[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.841
    Допаѓања:
    25.761
    Во последно време се почесто и почесто се наоѓам во ситуација кога зачудено си велам сама на себе
    Ова мора да е за*банција.

:shake:

На TheCandy880, Divinebutterfly, crazyinlove19 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  2. angel92

angel92 Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    2.064
    Допаѓања:
    5.115
    Suvisen e sekoj komentar!

3. AnaKarenina

AnaKarenina Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    5.801
    Допаѓања:
    55.007
    Утрово не сакав да заспијам, затоа што конечно реалноста ми беше поубава од сонот.
    Бакнежите ми беа послатки од колачите, а прегратките ме топлеа повеќе од џемперот.
    Додека ги правев првите траги во снегот, не чувствував ништо друго освен неговата рака која ме држеше. Цврсто, за да не паднам. А наместо студ, почувствував топлина во градите. Почнав повторно да се заљубувам... :$

На LittleDevil, Hiii, Hopeful и 7 други им се допаѓа ова.
  4. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.409
    12 Similarities Between Sex and Playing Sports

1. A lot better with more than one person.
    2. Trying isn’t the only thing that matters.
    3. You’re usually rusty if you haven’t done it in a while.
    4. The “pre game” usually foreshadows how well you’re going to do.
    5. Even after a lot of practice, you’re still not very good.
    6. Balls.
    7. Watching it is usually a lot easier than actually doing it.
    8. Having a lot of equipment can usually mean a bad thing…
    9. You’ll never be even as half as good as the pros.
    10. Fantasy is fun, but taking it too seriously is pretty sad.
    11. The next day you are sore, but not where you would expect…
    12. Usually by the end at least one person is disappointed.

:D

Ја сепак сум си задоволна од нашите! Сонциња се! Па би го плескала Миркуловски по газ!

На glow и BoaVista им се допаѓа ова.
  5. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.262
    Допаѓања:
    43.953
    Ме фати сериозна главоболка еј, од сиве напетости. |(
    Си направив чај од мајчина душичка, гледам да си одморам мозок, си листам сајтови за домашна бибилиотека и пдф формат книги, учам зборчиња француски, им се јавив на сите другарки и на мачорот да се испожалам дека ме фати благо депре.
    Ау, мјау.

Концертов за Тошка е добро режиран, секоја чест што пеат, но некако ми е малку гротескно. Знам дека си сакаше да пее арии и опера, но некако ми е шубе, што би се рекло. Помпезен, за толку скромна личност како што беше Тоше. Можеби сега ми пречи се’ не знам. Ах.
    Ми треба ако треба и по пижами да истрчам едно шест круга низ маало!
    Предменструалниве змејови и те како ми земаа данок.
    Ах веќе.

И соков што го пијам е грд, мултивитамин, а е ко степлајт фрлен во шише вода.
    Да си купам јас една боксерска вреќа, а? Ни сама крај не можам да си фатам. Или јога вежби да си правам и да дишам малку воздух, не ќе е лошо.
    Утре, бедак смена на работа, ама ај. Ќе си купам куп витамини и слатко и ќе се опремам.
    Понекогаш е навистина мачно да си жена.
    Многу.
    И прекрасно истовремено.
    Цмок, отидов да правам нешто корисно за светов, наречено луфтирање соби :rofl:

На Strumfeta93, TeddyGrey и Cynthia им се допаѓа ова.
  6. Veki4kaa

Veki4kaa Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2012
    Пораки:
    5.513
    Допаѓања:
    18.507
    сдк.... дека денов ми беше за никаде и се ама апсолутно се ме нервираше и сакам да се изгубам негдее барем на 5 мин каде шо ќе бидам апсолутно самааа ;(

7. aNy-to

aNy-to Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јули 2010
    Пораки:
    1.046
    Допаѓања:
    394
    Сдк... бесна сум, лута сум, гневна сум, но на себе си. Час и половина лутав по празните и смрзнати улици, со надеж дека се ќе исфрлам од себе. Но, не помогна тоа, не ми помогна ниту студениот ветер кој безобѕирно ми удираше шлаканици по лицето.. како и тој да знеше дека сум виновна. Душава ми е ледена, студена. Сите чуства и емоции се смрзнале, дури ни твојата љубов не може да го растопи ледот кој ме обвил. не се препознавам, не сум повеќе истата а не знам дали некогаш повторно и ќе бидам.
    Ќе се освестам ли додека се уште е време :(

8. Noemi

Noemi Популарен член

Се зачлени на:
    7 април 2010
    Пораки:
    2.520
    Допаѓања:
    9.450
    Се ежам од луѓе со ограничени размислувања и исперени мозоци.
    Понекогаш се срамам што го делам воздухот со одредени неадерталци. Дури и јогуртот има повеќе култура од нив.

