тресеше треска...и покрај тоа отидов да полагам испит на факултет |(
    а таму професорката ме удостои со глупав одговор,Немам прашања врати се дома и дојди во втора декада! :^) :@
    сакаш да кажеш џабе го собрав студот ццц :x
    дојдов дома,почнавме со припремите за славата,па отидов кај него си се изнагушкавме :*
    а сега ме фаќа една дремка и си легнувам |-)

6. Grunge

Grunge Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јуни 2011
    Пораки:
    369
    Допаѓања:
    625
    Сфатив дека е многу лошо кога ја и другарка ми за нешто ќе се согласиме, ќе завземеме ист став.. Пошо обично и двете сме грешка.
    Вака, секој со своето, па еден мора да испадне у право.
    Под еден, мислам јас, ако не пу пу не важи.

Последниот пат коа се согласив со неа, дали бидејќи немав сила да објаснувам и разложувам или стварно дозволив да ме убеди, дозволив да ми избега една работа пред нос, работа шо обично би ја приметила или барем би и посветила пажња.. После тоа, кога видов што е работата, почна да ме јаде тоа одвнатре, бидејќи знам дека можев да ја приметам и да ја поштедам другарка ми од непријатности и разочарување..

Ама не Гранџ имаше попаметна работа.. Да седи по цели денови и да размислува за некои муабети до 4 сабајле, да смислува фрази и да разглаба можни одговори.. И да забораи на се друго.
    Не можам, мразам кога вака се губам, коа споро читам, коа ми треба 5 минути некој збор да процесирам, кога еден двоцифрен број не можам да одземам.. Мразам коа не си се препознавам.

И коа неам некоја паметна фраза со која што би го завршила постов.

7. Bright

Bright Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.547
    Допаѓања:
    5.522
    Пресреќна сум. Да споделуваш солзи радосници со цимерката, да читаш и слушаш најубави зборови и чувства од љубениот, да читаш пораките од најмилите пријатели, плус овие овде (без разлика што не се познаваме) значат МНОГУ!
    Ви благодарам феминки што и вие сте дел од мојот живот!

Еве почастете се! Осетете ја мојата радост! :hug:
    *Шарени сликички што асоцираат на веселба :party:

И кога ќе огладнете кај Вили ве носам... :lol:

Споделувам Љубов. :*
    Преубаво да си поминете на утрешниот ден!

На mysterious, Belieber163, Hopeful и 11 други им се допаѓа ова.
  8. mysterious

mysterious Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2010
    Пораки:
    1.491
    Допаѓања:
    2.661
    ... дека еден ден ( кој знае кога во иднина ќе биде тоа ), кога ќе си фатам еден дечко,на сите ќе ви покажам кај се раѓа лебот. И на сите сув,немиен. И не нож у грб,плукање у фаца. Еден број нема да завртам да прашам некој како е или дали е жив,дали бишките уште му квичат.. Ич не ми е гајле..

Уопште не сум таква,али овој народ шо не служи ни за хартија за гзот да си го избришеш,ме приморува на тоа.

Каква себичност,тоа све таленти..

Ц ц ц ,кај отиде светот... Ох ...

Е тоа сакам да кажам.

На Magnolija, Breezy, drugarka и 4 други им се допаѓа ова.
  9. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.825
    СДвиК да си пишувате имиња на филмовите во темата за последен гледан филм затоа што сликите не ви се отвараат, а предвидувачките способности кои би ми помогнале да го откријам името на филмот си ги скрив зад завеса.

Фала, чао :bow:

На Doozy и x.Daisy.x им се допаѓа ова.
  10. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    СДК доколку има некој познаник или член на форумов кој продава мала хаска нека ми пише ЛП. Би ви била благодарна.

