[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. SarahTayMomsen

SarahTayMomsen Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јули 2011
    Пораки:
    959
    Допаѓања:
    650
    СДК дека само што изедов еден полжав(не беше жив се разбира |( ) Нешто многу убаво ммм има едно зелено на него тоа има вкус на таратор со магданос било ммм сакам пак ;( :inlove:

2. senjorita.lombardi

senjorita.lombardi Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2011
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    755
    Сакам да кажам дека овде на форумот има многу лажливки. Мислев дека бидејќи ни е скриен идентитетот со "nikovite" бидејќи никој не не знае вака нема потреба да се лаже ама етееее имало и такви. да не ги именувам кои се може ке се препознаат, ама ептен апла се познава кој многу глумат. Како што една девојка во септемви имала проблеми со дечкото, во ноември пак многу се сакале и тој сакал бебе а таа усте била мала. пред една недела открива дека е трудна но сега е веке мажена и е 7 години во брак :!: па имаат проблеми со зачнувањето, пред 2 3 дена пишувала дека е при крај уште ситно и се броело до пораѓај па прашува по форумот дали болело што ли се сличувало, а денес пак прашува како се самозадоволуваат без да изгуби невиност, имала само 16 години била невина, и и било страв да ја изгуби невиноста. уффффф |( :fubar:

3. CrazyStupidLove

CrazyStupidLove Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јануари 2012
    Пораки:
    894
    Допаѓања:
    586
    Иако тек сега се зачленив го пратам ептен долго форумов. И овде сите лажат и глумат уз пат. :) Не само оние за кои апла се приметува туку буквално сите. Некои се секс-манијаци, други го имаат најдобриот дечко на светот, трети се поетеси, четврти психијатри и се по ред.. И тоа е добро, бидејќи на тој начин секој од нас може да примети што му фали во животот ---> она кое овде го измислува, па може да почне да работи на тоа да си ја исполни желбата и потребата таму негде во реалноста.. ако памтат што беше тоа.

На senjorita.lombardi му/ѝ се допаѓа ова.
  4. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.409
    Кога аплицирав за ГИС онлајн се радував, ама од кога почнав да го слушам овој курс си реков уф супер што не ме примија, молекуларна и ГИС не одат заедно, арно ама стигање мејл, Ирена ве известуваме дека сте примени на курсот, денеска е вашиот прв час. И така преку ден ќе учам молекуларна, навечер онлајн курс, ќе работам за весник и на крај ќе си колабирам. Во ред е да си амбициозен ама некогаш премногу амбициозност не е на арно.

Туку сакам маче, ми треба мало ѕверче кое ќе си ги гњавам и милувам.. ми треба такво друштвенце.

Туку си забележав промена од порано. Пред неколку години не верував во себе и не бев своја, но денес знам дека верувам и дека ќе верувам во иднина. И ако некои ме запознаеа во тој период ќе видеа многу лузни. А сега имам цел, имам нечие постоење кое ме води, знам пради кого сум толку амбициозна да постигнам. Имам мотивација како никогаш до сега иако згазнав многу каканици кои не треба ама ме научија и поучија. Но денес ко што викаат давам музиката да ме води кон мојот танц на Животот. И да танцувам.. неспретно можеби ама танцувам. Ги тргнав од мене оние што беа со мене во периодот кога сакаа да дознаат што ми се случило па како па бла бла и ги снема. Не ми требаат пријатели кога ќе ми се појават само во такви ситуации, а најмалку ми требаат пријатели да ми се обраќаат само кога им е тешко. Ако си вистински пријател дели ја и твојата среќа и несреќа.. јас тука сум.. да се радувам со тебе и да тагувам и да пробам да те дигнам кога ти требам. А се радувам што ги имам неколку такви, не се многу ама се вистински..

И мојата среќа ќе има ќеркичка денес на ехо ја прегледале радосна сум.. радосна.. го поминав детсвото со нејзе сакам и староста..

