[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. booba

booba Истакнат член

Се зачлени на:
    27 декември 2011
    Пораки:
    348
    Допаѓања:
    227
    Не ти се свигам?!..Гајле ми ! 8)
    Ако вистински ме сакаш, ќе ме сакаш таква каква што сум :)

Прикачени фајлови:

2. Nightwalker

Nightwalker Популарен член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.124
    Допаѓања:
    4.447
    СДК The awesome moment кога не си средношколец - втора смена, и можеш во мирна и идилична атмосфера да си чекаш да почне Македонија - Полска...
    За потоа да седиш згрбавен...
    Да се нервираш...
    Да ручаш нокти...
    Да те маваат инфаркти...
    Да пцуеш рандом судии...
    Да ги живееш последните 2 минути како 2 дена...

Заеби ракометот, сакам школо!!! :lol:

На Mishela му/ѝ се допаѓа ова.
  3. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Подобро да сум тажна,подобро да сум весела но да се чувствувам вака мразам |( .Ништо не се случува овој период,се тоа па тоа.Ми треба промена,ми треба нешто ново,нешто што ќе ме раздрма...
    Една епизода постојано се повторува.Едни исти чувства постојано се вртат во круг.Промени на расположение- во секоја секунда.
    Дали е од времето,дали е од студеното,дали од нешто сосема трето :^) ...

4. WhiteAngel

WhiteAngel Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2011
    Пораки:
    2.107
    Допаѓања:
    1.642
    Не знам како звучев синоќа кога дрдорев за гратис картите за Белград за да ги заслужам тие зборови од тато. Знам јас дека тој се гордее со мене што сум примерно моме, одлично учениче и сето тоа, но никогаш не ми рекол баш така-дека се гордее. Синоќа ми рече.
    Додека зборував како има шанси да ме извлечат, дека и во 12часот да ме известат имам шанса со такси да стигнам во 4 наутро Скопје, дека нема да бидам сама, туку со уште 999 луѓе и ред други работи, тој ме слушаше внимателно. Кога завршив т.е. не завршив само сакав воздух да подземам ме праша:
    -Навистина сакаш толку многу да одиш?
    Малку ме стреси прашањево, ама му одговорив најискрено дека сакам да би поддржам ракометарите, дека нема да жалам ниедно потрошено денарче за до таму.
    И еве што ми рече:
    -Алал да ти е. Горд сум со тебе зашто ти си горда што си Македонка и си ја поддржуваш и сакаш државата. Постојат луѓе кои не ја сакаат татковината. Таква да си секогаш. Таква треба да си.
    Тој знае дека не сум спортски фанатик, не следам спорт никогаш, освен кога игра нашата репрезетација.
    Е тогаш сум физички дома, со мислите таму во сала. Знае дека од срце навивам за момците како што навивав и за кошаркарите. Затоа и ми ги рече тие зборови, зашто овој пат не ми беше да се прошетам до Белград, туку стрикно да пружам поддршка и да навивам со сите сили.
    Не му одговорив ништо синоќа, но се што сакав да му кажам е дека ако тој е горд со мене поради тоа, јас сум уште погорда со него зашто од него научив како треба да се сака и поддржува својата земја.

На Adi888, kate21, zhap4e и 2 други им се допаѓа ова.
  5. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.153
    Допаѓања:
    81.660
    СакамДаКажам дека ќе се помо*кам од радост !
    Металика, на 8-ми мај со концерт во Белград !!!
    Фала ти Господе, што мислиш на мене.
    :bow:
    Барем ќе имам убав спомен годинава, а и радо бих се сјетила, кога на 21-ви све че да постане пепео и прах. :D

Убаво ми е, топличко на душата ко топло чајче со вкус на јаболко и цимет во уста.
    Штета што не ми се приметува однадвор, денес ИКС ми рече дека изгледам нервозно.
    Па како да изгледам смирена, кога ме чекаат тон обврски !? Ха.
    Ај, не мрчам, и не мислам ништо и на ништо во наредниве десетина часови.
    Ме фифнува глава и ми идат нагони за блуење од незнамкакодагонаречам нештово, а го слушам секој ден барем 3 пати просечно. - Учи дете, мисли со ладна глава, си ја определуваш иднината, немој да се каеш отпосле !
    Иднината да, жими дотка ми Ребека. :wasntme:

Него ај, во наредна прилика со поведра тематика.
    Имајте убав метален остаток од денот, напаѓам јас со овие моиве. :devil:
    http://www.youtube.com/watch?v=MPJKuyge ... re=related

На Strumfeta93 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.409
    Јас мислам дека повеќе секс му фали на народов. Сексајте се повеќе сериозно!

Туку се спремам да си го гледам оној мојон Мираковски! Му се радувам ич да не е.. Многу!