Ни откажаа во последен момент и се нервирам цело време. :( :( :( Зошто еднаш барем не може да се склопат коцките како што треба? А толку се радував. :doh:

11. Monroe

Monroe Популарен член

Се зачлени на:
    13 јуни 2011
    Пораки:
    431
    Допаѓања:
    416
    Животот ни е исполнет со расправии и борби! Но, нема омраза, нема озлогласеност.
    Животот ни е исполнет со болки и страдања! Но, нема никаков неред во ваквата свест.
    Животот ни е исполнет со постојана динамика и со непрекината активација! Но, нема душевно неспокојство, нема нервози.

Резултат на вечерашната позитивна настроеност.

12. glow

glow Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2009
    Пораки:
    3.023
    Допаѓања:
    1.264
    Секојпат викам ова е последен пат, не влегувам веќе тука, не можам да го гледам чичково како им се дере на луѓето кои се пред мене во долгата редица. Не за друго, знам дека за кратко време јас ќе бидам таа на која ќе вика. :sweat: И пак ќе излезе нешто итно, ќе ме мрзи да идам подалеку и пак ќе влезам во таа поштенска филијала. Проклетство! :worried:
    Обично имам големо разбирање за тие луѓе како чичково намќор, кои работат на позиции кои ги принудуваат секојдневно да се среќаваат со еден куп различни карактери. Работата со луѓе не е лесна. Ај гет ит! :!: Ама, па и ние од другата страна на шалтерот не бараме многу. Само да бидеме услужени на човечен начин и по можност да добиеме барем една насмевка, ако не може добар збор.
    Првпат кога го видов си реков ајде може има лош ден човеков, секој си ги знае своите маки. Може има некој проблем дома или којзнае што. Преќути си!
    Вториот пат демонстративно си заминав. Сигурно вечерта не можел да спие поради мене. Јеа рајт! |(
    Денес, немав каде и стиснав заби чекајќи да дојдам на ред. Секој си го доби незаслуженото, па и јас. Додека чекав се врткав лево - десно и случајно видов едно сандаче за поплаки. Ха! ]:) Да знаев дека стварно е со таа намена таму, а не за украс ќе пишев колку чичкото е добар и услужлив и како сите многу го сакаме. Ама не. Не може тоа така тука. Ќе си трпиш и ќе си ќутиш. Е македонче бе, херојче! Секојдневно во битка за почит и добар збор.

13. Marchesa

Marchesa Истакнат член

Се зачлени на:
    12 мај 2011
    Пораки:
    308
    Допаѓања:
    965
    Што ли ќе правам со несоницава? :swear:

14. Gunshine

Gunshine Истакнат член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    817
    Допаѓања:
    667
    Пробај да се офлогираш од компјутер. :D

На Marchesa му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Marchesa

Marchesa Истакнат член

Се зачлени на:
    12 мај 2011
    Пораки:
    308
    Допаѓања:
    965
    Пробав, се исклучив, се вртев саат време у кревет и пак се уклучив :D Не е на добро ова :!:

16. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.072
    Допаѓања:
    72.409
    Како што кажав... периодов идам 3 напред 2 назад... Битно играм...
    А вечерва посебно :)

На srcekrsacka, Marilyn-Monroe и enca.69 им се допаѓа ова.
  17. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    СДК Кој д фак е мојот проблем?

До кога ќе си креирам сценарија во глава кои знам дека нема да се исполнат.Големи пари би заработила во Холивуд како режисер.Уште некои работи не ги сфаќам сериозно |( .
    Лута сум понекогаш самата на себе.

18. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.461
    Најлошо нешто што некој од тука може да ти го направи е да ти честита роденден на фејсбук со името од форумот.

Ако сакав сите да знаат која сум ќе си се пишев по мое име, не под ова!

Внимавајте повеќе.
    Посебно зашто ми се наближува роденденот. :!:

На Breezy, crazylady, Snow-Queen и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  19. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.023
    На Marchesa му/ѝ се допаѓа ова.
  20. WomanInRed

WomanInRed Истакнат член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    1.605
    Допаѓања:
    1.607
    Сакам да кажам дека денов ни сама не знам како почна, само знам дека душичката ми плаче за сон..
    Значи секоја вечер легнувам во 5 најрано |( Ова не е хумано...

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.