[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    Ракоментариве ми даваат крила деновиве...Им се заблагодарувам од се срце!Прекрасни се!Се надевам ќе го добијат заслуженото финале.

И да ги тупам и ќе ги тупам!И не можам и неќам да го сфатам мрчењето за вакви работи...Единствена причина може да биде себичноста...Не бидете себични девојки,радувајте се и на туѓите успеси како и на своите,посебно кога се работи за оваа напатена државичка,за која секој успех е битен,чиј успех индиректно или директно влијае на нас.
    Јас имам две матични држави.Покрај Македонија,моја ДОМОВИНА е и Босна.И се радувам на секој успех на овие две држави,подеднакво и НЕСЕБИЧНО! И можеби звучам многу отрцано и бабски,ама стварно вакви работи ме исполнуваат ,исто како и личните успеси.

Деновиве почнуваа испитите,конечно конференцијата,добив благ шок...мислевме дека тато е сериозно болен,но за среќа вчера се испостави дека не е така,а симптомите биле резултат од една сосема банална работа.Не можам да опишам колку се чувствувам среќно во моментов.А конечно и добив,па хистеријата замре :lol: И како што напоменав,сила ми даваше и ми дава ракометов,дури и кога губевме,ми помагаа да ги оттргнам лошите мисли и да не паднам во депресија.
    И вечерва -Бонус!90% идам за Белград во среда :rock:
    Ах животе....леп си.

На Strumfeta93, LivingGlam, maca99 и 2 други им се допаѓа ова.
  2. Loritaa

Loritaa Истакнат член

Се зачлени на:
    6 август 2011
    Пораки:
    395
    Допаѓања:
    661
    Замисли ...
    Да си се гушкаме и смешкаме заедно :$

СДК,осамена сум деновиве.
    Со него ги расчистив сите сметки.
    Не сме биле НИЕ,туку ЈАС и ТОЈ ...
    Не ми фали тој,ми фалат нежни зборови и силни прегратки ..

И можеби е се јавува нов почеток со некој кој не е од мој град,а тоа ме плаши :x

Прикачени фајлови:

3. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    19.140
    Допаѓања:
    257.923
    Еми ко шеташ гола, како што би рекла баба ми :D :D :D
    Облекувај се дете :!:

4. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.468
    сд ти к, ќутии ма не ме издавај па и ти :$ :rofl:
    Ама кажи какви фрикови видовме денес а?? :rofl: :rofl: :rofl:

5. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    19.140
    Допаѓања:
    257.923
    Лудо тоа ти е сега најнова мода, во тренд се луѓето :D

На ludoto19 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. perlaa

perlaa Популарен член

Се зачлени на:
    2 декември 2011
    Пораки:
    1.223
    Допаѓања:
    788
    Лелее што и се нема да се слушне :x :x Не ни треба политика, епа ни треба политика.
    Уште и ќотек да си удрат па се да е ОК.

7. Oxymoron

Oxymoron Популарен член

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    1.394
    Допаѓања:
    12.261
    СДК I said fireeeeeeeeeee...to the rain!
    ...ама она да ти викала set. Still, makes no sense.
    Anyways, сакав и да кажам дека многу сме јаки бе, посебно Борко наш. Скоро 50% одбранети, секоја чест! Штета што само за време на вакви спортски настани Македонциве сме обединети.
    Друго што сакав да кажам, многу убаво поминат ден денес со мојата фамилија. Пред една година ова време не ни претпоставував дека најобичните работи што ги правиме толку ќе ми недостасуваат и толку ќе ме радуваат денес :l:
    Трето, распоредов за спиење сеуште не ми е распоред. Спиев скоро до 3 попладне денес, атер за ракометот се разбудив некако. Сега ќе чмаам цела вечер! :headbang:
    Добра ноќ на оние што ќе легнуваат и среќно чмаење на оние што ќе си чмаат :rofl:

На Strumfeta93, Izaabella и Bright им се допаѓа ова.
  8. thelittle17

thelittle17 Популарен член

Се зачлени на:
    31 август 2010
    Пораки:
    3.749
    Допаѓања:
    8.670
    Ако не си доволно голем да поднесеш критика,
    тогаш си премногу мал за да добиеш комплимент!

На kate21, Bright, JuLleE и 2 други им се допаѓа ова.
  9. maca99

maca99 Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    1.818
    Допаѓања:
    1.692
    .....Што и да е ќе помине....
    Нов ден,нова надеж :f:
    За подобро,секако.....
    Барем надежта останува,нека не се губи...