Сатрдеј најт фивр во поинакво издание. Јас, мајка ми, шише Т'га за југ и чоколади од Краш.
    Нирвана околу нас.

На Trendafilka, Doozy и Meggy им се допаѓа ова.
  9. Rock-a-Fella

Rock-a-Fella Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2011
    Пораки:
    1.392
    Допаѓања:
    1.383
    Тоа што ценам најмногу, после семејството, се пријателите.
    Не сум човек кој се врзува за некого. Внимателна сум со кого си раскажувам за приватности. Слушам и делам мислења. Ретко кога кажувам, и тоа раскажувам со една кратка реченица, и не навлегувам многу во детаљи. Не сакам да им досадам на луѓето. Затоа никогаш не сум имала проблем со никого, мислам...
    Доколку на некого сум пречела, едноставно сум заборавила дека тој човек постои, и чао пријатно.
    Доколку некој ми смета, го терам упм, и чао пријатно. Воопшто не ми е гајле што ќе каже.
    Уживам во самотијата, но секогаш искрено чувствувам среќа ако сретнам некоја другарка или другар кој/а не сум го/ја видела подолго време, дури застанувам и прашувам илјада прашања. :D Е тогаш сум досадна. Нејсе... Си имам определени луѓе со кои се дружам, луѓе чиј карактер ми е интересен, и колку-толку имаме слични интереси и едноставно уживам со нив.
    Никогаш не сум имала бфф, дури глупост ми се чинат. Луѓето ќе се покажат сами од себе...
    Особено бидејќи проблемите сум навикната сама да ги решам, и никогаш не барам помош од други, или не сакам сожалување, едноставно мразам кога се чувствувам немоќна. Тогаш се затворам во себе, и полека си ја враќам силата, како знам и умеам. Знам дека на крај ќе бидам добро, и пак ќе бидам силна и ќе се соочам со светот... И знам дека тоа САМА го постигнав. Тоа е мојата формула за сила. Кога сама успеваш во животот...
    Но нешто нема да негирам. Нема да негирам колку убаво се чувствувам кога некој искрено сака да знае како си, како се чувствуваш, дали имаш потреба од нешто... и тоа го прави несебично, и не очекува ништо за возврат... Некако, тоа ми ја грее душата...
    Постов го посветувам на некои посебни луѓе кои секогаш ќе имаат посебно место во моето срце.
    Постојат вистински пријатели... тоа сакав да кажам. :)

На zhap4e, Doozy, Libera и 2 други им се допаѓа ова.
  10. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    После бурниот период можам да кажам дека сум задоволна со тоа што се случи.Станав успешна речиси на сите полиња.Најдов работа,таква каква што сакав,родителите ме почитуваат повеке а за брат ми да не зборувам.А за љубовта?Тој е мој,конечно...Конечно го фатив :angel: Мој е со душа и со тело...Поминавме неколку прекрасни часови,ме сака покрај него а и јас го сакам до мене.Да молчи и да ме сака,како што покажа минатата нок.Не ми се потребни повеке докази.Љубовта била пред мои очи а јас не ја гледав.Пријателите се покрај мене,даОние вистинските,а не оние кои се лутаат за еден обичен збор или постапка.Е тоа ти се ПРИЈАТЕЛИ ОД КОРИСТ,самобендисани ама срекна сум што не постојат повеке во мојот живот...Срекна сум.Останува уште да се поправам со здравјето.Денешниов пмс ме уништи но...неговата љубов ме спаси. :)

На mims-89, Hiii, Rubiii и 12 други им се допаѓа ова.
  11. anneyy

anneyy Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2010
    Пораки:
    1.280
    Допаѓања:
    1.422
    Гушки :hug: Светски ден на прегратката било. Сакам да гушкам. Да ГУШКАААМ. Пошто дома моментално сите се заспани, јас не сум излезена, и нема кого да прегрнам ќе станам виртуелен гушкач. :lol:

Туку, сакав да кажам пореметено ми е спиењето, со распустов се испустив. Утринското кафе во 8 навечер го пијам. Од понеделник очекувам промена на состојбава кон подобро. :D

На crazylady му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Smilly

Smilly Популарен член

Се зачлени на:
    3 јули 2010
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    3.244
    Хансен - Македонија Дозна Зошто!

