[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. bubili61

bubili61 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 декември 2011
    Пораки:
    97
    Допаѓања:
    67
    Си легнав во 4 часот ....заглавив на Ристивден....станав во 6 .....како ке издржам незнам....Ама само да си отидам дома,право ќе си легнам оти вечер ме чека Јованден...... |-)

2. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Негде кај 5 заспав, кај 7 и пол ме разбудија. Се на се 2 и пол саати дали сум спиена, ова маливе по дома двете не ми даваат да спијам. Ај сестра ми, ќе се занимава и сама ама малава братучетка, болно дете пробав да го натерам да спие, не сакаше... што ќе праиш, мораш да станеш и да го пазиш... дефинитивно не сум за бебиситерство, не, не, не! Трагикомично ми е, како казнета се осеќам. Заробена сум, креветов до мене ме влече а не смеам да потпаднам под тоа влијание... АААААААААААААААААА :worried: многу ми е мачно ми се спие, ми се плаче ;( А очите мора да ми бидат отворени по секоја цена, а сами ми се затвараат... каква казна е ова, не е фееееер |-) Ај, ќе дојде 12 ќе издржам и јас уште само 3 саати неспиење ...а дотогаш ќе ми се отспие. Ко за белја. |-)

Како и да е, денес е многу убав ден! :inlove:

3. MonnaSi

MonnaSi Популарен член

Се зачлени на:
    23 април 2011
    Пораки:
    469
    Допаѓања:
    536
    Чудно да станам у 8 .... Ќе се замијам со крстена вода ! Па и плус расположена :?: Нека е за арно за убо денов.

Добро утро !

4. Marchesa

Marchesa Истакнат член

Се зачлени на:
    12 мај 2011
    Пораки:
    308
    Допаѓања:
    965
    Добро утрооо!!! Имајте убав последен ден од работната недела :) :) :)

5. Rubiii

Rubiii Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    2.711
    Допаѓања:
    5.491
    Доброутро Македонијо!
    На стартот од последниов работен ден, последниот ден од распустот за основците и средношколците, и екот на сесиите за студентите, Ви испраќам позитивни вибрации и енегрија.
    Искористете го максимално секој ден како последен, па така и овој, и уживајте во убавите страни од сивово секојдневие. Маките, нервозите, секако ќе тлеат, затоа спротиставете се со насмевка и музика.
    Утрото го започнувам со караоке и чај, набивам енегрија за книгиштана и стотиците страни кои желно ме чекаат, убав е овој вид на почеток... Ја искористувам тишината и самотијата во зградава, и денсам и пеам!

http://www.youtube.com/watch?v=Q91hydQRGyM&ob=av2e

ПС.Честито име и слава на сите кои денес празнуваат, или се викаат Јован, Јована..За многу години нека Ви е денот!

На Noemi, Hiii, zhap4e и 2 други им се допаѓа ова.
  6. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    што ми текна наместо кремата за лице од камилица или алое вера на зиаја(природна козметика) да ја купам нивеа софт :?:ама ај да не се мачам да одам до Скопјанка, пеш или со автобус на оваа смрзнувачка
    и вчера вечерта нешто почна да ме чеша лицево(дали е од кремата, дали сум алергична на храна незнам)
    за се двојам пари а за тестот за алергија немам никогаш пари :fubar: :x
    па затоа решив да одвојам малку повеке и да си купам две-три кутивчиња да имам за неколку месеци , и да видам на што сум алергична оти вака веке не може :shake: :worried:

п.с. нема кој ми нема кажано дека треба да внимавам што користам за лице |( мајка ми кога ке и споменам пудра збеснува, дури и момчето ми рече дека треба да внимавам на лицето ко јас да незнам :tmi: што сум козметичар и користам највеке производи на природна база што се (креми, маски)

7. anuskaNESTLE

anuskaNESTLE Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.979
    Допаѓања:
    7.105
    Синоќа го имав најдобриот оргазам во мојот живот!!!
    Уфффф животот е добар!

На Miss.Ricci, kate21 и julie77 им се допаѓа ова.
  8. BeLLaDona23

BeLLaDona23 Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2011
    Пораки:
    842
    Допаѓања:
    1.895
    Секогаш кога ќе решам да станам у 8 ,станувам во 10. Кога ќе станам во 8,не можам да ги задржам очињава отворени, за 2 саати пак сум во кревет! Аман, што болест ќе беше, како ќе научам кога не можам да се излечам од оваа спиечка болест :lol: Сеа се издозирав со едно топло нес, ги ококорив очите и ќе им се фрлам на скриптите, како милно ме гледаат да знаете само :$ Инаку вечер сум на слава кај на Трапчо дедо му. Што ли ќе облечам за да бидам претставителна за тетки, вујни, баби, комшии... Уфф... ма не виделе они која е Дона,и тоа Беладона. Ќе ме засакаат и оро ќе играат :D Ќе ме молат да им бидам снашка :D
    Ви праќам гушка и мирис на свежо кафе :hug: :coffee:

9. Belieber163

Belieber163 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2011
    Пораки:
    373
    Допаѓања:
    444

На Miss.Ricci и Srekicka им се допаѓа ова.
  10. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.008
    СДК не давам мачиња на никој кога ќе се родат :lol:

На Noemi, imelda, DAngel и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  11. Scar.Tissue

Scar.Tissue Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    371
    Допаѓања:
    1.045
    По не знам кој пат докажано е дека животот е суров.
    Најчесто оваа реченица е клише и ја употребува секој втор кога ќе има ниска оценка или се скарал дечкото.
    Суштината на тие три збора е сосема поинаква и многу, многу подлабока.
    Животот е суров. Многу.
    ... Цела никаква, со косата во неправилна пунџа, стуткана на креветот со подочници до колена, пребледена, со милион скрипти околу мене во мојот најужасен период + ПМС, дознав една многу тешка работа.
    Работа која ми го згрутчи срцето и во тој момент не испумпуваше крв во аортата.
    Солзите течеа непрекинато, а јас едноставно не можев да верувам во тоа што го слушнав.
    Зошто Господе ми ги скратуваш најубавите работи во животот!?
    Зарем не гледаш дека се мачам да постигнам и да бидам нешто во оваа мизерија од живот!
    Зошто за нештото за кое најмногу се радував ме казнуваш така!?
    Зошто?
    Зошто ми го скратуваш задоволството да чувствувам...
    Сакаш да ме ставиш на тест? Колку ќе издржам?