Прикачени фајлови:

На zhap4e, mims-89, Strumfeta93 и 4 други им се допаѓа ова.
  5. anabel-a

anabel-a Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    3.333
    Допаѓања:
    15.499

Незнам дали си слушнала за тролови?
    Епа да, и такви постојат тука, така да, да не те чуди ако ништо со ништо не е поврзано меѓу себе во муабетите што ги кажуваат :D

6. LaDyDoLl

LaDyDoLl Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    4.673
    Допаѓања:
    37.571
    По мое мислење,доколку не сакаме да читаме нечие мислење никој не не приморува и за тоа не треба да навредуваме.(исклучок за ,,троловите,,).Форумов има тотална слобода, секој има право да го напише она што го мисли, што го чувствува,и НАЈВАЖНО овде може да го каже она што не може и нема храброст никому да го признае,без никој да го знае идентитетот. Плус, според мене воопшто не е лошо тоа што се делат совети, се кажуваат различни мислења и ставови, за она што некој го има доживеано, некој го доживува или сака да го доживее. За крај,мислам дека е невкусно и не фер од наша страна да навредуваме за некој кој сака да се искаже,да помогне или да се насмее.

На anabel-a му/ѝ се допаѓа ова.
  7. senjorita.lombardi

senjorita.lombardi Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2011
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    755
    Потполно си во право, ама никој не навредив за тоа и не именував никој... само нели е малку глупаво тоа што се случува???? На сите теми кој што се поврзани со некој проблем да се пронаоѓаат? јас мислам дека е болест тоа да бидис во исто време и невина, и мала, и мажена,и штотуку трудна пред пораѓај??? хммм чудни работи има по форумов, човек да се замисли до кај отишол светот :?:

8. LaDyDoLl

LaDyDoLl Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    4.673
    Допаѓања:
    37.571
    За твоето мислење тотално се согасувам, само пишав дека не е фер да кажуваме кој што е, а тој истиот објавил корисно мислење на пр.во тема која стварно вреди и сега ние го нарекуваме доктор,а стварно мислењето вреди. Ако некој сака да пишува, не треба да се потсмеваме, има желба. Доколку некој објавува дека му е убаво и е премногу вљубен ние не треба да го осудуваме што го изјавил тоа, овде секој може да напише што му лежи на срце. Тоа ми беше поентата, а мислењето не беше на тебе стрикно посветено ;)

9. kolovoz

kolovoz Популарен член

Се зачлени на:
    9 мај 2011
    Пораки:
    1.683
    Допаѓања:
    6.262
    да има и лажговци и има и глумци...зар во реалниот живот ги нема ???
    но има и такви кои се искрени и добронамерни...
    Искрено ти посакувам топло добредојде на форумот, форумот кој не е ништо поразличен од реалниот живот.Ќе не сретнеш секакви и повторно како и во реалноста изборот на пријатели ке биде твој. Ти посакувам да сретнеш што поголем број истомисленици и добри пријатели. :hai:

На LaDyDoLl му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    Сакам да кажам!
    Јас сакам да кажам!
    и јас сакам да кажам!

Сите нешто сакаме да кажеме, ама овде е лесно да се каже и напише нели?!
    А во реалноста, а??? Е таму веќе е проблем.
    Овде немора да обрнете внимание на зборовите, ќе се оградите од ефектот кој го имаат тие зборови, немора да ги сносите последиците од кажанотo.
    Таму во реалноста. Tаму мора да бидете свесни што кажувате, добро да размислите пред да изговорите, да стоите зад она кое го кажувате и да ја дочекате на нозе, реакцијата од вашите зборови. :)

Храбро и самоуверено, спремни сте за предизвикот феминки?! :)

На kate21, LivingGlam и zhap4e им се допаѓа ова.
  11. Shana

Shana Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2011
    Пораки:
    794
    Допаѓања:
    1.505
    Трагично е кога таа од чија утроба си се откинала нема поим кој си... Капак. Животот ми е како плакар со фиоки во кои се сместени проблеми, тематски. Во секое време една или повеке се отворени ама има денови кога сите ке се отворат, па која попрво да затворам... Се надевам дека е пмс, у пм :x

Можеби требаше да пишам во темата Како се чуствувате денес.... Имам потреба да се начукам да незнам каде сум но не поднесувам алкохол најдобро па после главоболки со денови, што сум кревал рака :rain: Одам да си ги налакирам ноктите |(

Прикачени фајлови:

• font_house.jpg
      font_house.jpg
      Големина на фајлот:
      84 KB
      Прегледи:
      290
    На marama, drugarka и zhap4e им се допаѓа ова.
  12. tigerlady

tigerlady Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    1.651
    Допаѓања:
    5.421
    Имаше погоре мислење за тоа што луѓето лажат на форумов. И?!