На glow и BlackSwan5 им се допаѓа ова.
  7. maca99

maca99 Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    1.818
    Допаѓања:
    1.692

Е нема правда!Не и не....
    Зошто се мачев 6 години,зошто фрлав пари,зошто седев по цел ден н факултет,зошто немав распусти ко сите,зошто се тресев над книгата кога сите се забавуваа.......... :^)
    Ми остана ли да се помирам дека за 8000-10000 ќе работам?Дека никогаш нема да ги повратам вложените пари?Дека никогаш на мајка ми која се задолжи да дипломирам,нема да можам да и дадам барем една рата од кредитот?Дека еднаш ќе ги наполнам ќесите на асален шопинг?Дека ќе можам да излезам секој викенд макар на по едно кафе?Дека утре ќе имам што да му пружам на детето ? :worried:
    Катастрофа!
    Најмногу ме боли што морам да се помирам со некои работи,а со дел од нив веќе и почнав,колку и да не сакав.
    Се вратив од интервју за работа и тоа е тоа.Дали ќе прифатам или не,незнам.
    Ми велат дома не се седи,работи и џабе!
    Аххх,,,,,,,
    Среќа што на враќање кај рампа во Кисела Вода начекав убави сукњички за 200ден,па ми кренаа малку расположение,инаку кај болна,кај соочена со сурова реалност-тешко мене ќе беше .....

На Lepaaa, Divinebutterfly, zhap4e и 7 други им се допаѓа ова.
  8. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.128
    Трет семестар чао!! :hai:
    Конечно го завршив најтешкиот, до сега, семестар и толку сум среќна што фатив да печам колачиња.
    :wasntme:

Ако победиме денес и торта ќе направам!!
    Друго немам што да кажам. Навивам!

На Divinebutterfly, crazyinlove19, la-chicka и 12 други им се допаѓа ова.
  9. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.074
    СДК ... читав една статија поврзана со сродните души и љубовта ... Посебно за ова така наречено правило ако ме сакаш ќе ме сакаш таква/таков каква/каков сум и ќе ме сака без разлика на се... е себично и не реално барање од партнерите. Тоа е изговор за да се биде неверен, неодговорен или ладен, а при тоа партнерот да не сака. Или за да престанеме да се грижиме за себе и да очекуваме дека ќе му бидеме привлечни ...
    Всушност функционирањето на еден солиден однос е размена на енергија, она што даваме тоа примаме.

На Divinebutterfly, Trendafilka и MacaLove им се допаѓа ова.
  10. Belieber163

Belieber163 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2011
    Пораки:
    373
    Допаѓања:
    444
    Вчера пред да се лакирам ги разгледував сите лакови што ги имам, бев толку изненадена... :?:
    Па земав густите лакови ги мешав и добив многу нови нијанси и бев СРЕЌНА... :D :D :D

11. Veki4kaa

Veki4kaa Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2012
    Пораки:
    5.513
    Допаѓања:
    18.507
    јеееееее МАКЕЕЕДОНИЈААААА :rofl:

12. Annie.mk1

Annie.mk1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2011
    Пораки:
    1.634
    Допаѓања:
    3.742
    Не сме нормалнииииииииииииииииииииииии :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :party: :party: :party: :party: :party:

На Veki4kaa му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Nightwalker

Nightwalker Популарен член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.124
    Допаѓања:
    4.447
    СДК џенцки, ајде сега фино-лепо сите почнете да ми препорачувате и мене вештачки нокти, си ги изедов моиве од ракометот... :lol:

На Elennaa, Buttterfly, BoaVista и 3 други им се допаѓа ова.
  14. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
  15. INSIDIOUS

INSIDIOUS Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2011
    Пораки:
    705
    Допаѓања:
    513
    СДК претераа со статусите на фб. |( Аман...разбирам дека сме срекни и се, ама до толку на секои пет минути да пишуваат статуси :x

16. JoxyTheFreak

JoxyTheFreak Популарен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2011
    Пораки:
    833
    Допаѓања:
    5.566
    There's a special place in hell for people that type "Лајк ако сум убава" statuses on FB! ]:) :wasntme:

На INSIDIOUS му/ѝ се допаѓа ова.
  17. thinkerbell

thinkerbell Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    2.199
    Допаѓања:
    12.526
    Колку е напатен овој наш народ. Сега имаме делче од големата слика да се радуваме. И ќе пишуваме статуси. Ќе напнуваме. На тие што не им одговара нека не ги читаат.

На Rozich му/ѝ се допаѓа ова.
  18. INSIDIOUS

INSIDIOUS Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2011
    Пораки:
    705
    Допаѓања:
    513
    Ако не ти се одговара моето мислење нема потреба да ме цитираш и да ме читаш. ;)

19. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Ајде сега пак ли на некој нешто не му е по ќеф.

Луѓе радувајте се бе.Сега ли најдовте да се пречкате.Ако треба и секоја секунда нека се пишуваат по 50 статуси.Ако ова не е за радување и еуфорија тогаш не знам што е.

На Rozich му/ѝ се допаѓа ова.
  20. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.409
    Имам предупредување, сите што ме следите на фејсбук избришете ме, скрите ме или слично оти има да ве бомбадирам со постови за Македонија, за ракометот, оти секој ден не се постигнува успех.. па да не бидете предизвикани да мрчите на моја сметка. Мрчете за снегови што паѓаат, и за моми со цицки а за успесите на МКД не, бар не периодов.

Мене да ви кажам топ ми е, кога гледам позитивни вибрации, па и народов да се порадува на нешто отколку да кука..

Сега се препуштаме на учење, на прљави мисли, и на радости.

Фала, пријатно!

На Elennaa, Miss-Independent, Divinebutterfly и 3 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.