Многу информации и промени во многу краток период, се чувствувам дезориентирано.
    ...Тажно,
    грдо. :|

На ViktorijaMari, eli25 и L-enna им се допаѓа ова.
  12. bal0n43

bal0n43 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    135
    Допаѓања:
    81
    Се мачев да заспијам..цела вечер се вртев и превртував, неубави работи ми го мачеа мозочето. Почина една од сосетките и јас одма си правам филмови..Па се прашував како ќе биде кога јас ќе ги загубам моите, што ќе правам без нив...Се присеќавав на се’ што сме поминале досега и не можев да се соземам од плачење. Тие уште живи јас умрени ги направив. Не држам струја.
    Откако си ја олеснив душичката сум заспала.. и во 6 некој деген ми заѕвони на мобилниот со скриен број, се излежавав до пред малце со надеж дека ќе заспијам ама безуспешно.
    И сега цел ден ќе ми е наопаку ама ае.

13. ines.h

ines.h Популарен член

Се зачлени на:
    23 август 2011
    Пораки:
    1.689
    Допаѓања:
    18.857
    Dogs are amazing little people with permanent fur coats, life would be so empty without their unconditional
    Love ! :toivo:
    you listen when I talk, you're there for me when I cry, you love me and all my faults, you kiss me daily & don't complain...I love YOU for being my dog

she follows me around the house, checks on me in the shower, lays on the couch with me, keeps my feet warm & slobbers all over EVERYTHING -I LOVE that dog!!

Кучељубец невиден сум

14. Spell

Spell Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2011
    Пораки:
    550
    Допаѓања:
    400
    Сакам да кажам дека ова ќе биде последен пат ветувам и од утре друга приказна жими се само уште денес да те видам и толку те оставам засекогаш ;(

На ViktorijaMari му/ѝ се допаѓа ова.
  15. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    На crazylady, SuperGirl2010, Strumfeta93 и 12 други им се допаѓа ова.
  16. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.262
    Допаѓања:
    43.953
    http://www.youtube.com/watch?v=eevXl-v2 ... re=related - песнава на Депеш е инспирација за Шизика од Лаки Пингвини.
    Да си се плукнам во тоа слухот што го имам.

Дремам и се сеќавам. Е, да.
    Кога накрцани во стариот добар зелен стокец, со лубеници, пинџур, домати, пластичен прибор за јадење, скара еден куп, карти и шаторското крило, цела банда фамилијарно викендаревме на Треска.
    Штурци и жега, ладна вода и плискање во плиткото. Жива радост ако ти купат сладолед Милки Веј, особено ѕвездичката. Лудило! :wasntme:

Дојде тетка ми на ручек, ми донесе нова тегла, слатко од дуњи. Во некој слатко-евски период се спопаднав. Уклучив машина за перење и ништо не ми е јасно.
    Тотално неинспиративно попладне.

Ќе полетам на џогер денес, се чувствувам вештерски. Со целиот асортиман. Ќе си направам тртка на нос, ќе облечам црнобели пругасти чорапи и ќе пеам после 00.
    Легално е, мислам.

На ines.h му/ѝ се допаѓа ова.
  17. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.939
    СДК дека сме трачарски форум. Од кога е ок да му кажеш нешто на некој зад грб, а не е ок да му кажеш во лице? |(

18. Peperutka90

Peperutka90 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 март 2010
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    1.083
    И како што се очекуваше, ние паднавме другарчево си положи ни мање ни више со 5 бода помалце од максимумот! Па барем да не беше толку приметен друже :fubar: ? Не ми е криво, што не положивме криво ми е што не направи будали... квалитетно не изигра! Ајде сега јово на ново учење, па да се положи овој се местар!

19. najubava2010

najubava2010 Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2010
    Пораки:
    1.619
    Допаѓања:
    4.653
    После 6 дена на книга, и во глава над 30 мислители од античко па до 18 век, нормално е да полудувам.

Ниту сум наспана, ниту одморена како што треба.
    Се надевам дека ќе се исплати и на мониторот ќе ги видам потребните ми 45 поени.

Скокам и пеам опери, како да ќе полагам хорско пеење а не политички теории. Нека продолжи успешнава сесија, денес, во понеделник и вторник.

Одам да се потсетам уште малце за римјаниве, матер им тииииит, а после на полагање.

Поглуп пост и да сакав немаше да напишам, али ај скролнете ме и држете палци да положам.

Во овој момент само тоа СДК останатите мои знаења ќе ги сочувам за на испит.

Пријатно!

На Ema.Sk, Strumfeta93, Miss.Ricci и 2 други им се допаѓа ова.
  20. Juicy

Juicy Популарен член

Се зачлени на:
    16 декември 2010
    Пораки:
    1.815
    Допаѓања:
    11.131
    СДК Многу мразам машки кои се обидуваат да импресионираат девојка со брзо возење, со фалење дека имал мотор, глупирање како мало дете и триста други работи недолични .
    Бидете такви какви што сте ! :)

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.