На Adi888 и Izaabella им се допаѓа ова.
  10. anabel-a

anabel-a Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    3.333
    Допаѓања:
    15.498
    Да се надеваме дека деnеска ќе биде подобро :) :coffee:
    Него нашиве кога следен пат играат ракомет? :wasntme:

Едит: Аха, дознав, утре играме против Србија :)

11. maja.kostovska

maja.kostovska Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јануари 2011
    Пораки:
    288
    Допаѓања:
    192
    Едвај чекам да ѕвоне за голем одмор, ќе си умрам колку многу ми се јаде :(

12. Simonna7

Simonna7 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    308
    Допаѓања:
    128
    Нешто ми се случува и не знам дали е на арно или на лошо.. Се‘ повеќе и повеќе се чувствувам збркано, с‘е некако наоѓам по некоја причина поради која не би останала со него. И ако верувате, станаа дури повеќе од оние позитивните. Ме фаќа страв, несигурна сум. Немам никако храброст сето да му го кажам. Дали е ова тинејџерско-младешка криза предизвикана од подолга врска?! Или пак конечно созревам и сфаќам дека треба посериозно да размислувам за некои работи. Тоа ти е кога од мала си се врзав. Од една страна неизживеана, од друга и премногу филозофски настроена. Со сите мои сили ги барам светлите точки во врскава, но пак нема ноќ да легнам и мирно да заспијам, без пуштена солза, без грам сомнеж дека с‘е е во ред.. И не се самосожалувам. Си ја давам себеси најострата критика, си влепувам шлаканица која вели: Свести се! Направи го тоа што го мислиш и чувтвуваш! Е како кога мислите и чувствата во мене војна водат..?! „“’%‘&^@#*

На Bunny05 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    СДК декA немам интернет дома, па еве сум се мрзнам во едно интернет кафуле :doh: ама морам додека не си купам ново УСБ бидејки ова е преполно со вируси и ако го ставам во компјутерот ке се уништи кутричок
    па така да неколку дена нема да ве друзам феминки, кога ке имам мозност ке ве читам :*

14. DeMelo

DeMelo Популарен член

Се зачлени на:
    21 ноември 2011
    Пораки:
    455
    Допаѓања:
    1.405
    СДК
    Аман веке од луге кои преукупација во животот им е да се надмудруваат, да манипулираат со све околу себе и се прават најпаметни.ЗА џабе е луге сватете веке еднаш.
    Абре сакам позитивни луге насмеани, не се замарат за ништо, све знаат да свртат со шала.
    Денес човек најубаво е да си се прави површен, а не да си го тупи мозокт со работи кои и така нема да се сменат.
    Лета магарето _ СО СЕ САМАР! :*

15. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.468
    сдм е ме заеба, денес и е пензионерски ден таа дојде :D

На Doozy и LivingGlam им се допаѓа ова.
  16. Cacy

Cacy Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2010
    Пораки:
    2.244
    Допаѓања:
    1.547
    СДК не ми се оди на училиште! :tmi:

На CIA му/ѝ се допаѓа ова.
  17. girl.23

girl.23 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2011
    Пораки:
    2.129
    Допаѓања:
    1.800
    Секогаш кога не знаеш што да правиш или како да делуваш, остави на времето....
    Времето ќе ти го покаже патот....
    Треба само верба и стрпливост... :)

На Simonna7 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    СДК преморена сум, омалаксана, наспана, и пак целовреме зевам и имам потреба од уште сон и само да спијам... а морам да се навикнам на реалноста, учење, учење и многу, многу учење. Еве, почна и тоа. И не можам да се навикнам, колку и да одмарам, никако не можам да се одморам! Вчера спиев со отворени очи на час, а јас обично не важам за спанка, напротив за динамична личност :| Кога ли ќе ми пројде зимскава треска, да се разбудам и веќе да не паѓам во зимски сон :^) Наскоро, кога ќе се соочам со реалноста и ќе почне динамиката како и обично...

19. ines.h

ines.h Популарен член

Се зачлени на:
    23 август 2011
    Пораки:
    1.689
    Допаѓања:
    18.857
    When a woman says "What?" It doesn't mean she didn't hear what you said. she is giving you a chance to change your answer. ;)

20. Nymeria

Nymeria Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    758
    Допаѓања:
    3.659
    Сакам да кажам дека, историјата се повторува а кармата е кучка, ако има нешто сигурно и константно во животов мој тогаш ова е тоа.
    Или животов ми дава втора шанса за работиве а јас ја уништувам, многу својствено за мене.
    Има некој притаен мазохизам во мене, инаку не би знаела како да ги објаснам работиве, а не ми се бара прибежиште во некоја комерцијална догматика...иако заглавена сум на некој начин во таква.
    А што би се очекувало пак од цел месец поминат дома, заради книгата, иако не се поминало целото време над книга, важно моментот е, дома! Се разбира дека сум депресивна и лута, би рекла дека и добитна комбинација е ова, да се радувам што нема придружба на ПМС.

Истите ветувања следат после секоја колоквиумска, следени со истите неисполнувања заради...хм, немање време? И така поминува животот во немање време. А и не е до мене, барем не целосно. Ма кого заебавам, самото сознание дека завршило темното доба е доволно олеснувачко и без сите тие лудости. Само уште малку, а немам веќе сили. Да не го изоставам фактот што се потешко станувам од кревет, ко да имам огромен камен на градиве што ме враќа назад. Времето е кратко, волјата одамна ме напушти, а посакувам и барем малку да ми беше гајле, освен секако, фактот што ме мачи самата помисла на тоа дека е сесија.

Посабајлечки мудрости пред да отвориш очи, со истата судбина на филозофии при туширање, остануваат таму некаде изгубени во денот.

На marama, Strumfeta93, mims-89 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.