ајде малце и на наша сметка. :wasntme:
    Абе јаки души сме ние Македноците,ајде ајде ќе ни дојде среќата кога најамлку се надеваме.
    Е тек тогаш има да ги потопиме :devil:

На esperanca и Nightwalker им се допаѓа ова.
  13. SarahTayMomsen

SarahTayMomsen Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јули 2011
    Пораки:
    959
    Допаѓања:
    650
    СДК дека е многу досадно :swear:

14. Nightwalker

Nightwalker Популарен член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.124
    Допаѓања:
    4.447
    СДК но да, и јас сум најјакиот, најсовршен и најидеален дечко кога сам се опишувам пред останатите...
    Да оставам другите да кажат за мене?
    Пих... Не бе, зошто!? За да (не дај Боже) кажат и некоја моја маана? 8) :emo:

Bitch please... Само-фалење (со доза на скромност, во стилот „Не сум јас крив што сум толку совршен :wasntme: “) FTW!!! :rock:

На Peperutka90, BlackSwan5, crazylady и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  15. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    СДК никој не може да те заебе, колку што можеш сам да се заебеш.

На Ema.Sk, kate21, Chocoholic и 8 други им се допаѓа ова.
  16. sanjaeva

sanjaeva Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    3.391
    Допаѓања:
    87.674
    Значи толку од тебе во темата ИСПУКАЈ СЕ :D
    А жими се најубаво се испукуваше од сите.
    Нека овој убав период ти трае вечно .

На Pelikuna му/ѝ се допаѓа ова.
  17. anabel-a

anabel-a Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    3.333
    Допаѓања:
    15.498
    :hai:
    Хеј, it's me again.
    До сега сум експериментирала нешто..
    Си легнав демек порано, зашто од понеделник нема бегање од тоа, и ви викам си легнав во точно 22:00..
    И се местам се местам, јок, не ми се спие.. Станав си ставив една чаша сокче, демек да се раздвижам малце, се напив сок, ц, не ми се спие пак.. Пуштив некои песни на мобилен на слушалки демек така ќе заспијам според стара финта, ама пак ништо..
    И си викам, заеби Анабело ова, ај од понеделник практикувај ги ствариве, земи сеа уклучувај се на фемина, вака не иде во кревет препелање цело време..

18. tigerlady

tigerlady Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    1.651
    Допаѓања:
    5.421
    Имунитет во минус. Длабок минус.

Ни чај, ни лимон не ме опорава. Мајка паничи за повторното настинување, мачката ми лежи на нозе со надеж дека ќе оздравам. Озбилно, секоја моја болест со мачка ја лечам.

Барам длабок филм за вечер, да ми ги расбуцка мислите. Најдов едно прекрасно списание Sensa, со милион статии за соновите, хомеопатија, медитација и слични индијански глупости како што ги нарекува брат ми. Решив да ги забележувам моите сониви, можеби ќе ми откријат длабоки тајни.

Сонувајте и дишете на нос, кога јас веќе не можам.

19. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.071
    Допаѓања:
    72.409
    Jaс и пивото...
    Поосамена не сум се чувствувала никогаш...
    А не сум сама...
    Глупо чувство...
    Денес сфатив дека морам да бидам построга спрема себе.
    Имам голем потенцијал и треба да го искористам, само да не дозволам чувствата да ми надвладеат.
    Ќе пробам, си ветувам!

На crazylady, MandyLane, Bright и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  20. perlaa

perlaa Популарен член

Се зачлени на:
    2 декември 2011
    Пораки:
    1.223
    Допаѓања:
    788
    не знам што да ви кажам навистина. како целата тага да се собрала во мене. ми се плаче но неможам, штотуку раскинавме после 5годишна врска и тоа преку телефон. сакам да се искажам ми треба некој што ќе ме ислуша. незнам како да ви опишам, какво чуство чуствувам.
    зошто? часот скоро 12 а јас дома затворена во 4ѕида ќе полудам ;(

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.