Искрено полошо од тоа да лажеш по форуми е да се замараш со тоа кој и зошто лаже. Сите сме тука доброволно, некој затоа што тука си споделува рандом чувства, некој да за да си ја покаже креативноста, некој за да побара совет, некој за да даде совет, за да размени мислења и искуства. Која е поентата да се потресуваме за тоа што пишувал некој дал за дечко, дал за сексуален живот или нешто трето. Џабе време и џабе притискање на копчиња на тастатура за реплика на таквите неиживеани суштества според мене кои немаат попаметна работа во живот.

Никогаш никој нема вистински да не запознае. И ние самите секој ден откриваме нешто ново за себе. Јас лично, а мислам и дека голем дел од другите форумџики не се спуштаат на ниво да лажат на форум каде никој не ги знае. Треба да бидеш ужасно незадоволен од себе па да лажеш за тоа кој си и што си.

На kate21, Miss-Independent, marama и 14 други им се допаѓа ова.
  13. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.939
    Драги битолчанки и битолчани. Не знам колку ладно е кај вас, ама јас денес стигнав дома и гордо кажувам дека сме ви конкуренција, само што ние немаме метеоролошка станица па ни ја украдовте славата :D Кај нас се вооружаа и пингвините, од кога 1-2ца паднаа во несвест :)

14. HeelsLover

HeelsLover Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2011
    Пораки:
    565
    Допаѓања:
    655
    СДК - Како не бев во селото каде што се Тодороски да си земам топла водичка , да ми го стопли срцето уствари телото де , изненадена сум од жешката вода во бунарот :tmi: ;)

15. daddys.princess

daddys.princess Истакнат член

Се зачлени на:
    30 октомври 2011
    Пораки:
    988
    Допаѓања:
    319
    полесно е да наговориш човек на нешто лошо,на нешто подло,одколку на нешто добро,
    зашто лошото кај човекот е вродено,а доброто треба да го научи

16. drugarka

drugarka Популарен член

Се зачлени на:
    9 октомври 2011
    Пораки:
    1.436
    Допаѓања:
    4.994
    СДК Ем пратам утакмица, ем пратам фемина Македонска ракометна репрезентација...
    Џенски, па ние сме само за на трибини....

Петарди на сите страни, Ново Лисиче слави, Македонија слави... Одиме за Белград.
    Многу сум среќна.

Во овие моменти се радувам на мојот огромен телевизор и чиста слика..
    Одам надвор, да прославам и јас.

На Elennaa му/ѝ се допаѓа ова.
  17. HeelsLover

HeelsLover Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2011
    Пораки:
    565
    Допаѓања:
    655
    Одимеееее во Белград :rock: (заедно со публиката :D )

На Peppermint, Elennaa и drugarka им се допаѓа ова.
  18. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.409
    Што да ви кажам срце ми лупета
    мене победа никад не ми смета!
    Оле оле !

Иначе да Миркуловски како би го измасирала после ова вечерва мх мх.. ме прерадува !

И да не ве чујам да какате за лажни патриотизми. Бар преку спорт сме ЕДНО!

МАКЕДОНИЈА!

:party: :party: :party: :party: :party:

Најубавиот коментар евер----- Macedonia is any kind of MIRACLE!!!!

На kate21, mims-89, zhap4e и 16 други им се допаѓа ова.
  19. Princess.S

Princess.S Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јули 2011
    Пораки:
    763
    Допаѓања:
    653
    СДК дека нема појаки од Македонците!
    Белград, чекај не, финале и ти исто. Одиме на победа!

Macedonia. Timeless!

На Elennaa му/ѝ се допаѓа ова.
  20. manja666

manja666 Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2011
    Пораки:
    1.144
    Допаѓања:
    17.999
    За кого ? За МАКЕДОНИЈААА !
    Браво херои , горди сме на вас !